Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Spadnie za Ruble się nie liczy .

Co innego spadanie za dolary.....:)

Co ty Tommiashi pieprzysz, przecież nawet nie wiesz, o czym piszesz.

Jestem Europejczykiem.

Co ty Tommiashi pieprzysz, przecież nawet nie wiesz, o czym piszesz.

Nie zrozumiałeś ironii Jaro rozczarowujesz mnie :)

Mam Ci to wytłumaczyć , to przeczytaj post Czestera w sumie o to samo mi chodziło :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Redaktorzy

Jeśli 50 lat temu lądowali na księżycu a obecnie nawet nie potrafią się oderwać od ziemi?

Parę dni temu w Newadzie wylądował bezzałogowy wahadłowiec amerykański po dwóch latach misji w przestrzeni. To w kwestii nieodrywania się.

W Rosji rakieta spada , a u nas huczą koniec przemysłu kosmicznego rosyjskiego i koniec Putina .

Pierwsze słyszę, gdzie to tak???

Do gory. # 2011.

????

Jestem Europejczykiem.

Czytać nie umiesz???

Umiem, ale nie rozumiem twoich grepsów.

Napisałem, że Ruskim rakiety też spadają. Niewyraźnie coś?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Umiem, ale nie rozumiem twoich grepsów.

(...)

Okropniie trudne...

(...)

Napisałem, że Ruskim rakiety też spadają. (...)

Jasne. Nikt, nigdy poza toba tego nie napisał. Masz na to wyłączność.

(...) nie rozumiem twoich grepsów.

(...) Niewyraźnie coś?

A ja świetnie rozumiem takie teksty. Z tym, że wrażenia na mnie nie robią.

Napiszę Ci Jaro jeszcze raz żebyś zrozumiał:

"Jak Ruskie coś pierdyknie to propagandowy smród jest rozdmuchiwany wszędzie od Onetu po Bocznicę.

Jak amerykańskie coś pierdyknie to cisza ..............."

Już rozumiesz..................

No ale jaka cisza, skoro wszędzie o tym piszą? :D

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Wasza prorosyjska histeria coraz bardziej mnie śmieszy. Poprawiacie mi humor.

No właśnie, ale Koledzy żyją w rzeczywistości równoległej ;-).

Jestem Europejczykiem.

Rosja jeszcze nie jest na łopatkach to piszą jak już będzie na łopatkach ( choć mam nadzieje że tak się nie stanie ) to już nie będą pisać, zostaną podane w eter tylko "uzgodnione informacje".

O dziwo to Rosja jest dziś gwarantem wolności słowa w Europie i na świecie.........

Aaaa, to dlatego tej wolności w samej Rosji brak, po prostu już nie wystarczyło.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

O dziwo to Rosja jest dziś gwarantem wolności słowa w Europie i na świecie.........

Dla mnie cytat dekady!!!

Jestem Europejczykiem.

I sama daje radę? Nie w sojuszu Chinami?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Dzięki postawie Rosji wychodzi na światło dzienne całe "zepsucie zachodu", w oparach hipokryzji i bezduszności.

Dzięki temu już wiemy "co można" lub "komu można" kto ma monopol na dominację i zawładnięcie rządem dusz........

Komu można zrobić wolne wybory a komu nie można!

Kogo można bezkarnie torturować a kogo nie można!

Kogo można bezkarnie inwigilować a kogo nie można!

Już wiemy jakie dzieci można zabijać a jakich nie można !

Doskonale zdajemy sobie sprawę jaki rząd można obalić a jakiego nie można !

Już wiemy również jakie sankcje są dobre a jakie złe.

Już zdajemy sobie sprawę z tego że jedni mogą a inni nie mogą nakładać sankcji.

Wiemy już o "czym milczeć o czym pisać".........

itddddd............

A wszystko dzięki Rosji................

Hm... Zbrodnia katyńska wyszła kiedyś na jaw dzięki Hitlerowi...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Możesz Tommiashi napisać co bierzesz i skąd to masz?

Recepta na tą miksturę jest prosta !

Wywalenie odbiornika TV.

Brak prenumeraty GW.

Czytanie portali nie udupionych przez exkimosów.

Luźne podejście do życia bez korporacyjnej sraczki i lemingowego stylu bycia.

No i oczywiście najważniejsze bo bym zapomniał :)

Stałe wpływy z ruskiej ambasady!! :)

Ot cała recepta na szczęśliwe życie w tym pop....świecie.........

Edytowane przez Tommiashi

Niezły fantasta

Ciężki przypadek. Czasem aż mi się nie chce wierzyć, że to nie jakaś podpucha.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Ale OBIEKTYWNIE jest cisza. Słówko klucz: obiektywnie-subiektywnie. Subiektywnie jesteś pan może i człowiek uczciwy, ale obiektywnie szuja. Obiektywnie wasze działania są skierowane przeciwko zwycięstwu światowego proletariatu. I tak dalej. Wprawdzie na logikę i na oko jest jedno, ale dla obiektywniaków jest akurat drugie. Nie wytłumaczysz.

Pierwsze słyszę, gdzie to tak???

Dobrze wiesz gdzie , w mediach . To udziela się wielu osobom i zabija racjonalne myślenie. Pomijając spadające rakiety , przykładem może być zderzenie dwóch samolotów nad Jeziorem Genewskim , wszystko wyszło na odwrót , rosyjski samolot był wyposażony w najnowsze systemy ostrzegania i wcale nie był winny . W necie najgorsze są idiotyczne tytuły najczęściej dotyczące Rosji ze znakiem zapytania , niby tytuł coś sugeruje , a tam znowu jakaś lipa .

Edytowane przez czester15.30

Dobrze wiesz gdzie , w mediach . To udziela się wielu osobom i zabija racjonalne myślenie. Pomijając spadające rakiety , przykładem może być zderzenie dwóch samolotów nad Jeziorem Genewskim , wszystko wyszło na odwrót , rosyjski samolot był wyposażony w najnowsze systemy ostrzegania i wcale nie był winny . W necie najgorsze są idiotyczne tytuły najczęściej dotyczące Rosji ze znakiem zapytania , niby tytuł coś sugeruje , a tam znowu jakaś lipa .

A ja wszędzie widzę informacje i filmiki o wybuchającej amerykańskiej rakiecie a o wybuchających i spadających Protonach-M jakoś sobie nie przypominam. Pewnie nie było takich fajnych zdjęć od ręki a po kilku dniach już to nikogo nie interesowało.

Zderzenie nad Jeziorem Bodeńskim (a nie Genewskim) pamiętam i powszechne współczucie dla ofiar a nie jakąś nagonkę na Rosjan. Jeżeli taka była, to nie bez powodu bo rosyjskie linie miały wtedy fatalny poziom bezpieczeństwa.

Jestem Europejczykiem.

A ja wszędzie widzę informacje i filmiki o wybuchającej amerykańskiej rakiecie a o wybuchających i spadających Protonach-M jakoś sobie nie przypominam. Pewnie nie było takich fajnych zdjęć od ręki a po kilku dniach już to nikogo nie interesow

Wypowiadasz się na przekór .

Ależ skąd. Filmik z amerykańską rakietą widziałem dziś dosłownie wszędzie.

Co do Jeziora Bodeńskiego - interesuję się lotnictwem i tę katastrofę pamiętam. Powinna podniecić Tommiashiego bo mówiąc w wielkim skrócie jej przyczyną była kapitalistyczna żądza zysku.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Tommiashi widzi Rosję oczami Dostojewskiego jako czystą i niezbrukaną zachodnim zepsuciem i dekadencją.To fikcja i fatamorgana.Rosja była i jest żle zarządzanym,zbiurokratyzowanym i przeżartym korupcją państwem.Państwem w którym garstka oligarchów do spółki z politykami okrada własny naród.W krórym wszyscy żyją z państwa i są od niego( czyli od władzy )uzależnieni.W którym przez lata sowietyzacji zniszczono skutecznie inicjatywę obywatelską i przez wszechobecną wódę zdemoralizowano ludzi.W którym populacja zmniejsza się i proces ten będzie trwał nadal.W którym zniszczono środowisko naturalne.I to ma być ratunek dla Europy?Wolne żarty!

wojciech iwaszczukiewicz widzi Rosję oczami Zachodu i wyraża onie opinie Zachodu. Rosja była, jest i bedzie zła. Nie dostrzega, że Rosja zmienia się. Zmiany są jednak powolne i to co je oczywiscie dyskryminuje, nie są takie, jakich oczekiwałby Zachód. Do tego Rosja ma jeszcze za duzo siły i niezalezności.

Wiele zagrozeń, które niszczą Rosje, mozna bez trudu znaleźć i w Polsce - zbiurokratyzowane państwo, korupcja, wcale nie mniej wszechobecna wóda, takze duża demoralizacja, problemy demograficzne i nieszczenie środowiska naturalnego. Zresztą na Zachodzie jest podobnie - inaczej niz w rózowym obrazie wpajanym Polakom od lat 1970.

Jaro 747 jest wiele wydarzeń niepowtarzanych przez polskie i zachodnie media gdyż są niewygodne . Przykładem może być akcja " uwolnić Andreja " , Andrej Free " . W szkle kontaktowym na pytanie słuchaczki dotyczącej tej akcji Miecugow twierdził , że nic nie wie o tym , a to jego kolega po fachu . Co się stało z Andrejem ? Słuchaczka wyprzedziła fakty . " Zagadka " rozwiązała się po wielu tygodniach .

Natomiast jak coś pierdyknie w Rosji nawet jeśli to nie jest nawet przestępstwo , to jest zwiastun końca totalitaryzmu , upadku itd .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.