Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Oddam w dobre ręce 2 płyty: "The Maria Dimension" The Legendary Pink Dots i "Out of Water" Petera Hammilla. Obie oryginalne- 2 razy słuchane. Stan oczywiście idealny. Robiłem ostatnio małe porządki w swojej płytotece i ku mojemu zdumieniu stwierdziłem, że obu tych płyt nie słuchałem już blisko rok czasu. A że nadal jakoś niespecjalnie mam na to ochotę, chyba nie ma sensu żeby stały na półce drugi rok z rzędu i się kurzyły.

Jak to się mówi- jednak nie do końca utrafiły w mój gust :o)

Ale jak wiadomo gusty są różne, tak że gdyby ktoś był chętny....

Pozdrawiam

Jako, że mniej więcej w tym samym czasie zainteresowanie wyrazili forumowicze: "annawroc" i "kjur" ( kjur poprzez pocztę "prywatne wiadomości" i chciałby wejść w posiadanie jedynie The Legendary...) proponuję, ażeby

Hammill trafił w dobre ręce annawroc, zaś nowym (lepszym :o) właścicielem The Legendary ... został właśnie kjur. Jeśli nie ma sprzeciwów, to poproszę o namiary na priva.

G.

A ja oddam (niekoniecznie w dobre ręce ;) ) kilka płyt winylowych. Nie będę wypisywał tytułów. Płyty w stanie różnym. Na pewno wymagają mycia. Są to generalnie polskie wydania, m.in klasyczna seria Beethoven, coś z Chopina, Golden Era of Jazz (węgierskie tłoczenia) i jeszcze różności, które nie są mi potrzebne (jakieś niemieckie składanki typu "schlager musik" etc.).

Oddaje, bo robię miejsce na półkach.

Zaznaczam, że nie ponoszę kosztów przesyłki, które oceniam na powiedzmy 15 PLN.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub e-mail (zobacz w o mnie)

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Oddam w dobre ręce: Subwoofer Koda SW-850. Warunek: osobisty odbiór w Suchym Lesie, na rogatkach Poznania. Cena: zadowolenie obdarowanego :) Ukryte wady: Z tego co pamiętam, coś jakby drżało w obudowie subwoofera, prawdopodobnie coś się obluzowało, ale nie wiem, nie znam się. Słychać to przy dużym poziomie głośności. Proszę zrozumieć, że nie posiadam samochodu i średnio mi się uśmiecha transport czy wysyłka 12 kg. Generalnie całkiem sensowny subwoofer, ale teraz stoi bezuzytecznie, więc może kogoś uszczęśliwi. Pozdr. Piotr

Tym właścicielem zostałem JA ;-)

Chciałbym oficjalnie podziękować Piotrowi za ten subwoofer oraz ciekawy odsłuch Federa. Fajnie było też poznać kilku forumowiczów.

Po małych przeróbkach (dodatkowe 40000 mF w zasilaczu, oraz wytłumienie matami) gra całkiem przyzwoicie.

pozdrawiam

P.S. Chyba Piotrze "mignołeś" mi raz na Audioshow ale nie byłem pewien.

Płytka może zostać do następnego spotkania.

• 2 miesiące później...

Oddam w dobre ręce gramofon Fryderyk G-620.

To egzemplarz z tej aukcji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kupiłem, żeby się bawić w uruchomienie, jednak nie będę miał na to czasu w najbliższm czasie, a miejsce zajmuje :)

Odcięte końcówki kabli (zasilajacego i DIN). Brak igły, jedynie korpus wkładki MF-10x. Ale mogę dołożyć kompletną MF-102 używaną, w dobrym stanie. Gramofon wygląda w rzeczywistości lepiej niż na zdjęciu, chociaż elementy metalowe wymagają oczyszczenia.

Odbiór wyłącznie osobisty w Warszawie.

Pozdr

Papamek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>dudivan

Myslalem raczej, zeby to ktos za mnie smieci wynosil,

bo ja nie mam "glowy" do takich rzeczy !

Chetnie natomiast, zajalbym sie Sztuka Czysta, Kontemplacja,

Degustacja wyszukanych potraw oraz trunkow, sluchaniem Muzyki,

a z prac fizycznych - seksem tantrycznym, joga i plywaniem jachtem,

oraz rozmowami o Bezsensie Istnienia !

• 4 miesiące później...
  • 3 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.