Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Aż się boję, analogowcy znów pomyślą że to ja zniknąłem całe AS:-)

A może porobimy zakłady, za ile wpisów na kulturalnym Minotaur i Wodnik dostaną bana? :-)))

W.

A jest, Yulu , jest... Może kilku osobom oszczędzi się parę groszy? Za to zresztą niejaki hajkju - wywalił mnie w trymiga. Bo od początku - miałem wątpliwości...

Hehehe -"hydrogen" też wyleci...:) bo się w końcu wkurzył i prawdę powiedział ...

mam tylko trochę większy dystans, winę ponosi darkul, a nie HQ150, i generalnie o to mniej więcej mi chodzi

Nie zgodzę się z tym.

Bo jak dla mnie, patrząc z większym dystansem na ten cały cyrk, HQ sam sobie naważył tego piwa i o to generalnie mi i pewnie większej części lub całości "niekulturalnych" tu piszących chodzi. I wiesz co? To piwo mu smakuje! Czy to nie fascynujące? Ja miałbym dosyć. Nawet Monty Python tutaj źle się czuje. Cała ta opowieść, z dużym wskazaniem na epilog, to Orwellowska głowa.

I wiesz co? To piwo mu smakuje! Czy to nie fascynujące? Ja miałbym dosyć.

on musi sobie uddowodnić że na koniec wygrał na tym interesie. dźwięk jest tak naprawdę drugorzedny,

hq ciągle sprytnie ignoruje pytania odnośnie dowodu zakupu, możliwej naprawy a w zamian za to nie wyklucza kolejnych zakupów u vampira.

obrazek.gif

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Czy ktoś z Was słyszał już jak grają te najnowsze kolumny Drakula? Od Pana HQ150 niczego już się nie dowiemy, jednak może jakieś następne z tego ogromnego zamówienia już wykonał i ktoś je używa?

żadnych kolumn nie było i nie będzie, to pic na wodę, szukałem wpisu darkula o tych kolumnach i znalazłem, wcześniej przebrnąłem przez wiele jego wpisów...i niespodziewanie zainteresowały mnie czy zaintrygowały, na tyle, że postanowiłem je tu przytoczyć, zgrupować, bowiem z wypowiedzi tych wyłania się naprawdę bardzo ciekawa postać, wbrew pozorom.

Pan Darek o swoich kolumnach:

"3 way w okolicach 12kpln

4 way ...15 kpln

5 way 18 kpln"

o swoich konstrukcjach:

- Mam za sobą projektowanie około 50 systemów aktywnych , różnych , różnistych.

o swoich interesach i powodzeniu swoich konstrukcji:

- 8 chętnych na odsłuch systemu aktywnego , 3 z forum i 5 byłych :)))))

- Jest obecnie 7 konkretnie zainteresowanych , 3 już chciało zaliczkować.

- Za dużo stresu a za mało kasy. Pocieszające jest że już jest kilku konkretnych zadeklarowanych chętnych na taki system 3 lub 5 torowy zbalansowany. Cenowo konkretnie , musi boleć.

- Jakbym podał info ile jest zainteresowania tym co dłubię szlag by was trafił :)

o swojej wartości i wiedzy oraz o niewiedzy swoich krytykantów:

"Ja umiem a wy musicie bulić. Tak już ten świat jest skonstruowany.

Oczywiście nie musisz u mnie , masz pełne pole do popisu.

Ale i tak u kogoś czy gdzieś wydasz.

I mniej lub bardziej humanitarnie będziesz wybzykany przez wszystkich w kolejce zwanej cena."

"Widzicie ja to umiem a wy macie lewe rączki. Za to wkręcenie śrubki platimy,platimy i platimy."

"Niejeden pewnie marzy aby móc być w takiej dupie.

Niestety zawiść , zazdrość to niskie pobudki.

Róbmy swoje , przyjdzie walec i wyrówna."

"Być może niektóry może się wydawać pokręcone że z uporem maniaka wpisuję że " Dobry dźwięk sam się obroni " ale tak jest to po prostu prawda , to działa.

Skoro 99% jest zadowolonych to czym się przejmować ? Nawet nie wolno się wzruszać nad marudami."

Do swoich adwersarzy:

"Jak dzieci k... jak dzieci."

"Nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem.

Masz problem."

"Nie masz żadnej wiedzy odsłuchowej."

"Znafcyyyyyy , posłuchac trzeba a nie pierd...."

"Każdemu osłowi napiszę o co chodzi."

"Tyle waszego pitolenia co nic :)

Dobry dźwięk sam się obroni ! O :"

"Tyle waszego co sobie po memłacie."

o swoich adwersarzach:

"P.S. dziamgoty niech wyceniają swoje , o ile cokolwiek mają do zaproponowania.Komuna się dawno skończyła.

Teraz wykonawca chce tyle a nie inaczej. Nie pasuje, dziękujemy.

Ode mnie wszystko."

"Jeżeli jakiś dziamgot ma realne propozycje dla HQ150 w temacie dzielonego systemu zbalansowanego aktywnego 4 drożnego/stereo to proszę :)"

"Będzie znów pitolenie o wszystkim ale i o niczym."

O świecie ogólnie:

"Niestety taki już jest ten świat.

Jeden ma wiedzę w danym temacie a drugi w nim nie siedzi a chce posiadać."

O swoich klientach:

"Tu nie ma nic na siłę.

Nikt nikomu broni do łba nie przystawia.

Dobry dźwięk sam się obroni."

O prawie:

"Hi hi hi , mczaj , zapominasz że prawo działa w obie strony , ty naprawdę oceniasz poziom inteligencji wedle siebie samego.

Tylko współczuć.

Brak zorientowania w prawie niezwania z jego nieprzestrzegania.

Wbij sobie to do główki."

Pan Darek żartowniś:

"No w końcu w środę u HQ ląduje system aktywny." (napisano 21.02.2013)

o przyszłości konstruktora audio-stereo:"

"Z powodu niedawnych zawirowań w moim życiu definitywnie kończę pewien etap budowy zabawek. "

o opóźnieniach i ich przyczynach:

"Niestety z powodów nie do końca ode mnie zależnych czas realizacji projektów jest dłuższy i denerwujący obie strony zainteresowane.

To jest projekt indywidualny pod indywidualne potrzeby.

Długi termin realizacji miał też swoje plusy konstrukcyjne oraz finansowe plusy/minusy dla obu stron."

o niespodziewanych kłopotach w zrealizowaniu systemu dla HQ150:

"Aby nie było że cuda niewidy.

System ulegał prze formatowaniu , czyli zmianie formy. Zawsze indywidualny temat pozostawia różne rozwiązania.

Na to potrzebny jest czas.

Tu nie ma mądrali , tylko wiedza praktyczna jest potrzebna w użyciu.

Innymi słowy nie ma miejsca na polemikę. jak któryś mądry nie zrobi a nie gada.

Obecnie mamy trzech poważnie zainteresowanych identycznym systemem.

Po cztery tory aktywne , zbalansowane."

Potem:

"Temat jest kontynuowany ale w innej postaci , być może będzie więcej o tym ale nie zależy to ode mnie.

Ciekawsze jest projektowanie niż wykonywanie tego samego jak koń , nudy.

Ale idzie to w dobra stronę. Z tematów indywidualnych wychodzę ( ale cały czas ktoś tam coś potrzebuje ) na poczet stałego projektu i współpracy z dwoma producentami , jeden krajowy."

Nowy projekt:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zaliczki prosze kierowac na konto w Szwajcarii: xx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

Klient sobie sam obudowę zrobił;)

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

Hajkju uaktywnił się w swoim klubie klakierów Pana Darka, za mało ma jak widać wątków, w których może okazywać swoje uwielbienie dla swego mentora. Zaczął już tradycyjnie od pouczania, jak można pisać, a jak nie.

Darkul niewątpliwie jakiś talent ma, jednak nie do audio.

Pierwsza cytowana przez Damjana rzecz z brzegu:

- Mam za sobą projektowanie około 50 systemów aktywnych , różnych , różnistych.

Pisałem o tym już w tym drugim wątku, zbudował 50 systemów, a teraz nie może poradzić sobie z jednym dla HQ.

Dlatego zawsze będę powtarzał, należy patrzeć na czyny nie słowa.

Hajkju uaktywnił się w swoim klubie klakierów Pana Darka, za mało ma jak widać wątków, w których może okazywać swoje uwielbienie dla swego mentora. Zaczął już tradycyjnie od pouczania, jak można pisać, a jak nie.

Najważniejsze że wszystko wróciło do normy. W środę przybędzie naprawiony wzmacniacz:-))))

Wydaje mi się,ze Pana Zagrę bardzo polubiłem za pomysły i tłumaczenia dotyczące stricte samego dostarczenia sprzętu-jest wprost nieodgadniony!!

Hi hi, a mówiłem że Wodnik to tylko kwesta chwil:-)) Teraz pora na Minotaura:-)

A może, żeby nie skakać po zakładkach założyć "Klub Zbanowanych przez Mr. HQ" ? :-) Minimum ilościowe już zapewnione:-))

W.

Trzy.

Są banany. A klub użytkowników, to klub UŻYTKOWNIKÓW. Nie masz Zagry, to kulturalnie m w kubeł, bo ordnung muss sein ;)

Odnoszę już wrażenie, że HQ jest niesamowicie przewrażliwiony. Banany lecą na lewo i prawo za byle co. Naprawdę niepotrzebnie tak się spina, bo dojdzie do tego, że za sam brak ciepłego słowa o Zagrze w wypowiedzi będzie banować i pozostanie samiutki ze swoim majstrem. Pozostanie ich wzajemna adoracja i porządek :))

SzuB, wybacz. Spóźniłem się. Cztery ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.