Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

@vasa

Proszę mi nie imputować niecnej radości, z tej pożałowania godnej sytuacji.Po prostu wstawiłem niewłaściwego emotikona.

Edytowane przez Marcin_75
Gość vasa

(Konto usunięte)
@vasa

Proszę mi nie imputować niecnej radości, z tej pożałowania godnej sytuacji.Po prostu wstawiłem niewłaściwego emotikona.

Edytowane przez vasa
Gość vasa

(Konto usunięte)

Matku Bosko,ja się tam boję wchodzić nawet żeby poczytać.

Czytać to się najstarsi górale (w tym i ja) boją.

Pisać bez czytania, jak wszyscy inni oczko.gif

Ekhm, ekhm, ekhm. Może moderacja lub administracja się wypowie. "It would be nice" ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość vasa

(Konto usunięte)

Może moderacja lub administracja się wypowie.

Jak można zauważyć wprowadzone zostały "nowe zasady moderowania".

Wynikają one z optymalizacji czasu pracy oraz nowej strategii komunikacyjnej.

W głównych zarysach polega ona (strategia) na cięciu wszystkiego co jest niesłuszne i kompletnym braku komentarza do cięć.

Poprzednie zasady obarczone były zawsze wielką dyskusją po cieciach i (o zgrozo) krytyką postępowania modów i redaktorów co negatywnie wpływało na ich morale i poczucie własnej wartości. A w efekcie załamaniami skutkującymi przedwczesnym zużyciem.

Obecne zasady są o wiele bardziej komfortowe dla moderacji i należy się spodziewać że zostaną utrzymane.

Ergo; wołasz na puszczy.

tumblr_ltclomcZ1E1qafrh6.gif

Eksperyment zakończony udany >wszystko wiadomo ,kto za ,a kto nie ,kto przyjaciel ,a kto nie :)))

08/15

FUGAZI.

Koniec zabawy.

Edytowane przez paavloff

Eee, nie ma już vipa, do dupy z takom karierom...:(

Musze sie napić...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Eee, nie ma już vipa

Jest za to WiP (wolność i pokój) jeżeli pamiętasz co to było może nie do końca to samo ale.......:)).

Edytowane przez paavloff

Akurat nie, ale google mówi, że działało w latach mojej szkoły średniej ale wtedy to ja tylko pod ruską ambasadą w Krakowie głośno krzyczałem:). Była jeszcze partia Korwina Wolność i Praworządność.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Właśnie wczoraj napisałem do moderacji prośbę o usunięcie konta z AS. Koniec z tym gównem!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak nie można, przez to palton wygrywa, nie widzicie tego?

No i zostanie z gównem - jak chciał to ma!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Daj spokój, nikt Cię nie zostawia, czasem wpadnę :)

Przecież chcę sobie ponarzekać ;-) Wiesz jaki ubaw miałam z ostatniego Twojego tematu? No wiesz? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

No i zostanie z gównem - jak chciał to ma!

Przecież on z orkiestry wykonywał tylko rozkazy :)))

Edytowane przez paavloff

Akurat nie, ale google mówi, że działało w latach mojej szkoły średniej ale wtedy to ja tylko pod ruską ambasadą w Krakowie głośno krzyczałem:). Była jeszcze partia Korwina Wolność i Praworządność.

No patrzaj, foxik...

Jeszcze się okaże, że się znamy.

Ja też wrzeszczałem:-))

Eee, nie ma już vipa, do dupy z takom karierom...:(

Fox, jak nie ma, jak jest. Dla przykładu Neomammut nadal jest VIPem :). Elbusiowi pewnie się tylko nie spodobało, bo wszyscy łacha z niego zaczęli drzeć, biedny Elberoth.

Koniec z tym gównem!

Wyrażaj się gówniarzu!

Mam pytanie dot. forum. Dlaczego zniknął wątek dla VIPów?

Dlaczego zniknął wątek dla VIPów?

ADM nie nadąża chyba z odpowiedziami na pytania dlaczego zniknęło to czy tamto .

Znikanie miało wczoraj i dziś charakter masowy i nieco bezmyślny wytłumaczenie tego zajmie pewnie trochę czasu - cierpliwości.:)

• Moderatorzy

Tak nie można, przez to palton wygrywa, nie widzicie tego?

Co wygrywa? Wszyscy (prawie) normalni ludzie stąd zwiali. Tak na prawdę od ostatniej akcji gdy został zbanowany stary, to zaangażowanych ludzi na forum z sensownym doświadczeniem zostało dwóch - rochu i neomamut. W tym tygodniu zdecydowali, że odchodzą - kiedyś byłaby to wielka strata dla AS, obecnie nie ma to już żadnego znaczenia - bo to miejsce już nie działa. Ja jeszcze odruchowo tu wchodzę czasami, ale już na prawdę nie ma to żadnego sensu. Gdyby nie /rożne kostki do wzięcia/, raczej na pewno bym też usunął konto.

->Patlon, gdy bylismy ostatnio u Rocha, kilka osób niezależnie próbowało Ci wytłumaczyć głupotę Twych działań jako moderatora. Ciężko się z Tobą rozmawia - fakt, wysłuchasz, nie ma kłótni ale i tak zawsze robisz po swojemu. Żadnej z rad jakie tam padły nie wziąłeś sobie do serca - chyba nawet się nigdy nad nimi nie zastanowiłeś? Nawet nie wiem czy słyszałeś co się mówi? Tylko w kółko stary, stary, stary...

Mówiłem Ci, że ban starego to tylko jeden z wielu problemów tego forum. Mówiłem Ci też, że ban jest nałożony nie słusznie, bo z pobudek czysto personalnych, tzn. konfliktu Ciebie i Józwy vs Stary - a że po każdej ze stron stanęło kilka osób to zrobiła się wojna.

Mówiło Ci to też kilka innych osób. Uparłeś się na swoim - oprócz tego, że faktycznie stary dostał bana dożywotniego, to chyba żaden z zakładanych przez Ciebie pomysłów na naprawę forum nie wypalił? Jest kilku nowych moderatorów, ale co z tego? Czy coś to zmieniło? Czy są jakieś perspektywy, że coś się zmieni? Teraz już i tak jest za późno, za dużo już stąd osób uciekło - takich które mają wiedzę, a bez nich to w koło gadanie o dupie marynie i wzmacniaczu do 500zł.

W kwestii prowadzenia forum, to masz ciągotki do bycia dyktatorem - wszystko byś chciał kontrolować, wycinać, nakładać punkciki itp. - myślisz, że tak da się wprowadzić ład i porządek - a to utopia w najczystszej postaci.

Swoje wiesz i na pewno Cię do niczego nie przekonam. Powiedz tylko szczerze Robercie, czy gdybyś teraz wpadł pierwszy raz na te forum, w 2015 roku i rzucił pomysł wystrugania kulek (czyli bądź co bądź nie sztampowy projekt DIY) czy udałoby Ci się go zreazlizować? Czy znalazłbyś pomoc innych forumowiczów? Czy w ogóle jest tu jeszcze ktoś z wiedzą i chęcią dzielenia się nią?

Jak wiesz pięć lat temu się to udało. A był wtedy Stary i cała banda dwulicowych chamów. Były też kłótnie i zatarczki pomiędzy rożnymi forumowiczami, czy grupami forumowiczów. A jednak się udało. Jedyne co się od tamtej pory zmieniło to, to że Patlon nie był moderatorem... A wnioski wyciągnij sobie już sam.

-----------------

Czy to forum będzie kiedyś normalnie funkcjonować? Znowu zamknięto "polowania". Zamknijcie całą bocznicę i problemy się w końcu skończą.

(Bobcat, czy Ty może znasz tego przyczynę, dostrzegasz tu może pewną, jakby to powiedzieć, zależność. Zauważasz może w czym tkwi problem? W tym wątki i kilku innych zamkniętych, gdzie także szczodrze się udzielałeś. Taaak! Znowu świat się uwziął, niewdzięczny!

Powiem Tobie coś co tak lubisz: kiedyś radzieccy uczeni w ramach badań wyrwali pająkowi wszystkie nogi. Idu, mówią. A pająk nic. Wowa piszu, po wyrwaniu ostatniej nogi pająk ogłuchł)

O ile pamiętam, w tej zakładce, pod patronatem moda, gadałem sobie z jakąś miłą cipką.

Zachowywałem się jak gentelman, nie plułem na trawnik i nie zerżnąłem się w nogawkę.

Gdzie to wszystko jest? Zakładam, że rozmowa o sukienkach i maturze, przepadła tylko dzięki mojemu przeoczeniu

Bo to poprostu Stary Druhu, nieodpowiedni wątek do gruchania z miłymi cipkami :-) Ja zezwoliłem i ja usunąłem :-(

Tylko tak mnie wciąż męczy jakiś kac moralny, że jak to? Przecież to zakładka stworzona do plecenia choćby o niczym, czemu nie dopuścić do jawnego wygadania się ze sobą forumowiczów w formie i na tematy jakie w danej chwili się zrodzą w dyskusji? A choćby i podroczyć się, jak to poetycko ująłeś z miła cipką? Czy wytknąć sobie nawzajem to co nas wkdenerwuje. Wersal jest jak najbardziej wymagany w zakładkach i wątkach tematycznych, to bezdyskusyjna sprawa. Ale to jest przecież BOCZNICA. A może sprawdziłby się taki niemoderowany Hyde Park, do którego wejście mieliby wyłącznie ci, którzy zadeklarowaliby że piszą tam na wyłączną własną odpowiedzialność i za wyrządzone lub poniesione szkody odpowiadają wyłącznie osobiście?

W.

Co wygrywa? Wszyscy (prawie) normalni ludzie stąd zwiali. Tak na prawdę od ostatniej akcji gdy został zbanowany stary, to zaangażowanych ludzi na forum z sensownym doświadczeniem zostało dwóch - rochu i neomamut. W tym tygodniu zdecydowali, że odchodzą - kiedyś byłaby to wielka strata dla AS, obecnie nie ma to już żadnego znaczenia - bo to miejsce już nie działa. Ja jeszcze odruchowo tu wchodzę czasami, ale już na prawdę nie ma to żadnego sensu. Gdyby nie /rożne kostki do wzięcia/, raczej na pewno bym też usunął konto.

Dziękuję za wyróżnienie. Eeee, ja to mały jestem, wejdź do zakładki Hi-End, zobaczysz fachowców... Gdybym ja miał taką wiedzę jak oni. Tuby w szklanym pokoju, transporty Single Ended, Lampi z dopalaczem, Kuleczki wielkanocne, Kanapy, VIP`y - tyle mnie jeszcze nauki czeka... a tak mało czasu... :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.