Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką książkę obecnie czytacie?

mirfak

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przeczytałem "Sezon burz" Sapkowskiego. Książka "trzyma" poziom, ale nie wciąga jak wcześniejsze części Wiedźmina. Brakuje mi blasku w dialogach, tak soczystych i zabawnych w poprzednich pozycjach. Zdaje się, że najnowsza książka A.S. powstała bardziej z potrzeby portfela aniżeli z potrzeby stworzenia czegoś wyjątkowego.

Polecam przede wszystkim fanom cyklu.

5/10

Sent from my iPad using Tapatalk HD

----------------

Telefoniczną Poznania...........

Akcja taka sobie, ale jaka obsada !!!!

:P

Wszystkiego najlepszego w nowym roku życzę wszystkim Koleżankom i Kolegom

Paul Theroux "Safari mrocznej gwiazdy-lądem z Kairu do Kapsztadu" Wyd.Czarne 2013.Relacja z podrózy pociągiem( ale i autobusem,ciężarówką) znanaego podróżnika poprzez Afrykę.

Wcześniejsze jego ksiązki to "Pociąg widmo do Gwiazdy Wschodu","Wielki Bazar Kolejowy.Pociągiem przez Azję","Stary Ekspres Patagoński" gdzie również poruszał się koleją po Azjii i Ameryce Płd.

Deepak Chopra

Siedem duchowych praw sukcesu.

W wszechświecie nie ma niczego innego poza energią i informacją...........dalej w treści tej pozycji

Polecam.

P.S.

Jaką dziewczynę obecnie ...acie?

Wróciłem w święta do Bułyczowa polecam kilka ciekawych nowel w zbiorze "Świat bez czasu". Na szczególną uwagę zasługuje nowela "Wania + Dasza = Miłość"?

Dla bacznych obserwatorów życia we współczesnym świecie pozycja jest OBOWIĄZKOWA!!!!

93957186600446745842.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ja od kilku lat czytam "UPADEK FORUM" taki tam ,dramat / horror / komedia :)

Nie bądź taki skromny też bierzesz udział w pisaniu tego dzieła; moje gratulacje już okrągłe 4000 postów.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Papusza

Cześć Gryniu - a nie lepiej słuchać?

A ja postanowiłem zgłębić piątego wieszcza - Mrożka i doznałem szoku - skąd taki szum?

Dziennik to istny bełkot, Dziennik Powrotu da się czytać do połowy. Rozumiem, ze Michnik zainwestował w kolejnego kryptoubeka, po Miłoszu i Szymborskiej.

Ale opłaciło mu się płacić gojowi? Żeby nie Emigranci i inne sztuki...

P.S.

No w końcu byłby jakiś TEMAT! :)

A co do książek to jestem obecnie w trackcie lektury książki Song Hongbinga "Wojna o Pieniądz. Prawdziwe przyczyny kryzysów finansowych".

Książka czyta się jak powieści Clancy'ego czy Cusslera, z tą różnicą że wszystko to prawda.

W dodatku bardzo smutna prawda.

Ponoć książka niedostępna na zachodzie - jest ban na jej publikację po angielsku, tak słyszałem.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

P.S.

Polecacie??? Tak

Polecam tę dziewczynę.pewnie o niej słyszałeś ale wygląda trochę sztucznie

74862635241089165139.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.