Skocz do zawartości
IGNORED

Lista kato-lekarzy

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Zbieracze chróstu na wielki stos dla katolików znaleźli pretekst do intensywnego trzebienia lasów z drzewa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Włodku ten pan nie pisze całej prawdy o tej sprawie, nie pierwszy raz w tym temacie....weź to pod uwagę. ;)

Słyszałem dokładnie te same argumenty w PR3 oraz w wiadomościach na TV. Odniosłem się więc do wpisu Bobcat'a jako zarzutu potwierdzonego. To tylko moja osobista opinia. Od oceny ze skutkami są sądy :-)

Pozdrawiam, Włodek.

Mam nadzieję że naciski na nie będą miały wpływu na tą ocenę. ;)

_avw_ dnia 15.06.2014 - 09:37 napisał

"taki sam ja wasz katolicki styl ponizania innych"

Może jakiś przykład?

Nie licz na to że poda....a sam to robiąc wyprze się.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość _avw_

(Konto usunięte)

Od oceny ze skutkami są sądy

Od oceny zachowań zatrudnionego jest Dyrektor a Dyrektora jest właściciel we własciwej reprezentacji. Osoba która nie przestrzega prawa powinna zostać zwolniona. A do Sadu może się oczywiście udać jesli poczuje się niewłaścicwie potraktowana.

To czy złamał procedury i spowodował jakieś zagrożenie orzeknie sąd

Sąd lekarski? HAHA ALE JAJA!!!!

Ten już się wypowiedział....nie pytany

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Jeszcze go nie oskarżono? ;)

Ale wyroki można ferować nawet przed oskarżeniem, mało tego nawet bez udowodnienia sugerowanego zagrożenia....ciekawe.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

A gdzie ja napisałem, że każda religia jest dobra i jednakowo wspaniała?

Problem, z czytaniem czy z wyciąganiem wniosków? Wołać pedagoga szkolnego?

Czy Ty czytasz czasami to co piszesz?

Przypuszczam ,że Ty chyba sam nie rozumiesz o co Tobie chodzi w Twoich wypowiedziach.

Podałem Tobie prosty przykład na temat kilkudziesięciu krajów z Afryki I Amer. Płd. gdzie panuje wszechobecna bieda i ciemnota , a które są na pewno bardziej "religijne" niż USA.

Czy to tak trudno wyciągnąć z tego proste wnioski?

Następnie jakiś pacjent wkleja jakieś linki i twierdzi ,że laicka Szwecja jest na pewno mniej cywilizowana niż katolicka Boliwia czy muzułmański Afganistan.

Powinniście oboje zacząć leczenie u tego pseudo lekarza i pożal się Boże prof. Chazana póki nie jest jeszcze za póżno.

Proponuję zacząć od egzorcyzmów i wypędzania szatana.

Nie będę z Tobą już dyskutował bo nie ma o czym.

Zalecam mniej pisma św. a więcej laickich książek może wtedy będziemy mogli podyskutować o gospodarce bo o wierze nie mam już ochoty.

Wracając do tematu wątku to mam pytanie : jakim prawem ten "wybitny i oczytany" prof. Chazan , bądż co bądż wykształcony za publiczne pieniądze (również z podatków osób niewierzących i osób innej wiary) uprawia ideologiczną krucjatę a publicznym ośrodku zdrowia?

Powinien zostać natychmiast wywalony na zbity ryj z tego szpitala a sprawa powinna znaleźć finał w prokuraturze.

Na miejscu tej Pani urodziłbym to upośledzone dziecko a następnie w procesie cywilnym zażądał od tego felczera Chazana płacenia dożywotniej renty na to dziecko oraz zwrot wszystkich kosztów poniesionych na jego leczenie i rehabilitację.

Mam tylko nadzieję ,że pan Chazan nie będzie musiał kiedyś być w takiej sytuacji , że będzie potrzebował pomocy np. po wypadku samochodowym a załogą karetki okażą "ortodoksyjni jehowi" , którzy oświadczą panu Chazanowi , że nie mogą udzielić mu pomocy ponieważ brzydzą się krwi i jej dotykania zabrania im ich religia i do reanimacji pana Chazana przystąpi pobliski rolnik z pola w imię miłosierdzia bożego.

pozdrawiam

Jaka indoktrynacja i religia, takie kanały informacyjne

TV Trwam

Radio Maryja

Katolik.pl

Niedziela.pl

gratuluje wyboru :))))

Oj, byś się zdziwił.

Gimnazjaliści mają więcej rozumu niż kościelne lewactwo.

Dzisiejsi gimnazjaliści to mentalne przedszkole.

Widać, że wyznajesz zasadę: każdy argument (wiem, przesadziłem) dobry, byle popiera moje stanowisko.

(stąd temat ten też rozrośnie się do milina stron, a dyskusja z Wami przypominać będzie przysłowiowe kopanie się z koniem)

Poza tym uprzejmie przypominam, że zgodnie z oficjalnym stanowiskiem KK do XIX wieku Ziemia była płaska.

To tkwij nadal w XIX wieku. Masz argument!

ps: w brytyjskim prawie nadal są zapisy stanowiące o postępowaniu wobec czarownic. Tyle za odjęcie mleka krowom a tyle za to, ze kury przestały sie nieść. Zostały sformułowane w wieku siedemnastym. I co w związku z tym?

Oprócz stanowiska KK i gimnazjalistów są jeszcze źródła naukowe.

Dwa razy podałem linki do oficjalnego stanowiska w danej sprawie. Ale Wy wiecie lepiej co kto inny myśli. A ile doktoratów przy tej okazji zrobiono...

Ponieważ @ Maju od kilku dni histeryzuje, spieszę przeto wyjaśnić:

Omyłkowo w moim poście #463 przypisałem kilka cytatów właśnie @ Maju. to są cytatu z wypowiedzi zupełnie innych osób. Mój błąd, do którego się przyznaję. Przepraszam Zainteresowanego i pozostałych Dyskutantów.

Jak widzisz @ Maju: potrafię się publicznie przyznać do błędu, uderzyć w piersi i przeprosić.

Co nie zmienia w moich oczach faktu, że @ Maju opowiada się po skrajnej, fundamentalistycznej stronie. Dowodem są np. Jego posty #239 oraz #1010, gdzie zabieg aborcji nazywa "zabijaniem". Nie trzeba być specem od logiki formalnej, aby skonstatować, że logicznym dalszym ciągiem takiego rozumowania jest uważanie osób (do których się również zaliczam) którzy powiadają, że kobieta nie jest inkubatorem ani workiem na płody i ma prawo decydować o własnym macierzyństwie - za morderców.

"Przepraszam czy w tym temacie ktoś (założyciel, moderacja) zapanuje nad wpisami tego pana? (@ Maju, post #1008).

Cenzura się marzy, prawda? Index Liborum Prohibitorum? To se ne vrati Pane Havranek.

"na szanowaną osobę" (to o - przepraszam za wyrażenie - Chazanie) (@ Maju, post #1008).

W odpowiedzi zacytuję @ Maju (post #246): "dowcip" godny "wielkiego intelektu"

"Czy jest pan specjalistą w tej dziedznie?" (@ Maju, post #1010).

Nie muszę. Podaję wyłącznie suche fakty, za serwisami informacyjnymi. Po to, aby wiedzieć że 2 x 2 = 4 niekoniecznie trzeba być od razu profesorem matematyki.

A teraz z innej beczki. Napisano tutaj coś takiego:

"w ateistycznych krajach budujących gospodarkę w duchu ateizmu bardzo szybko głód zaczynał wybijać społeczeństwo"

Trudno większą bzdurę. Chiny już dziś są potęgą gospodarczą nr 2, a za kilka (lub kilkanaście, oceny są różne, ale wszystkie są zgodne że to wkrótce nastąpi) będą nr 1. Amerykański kolos na glinianych nogach, który nie produkuje nic (poza uzbrojeniem), a jedyne co potrafi - to drukować puste dolary i pompować bańkę spekulacyjną - od lat siedzi im w kieszeni. Coraz głębiej.

Różnice pomiędzy poziomem życia na chińskiej wsi, a w chińskich miastach są ogromne. Ale kraj ten w ciągu 15 lat zlikwidował problem głodu na wsi. Wyciągnął z głodu pół miliarda ludzi. Więc trochę szacunku dla faktów.

U nas natomiast obowiązuje zasada Henryka Goryszewskiego (zapomniana pantera polskiej polityki i polskiego intelektu): "nieważne czy Polska jest bogata czy biedna, ważne aby była katolicka"

Radowanie się z niskich wyników Palikota w wyborach do Parlamentu Europejskiego jest zdecydowanie przedwczesne. Palikot sam sobie winien, że preferował polityczne happeningi nad skuteczne działanie i doprowadzanie spraw do końca (vide gromkie deklaracje na temat krzyża w sejmie i brak dalszego ciągu). Teraz (mam nadzieję) wyciąga z tego wnioski. Poza tym bardzo poważnym i karygodnym błędem było wprzęgnięcie do swojego rydwanu znanego farbowanego lisa, pseudo-lewicowca i typowego karierowicza Aleksandra Kwaśniewskiego, któremu "zawdzięczamy" konkordat. Zresztą jeśli by Twój Ruch całkiem upadł - na to miejsce powstanie coś innego. Natura nie znosi próżni.

Pragnę ponadto zauważyć, że takie twory polityczne ze strony kato-oszołomstwa jak Zjednoczenie Chrześcijańsko-Narodowe i Liga Polskich Rodzin już dawno nie istnieją, a Prawica Rzeczypospolitej pod wodzą betonowego Marka Jurka jest typową polityczną kanapą, która wegetuje gdzieś tam na odległych rubieżach polityki z <1% poparciem.

Śmiesznie to wygląda , gdy jakieś anonimowe kundelki co o medycynie mają pojęcie zerowe - próbują zarzucać profesorowi z wieloma dziesiątkami lat stażu jako lekarz - nieuctwo i ignorancję ...

Śmiech na sali ...

Ciekawe że jakoś nikt z krytyków prof.Chazana - nie odniósł sie do tego artykułu który zalinkowałem ... Zatkało ?

Pani Pawłowicz to również "profesor". Felczer Chazan (przepraszam za wyrażenie) sam obnażył swoje nieuctwo i ignorancję. "Specjalista" od naprotechnologii, której śmieje się cały cywilizowany świat. To taka sama "nauka" jak krasnoludkologia.

Zatkało? Owszem. Zatkało. Ocean prymitywnej propagandy oraz intelektualnego ubóstwa, jaki się z tego bełkotu w rzeczonym artykule wylewa. Zatkał totalnie.

P.S. Pragnę nieśmiało zauważyć, że wszyscy jesteśmy w Internecie "anonimowymi kundelkami". Ty również.

Podałem Tobie prosty przykład na temat kilkudziesięciu krajów z Afryki I Amer. Płd. gdzie panuje wszechobecna bieda i ciemnota , a które są na pewno bardziej "religijne" niż USA.

Czy to tak trudno wyciągnąć z tego proste wnioski?

Kilkadziesiąt krajów afryki i ameryki południowej zostało zbudowanych w duchu katolicyzmy i protestantyzmu? :D

KK jak rozumiem jest odpowiedzialny za biedę w afryce? :D

Obawiam się, że to jednak ty nie jesteś w stanie zrozumieć co ja piszę. Ty podałeś swoje przykłady, które z KK nie mają nic wspólnego, a ja ci podałem swoje przykłady, które z ateizmem mają bardzo dużo wspólnego, ale widzę, że o tym już rozmawiać nie chcesz :)

odpowiedzi bobcata proponuję poprostu zgłaszać do moderacji.

Śmiesznie to wygląda , gdy jakieś anonimowe kundelki co o medycynie mają pojęcie zerowe - próbują zarzucać profesorowi z wieloma dziesiątkami lat stażu jako lekarz - nieuctwo i ignorancję ...

Śmiech na sali ...

A najlepsze jest to, że sprawa w żadnym momencie nie dotyczyła kompetencji doktora, jako lekarza czy naukowca, a jedynie nie dopełnienia przez niego obowiązków formalnych.

To trochę tak, jakby postulować mu ciemnotę i odbierać tytuł profesorski za przejechanie skrzyżowania na czerwonym świetle, no ale - lewacka logika - lewacki ekstremizm - totalitarny umysł - co poradzisz? :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Nawiązując do poprzednich ostrzeżeń moderatorskich informujących, że jeśli użytkownicy nie zaprzestaną personalnych offtopowych kłótni o charakterze trollingowym, informujemy że wątek definitywnie idzie do zamknięcia.

Jakakolwiek formuła merytorycznej dyskusji już dawno w nim się wyczerpała. A obecnie stanowił wyłącznie pretekst do personalnych wycieczek i obraźliwych trollingowych wpisów pod adresem innych użytkowników i osób trzecich.

Dodatkowo świadczy o tym 26 zgłoszeń na panel i to już od ostatniej prośby o zaprzestanie trollingowych kłótliwych wpisów. Ostrzeżeń przesyłanych wzajemnie przez obie strony konfliktu, jak i osoby całkowicie niezaangażowane.

Taka sytuacja nie może być i nie będzie tolerowana, gdyż szkodzi społeczności forum Audiostereo jako całości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.