Skocz do zawartości
IGNORED

Idzie wojna, idzie wojna, idzie krwawa rzeź ...

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

prawy sektor w rozumieniu szczekającej prawicy, jest obecny w całej Europie, ostatnio głośno o holenderskich nacjonalistach, którzy chcą powrotu Polaków do PL. to żadna rewelacja. Tymoszenko, wg sondaży jest już wyautowana, nie ma szans na żaden wybór. czy ta władza jest nielegalna? Rada Najwyższa wybrała na po prezydenta po haniebnej ucieczce Janukowycza i miała takie prawo. co tu jest nielegalne? namiestnik ? to ,że płynnie mówi po angielsku, to jest już popychadłem USA? tak przy okazji-gdyby nie USA, to byś w ziemiance za Uralem po dzień dzisiejszy kartoszki zajadał, a nie wypisywał bzdety na kompie. ale to trzeba najpierw zrozumieć, a nie pluć nienawiścią. byłem na Euro na Ukrainie, rozmawiałem z różnymi ludźmi, stąd może bardziej ich rozumiem. i jakoś banderowcy mnie nie powiesili, tylko spoili, jak to u wschodnich ludów dobrą wódeczką.

Rada Najwyższa wybrała na po prezydenta po haniebnej ucieczce Janukowycza i miała takie prawo. co tu jest nielegalne? namiestnik ?

Legalny jest prezydent na uchodźstwie , tak jak byli polscy urzędujący w Anglii .

Rada Najwyższa wybrała na po prezydenta

Po zamachu na demokratyczne władze przez demokratyczne władze innych państw .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

prawy sektor w rozumieniu szczekającej prawicy, jest obecny w całej Europie, ostatnio głośno o holenderskich nacjonalistach, którzy chcą powrotu Polaków do PL. to żadna rewelacja. Tymoszenko, wg sondaży jest już wyautowana, nie ma szans na żaden wybór. czy ta władza jest nielegalna? Rada Najwyższa wybrała na po prezydenta po haniebnej ucieczce Janukowycza i miała takie prawo. co tu jest nielegalne? namiestnik ? to ,że płynnie mówi po angielsku, to jest już popychadłem USA? tak przy okazji-gdyby nie USA, to byś w ziemiance za Uralem po dzień dzisiejszy kartoszki zajadał, a nie wypisywał bzdety na kompie. ale to trzeba najpierw zrozumieć, a nie pluć nienawiścią. byłem na Euro na Ukrainie, rozmawiałem z różnymi ludźmi, stąd może bardziej ich rozumiem. i jakoś banderowcy mnie nie powiesili, tylko spoili, jak to u wschodnich ludów dobrą wódeczką.

Nie chodzi o to, czy Jaceniuk mówi płynnie po angielsku czy nie. UE stawiała na Kliczkę, USA na Jaceniuka. Został Jaceniuk i będzie tak tańczył, jak mu USAmeryka będzie przygrywała. Na pewno nie kozaka. Tymoszenko nigdy do końca, nie zostanie wyautowana. Jej poplecznicy są w tej chwili u władzy, a ona robi dalej swoje.

Zarzuciłeś mi onet-ową znajomość tematu. Czytając to co napisałeś, podziwiam twoja bystrość umysłu, że w czasie Euro spojony ukraińska wódą, rozgryzłeś Ukraińców i Ukrainę. W czasie tego samego Euro Irlandczycy okrzyknęli się po piwie przyjaciółmi Polaków. Medialne doniesienia, jakoś tego nie potwierdzają. Nie będę ich przytaczał bo, wyszydzany onet o tym pisał.

Nacjonaliści są wszędzie. Nawołują do powrotu, ale nie do ludobójstwa i zmiany granic w Europie. Ci nacjonaliści odżywają też dlatego, że UE jako szlachetna idea to utopia, rzeczywistość pokazuje, że liczą się tylko własne interesy.

Jakoś pod jarzmem byłego ZSRR nie mieszkałem w ziemiance, a kartoflami się zjadałem i zajadam. Bo lubię. Gotowane, talarki i frytki. I pieczone z popiołu. Nie znoszę natomiast chipsów.

czester ,

czy ty naprawdę wierzysz w to co napisałeś czy poprostu wstyd ci się przyznać do błędu :-D ?

Urwałeś się z księżyca po ciemnej stronie ? Widocznie nie rozumiesz współczesnego świata i historii .

Czester ,

trudno się z toba polemizuje . Nie uzywasz agrumentów tylko stawiasz nieparte tezy i obrażasz rozmówców . Szkoda się wysilać .

...there is no spoon...

Polska policja szkoliła banderowców u nas w kraju , a nawet była na majdanie i bezpośrednio koordynowała działaniami protestujących .

Czester,

Mas jakieś dowody czy znowu wyssałeś bajkę z palca ? A nawet jeśli masz racje to jest to niewątpliwy sukces polskich służb. Obalili Janukowycza (marionetkę Kremla ) dzięki sprawnej akcji . Tylko pogratulować .

...there is no spoon...

Dowody mam . Trzeba czytać między słowami , w RMF raz powiedzieli , że dotarli do notatki służbowej policyjnej sporządzonych przez policjantów przebywających na majdanie i ci policjanci napisali , że byli nagrywani przez niezidentyfikowane cztery kamer najprawdopodobniej służb specjalnych , policjanci ci nie stali po stronie milicji ukraińskiej , a 86 - ośmiu banderowców szkolonych było przez Polską Policję na terenie Polski w ośrodku szkoleniowym policji to każdy wie .

czester , twoja wypowiedź mnie rozbawiła do łez - cyt,, dowody mam , trzeba czytać między słowami "

Czyli nie masz żadnych dowodów tylko konfabulujesz , marzysz , filozofujesz i ogólnie coś tam gadasz sobie pod nosem od rzeczy :-D

Lubię ludzi takich jak ty . Czytanie twoich wpisów daje mi więcej radości niż komedie w TV. Pisz dalej w tym tonie - trzymam kciuki . Jestem twoim gorącym fanem .Dzisiaj po raz pierwszy się szczerze uśmiałem . pozdr.

...there is no spoon...

Pisz dalej w tym tonie - trzymam kciuki

Dziękuję .

póki co masz groch z kapustą pod sufitem

vice versa

Nie mogłem edytować .

Policjanci napisali : " należy spodziewać się prowokacji " , czyli nie wszystko poszło tak jak trzeba zostali zdemaskowani i teraz asekuracyjnie policja zabezpiecza się przed oskarżeniami . Tylko co ona tam robiła ? Podpowiadała Bierkutowi jak mają pracować ?

FSB się boi naszych służb aby nie obalili rosyjskich władz tak samo łatwo i szybko jak Janukowycza . Dobra robota . Szkoda ,że agent Tomek już zdekonspirowany . Ten to by zaraz Putina wysłał na dożywotnie wczasy na Syberii albo Guantanamo :-D

...there is no spoon...

Legalny jest prezydent na uchodźstwie , tak jak byli polscy urzędujący w Anglii .

Po zamachu na demokratyczne władze przez demokratyczne władze innych państw .

Sorry, ale ty to piszesz poważnie???

Ups, poczytałem więcej wpisów i widzę, że ten to jest jeszcze w miarę sensowny :-).

Jestem Europejczykiem.

A co jeśli to okaże się prawdą? Albo tak zwana prawdą medialną?

Jeśli pojawił się taki zarzut oficjalnie dlaczego nikt oficjalnie go nie zdementował?

Jak znamy stosunki POlityczne za jakiś czas P/osły powołają komisje śledczą do zbadania tych rewelacji i będzie tak jak w przypadku tych "więzień CIA" na terenie Polski albo "polskich zbrodniarzy" z Nangar-Khel.

Potem się ci sami prawicowi durnie dziwią dlaczego w świecie funkcjonują pojęcia "polskich obozów zagłady".

Ale to nie ma co badać ani rozpaczać tylko gratulować ! Jeśli polska policja szkoliła ludzi z Majdanu jak obalić Janukowycza to tylko należy gratulować ,ze wykonali tak dobrą robotę i odnieśli sukces:-)

...there is no spoon...

Czyli powoli coraz bardziej zaczyna wychodzić prawda o Majdanie. Coraz mniej to wygląda na protest niezadowolonego ludu, a akcję różnych służb, na dodatek przygotowaną dużo wcześniej.

Ale to nie ma co badać ani rozpaczać tylko gratulować ! Jeśli polska policja szkoliła ludzi z Majdanu jak obalić Janukowycza to tylko należy gratulować ,ze wykonali tak dobrą robotę i odnieśli sukces:-)

Tylko, że jak inni pisali wcześniej, między innymi ja, że tak może być to obrońcy Majdanu śmiali się i pukali w czoło, gorączkowali jak to milicja i berkut strzela do niewinnych babuszek.

Mam nadzieję, że majdanowcy z tego wątku będą mieli na tyle honoru, aby przyznać , że się grubo pomylili.

Pieprzysz tak żałosne głupoty, że przy tobie Schroeder ściskający sie z Putinem podczas gdy ten więzi niemieckich ofcerów to uczciwy i mądry facet.

Kiedyś twierdziłeś, że w Rosji łatwiej robić biznes niz u nas. Jak poprosiłem o dowody to podkuliłeś ogon i uciekłeś. Teraz piszesz kolejne kłamstwa licząc na lenistwo i krótka pamięć innych.

Jestem Europejczykiem.

Mieli majdan bo sa glupi nie chcieli dobrowolnie opuscic rosji .... mogli brac orzyklad od nas wystarczy antypolski rzad plus unia i wyludnienie i zniewolenie narodu odbywa sie bezboleśnie pozniej mozna dalej dreczyc bezboleśnie. ... a tak musza sie bic martwić o fabryki nie nieprzejmowac sie zadluzeniem zamiast do hameri gnac tam dobrobyt wszędzie praca nie ma dlugow...hahaha Polska elita gora haha

Mieli majdan bo sa glupi nie chcieli dobrowolnie opuscic rosji .... mogli brac orzyklad od nas wystarczy antypolski rzad plus unia i wyludnienie i zniewolenie narodu odbywa sie bezboleśnie pozniej mozna dalej dreczyc bezboleśnie. ... a tak musza sie bic martwić o fabryki nie nieprzejmowac sie zadluzeniem zamiast do hameri gnac tam dobrobyt wszędzie praca nie ma dlugow...hahaha Polska elita gora haha

chwilowy brak działalności w audio.

Kolezko dyskutujemy na temat

Atamowanie dyskutantow jest karalne. To zes zgred nie jest usprawiedliwieniem twojego postępowania.

chwilowy brak działalności w audio.

Pieprzysz tak żałosne głupoty, że przy tobie Schroeder ściskający sie z Putinem

co wy chcecie od Schrödera ? nierozumie tej calej glupiej nagonki na niego w mediach ??

Jakby ktos nie wiedzial to wiekszosc spraw biznesowych (politycznych zapewne tez) najefektywniej zalatwia sie na stopie kolezenskiej (np. przy piwie lub w prywatnym gronie)

Byc moze Schröder jest jeszcze lepszym i skutecznejszym politykiem od Merkel.

Zna osobiscie Putina i byc moze wlasnie podczas prywatnych spotkan zmienia i wplywa na tok rozumowania Putina.

Byc moze gdyby nie Schröder to w Polsce byli by juz rosyjscy zolnierze ?? Skad wiecie ze nie ??

Trzeba patrzec pozytywnie !! :)

Ten Gerhard Schröder były kanclerz ? Ten sam , który cytuję : ,,Po ustąpieniu ze stanowiska kanclerza otrzymał od Gazpromu stanowisko przewodniczącego Rady Dyrektorów rosyjsko-niemieckiego konsorcjum North European Gas Pipeline Company (NEGPC), budującego Gazociąg Północny."

Bardzo wiarygodny i bezstronny :-D

...there is no spoon...

(...)

Byc moze Schröder jest jeszcze lepszym i skutecznejszym politykiem od Merkel.

Zna osobiscie Putina i byc moze wlasnie podczas prywatnych spotkan zmienia i wplywa na tok rozumowania Putina.

Byc moze gdyby nie Schröder to w Polsce byli by juz rosyjscy zolnierze ?? Skad wiecie ze nie ??

Trzeba patrzec pozytywnie !! :)

Z całym szacunkiem - wierzysz choć w jedną tezę którą tu postawiłeś?

Masz jakiś dowód na ich poparcie?

Oczywiście, że należy myśleć pozytywnie ale czy do dobra rada dla czlowieka do którego zbliża się bandyta z nożem a wszyscy wokół akurat schylają się, żeby zawiązać sznurowadło?

Jestem Europejczykiem.

Z całym szacunkiem - wierzysz choć w jedną tezę którą tu postawiłeś?

Masz jakiś dowód na ich poparcie?

Chcialem pokazac ze zawsze mozna spogladac z innej strony.

Nie mozna wierzyc wszystkiemu co pokazuje sie w mediach!

Regula jest jedna:

"Jezeli sie ze soba rozmawia to sie do siebie nie strzela"

Jak narazie Schröder rozmawia/rozmawial w taki/ lub w inny sposob z Putinem.

Media oczywiscie odrazubez jakichkolwiek podstaw i dowodow pokazaly Schrödera jako zdrajce.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne zastepy uzbrojonych , groznych Rosjan przyjechaly tysiace km busami prosto z Moskwy na Ukraine i sieja postrach !! (patrz zdjecie)

897053e7abd6fa90b67b3d71f26878cc.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.