Skocz do zawartości
IGNORED

Gra warta świeczki ?

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Opinie cząstkowe do najlepszych nie należą a przy sprzęcie z takiej półki to nie powinno być żadnych wątpliwości. Potwierdzam że sporo tego ma i sprzedaje nawet z papierami i gwarancją bo obserwuję gościa dłuższy czas.

Spotkałem się na forum z opinią pozytywną o nim (słownie jedną) bo już o niego pytano. Ale czy to na zasadzie kolega koledze czy też jakiś kupujący - tego nie wiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - tu masz lepszą ofertę, tylko stan garażowo-piwniczny, niestety. Więc nie zdecydowałbym się na żaden z nich.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Spotkałem się na forum z opinią pozytywną o nim (słownie jedną) bo już o niego pytano. Ale czy to na zasadzie kolega koledze czy też jakiś kupujący - tego nie wiem.

To ja napisałem pozytywną opinię o tym sprzedającym. Nie znam człowieka ale kupiłem u niego jeden sprzęt i rozmawiałem kilkukrotnie. Wydaje się, że jest on więcej niż OK. O cench nie wypowiadam się.

Te ceny są z kosmosu , wczoraj jakiś TD 160 za 3 tysiace , dzisiaj TD 320 za 4 , czemu nie za 8? Realne ceny za 318/320 w Niemczech czy Skandynawii to 200-300 euro , chociaż można i taniej , a za 450 euro stoi pod Hamburgiem TD 320 z kolumnami i wzmacniaczem i czeka na naszych handlarzy ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zmiana Telefunkena S-500 na Thorensa TD-320 mk3 +TP-90 z linku.

Przyrost jakości dżwięku-cena !

Ukryta Zawartość

- z założoną pokrywą wygląda dość brzydko, poza tym istnieje obawa, ze zjedzą go korniki - jak wszystkie thorensy...

Ukryta Zawartość

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gość rydz

(Konto usunięte)

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://shop.ebay.com/sis.html%3F_kw%3DJelco%2BSA%2B370H%2BTonearm%2Bby%2BIchikawa%2Bturntable%2Btone%2Barm&prev=/search%3Fq%3Dramiona%2Bjelco%2Bebay%26start%3D10%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D820

<br />- Napęd Ad Fontes przygotowany pod ramiona SME + ramię SME <br />

Może to i jest rozwiązanie ? do tego znalazłem ramiona Jelco-12 , które z nich?

Można zajoba dostać z audio. :)

Jeżeli chodzi o Mecadero, no nie da się ukryć że jest to handlarz. Czy uczciwy? Nie wiem. Kupowałem u niego z odbiorem osobistym Luxmana Pd282, nic się z nim nie działo więc i kontaktów reklamacyjnych z gostkiem nie miałem. Góra luxmana była aluminiowa z leciutkim wgniotem co na zdjęciach na alle miał zatuszowane lub wstawione zdjęcia nie swoje. Gramiaka odbierałem osobiście więc z tym problemów nie było. Widziałem co brałem. Poza tym, że jest to osoba handlująca sprzętem, jest to również osoba słuchająca winyli, ma ładną kolekcję płyt czyli powinien się znać na sprzęcie i wiedzieć co sprzedaje. Mój kontakt z nim był kilkudziesięcio minutowy, sprawdzenie sprzętu, odsłuchanie i to wszystko. Jego słaba punktacja na alle? Chciałem zakupić sprzet przez allegro i dać mu pozytywa, nie był tym zainteresowany, nie zależało mu na tym chyba że bardziej obawiał się opłaty za sprzedaż. To wsio.

Dlaczego używasz trybu niedokonanego ?

:)

-czasu. A najsmutniejsze będzie użycie czasu przeszłego dokonanego. Brzmi to: "znowu,qva- wjebałem". Czego, rzecz jasna - nikomu nie życzę:))

Szczerze? Otworzyłem dziś trzy nowości: Możdżera, drugiego Możdżera i - starą, zapomnianą, oszronioną floseckę. Starą, bo i tak zbyt długo się mroziła!:)) Tak - ze trzy godziny. Wszystko (póki co) się sprawdza. A Tobie radzę, jak mawiał mój Dziadek: prześpij się z problemem. A to był mądry facet!:) I - nie szalej . Pozdrawiam - Jacek.

- to już ten mi się bardziej podoba...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

excelvinyl winylmania blog szukaj

- to już ten mi się bardziej podoba...

Ukryta Zawartość

Tomasz, Ahaja i inni koledzy mieli do czynienia przynajmniej z kilkoma a najprawdopodobniej kilkunastoma gramofonami w swoim winylowym życiu, więc ich rady są jakby na miejscu. Nie ma to jak zabierać zdanie w kwestii o której się nie ma pojęcia :-) a może ten? Też Thorens

missing-tooth-smiley-emoticon.gif

550black.jpg

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.