Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Wiec dlaczego tak sie obrażasz na krytykę tego zjawiska, kolego?

Jest jeszcze taka możliwość że ludzie trzymający władzę nad forum, mogą mieć tyle nicków ile chcą

A to ciekawe. Poważne naruszenie regulaminu. Chętnie poznam nicki tych osób.

Zbanowany cenzurą autor wątku napisał do mnie PW z prośba o przypomnienie szanownemu koledze, że watek został założony na początku 2014 r. a użytkownik Vlado został moderatorem dopiero kilka lat później. Ciągłe mijanie się z prawdą to kiepska cecha.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

)))

Kuriozum doprawdy:-))))

I to wszyscy trzej rusofile wyczytali z mojego wpisu treści których tam nie zamieściłem :-)))

Co ma wspólnego data założenia tego wątku i data mojego objęcia funkcji moderatora, z treścią mojego wpisu???

Przecież oczywistym jest, że nie będąc moderatorem nie miałem żadnego wpływu na istnienie tego wątku. I w ten właśnie sposób w co drugim wpisie potwierdzacie prawidłową odpowiedź na pytanie zadane w jego tytule :-)

Tylko uwaga z punktami. Dasz mu jeszcze jeden i dorobi się blokady, a szkoda by było. Lepszy jeden znany niż pięciu nieznanych. Poza tym w innych wątkach wnosi cenny wkład.

Nie jestem jedynym moderatorem, kiedy we wpisach Jurija objawią się chamskie ataki personalne moderacja zapewne oceni je zgodnie z Regulaminem Forum. Chamstwo to wyłącznie chamstwo, bez względu na resztę korzyści jakie wnosi użytkownik musi być eliminowane z obszaru forum.

Zrób se kukłę Żyda.

Sam się "wyrzucam". Napierdalać się możecie z PiSdnętymi, POjebanymi, katolami, ...

Szkoda, że z mojego podziwu dla solidarnościowych Polaków za 30 mieszkania w Polsce nie zostało prawie nic. W brzuchu przybyło, w głowie i w sercu ubyło. Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę. ©

Tylko żal, że inteligentny człowiek, kiedy dyskutanci przestają go adorować i piszą jak postrzegają jego postawę, reaguje agresja i prostackim chamstwem w odpowiedzi :-(

Widać taka jego rosyjska inteligencja i wychowanie :-(

Co znamienne, te same cechy zawsze prezentowali Carowie Rosji z obecnym na czele.

Ja nie będę go karał.

Wystarczająco sam siebie tym obnażeniem rosyjskiej kultury ukarał :-(

Jest jeszcze taka możliwość że ludzie trzymający władzę nad forum, mogą mieć tyle nicków ile chcą, czyli inaczej mówiąc (taka analogia) zarządu nie obowiązuje regulamin który obowiązuje pracowników.

MODERACJA:

Wzywam Ciebie do potwierdzenia faktami tego pomówienia. Czekam 30min.

Ukryta Zawartość

Wzywam Ciebie do potwierdzenia faktami tego pomówienia. Czekam 30min.

Ta kolejność zdarzeń może nasuwać takie skojarzenia (co nie oznacza pomówienia) :

Ten wątek, którego tytuł jest znamienny w połączeniu z jego założycielem, na samym początku wywołał u mnie automatyczny odruch wywalenia go w kosmos jako prowokacji. Jednak przemyślawszy spokojnie co w rzeczywistości może on przynieść nam, Polakom w nim uczestniczącym, pozostawiłem go otwartym.

Jak sami widzicie, nie popełniłem błędu.

Zbanowany cenzurą autor wątku napisał do mnie PW z prośba o przypomnienie szanownemu koledze, że watek został założony na początku 2014 r. a użytkownik Vlado został moderatorem dopiero kilka lat później.

Wniosek, Vlado nie był moderatorem na samym początku założenia tego wątku a dopiero kilka lat później, a pomimo tego tak jakby sugerował że miał jakieś uprawnienia do usunięcia go już na samym początku założenia tego wątku, a przynajmniej tak może sugerować konstrukcja zdania jego wypowiedzi.

Edytowane przez Krak_oN

Jak to się ma do Twojego wpisu o wyjaśnienie którego wzywam????

Sugerujesz że ja posługuje się na forum różnymi nickami? A raczej że prowadzący to forum tak czynią!

Podaj na to dowód!

Jak to się ma do Twojego wpisu o wyjaśnienie którego wzywam????

Sugerujesz że ja posługuje się na forum różnymi nickami? A raczej że prowadzący to forum tak czynią!

Podaj na to dowód!

Nie rozumiem o co ci chodzi, powyżej przytoczyłem kolejność zdarzeń która może powodować takie czy inne skojarzenia, no chyba że tylko u mnie, dlatego niech inni także się odniosą jak to odbierają według swojej logiki myślenia i niech ocenią jak odbierają mój tok myślenia (w sensie >zadawania sobie pytania< jak to można odebrać tj jednoznacznie czy niejednoznacznie) odnośnie przytoczonej kolejności zacytowanych postów.

Edytowane przez Krak_oN
  • Redaktorzy

Nie rozumiem o co ci chodzi, powyżej przytoczyłem kolejność zdarzeń która może powodować takie czy inne skojarzenia, no chyba że tylko u mnie, dlatego niech inni także się odniosą jak to odbierają według swojej logiki myślenia i niech ocenią jak odbierają mój tok myślenia (w sensie >zadawania sobie pytania< jak to można odebrać tj jednoznacznie czy niejednoznacznie) odnośnie przytoczonej kolejności zacytowanych postów.

Czyli innymi słowy sformułowałeś zarzut o poważne wykroczenie, bo tak ci się wydawało. Nie mam więcej uwag.

Wniosek, Vlado nie był moderatorem na samym początku założenia tego wątku a dopiero kilka lat później, a pomimo tego tak jakby sugerował że miał jakieś uprawnienia do usunięcia go już na samym początku założenia tego wątku, a przynajmniej tak może sugerować konstrukcja zdania jego wypowiedzi.

Ta konfabulacja w żaden sposób nie tłumaczy twojego pomówienia moderacji i administracji o działania w obrębie otwartego Forum pod wieloma nickami! Tutaj bronisz się sugerujac że odniosłes sie wyłacznie do mojej wypowiedzi a to kłamstwo.

Zarzuciłes całemu zarządowi i prowadzącym Forum AS że działamy perfidnie ponieważ na AS nie obowiązuje nas regulamin!

Jest jeszcze taka możliwość że ludzie trzymający władzę nad forum, mogą mieć tyle nicków ile chcą, czyli inaczej mówiąc (taka analogia) zarządu nie obowiązuje regulamin który obowiązuje pracowników.

Przekroczyłeś granicę tolerancji moderacji As na propagandowe świństwa wobec nas, do jakich się dopuszczacie prowadząc swój proceder na łamach Bocznicy!

Zostajesz ukarany za perfidny atak na moderacje i administracje Forum AS i całkowite usuniecie z tego wątku.

Lajkujący twój wpis założyciel tego wątku, ma wcześniej nałożoną karę za niestosowanie się do zarządzeń moderacji, więc dokładał następnej nie będę.

Drogę odwoławczą od mojej decyzji znasz!

MODERACJA

To te podejrzane według Vlado źródła.

Widzę bierzesz przykład z innych w biegunce słownej. I to znamienne "mamy". Załamka.

Istotnie załamka, ale nie "nasza"... Gdyby chodziło o przytoczenie przykładów źródeł, byłyby linki do stron głównych. A tu są linki do konkretnych, stawiających w niezbyt korzystnym świetle jankesów i pudingojadów. Owe źródła oprócz ganienia swoich polityków, także ich chwalą. Ale to, że i ganią i chwalą widać w Twoim ukształtowanym na rosyjskiej publicystyce, czy wprost propagandzie, światopoglądzie się nie mieści. Bo w Rosji władzunię własną można tylko chwalić, wszelka krytyka jest zarezerwowana wyłącznie dla władzuni obcej...

ambasada Rosji w Londynie twierdzi, że Skripal miał też drugiego kota, o którym jednak nie wspomniał przedstawiciel brytyjskiego ministerstwa.

Ukryta Zawartość

jak na opinie ze to nie rosja zabiła skripala ten fragment wzruszył mnie do lez.Ambasada rosji wie ze skripal miał drugiego kota.Czyz to nie jest wzruszajace.Z drona?????

Ukryta Zawartość

Brak dystansu do siebie, brak ciekawości innego, brak umiejętności prowadzenia dialogu i szukania kompromisu, ... Putin razem z moim rzekomym szowinizmem wielkomocarstwowym nic z tym wspólnego nie mają.

Same pudła Jurij, nic się nie zgadza.

Jestem Europejczykiem.

Obawiam sie ze przez glupote angielskich politykow moze dojsc do konfliktu zbrojnego ....po mistrzostwach swiata w pilce noznej :) oczywiscie.

Trzeba miec w pamieci osiagniecia polityczne Anglikow z ostatnich czasow:

- udawadniali ze wyjscie z Uni Europejskiej polepszy ich sytuacje ekonomiczna. Mieli na to dowody, przekonali wyborcow. Teraz maja kraj plynacy miodem i mlekiem buhaha

- udawadniali ze Saddam Husajn posiada bron chemiczna. Razem z amerykanami pozabijali setki tysiecy niewinnych ludzi !! broni nie znalezli.

Czas pokaze...nie mam zaufania do ludzi ktorzy jezdza po lewej stronie ulicy :) i robia wszystko odwrotnie niz reszta swiata.

Edytowane przez Adam Sikora
  • Redaktorzy

Czas pokaze...nie mam zaufania do ludzi ktorzy jezdza po lewej stronie ulicy :) i robia wszystko odwrotnie niz reszta swiata.

Oni byli pierwsi. Przymus jazdy po prawej stronie wprowadzili dopiero Francuzi, żeby się odróżnić.

Obawiam sie ze przez glupote angielskich politykow moze dojsc do konfliktu zbrojnego ....po mistrzostwach swiata w pilce noznej :) oczywiscie.

To znaczy że co, że zaatakują Rosję???

Jestem Europejczykiem.

To znaczy że co, że zaatakują Rosję???

Jezeli sprawe poruszaja na forum ONZ to widac ze jest to rzecz powazna.

Nie sadze zeby Rosjanie robili z siebie idiotow , poruszali sprawe na forum ONZ wiedzac ze sami sa winni!!

Trzeba pamietac ze chodzo o podwojnego agenta , jezeli ktos twierdzi ze Rosjanie go otruli to musi tez twierdzic ze Anglicy tez mogli go otruc.

Rosjan w Londynie jest pelno i sa to bardzo zamozni ludzie. Byc moze Anglikow wziela zazdrosc.... i postanowili powyrzucac Rosjan ze swojej stolicy.

Teraz oni wyszli z EU i chca miec przeciez Anglie tylko dla Anglikow.

Ale w początkach ery motoryzacji kierownica zawsze była montowana po prawej stronie pojazdu, lub na środku. A jako Polak który przejechał w swym życiu mnóstwo km po obydwu stronach, a obecnie żyjący w Anglii twierdze, że ruch lewostronny jest bardziej logiczny i bezpieczniejszy, bo łatwiejszy w zasadach kodeksu ruchu drogowego. Dodam że szkolą średnią jaką za PRL ukończyłem, było technikum samochodowe a w dokumencie uprawnień zawodowych stoi - kierowca mechanik pojazdów samochodowych i maszyn samobieżnych. Prawo jazdy A.B.C.E Międzynarodowe w postaci oddzielnej książeczki wydanej w trzech językach. Polskim, angielskim i Rosyjskim :-) takie to były czasy :-)

Oni byli pierwsi. Przymus jazdy po prawej stronie wprowadzili dopiero Francuzi, żeby się odróżnić.

Ale pociągi (nawet te podmiejskie), nadal jeżdżą 'po angielsku'.

Ot, taka ciekawostka

Jeszcze raz zapytam: według ciebie Anglicy zaatakują Rosję?

a skad ja mam wiedziec ?

nie sprzeczajmy sie co do samochodow i do jazdy lewa strona.

Anglicy to ludzie z innej epoki, maja swoja krolowa i zapomnieli ze czasy kolonialne sie juz skonczyly.

Mysla ze globalizacja ich nie dotyczy i ze dadza sobie rade w pojedynke na swojej wyspie. buhaha

Tyle ile oni problemow robili w EU to zadne inne panstwo nie robilo. Pisalem zawsze ze nalezy ich wyrzucic na zbity pysk z EU i cale szczescie sami odeszli.

Ci pyskaci przemadrzali politycy z parlamentu europejskiego.... cale szczescie pojechali do domu.

Jak sa glupi to niech sie kloca teraz z Rosja. Byc moze nie maja sie z kim sprzeczac , kiedys klocili sie zawsze w Brukseli.

Skoro Anglicy nie zaatakują Rosji to czego się obawiasz?

Jestem Europejczykiem.

Anglicy mieliby Rosje zaatakowac ? na miotle jeszcze nikt do ksiezyca nie dolecial.

Chociaz obydwa te panstwa posiadaja bron jadrowa, obydwa te panstwa sa stalymi czlonkami ONZ , to jednak przewaga militarna Rosji jest miazdzaca! Anglicy musieliby prosic o pomoc swojego brata Usa, ale nie sadze zeby usa nadstawialo karku za glupote Anglii.

Oczywiscie zakladam w wszyscy pozostali czlonkowie nato zrobili by w gacie i nikt by nie zareagowal , podobnie jak na Ukrainie.

No to o co ci niby chodzi???

Dlaczego "przez glupote angielskich politykow moze dojsc do konfliktu zbrojnego"???

Jestem Europejczykiem.

Ale produkty japońskie używasz czasami?

Tak.

Jedynie Mazdę M5, przygotowana do wyścigów. Zasilanie, podwozie, zawieszenie, układ hamulcowy, klatka i reszta pierdół :-) Na krętych torach wole ja od naszej BMW M3 :-) Jako pojazdy cywilne NIGDY :-) Jednak poziom techniki motoryzacyjnej Japonii doceniam w całej rozciągłości i chylę głowę przed Narodem, który budował w latach 70 tych auta z bulajami okrętowymi w słupkach tylnych swych pojazdów i w tak szybkim tempie nauczył się budować samochody będące wzorem dla tych, z których przykład brali.

Uczeń przerósł mistrzów. I tak powinno być, bo to jest wyznacznikiem postępu, a nie jak w Kk. :)

a kto wszczyna klotnie ?

Jak byli w EU to klocili sie zawsze w Brukseli. Gdy cala EU szla na prawo to Anglicy chcieli na lewo. Gdy cala EU szla na lewo to Anglicy chcieli na prawo itd.

Narod z innej epoki razem ze swoja krolowa.

Moze zazdrosc ich wziela , bogactwo Rosjan w Londynie w oczy koli.

Chca Anglie dla Anglikow i wszystkich powyrzucac.....nie wiem ?? Anglicy zawsze byli dla mnie dziwni!

Jak rozumiem mieli siedzieć cicho i nie denerwować Putina.

Na tej zasadzie jak cię okradną to nie ma co chodzić na policję bo złodziej może się zdenerwować i spuści ci łomot. I to będzie twoja wina bo mogłeś siedzieć cicho.

Jestem Europejczykiem.

Nie sadze zeby Rosjanie robili z siebie idiotow , poruszali sprawe na forum ONZ wiedzac ze sami sa winni!!

Ha ha ha, dobre dobre! Nawet jak ich złapiesz na gorącym uczynku, to i tak się wyprą - w żywą twarz się wyprą!

Parker's Mood

Oni w znacznej części żyją z tych bogatych Rosjan mieszkających w Londynie.Londyn to nadal centrum biznesowe i finansowe.Tak więc teza,że im zazdroszczą jest bez sensu.Wymyśl coś innego.

to do Adama Sikory

Akcja z otruciem była adresowana na rynek wewnętrzny,przed wyborami.Putin chciał pokazać swoim,że zdrady nie wybaczy.A Rosjanom to się podoba.Nie mam wątpliwości,że to robota rosyjska.A,że się wyprą to pewne na bank.Jak z samolotem malezyjskim.

swego czasu wsiadłem w uk z angolem do auta, no to mówię aby błysnąć are you aware you're driving on the wrong side of the street?

gość mi na to: it's a civilised side of the street, peter, civilised ;)

rosjanie baaaaaaaardzo długo twierdzili że nie mają nic wspólnego z donbasem. niesli jeno pomoc humanitarną.

Edytowane przez rasputin

Nie zapominajmy jak Chruszczow napierdalał butem o mównicę - mniej więcej chodziło o to: dobrze motherfuckerzy, nie chcecie komunizmu teraz, totalnie... to wdrożymy wam go powoli, sukcesywnie. I całe szczęście, że pojawił się Ronald Reagan.

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.