Skocz do zawartości
IGNORED

Czerwona burżuazja.

wa-lo-dia

Rekomendowane odpowiedzi

Tomuś młotku!

Kiedyś z wypiekami na twarzy wnukom będziesz z dumą opowiadał, że chciało mi się odpisywać na smętne pierdoły twojego autorstwa.

Świecisz umysłowy pigmeju wyłącznie światłem odbitym i pamiętaj o tym za każdym razem, zanim coś napiszesz (czytaj - wkleisz).

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wiesz Dżambo - ja tak myślę.

Nikt nie narzuca mi niczego. Po h*ja bronisz tego smrodu?

Zawsze żałowałem, ze nie poszedłem na socjologię. Może mógłbym rozgryźć sposób myślenia takich przypadków jak Dżambo, Muls, albo Wladz.

A teraz jestem bezradny. Postujemy tyle lat, więc wiem , że to nie idioci - mają dużą wiedzę, sa dobrze wykształceni.

A pier**lą takie kocopoły, że strach.

Jeżeli jesteście rodzinnie lojalni, to rozumiem. Dziadzio czy Tatko przyjechał na bagnetach, dostał fajną pracę w Informacji Wojskowej

Rano bił w mordę, a po obiedzie wyrywał paznokcie wrogom ludu. Rodzina to rodzina.

Ja bronię smrodu???

Musisz wrócić do lektury, tym razem ze zrozumieniem.

Akurat dzisiaj miałem w robocie takie szkolenie. Pan dr przedstawił ćwiczenie w którym ujawniło się jak tę samą rzecz można rozumieć na różne sposoby i jak zależy to od naszych doświadczeń i milczących założeń. Niektórzy byli w cinżkim szoku. Mnie sie wydaje, że ty jesteś przed tym etapem i jeszcze nie dojrzałeś do jego przejścia.

Dla jasności - nie liczę na cud, nie namawiam, nie przekonuję, nie mam złudzeń.

Jestem Europejczykiem.

i teraz odpowiedz władek , czy wszyscy mamy równe prawa , czy w sądzie wszyscy są równi , czy w skarbówce wszyscy są równi , czy wszyscy mają swobodny dostęp do publicznych mediów , czy armia urzędników traktuje nas jak swoich pracodawców ....czy masz jako obywatel swobodny dostęp do dokumentacji urzędniczej , państwowej , czy możesz liczyć na referendum pomimo zebranych podpisów ...

takiej Polski chcesz ? Polski z niewolniczą pensją 1200zł na łapę i masowym transferem majątku za granicę , Polski bezbronnej bo cóż można zrobić z naszą armią,z zerową polityką prorodzinną , z mediami będącymi praktycznie w obcych rękach ,w 85% obcym kapitałem bankowym , tysiącami zagranicznych marketów zwolnionych z płacenia podatków ....dodać do tego należy swobodne ruchy obcych wywiadów (Polsza nie ptica...)...można tak bez końca , ale po co ...za 20 - 30 lat nie będzie nas , Polaków...chyba , że nagle cały naród się ocknie i zapragnie wolnej Polski...

władek , jeżeli uważasz Polskę za wolny kraj to nie mieszkamy w tym samym kraju...

Szklaneczka !

Wolność jest niewymierna. Gdy widzę mordercę, który chadza na fety, a nie jest w stanie przyjść na proces lub świnię, wyrażającą opinie we wszystkich programach, to mam wątpliwości.

Dla mnie kraj, w którym pielęgnuje się zdrajców, agentów NKWD i podobne kreatury, nie jest wolnym krajem.

Jedno jest tylko pozytywne - zdechną do końca dekady.

Nie mniej pogrobowcy tatusiów i dziadziów z GPU, Bezpieki nigdy się nie poddadzą. Świnia nie spłodzi orła.

Szklaneczka !

Piotr

i tak po każdym zdaniu szklaneczka , już nie dziwi twój bełkot .

gdy łeb odzyskasz odpowiedz na pytanie jak było możliwe wyborcze zwycięstwo PiS . Jak ty sobie swoje sprzeczności na trzezwo wytłumaczysz. Schlany bez sensu piszesz

Wiesz Dżambo - ja tak myślę.

Nikt nie narzuca mi niczego. Po h*ja bronisz tego smrodu?

Zawsze żałowałem, ze nie poszedłem na socjologię. Może mógłbym rozgryźć sposób myślenia takich przypadków jak Dżambo, Muls, albo Wladz.

A teraz jestem bezradny. Postujemy tyle lat, więc wiem , że to nie idioci - mają dużą wiedzę, sa dobrze wykształceni.

A pier**lą takie kocopoły, że strach.

Jeżeli jesteście rodzinnie lojalni, to rozumiem. Dziadzio czy Tatko przyjechał na bagnetach, dostał fajną pracę w Informacji Wojskowej

Rano bił w mordę, a po obiedzie wyrywał paznokcie wrogom ludu. Rodzina to rodzina.

zeby Ciebie rozgryzć wystarczy zawodówkę ukończyć . Skynek może powspominajmy twoją Rzeczpospolitą

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

zeby Ciebie rozgryzć wystarczy zawodówkę ukończyć . Skynek może powspominajmy twoją Rzeczpospolitą

Ja go rozumiem, chociaż tylko ZDZ mam ukończony. Ale z bardzo dobrym wynikiem.

i tak po każdym zdaniu szklaneczka , już nie dziwi twój bełkot .

Jak pan napisze równie coś mądrego , to i panu postawię szklaneczkę .

gdy łeb odzyskasz odpowiedz na pytanie jak było możliwe wyborcze zwycięstwo PiS . Jak ty sobie swoje sprzeczności na trzezwo wytłumaczysz. Schlany bez sensu piszesz

Już panu odpowiadałem na powyższe pytanie , tak zdecydowała Polska Demokracja .

Piotr

Świecisz umysłowy pigmeju wyłącznie światłem odbitym i pamiętaj o tym za każdym razem, zanim coś napiszesz (czytaj - wkleisz).

żebyś w ogóle czymś świecił , no może psimi jajami...
<br />A pier**lą takie kocopoły, że strach.<br />
Ty czasami też , skynyrd... Jak tu rzucić jaranie ?:) Pozdrawiam wszystkich Panów - żryjcie się dalej!

Zomowski Dywizjon Zabijania (bez pozostawiania śladów).

dycha lizjajec jak zwykle zabłysnął , tym razem , jak to mówi jaro , światłem odbitym władka , lokalnego guru ....

Jak pan napisze równie coś mądrego , to i panu postawię szklaneczkę .

Już panu odpowiadałem na powyższe pytanie , tak zdecydowała Polska Demokracja .

musiałbym zidiocieć , żebyś szklaneczkę postawił . Nadal nie wiem jakim cudem w tym totalitarnym i czerwonym kraju PiS wygrał wybory .

Pan kolega nawet na trzezwo bełkocze zamiast wytłumaczyć swój bełkot .

Jak widać pan kolega mocny w klepaniu głupot i stawianiu ale z krytycznym myśleniem problemy .

P.S.

postawiłeś tezę wypadałoby udowodnić albo mordę w temacie zamknąć . Jak widzę pan kolega inaczej wychowany " nie matura lecz chęć szczera "

,,Jesienny termin wyborów poparła 31 stycznia 2005 Rada Krajowa SLD. Bez poparcia SLD nie było możliwe przyjęcie uchwały skracającej kadencję Sejmu. Zgodnie z wcześniejszym porozumieniem, które zawarli 30 grudnia 2004 prezydent Aleksander Kwaśniewski i przewodniczący SLD Józef Oleksy wybory miały odbyć się w czerwcu 2005. Sejm nie podjął decyzji o skróceniu kadencji, więc wybory odbyły się w konstytucyjnym terminie (Sejm dotrwał do końca kadencji). W dniu 23 maja 2005 Prezydent RP zarządził wybory na dzień 25 września 2005.''

Kampania przedwyborcza do parlamentu w Polsce prowadzona była w sposób spokojny i nieagresywny. Wzmożoną kampanię dało się dopiero zauważyć w jej ostatnich tygodniach. Przed wyborami Prawo i Sprawiedliwość jednoznacznie deklarowało wolę utworzenia koalicji z PO. Dowodem dobrej woli PiS dla jej utworzenia był pomysł Lecha Kaczyńskiego na doprowadzenie do systemu dwupartyjnego z dwiema partiami postsolidarnościowymi: lewicową i centroprawicową[1]. W nowo powstałym, stabilnym według PiS, systemie politycznym było miejsce właśnie dla PiS i PO. Politycy Platformy Obywatelskiej nie byli jednomyślni w deklaracjach na temat przyszłej współpracy. Widoczny był rozdźwięk zwłaszcza pomiędzy Donaldem Tuskiem a Janem Marią Rokitą. Ten ostatni wydawał się być zwolennikiem koalicji z PiS, ale pamiętać należy, że przed wyborami był pewien objęcia funkcji premiera. Natomiast Donald Tusk jeszcze w kampanii wyborczej zaatakował niedoszłych koalicjantów[2], czym wprowadził Jarosława Kaczyńskiego w zdumienie: „Słuchając takich słów, mam wrażenie, że zatraciliśmy pewne poczucie wspólnoty kulturowej, która nas łączyła z Platformą”[3]. Nie wiadomo czy ostre wystąpienie Donalda Tuska podczas warszawskiej konwencji wyborczej z 19 czerwca 2005 roku było elementem gry przedwyborczej, czy może zwiastunem planu politycznego zorientowanego na walkę z PiS. Według Prezydenta Lecha Kaczyńskiego to właśnie wówczas Donald Tusk odrzucił współbudowanie IV Rzeczypospolitej, a zaczął reprezentować program nazwany przez Jarosława Kaczyńskiego restauracyjnym[4]. Agresywna postawa PO zaskoczyła polityków PiS, jako ich przyszłych koalicjantów, co stało się powodem do kilku zgrzytów między tymi partiami, które przeniosły się na późniejszą kampanię prezydencką. Spekulowano, iż może nie dojść do zawiązania koalicji POPiS.

Samoobrona prowadziła swoją kampanię pod hasłem podobnym z wyborów w 2001 roku – Oni już byli, oni już rządzili, atakując wszystkie postsolidarnościowe i postkomunistyczne partie startujące w wyborach. Sojusz Lewicy Demokratycznej skupił się na stworzeniu swojego wizerunku jako partii odchudzonej i zmienionej. SLD po czterech latach rządów stracił najwięcej przez afery w swoich kręgach, przede wszystkim przez Aferę Rywina. Nowy przewodniczący z młodego pokolenia w spotach, starał się przyciągnąć wyborców, tłumacząc że SLD to jedyna siła lewicowa, która ma szanse znaleźć się w nowym parlamencie.''

Prawo i Sprawiedliwość

3 185 714 26,99% +17,49%

Platforma Obywatelska RP

2 849 259 24,14%

Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej

1 347 355 11,41%

Sojusz Lewicy Demokratycznej

1 335 257 11,31%

Liga Polskich Rodzin

940 762 7,97%

Polskie Stronnictwo Ludowe

821 656 6,96%

Socjaldemokracja Polska

459 380 3,89%

Partia Demokratyczna

289 276 2,45%

Platforma Janusza Korwin-Mikke

185 885 1,57%

Ruch Patriotyczny

124 038 1,05%

Polska Partia Pracy

91 266 0,77%

Mniejszość Niemiecka

34 469 0,29%

Polska Partia Narodowa

34 127 0,29%

dycha lizjajec jak zwykle zabłysnął , tym razem , jak to mówi jaro , światłem odbitym władka , lokalnego guru ....

TumanekL3 jak zwykle nie dorósł. Buziaczką podmywa dziadydze wiadome ujście. Bidecik mu się wreszcie zatkał?

a to co , przyłupie już zapomniałeś jak link wkleić .

poczytaj sobie wladek , dobrze ci to zrobi na obolale ego...

TumanekL3 jak zwykle nie dorósł. Buziaczką podmywa dziadydze wiadome ujście. Bidecik mu się wreszcie zatkał?

slabo sie starasz lizjajec...

P.S.

" Nie wiadomo czy ostre wystąpienie Donalda Tuska podczas warszawskiej konwencji wyborczej z 19 czerwca 2005 roku było elementem gry przedwyborczej, czy może zwiastunem planu politycznego zorientowanego na walkę z PiS. Według Prezydenta Lecha Kaczyńskiego to właśnie wówczas Donald Tusk odrzucił współbudowanie IV Rzeczypospolitej, a zaczął reprezentować program nazwany przez Jarosława Kaczyńskiego restauracyjnym[4]. Agresywna postawa PO zaskoczyła polityków PiS, jako ich przyszłych koalicjantów, co stało się powodem do kilku zgrzytów między tymi partiami, które przeniosły się na późniejszą kampanię prezydencką. Spekulowano, iż może nie dojść do zawiązania koalicji POPiS."

i dla tomusia prawda objawiona . A co mówi obecnie czołowy polityk PiS

" PiS zdecydował się na rozmowy o koalicji rządowej z Samoobroną już w sylwestra - mówi europoseł Samoobrony Ryszard Czarnecki. A 2 stycznia kierownictwo PiS powołało zespół negocjacyjny. "

"

właśnie z powodu braku krytycznej oceny uważam Ciebie za przyłupa obrabianego przez biznes patriotyczny . Łykasz wszystko co PiS zaserwuje i nie ma problemu, twoje życie twoja sprawa tylko jak takie coś bez mózgu zaczyna pouczać jak jest , jest problem

widzisz kolego mam w d .. politykę i polityków .Z twoją opcją polityczną problem jak z PZPR..... jedyna słuszna racja krzewiona przez dymanych naganiaczy

nudzisz władek ...wieje nudą...

nareszcie ale czy na pewno rozumiesz słowo nuda , wieje nudą . Gdybyś zrozumiał poszedłbyś won

kolego już pisałem gdzie mam politykę i ciebie . . Popatrz na zdjęcie i pomyśl ,czy warto ludziom dupę swoim pustym łbem zawracać

Biała kropka na zdjęciu to Ziemia, a mniejsza obok niej to Księżyc (Fot. NASA)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Za dwa lata wladzu.

Póki co trza psiukać na pełowskie chwasty powoli acz systematycznie.

Kolejne psiukanie i wyrywanie chwasta to we Warszawie na jasień.

.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.