Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Lemura

Kapitan Wagner

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Niestety, straciłeś czas, sądząc po efekcie :)

Jaki miałeś nick przedtem?

Była kiedyś taka fajna opcja na forum, i widać było część numeru IP usera.

Ale komuś to przeszkadzało ....

Ale komuś to przeszkadzało ....

Widocznie pozbyto się tego rodzaju informacji w ramach wprowadzania tzw. transparentności na forum :)

Pełna zgoda. Banowanie bez wyjaśnienia to zwykłe pałowanie.

inaczej rąbanka, czyli ulubiona konkurencja sportowa moderacyji jaśnie oświeconej.

Nie ma, bo wprowadzała zamieszanie. Zostałem posądzony o to, że jestem trollem i mam klona, gdzieś nawet był wątek o tym. Dopiero jak udowodniłem, że każdy może mieć bliźniaka kurz opadł i jak widać zarządzający poszli po rozum do głowy.

Powiedzcie mi może, czy Pan Lemur przypadkiem nie został głównym inżynierem chińskiej firmy Dragon Audio? Promuje również tu na forum Peyjilingi, tak, że już jest kłopot z dostępnością. Pewnie cudem HQ zdobył jakieś leżaki dla siebie, bo Konstruktor podobno wyprztykał się już. Więc ma coś wspólnego z Chinami, sprzedaje tam swoje projekty?

Tak zwaną następną środę można spokojnie zbagatelizować - następnych śród było chyba już z dziewiętnaście. Chyba sam HQ150 w to nie wierzy, choć on pierwszy naiwny forum audiostereo.pl. Obstawiam, że następnym terminem będzie czwartek. WIELKI CZWARTEK :)

Chyba nie rozumiecie głębi myśli Miszcza.

Słowo "środa" nie jest określeniem jakiekoś konkretnego dnia tylko pojęciem abstrakcyjnym, określeniem jednego z dni tygodnia w nieskończonym ciągu.

Jeżeli miszcz używa słowa "środa" to oznacza to "jakąś" środę (dla ustalenia uwagi nazwijmy ją n-tą środą). Jeżeli używa pojęcia "następna środa" to nie oznacza to jakiejś konkretnej środy tylko następną po tej "jakiejś", czyli n+pierwszą.

W związku z tym wszelkie pretensje o nieterminowość z samej zasady są bezzasadne.

Co było do dowiedzenia.

Jestem Europejczykiem.

Chyba nie rozumiecie głębi myśli Miszcza.

Słowo "środa" nie jest określeniem jakiekoś konkretnego dnia tylko pojęciem abstrakcyjnym, określeniem jednego z dni tygodnia w nieskończonym ciągu.

Jeżeli miszcz używa słowa "środa" to oznacza to "jakąś" środę (dla ustalenia uwagi nazwijmy ją n-tą środą). Jeżeli używa pojęcia "następna środa" to nie oznacza to jakiejś konkretnej środy tylko następną po tej "jakiejś", czyli n+pierwszą.

W związku z tym wszelkie pretensje o nieterminowość z samej zasady są bezzasadne

Czyli ciąg nieoznaczony :) do plus nieskończoności?

Ale każdy ciąg, by wyjść poza teoretyczny wzór musi mieć początek. Inaczej pozostaje tylko teoretycznym wzorem.

Powrót po dłuższej przerwie...

A propos "środy" - obiecałem mojej niewieście, że szafkę na buty zainstaluję w środę właśnie... Nigdy jej nie zamontuję, albowiem uległa dezintegracji podczas przeprowadzki:) To tak gwoli informacji. Darkulowi- oczajduszy i oszustowi - polecam, jako ewentualne wytłumaczenie. HQ150 - wciąż i bezustannie pytam Cię, za co mnie zbanowałeś w wątku o wytworach tegoż typa darkula? Kilka dni nie miałem internetu, jednak wciąż śledzę ... Normalnie- " alternatywy 6" !!!;)

Środa? Środa dniem wolnym od pracy!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A propos "środy" - obiecałem mojej niewieście, że szafkę na buty zainstaluję w środę właśnie... Nigdy jej nie zamontuję, albowiem uległa dezintegracji podczas przeprowadzki:) To tak gwoli informacji. Darkulowi- oczajduszy i oszustowi - polecam, jako ewentualne wytłumaczenie. HQ150 - wciąż i bezustannie pytam Cię, za co mnie zbanowałeś w wątku o wytworach tegoż typa darkula? Kilka dni nie miałem internetu, jednak wciąż śledzę ... Normalnie- " alternatywy 6" !!!;)

Tez zostałem zbanowany w watku o wyrobach Pana Darkula-czy przez bezlitosnego HQ 150-PYTAM ZA CO?.......ZA SZCZEROŚĆ??

Ni chuchu nie mam pojęcia , kto Cię zbanował i za co. Wiem jedno: pisałem w miarę grzecznie ( o ile w przypadku złodziejstwa się da) , w miarę merytorycznie i życzliwie . Nie kto inny, tylko autor wątku - HQ150 - walnął mnie o glebę bez dania racji. Co mam o tym wszystkim myśleć i czego życzyć wypatrującemu kolejnych śród - Panu hqstopińdziont???:) PS- nie pomnę, lecz chyba Yul- szacunek- też został spostponowany ni w p.zdę ni w oko . Pozdrawiam Was. Ciebie , darkul- nie.

Jeszcze jedno: słowo "złodziejstwo" zostało przeze mnie użyte z premedytacją, proszę Was. Prześledźcie wątek o niejakim panu Darku - będziecie mieli " jasność w temacie Darkula". Pana Młynarskiego proszę o piosenkę!:))

Na początku musi być mit założycielski. Może sięgnijmy pamięcią wstecz i poszukajmy go zamiast biadolić :-).

Mit, oprócz wskrzeszenia, musi być umocniony. Umacnianiem mitów tzw. dywanowych ekspertów skutecznie i od lat zajmuje się na tym forum moderacyja jaśnie oświecona. Ma na tym polu znaczne sukcesy, bo do tego celu ma liczne przyciski i funkcje "po drugiej stronie komputera". W drodze wyjątku, może z owego umacniania mitów ewentualnie zrezygnować, jeśli "dywanowy ekspert" wpadnie np. w alkoholizm.

Pozdro,

Yul

Środa? Środa dniem wolnym od pracy!

Ukryta Zawartość

W helmutlandii w piątek pracują do 13:00. W Francyij tydzień pracy też ma 35 godzin.

A w pyrlandii kartoflowo tuskowej o opinię dnia wolnego pytają ... pracodawce który twierdzi że od wtorku już by nie pracowali. Chociaż taki chujek na kurzych łapakach płacić za pracę zaczyna od czwartku.

Ukryta Zawartość

A propos "środy" - obiecałem mojej niewieście, że szafkę na buty zainstaluję w środę właśnie... Nigdy jej nie zamontuję, albowiem uległa dezintegracji podczas przeprowadzki:).

Ponieważ jak wiadomo w przyrodzie nic nie ginie przypuszczam, że za jakiś czas rzeczona szafka odnajdzie się pod postacią obudowy zastępczej do kolejnego dzieła Megakonstruktora.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.