Skocz do zawartości
IGNORED

Zrupmy sobie film. Układ zamknięty.

bady

Rekomendowane odpowiedzi

Jest oczywiste, że w Polsce ZŁE postkomuchy męczą bohaterskich przedsiębiorców, jak tylko mogą. Bo, jak wiadomo, postkomuna przedsiębiorców nie lubi i to wszystko dlatego.

Niestety ZUE postkomunistyczne media nie pozwolą pokazać prawdy i szkalują, jak tylko mogą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Postkomuchy lubią biznesmenów. Ale tylko swoich, tych wywodzących się z SBckich kręgów.

A Newsweekiem bym się nie przejmował - pod rządami tego (***) Lisa to jest szmatławiec a nie tygodnik.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Na stronie www szmatławca polskojęzycznego Newsweek stoi jak byk wydawca: Axel Springer Polska.

Za komuny prasa springerowska była enklawą dla fanatycznych ex-hitlerowców i polakożerców.

I tak im widać zostało.

Cokolwiek napiszą w prasie springerowskiej będzie ZAWSZE antypolskie.

Żal, że niektórzy Polacy im się sprzedali. Ale co ja mówię - to nie Polacy.

Takim za okupacji łby golono. Dobrze jeśli tylko tyle...

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A kto to są ci Polacy?

Wykształceni na drogich kierunkach studiów opłaconych przez państwo po to, żeby wyjechać za granicę, bo dopiero tam będą zarabiać pięciocyfrowo?

Gość Gość

(Konto usunięte)

,, Zrupmy sobie film''. Qwa po Polsku nie można?!

Żal, że niektórzy Polacy im się sprzedali. Ale co ja mówię - to nie Polacy.

Takim za okupacji łby golono. Dobrze jeśli tylko tyle...

Za okupacji najbardziej bohaterscy, waleczni, prawi i dzielni byli Polacy na emigracji.

Nigdy nie zhańbili się żadną nieprawością i złym wyborem moralnym.

Z wygodnych foteli w Londynie zawsze łatwo się przelewało polską krew.

Widzę, że niewiele się zmieniło.

Wykształceni na drogich kierunkach studiów opłaconych przez państwo po to, żeby wyjechać za granicę, bo dopiero tam będą zarabiać pięciocyfrowo

warto by zapytac kiedy to zwroca narodowi.

gwoli wyjasnienia niektórym obraczkowanym idiotom.Lis w swoim gazecie dopuszcza zarowno tych z lewa jak i tych z prawa.Mozna poczytac dwie wersje tego samego, czego niektorzy szczegolni idioci nie zauwazaja co samo w sobie jest ciekawe.Ten artykul akurat jest specyficzna forma wywiniecia orła przez ogon ale film posiada pewna logike i obrazuje doskonale to co sie dzieje w prokuraturze i urzedach skabowych zalatwiajacych na cacy biznes..

Patrzajta jaki kpiarz.

patrzajta jaki idiota.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ja co najwyzej mogie ci zrobic przedzialek na glowie toporkiem a ty sobie potem zrobisz przerwe na przemyslenie.

ty to najwyżej możesz o tym pomarzyć

toporkowa argumentacja

idź się napij - to ci ulży

Doktorek powinien zostać ministrem propagandy w Pierwszym Prawdziwym Polskim Rządzie który być może kiedyś nam nastanie.

Rządu, oczywiście, na uchodztwie :)

Czytaj (tych, co spieprzyli).

Doktorek powinien zostać ministrem propagandy w Pierwszym Prawdziwym Polskim Rządzie który być może kiedyś nam nastanie.

Zacząłbym od zamknięcia polskojęzycznych mendiów: Wyborcza, Rzeczpospolita, Newsweek, Onet, TVN, TVN24...

Wyobrażacie sobie, co to byłby za kraj, gdzie media przestają kłamać a biedne lemingi zatrzymują się nagle w drodze nad przepaść, bo nie ma kto im wskazać kierunku? :)

A kto to są ci Polacy?

Wykształceni na drogich kierunkach studiów opłaconych przez państwo po to, żeby wyjechać za granicę, bo dopiero tam będą zarabiać pięciocyfrowo?

Państwo nie zrobiło NIC, by mnie w kraju zatrzymać.

Państwo nie zachęca mnie w najmniejszym stopniu do powrotu.

To znaczy że w Polsce moja praca nie jest nikomu potrzebna i nie masz co ronić po mnie krokodylich łez! :)

Ja w każdym razie nie rozpaczam a wręcz przeciwnie. :)

A jeśli tak cię boli, że miliony Polaków wykształconych w Polsce wyjechało to zadaj sobie pytanie: DLACZEGO?

Dlaczego Polska nie jest fajnym krajem do pracy, do mieszkania i do życia w nim?

Gość Gość

(Konto usunięte)

Kiedyś Kutz powiedział bardzo mądrą rzecz.

Że dla niego największym patriotą jest babulinka mieszkająca w familoku, która każdy dzień myje swoje zniszczone, stare okna. Po to żeby w tej jej małej ojczyźnie było ładniej.

Robi to co umie.

I nie ogląda się na polityków, na racje polityczne.

Wiesz ilu jest lekarzy w Polsce? Pracują i zaręczam Ci że ich praca jest nam potrzebna.

To że Tobie jest lepiej, wygodniej, dostatniej za granicą to jasne i poza dyskusją. Natomiast niewiele ma to wspólnego z patriotyzmem.

Żeby było jasne, ja nie potępiam w najmniejszym stopniu takiego wyboru. Rozumiem go. Natomiast nie rozumiem piętnowania sytuacji w kraju i obrażania osób które tu zostały przez osobę która wyjechała i nic już ją z krajem nie łączy.

Zapewniam Cię że dla mnie Polska jest fajnym krajem do pracy, do mieszkania, do życia. Ja nawet fajnie się czuję jako Polak!

Państwo nie zrobiło NIC, by mnie w kraju zatrzymać.

Państwo nie zachęca mnie w najmniejszym stopniu do powrotu.

osobiscie panstwo powinno zrobic wszystko zebyś tam został.

Ja nawet fajnie się czuję jako Polak!......a jestes kto??Bo ja osobiscie marnie sie czuje w waszym towarzystwie polskojezycznym.

Zacząłbym od zamknięcia polskojęzycznych mendiów: Wyborcza, Rzeczpospolita, Newsweek, Onet, TVN, TVN24...

rzeczpospolita bym zostawil a zamknał goscia niedzielnego. jako wtyki watykanu.
Gość Gość

(Konto usunięte)

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, albowiem to ja jestem najtwardszym sk***synem w tej dolinie!" - generał George S. Patton

A to już jest gruba przesada. Cytujesz Pattona a możesz sobie go wyobrazić, że opuszcza Stany, bo dostał lepszą pracę u Angoli lub Sowietów?

USA nigdy by sobie nie pozwoliło na utratę wybitnego fachowca. Polska robi to codziennie.

A Kutza nie cytuj bo on nie reprezentuje opcji polskiej jako działacz PO.

On by chciał żeby złodzieje rządzili a Polacy tylko okna myli i się nie odzywali.

Gość Gość

(Konto usunięte)

USA nigdy by sobie nie pozwoliło na utratę wybitnego fachowca.

Nie w tym rzecz. Nie dociera do Ciebie jedna zasadnicza kwestia.

Że to Patton nigdy, za żadne skarby i obietnice nie zmienił by kraju. Bo urodził się Amerykaninem. I nie od razu był generałem Pattonem.

Jak był chłopakiem po szkole to też nie szukał szczęscia za granicą.

Myślisz że gdyby chciał, to w innym kraju nie dali by mu więcej?

muls a Ty jesteś Szwab czy kto żeby ,, polacy'' pisać?

Kto nas ma szanować jak sami się poniżamy?!

No nie przesadzaj. Wymagasz od tego małpoluda żeby przestrzegał zasad ortografii? On nie wie co to jest takiego.

Daruj sobie szukania sensu w tym bełkocie, dodaj go do ignorowanych i po kłopocie.

Ja tak zrobiłem już wieeeeeki temu i od tej pory forum wydaje się jakby normalniejsze... :)

Nie w tym rzecz. Nie dociera do Ciebie jedna zasadnicza kwestia.

Że to Patton nigdy, za żadne skarby i obietnice nie zmienił by kraju. Bo urodził się Amerykaninem. I nie od razu był generałem Pattonem.

Jak był chłopakiem po szkole to też nie szukał szczęscia za granicą.

Myślisz że gdyby chciał, to w innym kraju nie dali by mu więcej?

Obiecuję Ci, że jak Polska będzie wolna to wrócę, jak Skłodowska. :)

ja tez sie fajnie czuje jako polak...nawet z malej litery.

bardziej mi zalezy zebys umial okna umyc i nie był tak durny jak zielone malpy irlandzkie.Co mi po takim durnym polaku z duzej litery..

Mozecie sie nawet zaczynac od sir ale sytuacji to nie zmieni.

Kto nas ma szanować jak sami się poniżamy?!

powaznie to zalezy od tego ppppp.Jest mi strasznie przykro..szczerze mowiac nie widzialem ze wystarczy TYLKO tyle.

A Kutza nie cytuj bo on nie reprezentuje opcji polskiej jako działacz PO.

a ten duren to z duzego de czy wystarczy male.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.