Skocz do zawartości
IGNORED

Prezydent Lech Wałęsa w Internecie

testosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Już tłumaczę. Czerwoni z czerwonymi pożarli się o kasę. I jedni czerwoni chcieli upupić drugich czerwonych. Padło na Olina, bankowo ruskiego agenta, a do nagłośnienia sprawy użyto starego TW Bolka.

Dzięki ci za tą "wyczerpującą" odpowiedź bo ona upewnia mnie w przekonaniu że większość oszczerstw emitowanych z pseudoprawicowych środowisk pisowych i pisopodbnych to manipulacja lepiona na paranoidalnych domniemaniach i przypuszczeniach. Smoleńsk to podręcznikowy przykład.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ja czegos nie rozumiem....

Smiejecie sie z mocherow i ich Rydzyka....z ich wiary w ojca prowadzacego...i w te brednie co opowiada.

Natomiast sami lykacie kity tej samej tresci ktore serwuje Wałesa i jakos uznajecie to za pewnik bo odpowiada Wam pod swiatopoglad.

Jestescie jak mochery Walesowe :)

No bo chyba w to ze "wygrywal w totolotka ile razy kasy potrzebowal to sie w inne kryterium nie nadaje :D

PIS robi dla Ruskich i twoje "złote myśli" też.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

I gdzie teraz ci Czerwoni pożerają konfitury?

a myslisz ze dlaczego na salonach u nowobogackich w polszy pytanie w jaki sposob dorobili sie oni lub ich ojcowe jest mocno faux pas?

To stara bolszewicka idea twórczo rozwinieta przez Stalina. Ogólna teoria używana do tłumaczenia wszystkiego ;).

prosze wziasc pod uwage ze struktury sb nie zostaly wymyslone w polszy

to wszytsko zostalo zaprojektowane przez sovietow i podobne sluzby dzialay w kazdym okupowanym panstwie. jak byly reorganizowane to byly modyfikowane wszedzie biorac pod uwage specyfike kraju. tam pracowali ludzie znajacy sie na swojej pracy i czesto byli w tym co robili na prawde dobrzy

a sovieci mieli w tym doswiadczenie i chyba to nie podlega dyskusji

PIS robi dla Ruskich i twoje "złote myśli" też.

Akurat ja i Pis to raczej daleko od siebie...

Nie kazdy kto uważa ze Walesa to Bolek jest pisiorem...

To taka informacja dla Ciebie ze istnieją stany pośrednie a mozg pracuje niezależnie od przynależności do partii ;D

Spróbuj może kiedyś uda Ci sie tak wyzwolić :)

Akurat ja i Pis to raczej daleko od siebie...

Nie kazdy kto uważa ze Walesa to Bolek jest pisiorem...

To taka informacja dla Ciebie ze istnieją stany pośrednie a mozg pracuje niezależnie od przynależności do partii ;D

Spróbuj może kiedyś uda Ci sie tak wyzwolić :)

Czyli jest jeszcze gorzej.

A co wynika z tego belkotliwego wpisu? Że mamy kryzys szkolnictwa?

Sądząc po ujawnionej rusofobii, to może być jakiś stary zapijaczony pierdziel, który z tym "Bolkiem" na demonstracji krzyczał, a niekoniecznie jego niedouczony synek po maturze giertychowskiej.

Sądząc po ujawnionej rusofobii, to może być jakiś stary zapijaczony pierdziel, który z tym "Bolkiem" na demonstracji krzyczał, a niekoniecznie jego niedouczony synek po maturze giertychowskiej.

pudlo

nie trafiles.

a poza tym za co mam kochac ruskich? za kalasznikwa?

A co wynika z tego belkotliwego wpisu

powiedz mi czego nie rozumiesz - postaram sie wyjasnic

Bycie umysłowym kurdyplem nic nie kosztuje.

czyli zaczynamy dyskusje na poziomie zakladki "polityka"

super - ale ja nie gustuje w takim poziomie

a tak na marginesie wskaz mi cokolwiek z moich wypowiedzi co by wskazywalo na to ze nienawidze ruskich.

Czy to prawda że najnowsze dzieło Wajdy miało roboczy tyluł: "Stawiam na Bolka banana"? :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

a tak na marginesie wskaz mi cokolwiek z moich wypowiedzi co by wskazywalo na to ze nienawidze ruskich.

świadczy o tym naprzemienne używanie zwrotów "ruskich", "sovietów" i udawanie rosyjskich nazw. Co rzeczywiście jest nawet nie tyle przejawem rusofobii, a bardziej przejawem niskiej inteligencji typowej dla prawicowców stadionowych..

Co rzeczywiście jest nawet nie tyle przejawem rusofobii, a bardziej przejawem niskiej inteligencji typowej dla prawicowców stadionowych..

psycholg z ciebie ze hej - sam do tego doszedles?

co do mojej domniemanej rusofobii to zwaz sobie czlowieku ze akurat ten narod darze bardzo duzym szacunkiem. to tak dla twojej wiadomosci

wracajac do tematu to w dalszym ciagu nikt jakos nie przedstawil jakicholwiek cytatow z moich wypowiedzi swiadczacych o tym ze nie lubie ruskich. z reszta nie wazne - dodam tylko ze zazwyczaj merytoryczne dyskusje koncza sie wlasnie przepychankami slownymi na poziomie rynsztoka a ja w takowych nie uczestnicze. przepraszam jesli urazilem

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To państwo ( Polska ) dogorywa. A to że ten Pan jeszcze istnieje w przestrzeni publicznej jest tego ewidentnym przykładem. Szczerze nie jest ważne czy donosił czy nie , nie jest ważne też czy jest celebrytą ojcem polityka , modelki czy skakał przez płot stoczni , co i jak obalał, nie jest ważne czy pracował, współpracował i czy uczestniczył czy nawet był internowany, nie jest ważne też ile klas szkoły specjalnej skończył, nie jest ważne czy był prezydentem, nie jest ważne co i komu obiecał ile za to dostał. To wszystko nie jest ważne !!! ----- To że ten Pan istnieje w przestrzeni publicznej jako osoba powszechnie znana rozpoznawalna i w niektórych środowiskach szanowana świadczy o słabości tego państwa ( Polska ).

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Lech Wałęsa najbardziej rozpoznawalna postać naszego narodu na Świecie.

Jeśli jest nikim ba, godnym pożałowania...

wyobraźcie sobie, jakimi wy ... jesteście...

Jeśli jest nikim ba, godnym pożałowania...

wyobraźcie sobie, jakimi wy ... jesteście...

To świadczy o upadku cywilizacji. W dobie globalizacji łatwiej jest "sterować " człowiekiem dla którego Wałęsa to bohater. Czy jest sens jeszcze rozwijać tę myśl zanim ktoś poczuje się dotknięty.?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

czasem mam mozliwosc dyskusji z roznymi ludzmi (nie tylko europejczykami) na temat najnowszej historii europy

masz racje papiez i leszek to rozpoznawalny tandem "made in poland" ale bardzo czesto ludzie dopytuja sie szczegolow dotyczacych tego drugiego bo jakos nie chce im sie wierzyc w ta cala hucpe

nigdy nie zapomne rozmowy z jednym wlochem kiedy ten stwierdzil ze komuchy az takie glupie nie byly zeby zostawiac wszystko i sie po prostu wycofac. wiec z ta cala legenda bywa roznie

Sowieci i tak by musieli z Polski wypieprzać w podskokach bo by ich USA do końca zdusiło sankcjami gospodarczymi za okupację naszego kraju

Od kiedy to Jankesom zależało na tym aby przepędzić ruskich z Polski? Jaki mieli wówczas w tym interes? Czyżby wówczas już wiedzieli o łupkach gazowych lub wielkich złożach ropy naftowej, że tak bardzo interesowali się Polską?
Aha, czyli fakt, że Bolek donosił do SB za pieniądze NIE MA WPŁYWU na całościową ocenę tej "wielkiej historycznej postaci"?

Nawet gdyby i donosił, nie mnie to oceniać, gdyż nie posiadam takiej wiedzy, ale to czym tak naprawdę rożni się od współczesnych rządzących,którzy wyprzedają na lewo i prawo nasz majątek narodowy, mają w dupie swój naród i za własne partykularne interesy gotowi są sprzedać się każdemu? No czym? Że był frajerem i brał tylko grosze? Dlaczego ci rządzący od Okrągłego Stołu tak naprawdę nie podźwignęli z upadku naszego kraju? Dlaczego tylu wartościowych ludzi musi wyjeżdżać z Polski za normalnym życiem?

Jak na jego tle wygląda choćby taki Macierewicz, który jednym ruchem rozpieprzył służby specjalne, zrobił z Polski pośmiewisko, z tragedii z 2010 roku poczynił osobista wendettę i obecnie trzęsie rządem jak chce?

Wałęsa jako jeden z nielicznych Polaków ma faktyczne poważanie na Świecie, jest zapraszany na odczyty, jest rozpoznawalny. Wskażcie innego Polaka? Czy to świadczy o tym, że ci co go szanują są idiotami? Że SB-cja do chwili obecnej kiwa Jankesów?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Wałęsa jako jeden z nielicznych Polaków ma faktyczne poważanie na Świecie

Dajże spokój - najlepiej mu teraz na Heathrow to "poważanie" Angole pokazali...

To świadczy o upadku cywilizacji. W dobie globalizacji łatwiej jest "sterować " człowiekiem dla którego Wałęsa to bohater. Czy jest sens jeszcze rozwijać tę myśl zanim ktoś poczuje się dotknięty.?

Czy w zwiazku z ogólnym upadkiem cywilizacji zamierzasz podjąć jakies konkretne kroki oprócz pojękiwania na niszowym forum? Na początek mógłbyś sie oflagować i przykuć do kaloryfera. Albo zapisać do Al-Kaidy bo oni walczą z przegniłą zachodnią cywilizacją.

Za absolutne minimum należy uznać zostanie kibolem-machetero obcinającym ręce podstępnym żydowskim bankowcom.

Jestem Europejczykiem.

Dajże spokój - najlepiej mu teraz na Heathrow to "poważanie" Angole pokazali...

Typuję, że był to jakiś " urodzony, ale z dalekiej byłej kolonii", oni rzadko cokolwiek jarzą, tym bardziej naszych.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Typuję, że był to jakiś " urodzony, ale z dalekiej byłej kolonii", oni rzadko cokolwiek jarzą, tym bardziej naszych.

Też możliwe. Praca na lotnisku to praca jak na europejskie warunki niewdzięczna.

Robisz na zmiany, często nocki, ludzie w stresie, w pośpiechu... bywa nieprzyjemnie a może być i niebezpiecznie.

Płacą za to niewiele, w okolicach minimum, powiedzmy ok. 10euro/godz

Stąd np. w Dublinie niewielu Irlandczyków taką pracą się para. Bardzo wielu jest Polaków.

Więc mógł być "ciemny" obywatel jakiś a mógł być i Polak, rad, że dostał Bolka w swoje mściwe łapska... :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.