Skocz do zawartości
IGNORED

Panowie UWAGA NA DROGACH

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wyobrażasz sobie że zasuwasz takim cudnym motorem w kamizelce jak z Zakładu Oczyszczania Miasta?

Ludzie oczywiście protestowali ale na protestach się skończyło...

O! Cos przeoczylem? Skad taka informacja?

O! Cos przeoczylem? Skad taka informacja?

No, w Irlandii władzom od***ło i motocykliści muszą zasuwać w takich żółtych kamizelkach. Rowerzyści zresztą też.

Okropnie to wygląda. Gość daje na Ducati w takiej kamizelce odblaskowej, żenuła... ale jak nie nałożysz to zaraz Garda zhaltuje... :(

Poniżej najnowszy bolid pościgowy Gardy.

weird_422.jpg

A najnowszy pomysł Ministerstwa Transportu IRL to pasy bezpieczeństwa obowiązkowe... dla psów!

Już nie wolno palić w aucie jak się dziecko wiezie, ciekawe kiedy w ogóle zakażą mi palenia w moim własnym samochodzie, za który płacę 700€ podatku drogowego gnojom?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Gość

(Konto usunięte)

iI Dottore

Jeszcze niedawno dosyć dosadnie pisałeś o Polsce, właśnie w kontekście łamania wolności obywatelskich, narzucania ograniczeń i ingerowania bezsensownego w nasze życie codzienne. I własnie Irlandię podawałeś jako kontrprzykład.

Czyżby optyka Ci sie powoli zmieniała? Tam tez nie jest tak różowo?

Pytam naprawdę bez złośliwości.

Dokładnie. Wszędzie syf. :)

Gdzieniegdzie mniejszy, gdzieniegdzie większy.

W IRL przynajmniej nie polują na mnie z radarem. Przez 6 lat raz tylko mnie złapali. I to jest powiedzmy plus. :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No, w Irlandii władzom od***ło i motocykliści muszą zasuwać w takich żółtych kamizelkach. Rowerzyści zresztą też.

Okropnie to wygląda. Gość daje na Ducati w takiej kamizelce odblaskowej, żenuła... ale jak nie nałożysz to zaraz Garda zhaltuje... :(

Poniżej najnowszy bolid pościgowy Gardy.

A najnowszy pomysł Ministerstwa Transportu IRL to pasy bezpieczeństwa obowiązkowe... dla psów!

Już nie wolno palić w aucie jak się dziecko wiezie, ciekawe kiedy w ogóle zakażą mi palenia w moim własnym samochodzie, za który płacę 700€ podatku drogowego gnojom?

No ciekawe te bolidy, nie ma co. Wyglądają komicznie :)

A psa w pasach to ciekawe jak... to już lepiej wymagać kratki jak w dostawczych która oddziela bagażnik od przedziału pasażerskiego. Przecież pies w aucie nie usiedzi w pasach... ja pierniczę.

Palenia w aucie i przy dzieciach nie popieram, ale popieram i rozumiem oburzenie - pozostawmy ludziom swobodny wybór ad tego czy i jak się chcą truć, kiedy i gdzie to robić. Inaczej dużymi krokami w stronę totalitaryzmu...

Powrót po dłuższej przerwie...

Na drogach? Muuusisz uważać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja się już poprawiam:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A błazenada pod tytułem - Wielki Wzmak Und The Głośniks - już się skończyła ? :) ostatnio nie śledzę , bo stało się to zwyczajnie obrzydliwe. Zbanujesz od razu , czy może dopiero jutro ?:)))

Na naszych drogach ginie wielu rowerzystów. Kierowcy tłumaczą się, że ich nie zauważyli.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niestety nie potraficie porozmawiać na temat.

Błazenadę prowadźcie na swoim podwórku.

Do widzenia.

Znowu banujesz? Co z Tobą nie teges?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Gość

(Konto usunięte)

Czytałeś temat tej rozmowy?

A później te wypowiedzi?

Proszę tylko o dyskusję na temat. Kto chce śmiecić do widzenia.

Jeśli próby utrzymania rozmowy w temacie są ,,nie teges'', to faktycznie ja również.

Rowerzystki to dopiero potrafią lśnić. Jedzie sobie taka piękna niunia, roztacza wdzięki wokoło, faceci widzą ją z kilometra. I dlatego piękna niunia nie stosuje rowerowych lampek, kamizelek, odblasków. Bo i po co.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• 10 miesięcy później...

No i znowu się zaczęło!

Dla ciebie taka...

41456d1316528473-naked-girls-on-bikes-fat-girl-riding-bicycle.jpg

Ale to działa i w drugą stronę ! Tzn na kobiety.

Kiedyś jechałem sobie rowerem roznegliżowany. W takich króciutkich spodenkach, jakie np w USA są zabronione.

A tu z boku z osiedlowej uliczki z górki toczy się taka mała toyota rav4. Z mojej lewej strony, wiec nawet nie zwróciłem uwagi, bo po co, skoro po prawej był tylko trawnik.

Ale kątem oka widzę że samochód nie hamuje, nie skręca, ani nawet nie zwalnia, tylko wali prosto na mnie.

W ostatniej chwili przeskoczyłem rowerem za krawężnik, a auto w ten krawęznik łup!

Zdumiony zerkam, a za kierownicą zakłopotana nastolatka.

Uśmiechnąłem się szeroko, aby się dziewczyna nie stresowała, pomachałem, i pojechałem dalej.

Ale pomyślałem : masz bździągwo szczęście że zamiast mnie nie jechał jakiś nerwus, bo by ci uszy zwiędły.

I tak to było.

Czytałeś temat tej rozmowy?

A później te wypowiedzi?

Proszę tylko o dyskusję na temat. Kto chce śmiecić do widzenia.

Jeśli próby utrzymania rozmowy w temacie są ,,nie teges'', to faktycznie ja również.

ale na serio? znaczy sie odkryles ze panny mniej na sobie maja jak slonce wyjdzie? trzeba zakladac temat? a potem walic bany? to forum jakies dziwne sie robi...jak nie podniecanie sie modelkami jakimis laskami z wiocha.pl to slinienie sie ze malolaty spodenki pozakladaly,wspolczuje waszym pewnie malo atrakcyjnym zonom.

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Gość Gość

(Konto usunięte)

To żadne odkrycie. Ale każdego roku o tej porze, ja osobiście mam oczopląs podczas jazdy autem. Może dlatego, że mieszkam w turystycznych rejonach. I dziewczyny przyjeżdżają się tu ,, lansować'' Po miesiącu już mi te nagle wyzwolone z ciuchów kobiety jakoś mniej absorbują uwagę. Ale teraz jest ciężko skupić się na samej jeździe. Ty nie masz takich odczuć?

wspolczuje waszym pewnie malo atrakcyjnym zonom

A to jest po prostu chamskie.

To żadne odkrycie. Ale każdego roku o tej porze, ja osobiście mam oczopląs podczas jazdy autem. Może dlatego, że mieszkam w turystycznych rejonach. I dziewczyny przyjeżdżają się tu ,, lansować'' Po miesiącu już mi te nagle wyzwolone z ciuchów kobiety jakoś mniej absorbują uwagę. Ale teraz jest ciężko skupić się na samej jeździe. Ty nie masz takich odczuć?

A to jest po prostu chamskie.

za malo kultury w prawdzie? ;)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.