Skocz do zawartości
IGNORED

MONITORY HI-END

mirek10

Rekomendowane odpowiedzi

Gość papageno

(Konto usunięte)

A już myślałem, że jest nowszy przetwornik niż DAP-999EX. Mam. W połączeniu z płytami XRCD daje taki dźwięk, że można go dotknąć. Jasne, że na Reimyo świat się nie kończy, ale jeśli się polubi ten sposób prezentacji brzmienia, nie ma odwrotu. Gra prawdziwą muzykę. A podstawki Dinosaur to dzieło sztuki. SZTUKI.

Jest nowy, nowszy niż DAP-999EX.Wygląda tak samo ale ma nowe komponenty i ponoć znacznie lepiej gra.

Nazwa jest ta sama z dopiskiem Limited.

Wiesz, że to w wielu przypadkach nie jest prirytetem. Sam wielokrotnie pisałeś o plikach w niekorzystnych słowach.

pozdr.

Tak ale DAC powinien jednam mieć opcje odtwarzania 24/96 i 24/192.

Kontrabas brzmiał tak jakby wszystkie struny zostały nagrane osobno(rozdzielczość) nie wiem jak te paczki grają z inną elektroniką ale Wy nie musicie się o to martwić-gratuluję do słuchania muzyki głośnik WYBITNY!!

Pełna kontrola całego pasma. Jestem bardzo zadowolony, że w końcu zdecydowałem się na zakup tych głośników.

A tu muszę Cię zmartwić,bo ilość,jakość i kontrola basu jest dużo lepsza niż z Twojego Maca i Sonusów.

Kontrabas w jazzie gra przejrzyście i swobodnie.

Nadal nie znalazłem rzetelnego opisu tego cudu, ani nawet danych fabrycznych.

Wszystko jest tak wiarygodne jak dealer opisywanych firm.....ile dostaliscie rabatu za te zachwyty?

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zadzwonił do niego i zapytał ile dostaniesz za takie wpisy.

pozdr.

Wszystko jest tak wiarygodne jak dealer opisywanych firm.....ile dostaliscie rabatu za te zachwyty?

Mniej więcej tyle,ile jest warta adaptacja akustyczna w Twoim "pokoju" odsłuchowym :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

stefek,

Uroczy pokoik!

Podobny widziałem ost. u partick,a.Adaptacja i ustawienie pełną gębą!

Tak padają niektóre forumowe mity :).

Nie mówię,że ja mam lepiej,ale przynajmniej się nie mądrzę aż tak bardzo :).

A na jakim forum pisuja sprzedawcy i naganiacze ..?

A na audiohobby jeszcze....

Przyjedz stefek to sie zdziwisz .....to wlasciwie juz Londyn nie jakas prowincja czy zascianek....

Zdziwiłem się jakiś czas temu...

jak zobaczyłem Twój pokój :).

Adaptacja to jedno,a wielkość kolumny to drugie.

Jeśli masz pokój 15-20m2, głośniki wysokości 120-140cm,to chciał nie chciał musisz od nich siedzieć ze 3 metry bez względu na to jaką masz akustykę :),a gdzie inne odległości :).

I tu świetnym rozwiązaniem jest choćby seria " R " Kefa gdzie średnica i góra pochodzi z jednego punktu .

A swoją drogą na dzisiaj nie widzę sensu brnąć w kolumny gdzie woofer czy midwofer ma mniej niż 20cm .

Musi być garnek i tyle . Nic tego nie zastąpi . A próbowałem jako midwoofery uważane za wydajne mocowo i basowo Scan Speaki , ale to nie to .

Dopiero takie Harpia Amstaff z dwoma wooferami 22cm na kolumnę pokazały co to jest jebn...cie i skala dźwięku .

Aha - sam mam pokój 18m i około 3 wysoki .

Stefek,

Wdepnij przy okazji do partick, a:)))

Widziałem,dokładnie ten sam stopień wtajemniczenia ;).

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Trzeba być całkowicie zbolszewizowanym żeby pisać takie idiotyzmy, chyba ci szkodzi praca na zmywaku. Uzbieraj grosz i wyjedź na wakacje, złap dystans a potem tu wróć i przeproś. To jest forum i zakładka hi fi tu się pisze o sprzęcie a sprzęt kupuje się w sklepie i czasem ludzie to opisują -załapałeś?

To wynajmowany Dom......mam jeszcze dwa mieszkania w kraju a wy.?

A ja mam działkę na Marsie :).

A my działki na Marsie

W tym samym momencie :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.