Skocz do zawartości
IGNORED

Gender - o co chodzi?

Peter75

Rekomendowane odpowiedzi

Wszak aniołki są bezpłciowe.

Ludzkie Ja głęboko w Nas też nie ma płci

Aniołki mają cycuszki jak Adam z Ewą pępki ;)

Brawo dla tego księdza.

Za głoszenie życia sprzecznego z ludzką naturą? Durne jak inne katolickie wypaczenia i lęki.

Katolikom tak samo jak muzułmanom ciężko jest w XXI wieku pojąć, że człowiek musi spuszczać ciśnienie z krzyża, nie da się siłą umysłu zatrzymać owulacji czy produkcji nasienia.

Nawet szurnięta Terlikowska "połyka" żeby jej mohery o aborcję nie posądziły.

12038736_966507680072872_1912118721603876238_o.jpg

• 1 miesiąc później...

Bez komentarza:

12189181_918305418260785_5225609163815532996_n.jpg?oh=f2a3602bc748e97579ba69b2d1826408&oe=56B6CE78

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Moderatorzy

W ogóle nie trafia do mnie heca comingoutami wśród księży.

Orientacja księdza nie ma znaczenia bo ma żyć w celibacie i czystości( sami to ślubują).

Jak ciupciają to wypad z baru...tfu z kleru. I mogą sobie wtedy bzykać , kto się na to zgodzi z wyjątkiem nieletnich określonych w kodeksie karnym.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Orientacja księdza nie ma znaczenia bo ma żyć w celibacie i czystości( sami to ślubują).

Jaką Twoim zdaniem orientacją seksualną ma abp. Michalik? A taki na przykład abp. Hoser? Chyba hetero, co? Jakąś muszą mieć.

Abp. Wesołowski był AC/DC, czyli jemu było ganze-egal, aby buzia była młodziutka.

1446917678_brel5u_600.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 5 tygodni później...

Okazuje się że z dżenderem był już problem w średniowieczu:

ze%C5%BCarle.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.