Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A co Cię skłoniło do zmiany fachu? Znam paru leśników, równi goście ale fakt mimo ciekawej roboty, duża kasa toto nie jest.

Teraz już wcale mała nie jest. Mówię o wyższych stanowiskach.

I weź pod uwagę że często chata, auto, opał, telefon, mundurówka, gratis. Do tego różne dodatki, 13-ka, itd jak to na państwowym.

A co mnie skłoniło do zmiany fachu? To, że teraz ta praca, to siedzenie za biurkiem i robota jak sekretarka. Mówię o pracy jako nadleśniczy, zastępca, inżynier nadzoru itd.

Czyli na stołkach zajmowanych przez moich kolegów z roku. To nie dla mnie niestety.

A po co im te pieniadze? Nie musza robic zamowien u pana Kuleszy przeciez wiec na zycie wystarczy.

Ja robię i też mi wystarczy.

HQ150

ja mam tylko jedno pytanie, co Ty człowieku robisz w życiu, jak do tej pory sie na tym swiecie uchowales i czy jestes urzednikiem panstwowym lub nauczycielem ?

On jest audiofilem :P

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Kulesza miał dojechać zgodnie ze swoją deklaracją w ten weekend. Niestety znowu słowa bez pokrycia. Tysiąc przeciwności niezależnych oczywiście od niego.

Kolejny raz wystawił mnie do wiatru.

Nudne - jest. Nie wiem tylko czy nie bardziej smutne... Koledze HQ 150 - najautentyczniej współczuję tej cholernej , bez wyjścia sytuacji. Jacek.

Natomiast złożył deklarację, że jak nie skończy wszystkiego do przyszłego tygodnia to oddaje kasę za całość i odbiera sprzęty.

Nie ma tragedii. Zwrot kasiory. Oby tylko miał konto bo jak trzeba będzie przyjechać z gotówą...

jako tako to grało, przyjechał Darkul i zepsuł :)

Nie...to po prostu nie może być prawda..może to jakiś skecz online..prowokacja...nie wiem

HQ - nie przyszła góra do Mahometa, niech Mahomet przyjdzie do góry. Weź te swoje sprzęty do samochodu i jedź do niego. Niech Ci wyeliminuje szum.

Kulesza miał dojechać zgodnie ze swoją deklaracją w ten weekend.

A jeszcze do niedawna był "pan Darek"... Czyżby legendarna cierpliwość "inwestora" była na wyczerpaniu?

Tez mamy nadzieje... na kolejna EPOPEJE!

"Epos - epopeja, ukazująca dzieje życia legendarnych, częściowo lub całkiem historycznych bohaterów..."

?👈

niekończąca się historia.........odcinek trylionowy, 1000000000000000001, pierwsza część nowej serii, soap opery "the young and the restless" potrzebny casting nowych lemingów, starzy nie wytrzymują.

:)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

mateuszek

Na razie jest u mnie w domu i mam nadzieję że w stereo wreszcie będzie idealnie. W stereo naprawdę niewiele brakuje do pełni szczęścia. Końcówka do kina to inny temat.

A jak nie da rady no to normalnie jak zwykle w takiej sytuacji. Mam jego oświadczenie na piśmie o zwrocie kasy więc prawnik i sąd.

Edytowane przez HQ150
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Darkul wczoraj był u mnie. Szum prawie zlikwidowany do zera. Zmienił też coś w prądach między pre a końcówką.

Dźwięk się znowu zmienił. Jest jakby większy drive i niżej schodzący bas. Ale on twierdzi że jeszcze go chce bardziej zaakcentować na samym dole.

Jak przyjedzie z końcówką to znowu coś zmieni. Ale bas jest obecnie dużo bardziej dosadny i barwny niż miałem z Kapp 8.2i. One faktycznie grały bardziej wyższym basem.

Końcówki do kina w dalszym ciągu nie mam niestety. Może na weekend 9-11 się doczekam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.