Skocz do zawartości
IGNORED

Za co kochamy lub nienawidzimy "Gazetę Polską"?

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Nic.Agentura ma w Polsce wielkie wpływy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czasami jak chcę się zabawić to przeglądam w kiosku.Wiem,wiem zaraz napiszesz,że nie mam prawa się wypowiadać.Mnie to wystarcza tak jak wam pismanom.

Oczywiście wiem,że Ty jesteś namietnym czytelnikiem wyborczej.

tym, że jest kłamliwa i obrzydliwa, okładki GP zaś mówią prawdę.

fakt...najbardziej o czytelniku.Drugim takim prawdziwym jest FAKT.Tez dla gumofilcow.
  • 1 miesiąc później...

Uważam że PIS powinien zmienić nazwę bo ta co ma to się obeznanym ze szczaniem kojarzy.

To kompromituje Prawdziwych Patriotów.

A może by tak " SIŁA i PIĘKNO ". SiP ... Jak myślicie ?

Zdaniem duchownego opublikowany w weekend w sieci tekst Sakiewicza skierowany do ks. Isakowicza, to właściwie odpowiedz na ponowne przesłanie zablokowanego wcześniej felietonu.

Z tezami tej odpowiedzi ksiądz z podkrakowskich Radwanowic głęboko się nie zgadza. - Nie można po siedmiu latach współpracy nagle powiedzieć, że oto mam krew na rękach. Nie wyobrażam sobie, aby takie sformułowania pozostały bez echa. "GP" będzie ponosić tego skutki - mówi nam duchowny.

A na zarzuty o wtórowanie "agresywnej propagandzie Moskwy" odpowiada wprost: - To już ciosy poniżej pasa. Bo trzeba palcem pokazać, który felieton i które zdania miałyby być taką propagandą. Z zaskoczeniem w głosie podsumowuje: - Różnych rzeczy mogłem się spodziewać, ale nie czegoś takiego. Myślę, że "GP" popełniła w tej chwili samobójstwo. Będą jakoś musieli wytłumaczyć swoim czytelnikom, że mieli ruskiego agenta w swoich szeregach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 2 tygodnie później...
Gość Gość

(Konto usunięte)

jak widac nawet skamlenie o prenumerate u czytelnikow nic nie daje.A willa niedokonczona, a kredyt niespłacony.A tak dobrze żarło.Te kregi tak maja .za wszystko odpowiedzialni sa oni i sluzby.

a tu gazeta durna jak jej czytelnik.Wystarczy poczytac krengi irlandzkie.

Ultra Gazeta Makro Polska frontowo kontratakowo -->

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

gówniani dziennikarze z gównianymi czytelnikami ... oto jeden z bohaterów niezależnych .

Cezary Gmyz

po co dowody słowo Gmyza niezależnym wystarczy

" „Wielki sukces SKW [służby Kontrwywiadu Wojskowego - red.]. Odkryli, że pewien bloger, popularny na Twitterze, który ostatnio basuje Putinowi, bierze kasę z ruskiej ambasady” – napisał dziennikarz „Do Rzeczy” Cezary Gmyz. Choć sam tego nie dodał, inni komentatorzy od razu wskazali, że chodzi o Azraela Kubackiego. „To kłamstwo. Nigdy nie współpracowałem ani z ambasadą rosyjską, ani żadną instytucją, która ma coś wspólnego z Rosją. Tym bardziej nie dostałem żadnych pieniędzy” – mówi naTemat bloger."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.