Skocz do zawartości
IGNORED

Kierunek - MBL

piano

Rekomendowane odpowiedzi

Tak refleksyjnie... co zrobić, gdy na podwórku za oknem dwie drużyny walczą kopiąc w piłę, a hałas i wrzawa zagłusza mi muzykę?

Tylko broń Boże nie zabieraj im piłki bo Twoje życie stanie się koszmarem,mój sąsiad popełnił ten życiowy błąd schował piłkę ech .....:)

Wątku nie zamykaj.

Wesołych świąt.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Wystąpiłem do moderacji z wnioskiem o zamknięcie tego oraz innych moich wątków.

Maciek, ja też kiedyś miałem taki etap ale doszedłem do wniosku ,że na forum jest sporo wartościowych , doświadczonych i przede wszystkim sympatycznych ludzi , z którymi można podyskutować o audio a czasami nawet o .... doopie Maryny ;)

Dla kilku chamów nie warto rezygnować z koleżeństwa z pozostałymi forumowiczami.

Przytłaczająca większość ludzi na tym forum życzy Tobie jak najlepiej , ja również.

Chamstwo trzeba tępić wszelkimi dostępnymi metodami zamiast usuwać się w cień. Inaczej wszyscy przegraliśmy ...

pozdr.

Jarek

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Chamstwo trzeba tępić wszelkimi dostępnymi metodami zamiast usuwać się w cień. Inaczej wszyscy przegraliśmy ...

pozdr.

Jarek

Zgadzam się w całej rozciągłości dodałbym jeszcze tępotę umysłową ,która po dzisiejszym spotkaniu z pewnym emigrantem wydaje mi się równie groźna,krowy pasać a nie ludzi leczyć panie yrladczyku.

Gość passer

(Konto usunięte)

.. co zrobić, gdy na podwórku za oknem dwie drużyny walczą kopiąc w piłę, a hałas i wrzawa zagłusza mi muzykę?

Mecz wydaje się z góry ustawiony, więc;

Mogę zacząć z nimi się kopać lub zamknąć okno.

Mimo wszystko ( mimo duszy wojownika :) )... nie zwracać uwagi, skupić się na "słuchaniu muzyki". Jak zamkniesz okno będziesz miał spokój ale co z tymi, którzy razem z Tobą słuchali muzyki?

Pozdrawiam wszystkich świątecznie.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

,krowy pasać a nie ludzi leczyć

A może "Kury szczać prowadzać .." cytując klasyka ;)

Daruj sobie pisanie na bocznicy.

Szkoda czasu i nerwów a na edukację innych już wyraźnie za późno.

pozdr.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Moderacja zwleka z zamknięciem... Może mam im kolędę zaśpiewać:))

Nim mnie posądzą o brak decyzyjnej konsekwencji, to dodam, że;

Odległość wynosi 99.5cm

Inaczej nie da rady :) Przy zachowaniu wszystkich możliwy zaleceń( Owners Manual) dot. ustawienia 101 oraz akustycznych właściwości pokoju.

Ps. Mariusz,

Na ucho Ci powiem, ze masz rację.

W ogóle, miło, ze wpadliście:)

Tak refleksyjnie... co zrobić, gdy na podwórku za oknem dwie drużyny walczą kopiąc w piłę, a hałas i wrzawa zagłusza mi muzykę?

Mecz wydaje się z góry ustawiony, więc;

Mogę zacząć z nimi się kopać lub zamknąć okno. Wybrałem okno.

Może się zanadto Duńczyka nasłuchałem, ale podobnie jak on, mam coraz większy apetyt na święty spokój, czytaj, słuchanie muzyki.

A jak ktoś nie lubi piłki...?

Jest jakiś obowiązek należeć do którejś z drużyn?

Jak chłopaki kopią tą piłę , to zawsze w tym czasie można ich dziewczyny podrywać;))

Bo im się ruch zmniejszy. A ruch to więcej pieniędzy na koncie.

Pozdro

nim kolejny raz zaczniesz pisac nieprawde mistrzu od zwiekszania ruchu na swoim blogu na forum na którym pracujesz przypomne tylko że od wakacji moderacja nie zamyka watku " tylko na zyczenie autora "

jesli sa uzasadnione powody zapraszam z takimi rzeczami do Admin1

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość cybant

(Konto usunięte)

nim kolejny raz zaczniesz pisac nieprawde mistrzu od zwiekszania ruchu na swoim blogu na forum na którym pracujesz przypomne tylko że od wakacji moderacja nie zamyka watku " tylko na zyczenie autora "

Widzisz Maciek..nawet se wontku..nie zamkniesz..

To jest swoboda i wolność;)

Nie mogę mieć prawa do swojego zdania? A takie mam. Zamykanie ciekawych wątków to generowanie mniejszego ruchu na stronie i mniejsze przychody. AS to forum komercyjne czyż nie?

Czy to, że autor wątku "nie ma już ochoty" nie jest wystarczającym powodem?

Nie znalazłem w treści regulaminu zapisów nt. własności intelektualnej zamieszczanej na forum w związku z tym każdy autor jest jej włascicielem zgodnie z zapisami polskiego prawa. Taki copyright.

Widzę, że wolta wielu znanych userów z zakładki analog ciagle tkwi jak drzazga w pamięci moderacji i administracji ;). Jak oni śmieli mieć swoje zdanie !!!

Ja na szczęście na tym ani na innym forum nie muszę pracować ;).

A teraz poproszę konkret gdzie napisałem nieprawdę bo taki padł pod moim adresem zarzut, cytuję moderatora cir: "nim kolejny raz zaczniesz pisac nieprawde" ...

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Gość jamówię

(Konto usunięte)

A może "Kury szczać prowadzać .." cytując klasyka ;)

Daruj sobie pisanie na bocznicy.

Szkoda czasu i nerwów a na edukację innych już wyraźnie za późno.

pozdr.

Jarek żeby to była bocznica,to pół biedy ale on tak nasrał w zakładce muzyka a tam zaglądam. Chamstwu trza dać odpór tak jak pisałeś!

Zgadzam się w całej rozciągłości dodałbym jeszcze tępotę umysłową ,która po dzisiejszym spotkaniu z pewnym emigrantem wydaje mi się równie groźna,krowy pasać a nie ludzi leczyć panie yrladczyku.

Nie ty jeden przekonałeś się, że to jeden z najgłupszych forumowiczów. Przykro to mówić, ale przynosi wstyd polakom na emigracji.

Jarek żeby to była bocznica,to pół biedy ale on tak nasrał w zakładce muzyka a tam zaglądam. Chamstwu trza dać odpór tak jak pisałeś!

On w każdej zakładce i w każdym wątku robi taki syf. Są różne stopnie głupoty i złej woli. On jest najwyższym stopniem. Tu na forum pisze z nudów. O audio nie ma pojęcia.

<<Zamykanie ciekawych wątków to generowanie mniejszego ruchu na stronie i mniejsze przychody. AS to forum komercyjne czyż nie?>>

zadaj to pytanie administracji , ciekaw jestem sam co uslyszysz i czy będzie to w zgodzie z zasadami ekonomii

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

On w każdej zakładce i w każdym wątku robi taki syf. Są różne stopnie głupoty i złej woli. On jest najwyższym stopniem. Tu na forum pisze z nudów. O audio nie ma pojęcia.

o kim piszecie? mam na mysli jedną osobe, ale nie chce mówic o tym głosno :)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Z tym można jeszcze żyć,najgorsze jest to,że nie posiada elementarnej kultury osobistej i jak kończą mu się argumenty,to zaczyna adwersarzowi zasuwać wycieczki osobiste typu:wpierdalay i won.No kulturwa przez duże ky.

Ok koniec offtopu,koleżka nie zasługuje nawet na wzmiankę.

Cybant,

............................................................................

Piano,

Pisz dalej, nie zamykaj.

...............................................................................

Panowie, nie wiecie, że ludziom żal d... ściska, kiedy ktoś ma lepiej od niego?

Trzymajmy poziom, bo jak wszyscy ciekawi ludzie się wyniosą, to kamień na kamieniu tu nie zostanie...

"Tynk pożera dźwięk" 747

A mówiłeś , że nie kupisz ..a tu proszę:))

Tak zakupiłem pocztówkę z nimi, wyślę ją sobie na święta priorytetem; może dojdzie?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.