Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką sieć komórkową wybrać ?

Dawid2011

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką sieć polecacie. Potrzebuje abonament w możliwie atrakcyjnej cenie bez limitu do wszystkich sieci również i do stacjonarnych. Mile widziany byłby również internet.Jesli miałby być limit np. 1500min to również taka opcja moglaby być.I jeszcze jedna rzecz by się przydala mianowicie numer stacjonarny które podobno niektóre sieci maja w opcji.Chodzi o to by osoby które maja darmowe minuty na stacjonarne mogly do mnie bez problemu dzwonić.

Telefon jest i nie mam potrzeby zmieniania go.Trochę kiepsko u mnie z czasem więc liczę na wyrozumiałośc i wartościowe uwagi od obeznanych w temacie.Zalezy mi na czasie więc z góry dzięki za wszelkie propozycje. Pozdrawiam

• Moderatorzy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Ja zrezygnowałem z Orange na rzecz Play. U nich fajne jest to, że w przypadku braku zasięgu macierzystej sieci przełącza się z automatu na Plusa albo Orange. A możesz sam ustawić wybór sieci np na Plusa i wtedy dobrze działa przez cały czas. Ja mam podobną taryfę jak w linku do Heyah, czyli bez limitu połączeń, w tym jest internet.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

orange drogi i często zrywa

play zdarza się problemy z połączeniami, nie dochodzą papierowe faktury

t-mobile potężne problemy z zasięgiem, ty masz full zasięg a gdy ktoś dzwoni to abonent niedospany albo nie ma takiego numeru

plus czasami jest problem by dodzwonić się nawet na stacjonarny

skoro wszyscy mają problemy to brałbym najtańszy, czyli play. Nie rozumiem trochę ludzi którzy jeszcze siedzą np w ornage. Skoro masz telefon rozważ opcje na kartę... chyba wychodzi najtaniej, w sumie max 30 zl i wszystko no limit.

Potrzebuje w sumie mieć dwa numery. Jeden dla mnie i drugi dla żony w którym byłby tez stacjonarny. Telefonu nie musze brac mamy swoje ,może faktycznie opcja na karte bylaby dobra. Zasieg to tez ważna rzecz wiec biore pod uwagę wszystkie dobre rady.

wszędzie mniejsze lub większe oszustwo, mowie o ofertach na kartee wciąż zadnych no limit, w orange nawet smsy kosmicznie drogie do innych sieci, w abonamencie to płacisz kase i cos tam musza dac w zamian

chwilowy brak działalności w audio.

Jeżeli chodzi o rachunki to tylko Play

Ja po przejsciu z Plusa do Play zjechałem ze 150-200zł na miesiąc na 38zł ( połaczenia do wszystkich bez limitu, taryfa firmowa bez netu)

Play jest fajny na przy zmianie operatora- ja otrzymałem kiepską ofertę przy przedłużaniu umowy:/

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Dwóch moich znajomych wiało z Playa zaraz po zakończeniu umowy, kolejna znajoma nie może się doczekać końca. Mówiła, że żeby zadzwonić, musi wyjść z domu lub stać w oknie na poddaszu.

Aktualnie to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ma najlepszą ofertę "abonamentową" ale na rynku prepaid cały czas się coś zmienia szczególnie oferty nju (orange) i play.

Ja mało gadam więc "optymalna" jest dla mnie OFnK z RWK (przedłużane sms-em).

ps. nie wierzcie w mity jakości połączeń bo od czasu wejścia orange i t-mobile w spółkę networks jakość jest koszmarna (czy koszerna) ;-(

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.