Skocz do zawartości
IGNORED

Bardzo wolno działające audiostereo.pl

Gość Synthax

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Tak, choć jest to naprzemiennie - czasem go popuści i działa bez zastrzeżeń ;)

Przestałem już na to zwracać uwagę, tym bardziej, że Administracja jakoś tym się nie przejmuje, a było już wielokrotnie o tym w wątku "Propozycje i uwagi dotyczące Forum".

Nawet Nasza Klasa szybciej śmiga - wiem, bo jestem stałym bywalcem (FB jest bee)... ;)

Działa bardzo wolno...

Od ponad 3 dni moderacja nie reaguje na wysłane zgłoszenie w sprawie postów, a administracja nie odpowiada na formalnego maila w sprawie udostępnienia danych użytkownika.

Nikt nad tym forum nie czuwa. Nikt się nie poczuwa się do traktowania go, jak własnego.

Wobec tego mam dobrą dla wszystkich informację - kto ma ochotę może robić chlew bezkarnie .

W I E L K I W S T Y D moderacjo i administracjo!

Narzekajcie, narzekajcie. Jak forum zamkną to będziecie na Onecie pisać ... Pamiętajcie że to hobby ma tylu wielbicieli co kot napłakał. A utrzymanie takiego forum za darmo nie jest. Jeżeli Wam się zdaje że z reklam tutaj są kokosy to się mylicie. Więc nie plujcie sami na własne gniazdo - bo będzie zaplute. Albo go wam zamkną ...

A utrzymanie takiego forum za darmo nie jest. Jeżeli Wam się zdaje że z reklam tutaj są kokosy to się mylicie. Więc nie plujcie sami na własne gniazdo - bo będzie zaplute. Albo go wam zamkną ...

Straszysz jak diabłem z ambony:-)

W.

Mi pod Firefoxem działa spoko, ale linki do YT mi się nie wyświetlają, sa problemy z pisaniem postów i otwieraniem poczty.

Pod IE wolniej, ale powyższych brak.

I jak tu pisać Administracjo? :)

Powrót po dłuższej przerwie...

bo tam audiofili mało

Tu po prostu kabli się nie słucha.

Jest muzyka, Jest Internet. Działa sprawnie portal.

Jak niektórym nawet kable USB i Ethernet grają to i AS działa wolno...

To jest najlepszy przykład że same pomiary o kant d można rozbić jednak czasem trzeba posłuchać!

Szybkość łącza jest OK a forum ślimaczy się jak by to było 10 lat temu.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość

(Konto usunięte)

Tak, choć jest to naprzemiennie - czasem go popuści i działa bez zastrzeżeń ;)

Przestałem już na to zwracać uwagę, tym bardziej, że Administracja jakoś tym się nie przejmuje, a było już wielokrotnie o tym w wątku "Propozycje i uwagi dotyczące Forum".

Nawet Nasza Klasa szybciej śmiga - wiem, bo jestem stałym bywalcem (FB jest bee)... ;)

No, no! Wypraszam sobie! ;)

W B-B też kabli się nie słucha, a AS działa tak jak dział...

To jest najlepszy przykład że same pomiary o kant d można rozbić jednak czasem trzeba posłuchać!

Szybkość łącza jest OK a forum ślimaczy się jak by to było 10 lat temu.

Obecnie praktycznie wszystkie łącza są bardzo szybkie, to nie czasy dial-up, i sama przepustowość łącza (czy 1M, czy 4M, czy 7M) nie ma znaczenia, że AS kuluje, tak że bez demagogii, proszę! ;)

Łącze nie ma nic do rzeczy, jeśli np. pingowanie czy sam serwer jest do dupy.

Zmienilem przegladarke na Maxtona i zaczelo chodzic. Czasem zdarzy sie ze zlapie przywieche ale generalnie jest niezle.

Wyslane z cersanitu

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.