Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz Lemma Acoustic Tukana II

Kriss-1973

Rekomendowane odpowiedzi

Znakomity wzmacniacz. Pełen energii i emocji.

Za 2000Ł to nówka ? Jeśli tak, to dobra cena.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Napisz do forumowicza lucky_tommy,on zdaje się Tucaną napędzał przez jakiś czas Wilson Benesch Trinity.Mnie to zestawienie przypadło do gustu,żywe,otwarte brzmienie.

l'enfant sauvage

Tak to nowy wzmacniacz z wyprzedaży, dziś byłem go odsłuchać na moich kolumnach Pmc 24. Słuchałem także MF m6 i Marantz 11s3. Lemma grała bardzo podobnie do 11s3 troszkę bardziej energicznie. M6 grał inaczej mniej detalicznie i z większym basem. Lemma i 11s3 miały lepiej kontrolowany bas i lepsza średnicę i sopran.

Tucana fajny wzmak. Mialem mkI - bardzo podobne brzmienie do mkII. Jak Koledzy pisali wyzej : bardzo zywe i energiczne brzmienie. Wzmacniacz sprzedalem ale do dzis mam cd i kolumny tej firmy i w swojej klasie cenowej to bardzo dobre produkty. Gdzies widzialem uzywke mkII za £1500 takze 2k za nowy to dobra cena.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.