Skocz do zawartości
IGNORED

Te SKOKi są bezpieczne ?

czester15.30

Rekomendowane odpowiedzi

Z zysków to znakomite samopoczucie.

Czy trzeba do dobrego samopoczucia tak dużo inwestować ? Mi wydawanie dużych pieniędzy na skrzynkę z jakąś elektroniką samopoczucia nie poprawia. Wręcz nawet pogarsza. Może mam obsesję że producenci chcą mnie nabić w butelkę. Już przechodziłem takie stany w przeszłości. Tylko wtedy się to samopoczucie poprawia jak przy rozsądnych pieniądzach jest bardzo dobre granie :-).

Jednym słowem sprzęt to chyba kiepska inwestycja ;-). Nie ma konkretnych zysków tylko duchowe i to nie na pewno.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czy trzeba do dobrego samopoczucia tak dużo inwestować ? Mi wydawanie dużych pieniędzy na skrzynkę z jakąś elektroniką samopoczucia nie poprawia. Wręcz nawet pogarsza. Może mam obsesję że producenci chcą mnie nabić w butelkę. Już przechodziłem takie stany w przeszłości. Tylko wtedy się to samopoczucie poprawia jak przy rozsądnych pieniądzach jest bardzo dobre granie :-).

Jednym słowem sprzęt to chyba kiepska inwestycja ;-). Nie ma konkretnych zysków tylko duchowe i to nie na pewno.

Mysle podobnie inwestycja w sprzet to chyba nie ten kierunek

Panowie jedynie ( może cos jeszcze ) chyba na cenie accuphase nie spada ....;)

Tzn sprzęt by sie chcialo jak najlepszy ale eci peci itp.....:)

... Nie ma konkretnych zysków tylko duchowe i to nie na pewno.

A to nie jest tożsame z dobrym samopoczuciem?

A tak w ogóle to chyba nie chcecie powiedzieć, że trzymanie pieniędzy w banku to dobry kierunek?

A tak w ogóle to chyba nie chcecie powiedzieć, że trzymanie pieniędzy w banku to dobry kierunek?

Zależy w jakim. Najlepiej w skarpecie, jeśli ktoś boi się zainwestować.

A to nie jest tożsame z dobrym samopoczuciem?

To zależy relacji jakości do ceny. Największe zadowolenie daje dobre i w rozsądnej cenie, ale u niektórych osób to działa inaczej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Usłyszałem dziś w TV, oczywiście od jakiegoś POpapranego polityka, że dużym to nie zaszkodzi ale kilka małych banków upadnie i ludzie stracą depozyty...

Czas wyciągać pieniądze z kont.

Wyobrażacie sobie, w XXI wieku dla doraźnych potrzeb politycznych, teoretycznie normalni ludzie pitolą takie niebezpieczne teksty w TV!

Czas wyciągać pieniądze z kont.

Trzymasz więcej w jednym banku niż wynoszą gwarancje ? To nierozsądne. Trzeba rozłożyć na kilka banków lub zainwestować, tak jak to ktoś tu sugerował, w sprzęt hi-end.

Kurna, nie zwraca się...

Wiem, dlatego zawsze starałem się kombinować na różne inne sposoby. Co ciekawe te kombinacje były zawsze poznawczo twórcze i pozwalały zwiększyć efektywność takiej inwestycji. Nie zawsze były to inwestycje tanie, ale też nie było szaleństw cenowych. Ostatnio jednak zauważam zejście powietrza z organizmu i spadek kreatywności. Chyba się starzeję.

A tam. Ale w temacie, pomożesz?

Brakuje mi pare groszy do fajnego sprzętu. Może wiesz kto pożyczy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale muzyka nadal sprawia Ci przyjemność?

Tak i to dużą. Hamują mnie tylko sąsiedzi bo nie dają słuchać z koncertowymi głośnościami, ale niedługo wyjeżdżają to będę mógł pograć tak jak lubię :-). Cicho też się fajnie słucha ale czasem trzeba sobie pofolgować. Taki koncert YES z Motreux na BD ....... ciarki na plecach, ale musi być słuchany z głośnością zbliżoną do koncertowej dla pełnego efektu.

• 10 miesięcy później...

Bezpieczeństwa SKOK-ów c.d..:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakoś mi ich nie żal ..........tym bardziej że za te upadki kasa idzie i od nas też

powinno sie rachunek wystawic tym z Nowogrodzkiej ...........

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już było ale im więcej tym lepiej tym bardziej ze analfabetów ekonomicznych coraz więcej. Szczególnie w grupie wyborców PiS.

Konkluzja dla wyborcy PiS: w skokach nie trzymaj pieniędzy.

Ps. Ostatnio zastanawiałem się dlaczego nie ma w szkołach przedmiotu z podstaw prawa i ekonomi?

Spisek zeby obywatel nie wiedział za dużo bo staje sie mniej podatny na okradanie?

Poważnie ciekawi mnie powód.

Taki kredytu nie weźmie i będzie bardziej poswsciagliwy w konsumocji.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Konkluzja dla wyborcy PiS: w skokach nie trzymaj pieniędzy.

Dlaczego ? Morawiecki chyba dołoży. Oczywiście z nieswoich.

Niestety w skokach siedzi Stary beton przyspawany do stołków i zajmuje się wyprowadzaniem kasy oraz zatrudnianiem rodzin . A szkoda bo sama idea jest Szczytna i ok ale jak to w Polsce co niemoje to można rozkradać . Nawet same skoki narzekają że Kasa krajowa za mocno ich doi co jest dość zabawne jeden złodziej narzeka że drugi za dużo kradnie .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.