Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kłamliwe, rusofobia, fejk, kłamstwa Zachodu...

Oj Jurij, Jurij...

Już niczego nowego centrala ci nie podsyła? Ciągle te same żałosne skamlenie i hasełka z minionej epoki.

Jakbym "Prawdę" czytał.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Już niczego nowego centrala ci nie podsyła? Ciągle te same żałosne skamlenie i hasełka z minionej epoki. Jakbym "Prawdę" czytał.

A ja jakbym oglądał TVPiS. Kaczyńscy naprawdę mają sowiecką mentalność.

uchwałą dotyczy użycia sił specjalnych poza granicami Rosji w celu likwidacji terrorystów i ich baz zagrażających bezpieczeństwu Rosji.

No właśnie. A kto jest terrorystą, to już się określi w zależności od sytuacji. Jurik, my to NAPRAWDĘ wszystko znamy. Przerabialiśmy przez cały PRL a teraz przerabiamy pod Pisem. Więc nie wysilaj się na robienie dość już starym i w miarę inteligentnym ludziom z mózgu kisielu. Idź z tym raczej do licealistów.

Prawdę mówiąc, nie pojmuję twojego uporu.

Dane w tysiącach, trend - spadkowy.

Dołączona grafika

Dodajmy jeszcze polską oficjalną statystykę aborcji, z niej zdaje się wynika, że mamy w Polsce aborcje ujemne :-))

Gość

(Konto usunięte)

Jurik

Nie znam twojego imienia i dla ciebie jestem JuG.

w miarę inteligentnym ludziom

Nawet tylko w miarę inteligenty ludź powinien w dyskusjach (jeżeli już zabiera głos) używać argumentów a nie epitetów.

Jakich znowu epitetów Jurij???

Chyba już ci się od tej propagandy w głowie mąci i nie rozumiesz zdań które czytasz.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Wróćmy do tematu wątku.

A kto jest terrorystą

Nawet tylko w miarę inteligentny człowiek czytając kolejne propagandowe kłamstwa o Rosji mógłby zadać sobie proste pytanie: jeżeli to jest prawda, to dlaczego "The CIA declined to comment. The White House declined to comment." Pewnie są prorosyjscy.

Dodajmy jeszcze polską oficjalną statystykę aborcji, z niej zdaje się wynika, że mamy w Polsce aborcje ujemne :-))

Nawet tylko w miarę inteligentny człowiek wie, że w Federacji Rosyjskie aborcja jest dozwolona i manipulować ze statystyka nie ma żadnego sensu. Ewentualnie mogą liczbę zawyżać - wszystkie zabiegi medyczne są ewidencjonowane do rozliczeń z budżetem.

....

Widać ta miara jest niewystarczająca i "inteligencja" idzie "na skróty". W maliny. Utrwalony kiedyś obraz rzeczywistości pasował tylko do tamtej rzeczywistości. To, że zawsze byłeś młody nie zmienia faktu, że obecnie jesteś stary.

A co inteligencja sądzi o oczyszczeniu z oszczerstw rosyjskich sportowców? Szantaż novichkom sędziów z CAS? A o zeznaniach "otrutych" Syryjczyków w Hadze? Zmartwychwstanie na rozkaz dyktatora Asada?

Gość

(Konto usunięte)

Jakich

"Rzeczowe" argumenty tylko z jednej strony.

Po prostu nic innego nie mieści mu się w głowie - wykracza poza jego wyobraźnię.

niczego nowego centrala ci nie podsyła

żałosne skamlenie i hasełka

Jakbym "Prawdę" czytał.

od tej propagandy w głowie mąci

Plus kolejne rusofobskie określenie.

niewolniczą naturę swojego narodu

To moja ostatnia odpowiedź na twoje inwektywy.

Prześladowania wobec Rosji są tak nieludzkie, że aż płakać się chce.

Są! Jak baryłka nie śmiga po minimum $100, to są w dupie i straszą wszystkich. Ale nie możemy zapominać, że to Ruskij Cieławiek - nie gniuajotsja nie łamiotsja!

Parker's Mood

Typowy przykład propagandy dla półgłówków.

a, bom zabocył.

Czym się, wedle Ciebie, Jurij - różnił głód i nieszczęście za cara i za bolszewickich kutasuf?

Bo, gdy tak policzyć...

• Redaktorzy

Nawet tylko w miarę inteligentny człowiek wie, że w Federacji Rosyjskie aborcja jest dozwolona i manipulować ze statystyka nie ma żadnego sensu

Jurij, bo się obrażę. Naprawdę masz innych za idiotów?

Nie znam twojego imienia i dla ciebie jestem JuG.

Patrz pan, na koniec się Wielkorus jeszcze obraził. Nie za późno aby, Wasze Wieliczestwo?

Naprawdę masz innych za idiotów?

Ma, bezapelacyjnie ma. I to jest w tym najlepsze czyli najśmieszniejsze. A powiadają, że ruska propaganda taka dobra...

• Redaktorzy

Jura się obraża, bo to taki tamtejszy Pisowiec. Nie zauważył, że dyskutuje się z nim zupełnie tak samo, jak z każdym Pisowcem. Jurik, nie jesteś dyskryminowany, po prostu się z ciebie śmieją. Z naszych takich śmieją się tak samo. Twój pech.

Eeee... Chyba tylko poszedł lulu.

Cały dzień za***rdalać i wmawiać wszem i wobec, że okrongły telewizor jest świetniejszy niż płaski?

Dajcież spokój.

Niechaj śpi i zbiera ruskie prawdy.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

To moja ostatnia odpowiedź na twoje inwektywy.

Trzymam za słowo bo już przedostatnia miała być ostatnia.

Jestem Europejczykiem.

Zadziwiająca całkowita bezrefleksyjność.

Śpisz czasem?

Maju (taki jeden...) - miał podobnie.

Zero snu.

• Redaktorzy

Drogi kolego, nie rozpoznałbyś refleksji, nawet gdyby cię ugryzła w zadek. Sama narodowość jeszcze nie czyni cię Czaadajewem. No, niech będzie, że Łunaczarskim.

Jurij, bo się obrażę. Naprawdę masz innych za idiotów?

I to jest ciekawostka! Wielka ciekawostka! Zakładam, że Jurij ma misję. Ale z drugiej strony, myślę sobie, przecież Jurij jest inteligentnym userem - ale z kolei jak jest inteligentnym userem, to dlaczego wybrał sobie polskie forum audiofilskie do pozytywowania rosyjskiej filozofii? Tego nie mogę zrozumieć?

Edyt Zrozumialski

Edytowane przez Chicago

Parker's Mood

• Redaktorzy

Nie widzę tu szczególnej filozofii, a jeśli już, to bardzo użytkową. Cicho siedzieć, a jak zapytają to mówić, że inni mają jeszcze gorzej.

to dlaczego wybrał sobie polskie forum audiofilskie do pozytywowania rosyjskiej filozofii?

A skąd wiesz, że tylko to? Zawodowcy jak czytałem "obsługują" do nawet 50 forów i list dyskusyjnych jednocześnie. To praca na pełen etat.

• Redaktorzy

Tak, ale oni zwykle piszą jako "Prawy Polak", "Prawdziwy Patriota" itp. A drogi nasz Jurik występuje bez zbędnych szatek (czemu zresztą zawdzięcza pewną dobroduszność publiki, w końcu jednak to jakby gość). Mamy dzięki niemu maskotkę forum.

.... I nie "maskotkę". Nie obrażaj Kolegi, z którym od lat gadasz, choćbyś się z nim nie zgadzał. Niejednokrotnie koty darłem. Po jakimś czasie, przestałem.

Ja go lubię, bo niegłupi. A głupków ostatnio ...mnóóóstwo..

Tylko czemu go przeflancowali do takiego mikrego forum, co to na jednej ręce możesz policzyć rozmówców...

Tego nie rozumiem.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Nigdy nie kwestionowałem przymiotów jego intelektu, choć do podziwiania profesjonalizmu i skuteczności wykonywanej pracy daleko. Jako, że z pewnością głupi nie jest, to za "zrzucenie zwyczajowych szatek" ma u mnie plus, ale całość i tak co najwyżej trzy na szynach.

A i uwaga czysto techniczna: błędem w sztuce Drogi JuGu jest tak obfite umieszczanie cytatów po angielsku. Choć większość uczestników tego wątku posługuje się tym językiem, to jednak tylko mniejszość na tyle biegle by chciałoby się im to z uwagą czytać w oryginale. Rosyjskim w piśmie na tyle biegle by czytywać Twoje w nim wklejki jeszcze mniej, bo u nas choć rosyjskiego uczono kiedyś powszechnie i obowiązkowo, to jednak bardzo marnie. Tak wiec po polsku, tylko po polsku, a może zasłużysz na trzy tylko z jednym minusem.

Tylko czemu go przeflancowali do takiego mikrego forum, co to na jednej ręce możesz policzyć rozmówców...

Tego nie rozumiem.

Jedno małe forum, drugie, trzecie i jak to mówią zbierze się miarka...

• Redaktorzy

.... I nie "maskotkę". Nie obrażaj Kolegi, z którym od lat gadasz, choćbyś się z nim nie zgadzał.

Ja go nie obrażam, ja definiuję jego rolę. Dzięki której się tutaj utrzymuje pomimo forsownego pompowania propagandy level "pracownik Wołgogradzkiej Fabryki Traktorów". Poniżej jest jeszcze level "dojarka zza Uralu", którym czasami błyskają rosyjscy trendsetterzy na bardziej ludowych forach, ale tamto to imperialna propaganda wewnętrzna tylko pobieżnie tłumaczona na użytek aborygenów. Zaś Jura jednak czasem stara się pisać od siebie.

Jedno małe forum, drugie, trzecie i jak to mówią zbierze się miarka...

Nie wierzę. Ja ledwo ogarniam (przerwy w pracy na kawę, tankowanie, kupa, niesłuchanie nowych płyt i takietam) to Forum...

Ale to jest MOJE Forum!

Tak, ale oni zwykle piszą jako "Prawy Polak", "Prawdziwy Patriota" itp. A drogi nasz Jurik występuje bez zbędnych szatek (czemu zresztą zawdzięcza pewną dobroduszność publiki, w końcu jednak to jakby gość). Mamy dzięki niemu maskotkę forum.

Ale na początku było inaczej. Jurij strasznie się czaił, ale wziąłem go na celownik bo moją uwagę zwróciły drobne błędy językowe. No i zaczął puszczać farbę.

Na początku wcale się nie przyznawał że jest Rosjaninem.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.