Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

na litość boską, przecież nie wysyła zdjęcia swojej twarzy, tylko kawałek pudełka z kabelkami, nie dajmy się zwariować:)

za ktore zreszta zaplaciles HQ ale rozumiem. prawa autorskie pana Darka ponad wszystko ;)

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

na litość boską, przecież nie wysyła zdjęcia swojej twarzy, tylko kawałek pudełka z kabelkami, nie dajmy się zwariować:)

jak to nie dajmy się zwariować, my może nie ale HQ ? mam kończyć? przecież to wszystko to wariactwo na maxa!!!

jak to nie dajmy się zwariować, my może nie ale HQ ? mam kończyć? przecież to wszystko to wariactwo na maxa!!!

najgorszy to wstyd dla HQ a Darkul się zapewne wyśmiewa. Chciałbym się mylić.

Gość partick

(Konto usunięte)

Spróbuję zajrzeć w środę po wakacjach :)

Federalne Biuro Śledcze (FBI) podało, że jego agent w akcie samoobrony zastrzelił mężczyznę podejrzanego o związek z zamachem bombowym w Bostonie.

Do incydentu doszło w środę (czasu miejscowego) w Orlando na Florydzie.

NNMSP ;)

^

....podjem sobie trochę ,bo ta ZAGRA mnie już męczy,a potem jeszcze muszę dorobić obiecane 7 końcówek...eee jakoś to będzie.Taki tanio sprzęt sprzedaje ,że nawet na dobry obiad nie styka....

HQ150, a co z tym gratisem "końcówką siedmiokanałową do kina domowego"? też będzie zrobione? czy to był taki tekst darkula na chwilowe udobruchanie Ciebie?

Edytowane przez damjan

HQ150 zobacz co jest na rynku.Zajebisty kontroler dobrej firmy ;-) Bo ja się martwię jak Ty opanujesz te 7 końcówek + stereo i tą akustykę.

post-23451-0-05393600-1369347778_thumb.jpg

post-23451-0-47430600-1369347792_thumb.jpg

O fuck ,same zwroty ,gdzies tu jest obudowa do pre -jeszcze tylko dobrać końcóweczki i gitara!!!

post-23451-0-86639000-1369348237_thumb.jpg

Edytowane przez Nikonman
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jutro piątek, czyli standardowo, kurier w weekend nie jeździ więc 2 dni spokoju.

No coś w tym jest. Kolejny weekend bez sprzętu.

Natomiast optymistyczne jest to, że sprzęt już gra u Darkula. Dostałem wreszcie sporo zdjęć.

Mam nadzieję, że w poniedziałek do mnie wyjdzie.

Pożyjemy -zobaczymy ....

Ile razy "Pan Darek" obiecywał wysyłkę jutro?

A jeżeli naprawdę wysyłka jutro to kiedy Mistrz przyjedzie Ci zestroić całość?

Jakieś ustalenia?

HQ150

Może jakiś pokoik zorganizujemy na Audio Show 2014? Myśle, ze bylby to gwarantowany sukces. Przynajmniej jeśli chodzi o frekwencję... ;)

"To co teraz, ha?"

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Może, ale to nie moja branża.

Co do tej frekwencji to też lipa. Większość lubi tylko docinać. Ja nie raz tych najbardziej mądralińskich zapraszałem na odsłuch u siebie.

Trzy osoby chyba owszem były ale bynajmniej nie z pośród tutaj dyskutujących. Nie dźwięk jest tutaj ważny tylko możliwość łatwego dokopania i poczucia się dzięki temu lepiej.

A ze Darkul jest idealnym celem, który sam się w niewyobrażalny nawet dla mnie sposób podkłada, no to i efekt jest taki jak można sobie przeczytać.

Zresztą jak wiesz nie tylko Darkulowi się tutaj obrywa.

Po co byłby taki pokój? Żeby ludzie z komiksami przychodzili?

Sprzęt gra i podobno źle nie jest.

Ciekawe tylko na czym on to odsłuchał, bo chyba pasywnych kolumn w domu nie ma, tym bardziej podobnych do Twoich.

Ma chłop fantazję.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

>>>>Nie dźwięk jest tutaj ważny tylko możliwość łatwego dokopania i poczucia się dzięki temu lepiej.

Uuuuu....kolego ..

Ale teraz pojechałeś .....

Żadnej przesady w tym co napisałem nie ma.

Poczytaj sobie wpisy w tym temacie. Ile wśród tych 65 stron zajmują merytoryczne wypowiedzi a ile typowe bicie piany.

tyle oczekiwania i pieniędzy i ................. "źle nie jest".

Zwróciłeś uwagę na to o czym pisałem?

Zoltan tu masz pierwszy z brzegu przykład jak wygląda dyskusja w tym temacie. A Ciebie dziwi moja wypowiedź.

Poczytaj sobie wpisy w tym temacie. Ile wśród tych 65 stron zajmują merytoryczne wypowiedzi a ile typowe bicie piany.

jakie merytoryczne wypowiedzi mają być jak od 65 stron jest "Czekając na Godota"

To jak przed senasem w multikinie, po 40 min reklam ludziom się odechciewa filmu.

HQ150, sorry o czym tu rozmawiać? przecież co dzień, dwa piszesz, że darkul nie wysłał Ci sprzętu:) przecież większość ludzi w tym wątku robi sobie żarty, ale nie ma się czemu dziwić. O jakich merytorycznych sprawach można tu pisać, skoro nie masz sprzętu od 8 miesięcy - to byłoby dopiero bicie piany pisanie o sprzęcie, którego nie ma:)

Ewentualna rzeczowa rozmowa wróci jak będziesz miał sprzęt u siebie i podzielisz się wrażeniami odnośnie dźwięku, budowy elektroniki itd. itp.

a póki co to nudy, to niech sobie ludzie pożartują.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.