Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

ludzie dajcie HQ150 spokój, nie ma sensu, przecież swoje już wycierpiał (wyczekał). Takich klientów Pan Darek miał wielu, można poszukać na forum - niektórzy w ogóle nie odzyskali pieniędzy

Korzystając wciąż z braku bana, pozwolę sobie odpowiedzieć na Twój apel. Otóż, w tym bezecnym procederze masz również swój udział. Jako jedna z ofiar, znając jak sam potwierdziłeś działania Drakula poza prawem, a to nie wystawiając faktur, nie płacąc podatków, nie wywiązując się z umów i innych niezgodnych z prawem wykroczeń, nie zgłosiłeś podejrzenia o popełnienie przestępstwa przez w/wym. To również jest naruszeniem prawa.

Pozdrawiam.

Otóż, w tym bezecnym procederze masz również swój udział. Jako jedna z ofiar, znając jak sam potwierdziłeś działania Drakula poza prawem, a to nie wystawiając faktur, nie płacąc podatków, nie wywiązując się z umów i innych niezgodnych z prawem wykroczeń, nie zgłosiłeś podejrzenia o popełnienie przestępstwa przez w/wym. To również jest naruszeniem prawa.

brawo brawo brawo brawo

i cała ta sytuacja nie jest naiwnością Pana HQ

poprostu Pan HQ nie widzi w tym nic dziwnego ( brak faktur, umów, etc) i na żadną policję ani nigdzie Pan HQ nie pójdzie bo po co niewygodne pytania

trafił swój na swego i tyle a nie żaden sztokholm

p.s.

ale cała sytuacja wesoła :]

Tego się właśnie spodziewałem. No bo przecież na razie w tym wątku wypowiadają się najgłośniej osoby, które twierdziły, że nie ma najmniejszych szans, żeby Darkul cokolwiek dla mnie wykonał.

To jest niemożliwe i jestem głupi wierząc że on ruszy palcem w mojej sprawie.

No to skoro się nie miało racji, to teraz przynajmniej trzeba wylać ten jad gdzie popadnie.

No bo przecież niemożliwe jest żeby przyznać:

myliłem się, nie przypuszczałem że jednak się na przesyłkę doczekasz.

Ja pierwszy przepraszam i posypuję głowę popiołem, Pan Darek to cudowny człowiek.

wszystko zmierzac do tego ze teraz trzeba przepraszac bo pan Darek laskawie wyslal cos tam po wielu miesiacach smiania sie w twarz i oszukiwania,tak?

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Korzystając wciąż z braku bana, pozwolę sobie odpowiedzieć na Twój apel. Otóż, w tym bezecnym procederze masz również swój udział. Jako jedna z ofiar, znając jak sam potwierdziłeś działania Drakula poza prawem, a to nie wystawiając faktur, nie płacąc podatków, nie wywiązując się z umów i innych niezgodnych z prawem wykroczeń, nie zgłosiłeś podejrzenia o popełnienie przestępstwa przez w/wym. To również jest naruszeniem prawa.

Pozdrawiam.

vlado, co to za apel? chodzi Tobie, żeby obudzić moje sumienie, że nie zgłosiłem przestępstwa? arbitrum moralitum? jaja

A ja pozwolę sobie wtrącić (bo ponoć sprzęt w drodze), że błędne podłączenie, a nawet zestrojenie doprowadzić może do spalenia głośników.

nie ma sie czym martwic,glosniki z tego co pamietam to jakies chinskie pierdziawki samochodowe ktore ku uciesze calego forum pan Darek uznal za optymalne w klasie do swojego dziela.

vlado, co to za apel? chodzi Tobie, żeby obudzić moje sumienie, że nie zgłosiłem przestępstwa? arbitrum moralitum? jaja

Nic z tycz rzeczy. Chodzi mi o uzmysłowienie ci, że będąc pierwszym od HQ wyciętym w rogi, swym brakiem stanowczej reakcji upewniłeś Drakula, że tak można. Co do "arbitrum moralitum" nie śmiał bym, bo kimże ja jestem? I po co? Czytałem cały wątek i śmiem wątpić, byś znał znaczenie słowa moralność w niezakłamanej postaci.

Z poważaniem W.

Co do "arbitrum moralitum" nie śmiał bym, bo kimże ja jestem? I po co? Czytałem cały wątek i śmiem wątpić, byś znał znaczenie słowa moralność w niezakłamanej postaci.

Z poważaniem W.

to w końcu nie śmiesz wątpić czy śmiesz? zdecyduj się, nie jesteś arbitrem, ale wątpisz, żebym znał znaczenie "w niezakłamanej postaci"

Nic z tycz rzeczy. Chodzi mi o uzmysłowienie ci, że będąc pierwszym od HQ wyciętym w rogi, swym brakiem stanowczej reakcji upewniłeś Drakula, że tak można.

napisałem Ci, że darkul robił tak wiele razy, od dawna, a je nie jestem pierwszym, którego darkul robił w balona, tak więc żadnych szlaków darkulowi nie przetarłem.

A ja pozwolę sobie wtrącić (bo ponoć sprzęt w drodze), że błędne podłączenie, a nawet zestrojenie doprowadzić może do spalenia głośników.

nie ma sie czym martwic,glosniki z tego co pamietam to jakies chinskie pierdziawki samochodowe ktore ku uciesze calego forum pan Darek uznal za optymalne w klasie do swojego dziela.

Akurat te się raczej nie spalą :)

to w końcu nie śmiesz wątpić czy śmiesz? zdecyduj się, nie jesteś arbitrem, ale wątpisz, żebym znał znaczenie "w niezakłamanej postaci"

napisałem Ci, że darkul robił tak wiele razy, od dawna, a je nie jestem pierwszym, którego darkul robił w balona, tak więc żadnych szlaków darkulowi nie przetarłem.

To fakt, byłeś jednym z wielu. Oczywiście mnie łatwiej ganić i wpadać w moralizatorski ton, jednak gdyby większość pokrzywdzonych kategorycznie żądała poszanowania swych praw jako klientów, tej sytuacji by nie było. Skończyłaby się po pierwszych próbach mataczenia. Sam wspominałeś, że to następna odsłona takich przekrętów pana drakula. Znaczy gdy przegnie, znika, a po czasie objawia się jak kometa siejąca grozę i choroby. Z takimi degeneratami należy walczyć. Są odpowiednie instytucje, które mają władzę pouczyć pana drakula o Prawie Handlowym, Kodeksie Cywilnym, Ochronie Konsumenta itp. To oręż właśnie dla obywatela/konsumenta/klienta, aby czuł się bezpiecznie zawierając umowy z wykonawcą, handlowcem, kontrahentem.

Nie bierz mych słów wyłącznie do siebie i wybacz jeśli poczułeś się dotknięty, jednak ta sprawa jest tak infantylna, że nie wytrzymałem.

Pozdrawiam W.

>>>>napisałem Ci, że darkul robił tak wiele razy, od dawna, a je nie jestem pierwszym, którego darkul robił w balona, tak więc żadnych szlaków darkulowi nie przetarłem.

Ale wydatnie przyczyniasz się do tego , aby kolejni amatorzy "walcowania wszystkiego do 40tys" byli przez "pana Darka" potraktowani w taki sam nieuczciwy sposób. Tworzysz precedens.

Teraz oprócz zwykłych opóźnień do palety działań "marketingowych " "Pana Darka" dojdzie ciekawe novum:

całkowita zmiana treści zamówienia.

Przecież zamawiałeś kolumny a na czym się (najprawdopodobniej) skończyło?

A teraz to u megakonstrutora stanie się normalką .

Zamówisz wzmacniacz słuchawkowy a po 9miesiacach dostaniesz z kolumnami i 19 kanałową końcówką do kina za kare.

Gość partick

(Konto usunięte)

glosniki z tego co pamietam to jakies chinskie pierdziawki samochodowe ktore ku uciesze calego forum pan Darek uznal za optymalne w klasie do swojego dziela.

momencik...

głośniki, to zakupił osobiście HQ150!

do tego wkręcił je do jakichś swoich desek!

darkul usiłuje mu dopasować to tego preampa i końcówki.

czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania? ;-)

zaraz się okaże, że to ja jestem wszystkiemu winny:) jak Józef K.

i tak oto staliśmy się wszyscy bohaterami najnowszej powieści Franza Kafki pt. "Zamówienie"

momencik...

głośniki, to zakupił osobiście HQ150!

do tego wkręcił je do jakichś swoich desek!

darkul usiłuje mu dopasować to tego preampa i końcówki.

czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania? ;-)

really?

ja mysle ze nawet pan Darek juz sam nie wie co HQ u niego zamowil :P

Dawno nie widziałem tylu kolejek pod niemal każdym postem na AS :)

Gratuluje HQ popularności wątku

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ150, powiedz mi szczerze, czy Ty to czytałeś przed wysłaniem...?

ile to, k... MIESIĘCY już trwa, abyś TY miał jakiekolwiek prawo do mieszania z błotem ludzi, co?!

Ja w tej wypowiedzi mieszam ludzi z błotem?!

To przeczytaj sobie wypowiedzi na które mój post był odpowiedzią i z łaski swojej je porównaj.

Gratuluje HQ popularności wątku

Dziękuję, ale mało w tym mojej zasługi.

paczka jeśli wysłana pocztą, dojdzie pewnie w przyszłym tygodniu...

HQ150 - masz numer wysyłki?

wiem, to trochę śmieszne - wszyscy pytają o tą paczkę jakby nie było czegoś ciekawszego ...na forum audiostereo, ale ten watek jest jak narkotyk, a Twoja historia stała się bardzo popularna. Niby ludzie chcą, żebyś sprzęt dostał, ale założę się, że jak już dostaniesz i wszystko się skończy, to ludzi tu ogarnie smutek - skończy się pewna przygoda, zrobi się nudno itd.

Gość partick

(Konto usunięte)

Ja w tej wypowiedzi mieszam ludzi z błotem?!

Nie spokojnie, póki zachowujesz przynajmniej pozory kulturalnej rozmowy to wal śmiało.

Tego się właśnie spodziewałem. No bo przecież na razie w tym wątku wypowiadają się najgłośniej osoby, które twierdziły, że nie ma najmniejszych szans, żeby Darkul cokolwiek dla mnie wykonał.

To jest niemożliwe i jestem głupi wierząc że on ruszy palcem w mojej sprawie.

No to skoro się nie miało racji, to teraz przynajmniej trzeba wylać ten jad gdzie popadnie.

No bo przecież niemożliwe jest żeby przyznać:

myliłem się, nie przypuszczałem że jednak się na przesyłkę doczekasz.

masz cały swój post do którego się odniosłem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />Środa jest, przesyłka w drodze ? :) <br />
<br />paczka jeśli wysłana pocztą, dojdzie pewnie w przyszłym tygodniu...<br />HQ150 - masz numer wysyłki?<br />

Już dotarła.

<br />Niby ludzie chcą, żebyś sprzęt dostał, ale założę się, że jak już dostaniesz i wszystko się skończy, to ludzi tu ogarnie smutek - skończy się pewna przygoda, zrobi się nudno itd. <br />

To samo pisałem powyżej. Nie o to przecież tu chodzi żebym jakoś z tego wyszedł.

A już na pewno nie będzie żadnego zainteresowania jak to u mnie zagra.

Już dotarła.

To samo pisałem powyżej. Nie o to przecież tu chodzi żebym jakoś z tego wyszedł.

A już na pewno nie będzie żadnego zainteresowania jak to u mnie zagra.

NO I? Jak, masz wszystko? Podłączyłeś? Wygrzewasz? Zdjęcia, pierwsze wrażenia? Dopłynąłeś do Itaki, Odyseuszu? :)

Edytowane przez Woodolec
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.