Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

@jello, @Father_PiO, dalsze wzajemne ubliżanie w wątku nagrodzę punktami, obydwu Panów.

Teraz wyczyszczę Waszą pyskówkę.

W.

Dzięki. Poucz jeszcze jello, żeby przestał się zachowywać jak psychopata i przypie**alać do mnie bez powodu, ładu i składu, bo to już naprawdę zajeżdża psychiatrykiem.

Proszę o przywrócenie założonego przez Dottore tematu z modelkami.

Prośbę swą motywuję tym iż temat stał się medialny i można już o nim wyczytać w głównych mediach.........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Usuwanie tematu było nie przemyślane......

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Dzięki. Poucz jeszcze jello, żeby przestał się zachowywać jak psychopata i przypie**alać do mnie bez powodu, ładu i składu, bo to już naprawdę zajeżdża psychiatrykiem.

Zrobię to. Poproszę aby przestał.

W.

Prośbę swą motywuję tym iż temat stał się medialny i można już o nim wyczytać w głównych mediach.........

Przekazałem prośbę do wszystkich moderatorów. Poinformuję o decyzji.

Ukryta Zawartość

Usuwanie tematu było nie przemyślane......

To nie był temat o modelkach.

To było obrzydlistwo zupełnie wyjątkowe - o tzw. "kaowcach", jak to zwie mój znajomy.

Zresztą - od kiedy czytujesz Newsweeka, Tomku?:-)

Ukryta Zawartość

To nie był temat o modelkach.

To było obrzydlistwo zupełnie wyjątkowe - o tzw. "kaowcach", jak to zwie mój znajomy.

Zresztą - od kiedy czytujesz Newsweeka, Tomku?:-)

Temat jak najbardziej na czasie !!

Dużo osób ma dzieci w tym wieku co te Panie modelki !!

Warto o tym rozmawiać!

Newsweeka czytam tak jak sputnika.

Trzeba czytać wszystko żeby wyrobić sobie zdanie !

A to że bardziej ufam sputnikowi niż newsweekowi to moja prywatna sprawa :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Tomaszu, jeśli córka jest w wieku tych modelek a źle je wychowałeś, to już nie masz żadnego wpływu co i za ile ona weźmie do buzi.

Watek nie zostanie przywrócony.

Netykieta pkt. 14 "Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów. Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z Bocznicy przed Moderatorów forum."

Źródło:

Ukryta Zawartość

Copyright © Audiostereo.pl"

Ukryta Zawartość

Vlado, Dlaczego zarzuciliście fantastyczny pomysł redaktora paltona w kwestii dopisku przy użytkowniku statusu: "VIP"? Idea iście piękna w swojej treści, ale widzę zarzucona. Szkoda...

Nie zdążyłem poczytać całego tematu o modelkach, tak szybko wyparował. Ledwo kilka wpisów z początku. Mam wrażenie, że trzeba zakładać tematy i pisać pod pewne gusta.

Netykieta pkt. 14 "Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów. Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z Bocznicy przed Moderatorów forum."

To tak jakby w KK był paragraf: "Niektóre czynności będą podlegać karze".

I już człowiek boi się wyjść z domu.

Vlado, Dlaczego zarzuciliście fantastyczny pomysł redaktora paltona w kwestii dopisku przy użytkowniku statusu: "VIP"? Idea iście piękna w swojej treści, ale widzę zarzucona. Szkoda...

Ależ nie została zarzucona. Przytrafił się techniczny falstarcik i tylko tyle. Będą użytkownicy o takim wyróżnieniu, ponieważ należy im się za wieloletni wkład pracy i wniesionaą wiedzę w nasze forum. Zapewne bez problemu sam jesteś w stanie wyróżnić sporo kolegów? Czyż nie?

• Moderatorzy

Ależ nie została zarzucona. Przytrafił się techniczny falstarcik i tylko tyle. Będą użytkownicy o takim wyróżnieniu, ponieważ należy im się za wieloletni wkład pracy i wniesionaą wiedzę w nasze forum. Zapewne bez problemu sam jesteś w stanie wyróżnić sporo kolegów? Czyż nie?

To faktycznie elberoth pasuje do tego opisu jam mało kto. Jeszcze bym Paltona dorzucił.

-----------------

• Moderatorzy

Proszę uzbroić się w cierpliwość, sami zobaczycie.

Czy można nominować użytkowników na konto VIP, czy wybierani są przez gremium złożone (no właśnie z kogo)?

-----------------

Czy można nominować użytkowników na konto VIP, czy wybierani są przez gremium złożone (no właśnie z kogo)?

No właśnie studiując ostatnio Wasze reakcje na pojawianie się "nowości" na naszym Forum, jeszcze tego właśnie nie uzgodniliśmy :-)

Wasze reakcje na pojawianie się "nowości"

Na pewno były żywe i spontaniczne ,tylko śladu po tym niewiele zostało moim zdaniem chlastanie wpisów było aż nazbyt nerwowe i histeryczne wręcz do tego zniknęło dużo wpisów zgodnych z regulaminem.

Na pewno były żywe i spontaniczne ,tylko śladu po tym niewiele zostało moim zdaniem chlastanie wpisów było aż nazbyt nerwowe i histeryczne wręcz do tego zniknęło dużo wpisów zgodnych z regulaminem.

Cóż, każda rewolucja to wiele ofiar i zniszczeń, także tych niewinnych :-( Również nad tym ubolewam.

Kamień mi spadł z serca Valdku, cieszę, że VIPy będo. Oczywiście, że mam swoje typy. Koniecznie palton na księcia VIPów - czyli uberVIPa. Mam nadzieję, że o sobie nie zapomnisz, bo też się należy.

He, he... Jak swego czasu w chińskiej armii nastroje były już bardziej niż złe, to przywrócono na mundurach pagony z dystynkcjami. Jak wojskowi się cieszyli, jak oni się cieszyli, wzajemnych gratulacji nie było końca (autentyczne). Przy tej okazji po medalu z blaszki, jakiś dyplomik z ryżowego papieru. W końcu poczuli się jak prawdziwe wojsko.

...jeszcze tego właśnie nie uzgodniliśmy :-)

A zapytam co uzgodniono w sprawie połączenia tematów związanych z Kk lub też banowaniu na widzimisię przez właścicieli tematów? Było to obiecane że się tym zajmiecie.

Piszę o tym znowu bo w temacie o o. Rydzyku ciągle bzdury (coraz większe)co niektórzy wypisują a zbanowani (bezpodstawnie) nie mogą tego nijak choćby sprostować. ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Widzę że nie tylko powracasz do swojego awatara, nic z "formy" nie tracisz....tak trzymaj zdziwiłbyś mnie gdybyś napisał o mnie coś prawdziwego. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.