Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hi hi. 1:58. Murzyn bez jednego oka mówi: teraz ty wydajesz rozkazy Cpt. America.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

captain_america_poster_by_ittamar12-d416c1q.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zombywoof

Nie kumam tego bełkotu Tom-cośtamcośtam. Nachlałeś się już o tej porze? Misjonarze walą gorzałę?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Nie kumam tego bełkotu Tom-cośtamcośtam. Nachlałeś się już o tej porze? Misjonarze walą gorzałę?

Powinieneś wyprowadzić swojego kundla na spacer ! :)

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Powinieneś wyprowadzić swojego kundla na spacer ! :)

Czy odwrotnie... :)

A na Zielonej Wyspie tak dziś leje że nawet psa byś z domu nie wygonił... :(

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jeżeli już pić (gdy pada i słońca brak), to to, co dwaj zwycięzcy III Rzeszy.

Z Armenii, znajdującej się w WNP. Nazwa koniak (tak KONIAK!) którą Francuzi przyznali w 1902 r, została ostatnio odebrana.

Kryptoreklama.

ararat-dvin-30-year-old-other-grape-brandy.jpg

Edytowane przez Zombywoof

Nie mniej nie można przekładać tego na dzisiaj. Co jest winna jakaś Fienia z Kijowa, że chce żyć jak człowiek?

Nie mniej Wołyń 1943 kładzie się cieniem na moim współczuciu. Moja matka, która przeszła przez piekło wołyńskie, nie ma złudzeń.

Ale Katyń już można przekładać na dzisiaj jak się okazuje. Bo przecież wyłącznie w celach politycznych lecieli z preziem do Smoleńska.

Edytowane przez Arku

Może zostanie Słowacja, i z nią zbudujemy strategiczne dobrosąsiedzkie regionalne partnerstwo !

Prędzej z wyspami dziewiczymi, bo tam nas jeszcze dobrze nie znają.

Za to Ruska dieta rządzi .

A przecież tam hamburgerow nie jedzą tylko ziemniaczki nie Unijne takie zdrowe.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To zwykła antypropaganda.

Już na początku filmiku robi się śmiesznie. Aby nakręcić grubasów, musiał czyhać dwie godziny na ulicy. Czy trudno znaleźć odpowiedź???

- Grubasy mniej się ruszają i siedzą w domach.

Ukryta Zawartość

Przemysł zajmujący się otyłymi, dietami, środkami odchudzającymi itp. wyceniany jest na miliony dolarów....

Nawet tygodnik "Wyprost" lansuje: grube jest piękne!

1619_a.jpg

Za to Ruska dieta rządzi .

A przecież tam hamburgerow nie jedzą tylko ziemniaczki nie Unijne takie zdrowe.

Ukryta Zawartość

Rosjanie umierają młodo zapewne z wielu różnych powodów. Najpoważniejszy to alkoholizm.

Pamiętasz Winnetou, szlachetnego "czerwonoskórego"?

Ukryta Zawartość

[słynne puszki z "tuszonką"]

W tabelce zwróć uwagę na wiersze: cukrzyca typu 2., otyłość:

Ukryta Zawartość

Upraszczając i generalizując można zaryzykować opinię: przy obfitości taniego i wysokokalorycznego pożywienia, zwłaszcza tyją ci, którzy wywodzą się z ubogich społeczności - w których nie najadano się do syta.

Reasumując. Ruscy gdyby przeszli na amerykańskie żarcie umierali by ok. 40tki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zombywoof

JAK SIĘ PIJE W ROSJI:

Ukryta Zawartość

Można też tak:

może trochę muzyki

Więcej muzyki

...Where is the vodka, where is marinated herring?...

Ukryta Zawartość

Reasumując. Ruscy gdyby przeszli na amerykańskie żarcie umierali by ok. 40tki.

No już mamy odpowiedź dlaczego są tacy inteligentni :) , nie chcą zachodniego konsumpcjonistycznego stylu bycia, bo chcą zachować życie.

VODKA + MCDonald's słabo się komponuje.

Coś mi tu nie pasuje

93068609312831918768.jpg

Zdrowsze

77516678221836944518.jpg

i atrakcyjniejsze

81279066984333996788.jpg

A najbardziej hamerykanow meczy rosja bo zgarnia spory kawałek kasy ktora chętnie by wzieli....

My jesteśmy dobrzy chętnie oddalismy kraj pod hamerykanski kapitalizm a taka rosja chciala by sama rzadzic krajem

My jesteśmy dobrzy chętnie oddalismy kraj pod hamerykanski kapitalizm a taka rosja chciala by sama rzadzic krajem

chwilowy brak działalności w audio.

Dołączona grafika

Podziel się radością! Slava Ukraine :)

21261907834078606560.jpg

To ukraińcom nie wyjdzie na zdrowie.

Kiedyś chcieliśmy być 51 stanem w USA.

ufff dobrze że wprowadzili te wizy.

Widze tu głosy obywateli sławiących dobroć i mądrość Putina i jego kraju i plujących na zachodnią demokrację.

Jako żywo przypominają mi się zachodni intelektualiści w latach trzydziestych sławiących Stalina i jego dokonania. W tym czasie w ZSRR miliony lodzi gniły w obozach a dziesiątki milionow umierały z głodu. Jak widać głupota nie umiera nigdy i jest nieśmiertelna.

Jestem Europejczykiem.

pocieszajace jest tylko to ze oni tez potem gnili w tych samych lagrach.Tak wiec zrozumieli...przed smiercia.CHIBA.

ja nie chwale polityki Putina jeśli już o cos chodzi ja tylko wiem ze niekorzystna jest polityka kapitalizmu w takiej postaci, a w innej nie będzie bo czy rosja czy Niemcy czy hameryka każdy używa innych metod do tych samych celów, ja wiem ze wy wolice ekonomicznie jak silowo (i w sumie tutaj macie racje bo lepiej być biednym czy pracowac na 3 etaty żeby przezyc i mieszkac ze lepiej kupic na kredyt czy po prostu nie mieć gdzie pracować za normalne pieniądze nie mieć emerytury nie mieć przemyslu itd. itd. jak trafic za poglądy do wiezienia jak widywać czołgi na ulicach)

ja tylko mowie ze to co mamy to takie samo bagno jak to co mielismy tylko ze nas nie bija i do wiezien nie daja (tych oporowych systemowi) a jedynie ci oporowi systemowi na śmietnikach się spotykają albo gdzies zapiepszaja za grosze zebyc istnieć,

kapitalista czy w rosji czy w hameryce krzywdy nie ma wiec...

chwilowy brak działalności w audio.

i atrakcyjniejsze

Wódka Russkij Standartd mimo buńczucznych zapowiedzi o kosmicznej technologii produkcji na etykiecie, okazała się napitkiem wielce pośledniego sortu. Kupiłem raz - ze 6 lat temu - i więcej tego błędu nie zamierzam powtarzać.

Słaba, śmierdząca wódka. Podobnie - zdecydowanie przereklamowana Stolicznaja.

Widze tu głosy obywateli sławiących dobroć i mądrość Putina i jego kraju i plujących na zachodnią demokrację.

Jako żywo przypominają mi się zachodni intelektualiści w latach trzydziestych sławiących Stalina i jego dokonania. W tym czasie w ZSRR miliony lodzi gniły w obozach a dziesiątki milionow umierały z głodu. Jak widać głupota nie umiera nigdy i jest nieśmiertelna.

Lenin nazywał ich "pożytecznymi idiotami".

Czy można dodać jeszcze cokolwiek?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

ja nie chwale polityki Putina jeśli już o cos chodzi ja tylko wiem ze niekorzystna jest polityka kapitalizmu w takiej postaci, a w innej nie będzie bo czy rosja czy Niemcy czy hameryka każdy używa innych metod do tych samych celów, ja wiem ze wy wolice ekonomicznie jak silowo (i w sumie tutaj macie racje bo lepiej być biednym czy pracowac na 3 etaty żeby przezyc i mieszkac ze lepiej kupic na kredyt czy po prostu nie mieć gdzie pracować za normalne pieniądze nie mieć emerytury nie mieć przemyslu itd. itd. jak trafic za poglądy do wiezienia jak widywać czołgi na ulicach)

ja tylko mowie ze to co mamy to takie samo bagno jak to co mielismy tylko ze nas nie bija i do wiezien nie daja (tych oporowych systemowi) a jedynie ci oporowi systemowi na śmietnikach się spotykają albo gdzies zapiepszaja za grosze zebyc istnieć,

kapitalista czy w rosji czy w hameryce krzywdy nie ma wiec...

Dobrze postawione pytania!!!

Co jest lepsze zadłużyć siebie i rodzinę na kilkadziesiąt lat a w zamian za to mieć dostęp do "wątpliwej jakości dóbr konsumpcyjnych".

Czy w miarę spokojnie przeżyć swoje życie nie zadłużać dzieci i kolejnych pokoleń lecz mieć ograniczony dostęp do "dóbr konsumpcyjnych".?

Przypominam że to właśnie podczas "ograniczonego dostępu do dóbr konsumpcyjnych w Polsce nastąpił "Wyż Demograficzny".

y

3467 postów

Napisano dziś, 10:14

Wyświetl postUżytkownik Tommiashi dnia 23.03.2014 - 13:55 napisał

i atrakcyjniejsze

Wódka Russkij Standartd mimo buńczucznych zapowiedzi o kosmicznej technologii produkcji na etykiecie, okazała się napitkiem wielce pośledniego sortu. Kupiłem raz - ze 6 lat temu - i więcej tego błędu nie zamierzam powtarzać.

Słaba, śmierdząca wódka. Podobnie - zdecydowanie przereklamowana Stolicznaja.

Nie miałem na myśli wódki

Czy w miarę spokojnie przeżyć swoje życie nie zadłużać dzieci i kolejnych pokoleń lecz mieć ograniczony dostęp do "dóbr konsumpcyjnych".?

czyli twoim zdaniem lepiej przymierac z głodu niz jeść byle co

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Masz na myśli ChRL z miską ryżu dla każdego?

Łażenie po śmietnikach w poszukiwaniu żarcia jest elementem "kultury konsumpcyjnej zachodu".

56560098648953203620.jpg

Masz na myśli ChRL z miską ryżu dla każdego?

Kiedyś śmiano się z Chińczyków że poruszają się rowerami. Nie stać ich na samochód.

Teraz widać tendencja się odwraca. to statystycznego przedstawiciela klasy średniej w Chinach stać na Samochód , a zadłużony "Polski Leming" przesiada się na rower.

Upss.

Edytowane przez Tommiashi

Teraz widać tendencja się odwraca. to statystycznego przedstawiciela klasy średniej w Chinach stać na Samochód , a zadłużony "Polski Leming" przesiada się na rower.

86 mln aut prywatnych w Chinach

18,7 mln aut prywatnych w Polsce

a w Holandii to już straszna bieda , same rowery w centrum Amsterdamu.

te twoje wrzuty na temat dostatku rosji i chin przypominają mi jak urban wysłał śpiwory dla bezdomnych w Nowym Jorku

Łażenie po śmietnikach w poszukiwaniu żarcia jest elementem "kultury konsumpcyjnej zachodu".

Obfitość jedzenia na śmietnikach jest oznaką dobrobytu.

(jak również marnotrawstwa).

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

86 mln aut prywatnych w Chinach

18,7 mln aut prywatnych w Polsce

a w Holandii to już straszna bieda , same rowery w centrum Amsterdamu.

te twoje wrzuty na temat dostatku rosji i chin przypominają mi jak urban wysłał śpiwory dla bezdomnych w Nowym Jorku

Widzisz Ty do porównywania ustroju używasz narzędzi związanych z "wątpliwej jakości dobrami konsumpcyjnymi".

A ja się z tego śmieję i to wyszydzam.

Są jeszcze inne wartości niż rzeczy materialne choć wiem że niektórym to ciężko zrozumieć .

Obfitość jedzenia na śmietnikach jest oznaką dobrobytu.

(jak również marnotrawstwa).

przecież on o tym doskonale wie.

w przypadku tego tommicośtam aby tak pisać trzeba być dobrym manipulatorem albo skrajnym idiotą

Widzisz Ty do porównywania ustroju używasz narzędzi związanych z "wątpliwej jakości dobrami konsumpcyjnymi".

A ja się z tego śmieję i to wyszydzam.

okazuje się ,że wyszydzasz wtedy kiedy ci argument nie wyszedł .

Są jeszcze inne wartości niż rzeczy materialne choć wiem że niektórym to ciężko zrozumieć .

co jest niematerialnego w Rosji czy w Chinach czego nie ma na konsumpcyjnym zachdzie ?

Edytowane przez ArtDeco
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.