Skocz do zawartości

Audiostereo.pl: Audiostereo Forum - Audiostereo.pl


Konkurs na najlepszą opinię

konkurs opinia test melodika bl-30 kolumny

  • Nie możesz odpowiedzieć
38 odpowiedzi w tym temacie

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Huberto1984

  • Użytkownicy
  • 1995 postów
  • Rejestracja: 02.07.2013

Napisano 28.08.2015 - 16:35

bumbum a Ty ile masz kont na tym forum :)
Wieza STEREO Technics :)

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   Melepeta

  • Użytkownicy
  • 1375 postów
  • Rejestracja: 24.04.2012

Napisano 28.08.2015 - 17:18

Mam nadzieję, że nikt nie rejestruje nowych kont, aby dodawać sobie głosy. A jeśli tak by się stało, to wierzę, że organizator nie uzna tych głosów w końcowym rozrachunku. W końcu to nie ma być konkurs na ilość klonów :-) A regulamin wyraźnie o tym mówi.
Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   doludzi

  • Użytkownicy
  • 290 postów
  • Rejestracja: 04.11.2014

Napisano 28.08.2015 - 18:10

Wyświetl postUżytkownik Melepeta dnia 28.08.2015 - 17:18 napisał

Mam nadzieję, że nikt nie rejestruje nowych kont, aby dodawać sobie głosy. A jeśli tak by się stało, to wierzę, że organizator nie uzna tych głosów w końcowym rozrachunku. W końcu to nie ma być konkurs na ilość klonów :-) A regulamin wyraźnie o tym mówi.

No teoretycznie w żadnym konkursie nie kantują ha ha..

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   bumbum

  • Użytkownicy
  • 768 postów
  • Rejestracja: 19.03.2004

Napisano 30.08.2015 - 08:23

Wyświetl postUżytkownik Huberto1984 dnia 28.08.2015 - 16:35 napisał

bumbum a Ty ile masz kont na tym forum :)
Przyznam, mam dwa, kiedys zapomniałem hasła a musiałem szybko cos zapytać. Drugie to bumbum35 :)
Daję głowę ze sa głosy z nowych kont, nikt ze znajomych czy moich czy innych recenzentów nie czyta regulaminów, a na przykład u mnie dużo wiedziało o konkursie bo chwaliłem się tu i tam. I tak jak mówi melepeta, dobrze by było przesiać głosy.
Wzmacniacz-Wzmacniacz-Yaqin MS-30L, lampy 6CA7 EH i 5654RT R.T.C., CD-Myryad MCD500, Technics SL-Q33 + kabel SCHULTZ  DK4 + RCA SCHULTZ  S-106, Preamp CS Blue II, Kolumny-Dali Ikon 6 MKII, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue- DIY silver by maro2210 oraz Fezz Audio, Odtwarzacz X92,, DAC SMSL M8

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   pit80

  • Użytkownicy
  • 736 postów
  • Rejestracja: 19.11.2007

Napisano 30.08.2015 - 09:47

Ja natomiast znajomych ani sympatyków na tym forum za bardzo nie mam... Pewnie za mało się odzywam, ale cóż, wody lać nie potrafię a ostatnio, niestety,  mało konrektnych i ciekawych rozmów na forum a co raz więcej pyskówek, bajdurzenia, opowiadania bajek i off-topic'ów... Zatem przy takim stanie rzeczy i tak chyba powinienem być zadowolony z wyniku, gdym mogę mieć pewność, iż są to faktyczne głosy na opinię a nie na osobę od znajomych i sympatyków.

Użytkownik pit80 edytował ten post 30.08.2015 - 09:52


#36 Użytkownik nie jest zalogowany   bumbum

  • Użytkownicy
  • 768 postów
  • Rejestracja: 19.03.2004

Napisano 30.08.2015 - 11:11

Wyświetl postUżytkownik pit80 dnia 30.08.2015 - 09:47 napisał

Ja natomiast znajomych ani sympatyków na tym forum za bardzo nie mam... Pewnie za mało się odzywam, ale cóż, wody lać nie potrafię a ostatnio, niestety,  mało konrektnych i ciekawych rozmów na forum a co raz więcej pyskówek, bajdurzenia, opowiadania bajek i off-topic'ów... Zatem przy takim stanie rzeczy i tak chyba powinienem być zadowolony z wyniku, gdym mogę mieć pewność, iż są to faktyczne głosy na opinię a nie na osobę od znajomych i sympatyków.
Więc dlatego mogła by byc jakaś nagroda pocieszenia, jakies kabelki czy coś, dla 2 i 3 miejsca :)   Bysmy z Pitem się moze załapali :)
Wzmacniacz-Wzmacniacz-Yaqin MS-30L, lampy 6CA7 EH i 5654RT R.T.C., CD-Myryad MCD500, Technics SL-Q33 + kabel SCHULTZ  DK4 + RCA SCHULTZ  S-106, Preamp CS Blue II, Kolumny-Dali Ikon 6 MKII, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue- DIY silver by maro2210 oraz Fezz Audio, Odtwarzacz X92,, DAC SMSL M8

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   mejson

  • Użytkownicy
  • 64 postów
  • Rejestracja: 07.06.2007

Napisano 30.08.2015 - 11:31

Wyświetl postUżytkownik bumbum dnia 30.08.2015 - 11:11 napisał

Więc dlatego mogła by byc jakaś nagroda pocieszenia, jakies kabelki czy coś, dla 2 i 3 miejsca :) Bysmy z Pitem się moze załapali :)
Najwyraźniej organizator uznał, że wystarczającą nagrodą pocieszenia dla przegranych będzie możliwość tygodniowego obcowania z jego wyrobem. :-)
Musi wystarczyć...
Denon PMA-700AE, TU-560, DAC S.M.S.L. Sanskrit, Infinity Alpha 10, Beyerdynamic DT-770 Pro.
Najlepszy sprzęt, to taki, który zaspokaja twoje potrzeby...

#38 Użytkownik nie jest zalogowany   bumbum

  • Użytkownicy
  • 768 postów
  • Rejestracja: 19.03.2004

Napisano 30.08.2015 - 14:15

No ja akurat obcowałem z OLI30 prawie dwa lata, a to te same kolumny. Nie liczyłem i nie licze ze wygram, ale jakieś gadżety drobne by stykły. No ale i tak było fajnie, córka miała prawie tydzien czasu kolumny w swoim pokoju bo termin odbioru u mnie się trochę wydłuzył :P
Wzmacniacz-Wzmacniacz-Yaqin MS-30L, lampy 6CA7 EH i 5654RT R.T.C., CD-Myryad MCD500, Technics SL-Q33 + kabel SCHULTZ  DK4 + RCA SCHULTZ  S-106, Preamp CS Blue II, Kolumny-Dali Ikon 6 MKII, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue- DIY silver by maro2210 oraz Fezz Audio, Odtwarzacz X92,, DAC SMSL M8

#39 Użytkownik nie jest zalogowany   Melepeta

  • Użytkownicy
  • 1375 postów
  • Rejestracja: 24.04.2012

Napisano 02.09.2015 - 20:21

Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moją recenzję. To dzięki Wam wygrałem.
Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.





Użytkownicy przeglądający to forum: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Audiostereo Magazyn

 
Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - więcej o tym w Naszej polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.

Akceptuję   Zmiana ustawień