Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam czy jak Słońce wzejdzie na zachodzie, a zajdzie na wschodzie, to czy Palton cały czas będzie Moderatorem.

Bo już cuda mają miejsce - zgadzam się ze Starym ;-)

Miłego weekendu.

Ja Was na Boga nie rozumiem, od rana do wieczora zapierniczam, jak mały samochodzik - czasu na fora już prawie nie mam. A Wy się napierniczacie :-o

Zazdraszczam wolnego czasu i nerwów.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

To niestety są wewnętrzne sprawy a tych ujawniać nie nawykłem :-)

Nic o nas bez nas - to są stety lub niestety sprawy dotyczące nas, całego forum, a robicie z tego jakąś tajemnicę.

Jeśli jest jasne stanowisko w tym zakresie, to nie powinno to być tajemnicą, a administracja powinna złożyć wyraźne oświadczenie. Np. "Tak, dopuszczalne jest, aby wybrani moderatorzy mogli pełnić tę funkcję niezależnie od faktu, że są również testerami, konstruktorami, redaktorami i osobami związanymi z branżą." Wszystko będzie oczywiste, a nie jakieś gierki prowadzicie.

• Moderatorzy

Czemżeś się zasłużył "śierściuszku" kochany, jeśli to nie tajemnica? :-)))

Vlado nie widzisz w tym już patologi? Moderator pyta się użytkownika za co drugi moderator wpakował mu punkty, a przecież jak Roch wrzuci tekst za który został zapunktowany, to w myśl logiki powinien jeszcze raz dostać punkty...? Inna sprawa, że już mało kto (łącznie z częścią moderacji) wierzy w obiektywność i zasadność "ataków na moderacje" przyznawaną przez Szalonego Króla. A Szalony Król by połechtać swoje ego i przez 5 minut być kimś będzie puppetem-cenzorem, sami-wiecie-kogo w zamian za zniżkę za pokój na AS...

-----------------

Szalony Król? Skojarzyło mi się z jedną z postaci w Westeros :-)

Niech VIP-Moderator o niej (postaci) poczyta ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

i przez 5 minut być kimś będzie puppetem-cenzorem, sami-wiecie-kogo w zamian za zniżkę za pokój na AS...

W takim razie, czy jeśli również będę "puppetem" sami-wiecie kogo, to w zamian dostanę zniżkę na bilet trzydniowy na AS2015? Super! :)

• Moderatorzy

W takim razie, czy jeśli również będę "puppetem" sami-wiecie kogo, to w zamian dostanę zniżkę na bilet trzydniowy na AS2015? Super! :)

Ja dwa lata temu wszedłem za darmo ;-) Nie chciało mi się czekać w 300 metrowej kolejce, wszedłem do głównego holu Sobieskiego zagadałem dwie hostessy z szarfami AS i wpuściły mnie bez kolejki prosto na wystawę. Aha jak jechaliśmy windą wsiadł z nami również Pan Adam Mokrzycki - wszyscy jechaliśmy windą i śmialiśmy się z zaistniałej sytuacji, tylko Pan Adam miał nietęgą minę... :)

-----------------

• Moderatorzy

Plastik, Ty bajerancie Ty :). Mam nadzieję tylko, że te miłe Panie potem nie wylądowały na dywaniku u Pana Adama :).

Nie no, chyba nie - koniec końców drugiego dnia kupiłem pełny dwudniowy bilet :-)

Edytowane przez plastik1989

-----------------

koniec końców drugiego dnia kupiłem pełny dwudniowy bilet :-)

I to już jest wzorowe zachowanie :).

Ja też kupię bilet za własne, ciężko zarobione pieniądze ...i nie potrzebuję zniżek :).

Dostałem 3 punkty za trolling w nowym watku o lampizatorze I MOWIE WAM WSZYSTKIM JESTEM W EUFORII-NIRVANA PRZY TYM TO PIKUŚ.

Tylko nie wiem za który wpis ta kara.......Elberoth ze sławnej tylnej kanapy rządzi i obdziela nagrodami.

ps.

to nie jest ta kanapa sławna też co stoi między kolumnami,ona,a właściwie one stoją obok kolumn jako dyfuzory kujawskie

Piotrze, ja nie oceniam człowieka, tylko wyłącznie ludzkie działania. Nie oceniam ani Ciebie, ani Paltona, ponieważ nie znamy się osobiście. Nie wiem jak wielkie złośliwości i krzywdy wyrządziliście sobie nawzajem podczas tej długiej już wendetty. Stanowczo jednak twierdzę, że każda wojna i każdy spór powinny znaleźć swój koniec, pozwalający obu stronom zachować ludzką twarz.

Pytasz mnie o moje zdanie w sprawie łączenia funkcji zbieżnych z moderowaniem, odpowiem zatem.

Moim zdaniem nikt kto jest związany branżowo z biznesem Audio, nigdy nie powinien pełnić funkcji społecznego moderatora na naszym Forum. Takie koligacje natychmiast budzą wątpliwości i stanowią sytuację dwuznaczną w ocenie niezależności takiego moderatora. Takie zdanie przedstawiłem również Administracji.

Pozdrawiam.

Włodek.

Vlado

Dziekuję za odpowiedż-tylko chcialem wiedzieć i teraz to już wiem

pozdr.

Edytowane przez stary audiofil
Gość damboo

(Konto usunięte)

Elberoth ze sławnej tylnej kanapy rządzi i obdziela nagrodami.

Niebezpiecznie jest wymawiać tego nicka.

Może lepiej, semickim zwyczajem pozbawić słowo samogłosek i zapisywać go "LBRTH"?

Rośnie wtedy szansa uniknięcia spalenia żywcem ogniem zstępującym z nieba ; )

Nic o nas bez nas - to są stety lub niestety sprawy dotyczące nas, całego forum, a robicie z tego jakąś tajemnicę.

Doprecyzuje zatem. Ja wyraziłem wyłącznie własne zdanie w tej kwestii w dyskusji z Adminem. Nie wnosiłem tego jako apelu o zmianę stanowiska Paltona i nie zamierzam tego robić. Robert to człowiek, który jednak wiele wniósł w to forum i wiele z siebie tutaj zostawił. Prawdziwe motywy tej pracy i poświęcenia najlepiej zna On sam i właśnie Jego poczuciu uczciwości i moralności pozostawiam decyzje, czy będzie nadal moderatorem łączącym swe dodatkowe funkcje, czy wybierze to co dla Niego ważniejsze.

Żadnego mobbingu w jakikolwiek sposób stosować nie mam zamiaru.

W.

Dostałem 3 punkty za trolling w nowym watku o lampizatorze I MOWIE WAM WSZYSTKIM JESTEM W EUFORII-NIRVANA PRZY TYM TO PIKUŚ.

Tylko nie wiem za który wpis ta kara.....

Czyżbyś Piotrze wzorem Roszka drogiego również zapragnął popełnić seppuku ? :-) Zobaczysz że i mnie doprowadzisz do desperacji i również się targnę. Kiedy miast walczyć odejdą obrażeni wszyscy starzy Przyjaciele, cóż mnie staremu pozostanie? Moderować bezczelnych młokosów? Oni ni siwego włosa, ni wiedzy, ni kultury docenić nie są w stanie, zatem depresja i za waszym przykładem auto anihilacja :-)

Dotrzymaj że obietnicy danej staremu druhowi i powściągaj tę charakterystyczną twej osobie chimeryczność, liderem punktacji karnych jesteś już od dawna :-)

Pozdrawiam.

Włodek.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Kolejny raz apeluję: dac mozliwosc moderacji i banowania kazdemu uczestnikowi forum. Np na tydzień. Chamstwo samo sie wyeliminuje, pozostaną Ci kulturalni i nieawanturujący się. Pozdrawiam

tumblr_lhm9okBzvn1qdcgp6o1_500.gif

Jak widzę sam również doceniasz wkład Paltona prezentując swą pogardę dla Jego osoby i zaangażowanie w nieustające próby wykluczenia go z tego Forum :-) Na takie reakcje trzeba sumiennie zapracować. Tylko miałki pływak nie wzbudza emocji pełniąc społeczną funkcję. Musisz także wziąć pod uwagę, że istnieją inni forumowicze, którzy Paltona wciąż cenią. Nie jest On zatem postacią jednoznacznie negatywną na tym Forum.

Proszę abyś tę moją ocenę oddzielił od deklaracji, że neguję łączenie funkcji moderatora z innymi związanymi z branżą. To akurat jest kamyk do ogródka Właściciela i Administracji.

Serdeczności.

Włodek.

Czyżbyś Piotrze wzorem Roszka drogiego również zapragnął popełnić seppuku ? :-) Zobaczysz że i mnie doprowadzisz do desperacji i również się targnę. Kiedy miast walczyć odejdą obrażeni wszyscy starzy Przyjaciele, cóż mnie staremu pozostanie? Moderować bezczelnych młokosów? Oni ni siwego włosa, ni wiedzy, ni kultury docenić nie są w stanie, zatem depresja i za waszym przykładem auto anihilacja :-)

Dotrzymaj że obietnicy danej staremu druhowi i powściągaj tę charakterystyczną twej osobie chimeryczność, liderem punktacji karnych jesteś już od dawna :-)

Pozdrawiam.

Włodek.

Kto co gdzie i ile zostawiŁto dajmy temu spokój,bo ja bylem na wszystkich dotychczasowych AS poza 2002-żałoba po smierci mamy.

Znam takich co na AS zostawili wiele opakowań po napojach energetycznych i odoru po wodzie ognistej,a smród ciagnie sie i ciagnie za nimi,

a konca niedaje sie zauwazyć.

Żadna depresja ani auto anhilacja nikogo nie uratuje tu potrzebny jest radykał który tu i tam oraz ówdzie wprowadzi prohibicję.

Wtedy juz nikt,zapewniam Cie Włodku nie popełni sorry.......nie zrobi sobie,ani nikomu kuku.!!

Bo jak można popełnić seppuku przyjmując postawę chimeryczną,a swoja drogą wilson benesch chimera sa piękne i mimo usadowienia

w odwrotny sposób głośników w obudowie graja pieknie.

Nie wyglada to jednak pieknie majac w pamieci korytarz na AS z zataczajacymi sie postaciami które gadały od rzeczy i tylko waski korytarz

dawał azyl utrzymania sie na nogach,jednak w korytarzu nie ma okien odór wody ognistej i przepoconymi delikwentami był kwintesencją

wystawy,zwlaszcza ten odór było czuc na tym etażu)gdzie miescił sie pokój diy.......napisalem po to abys po prostu wiedział o tym i tyle.

Karniaki kiedyś owszem lubiłem pić spózniając się zazwyczaj na wesela,lecz słynąc z twardego łba widzisz zyję,piszę mam sie dobrze.

Teraz też jeszcze czasem se chlapnę).......ale częściej tu na forum niż w realu,bo wiesz siwizna jednak nie pozwala i niewatpliwie do czegoś

tam zobowiązuje,ale co mi tam Włodku....................TWOJE ZDROWIE

POZDRAWIAM

Cóż począć, "Polak pijency jest i basta" :-) Wszelkie wystawy, zjazdy konsolidacyjne, plena, mitingi, itd. bez kondycjonerów w Polsce odbyć się nie mogą. Jednak wciąż zarzucać to przede wszystkim jednej osobie, lub skoro miało miejsce wciąż jej wypominać, to jednak mężczyznom nie przystoi.

W.

Dobrze piszesz,bo ..................co ja mam teraz począć?...............pożycz przycisku) to zobaczysz jak się kaszle!!

Tam gdzie piszesz to odbywalo się układaniepolegające na poklepywaniu sie po pleckach,ale chyba niektórzy za lekko się

musieli klepać bo wprost zachłystnęli się swoją pozycją władzą i mozliwościami i perspektywami.

A MNIE W PIZDU WYRZUCIĆ CHCIANO BEZ PODANIA PRZYCZYN...........na takie fiku-miku to se może tylko wlaściciel pozwolić-tak myslę.

Ale co tam ......znasz wiersz pt.Daremne żale?................jeszcze nie zacząłem recytować a Ty już sporo wiesz.......co nie)

Włodek musze sie już zbierać bo przychodzi zaraz do mnie ekipa..........w tym dwóch redaktorów z tego forum m.in.

Będziemy słuchać dosć wyszukanych tzn. jednostkowych sprzętow będących w moim posiadaniu...czego i niektorym moderatorom życzę)

Włodek dziekuje za dyskusję............choc byla taka ogólna,ale zarazem twórcza.

Skoro wiesz że to Palton, to najrozsądniej byłoby właśnie do niego. Możliwe że się poprostu pomylił. Jeśli jednak masz wewnętrzne opory, to pozostaje Ci email do Admina.

Inny mod nie może anulować decyzji.

Nagłośniłeś już sprawę i uważam, że słusznie. To olej ten jeden punkt, sam się anuluje po regulaminowym czasie.

Włodek jako posiadacz tak pi razy drzwi około 100 punktów od Mistrza Audio Sztuk Wszelakich na przestrzeni kilku lat pod kilkoma nickami wiem że o żadnej pomyłce nie może być mowy. Kiedyś mnie to wkurzało naprawdę a teraz cóż mam przednią zabawę. Jeden tylko polecam innym warunek zawsze trza mieć jeden zapasowy nick albowiem punkciki z paluszków Mistrza potrafią rosnąć w tempie lawinowym :)

Możesz sobie Mistrza bronić że tak powiem skolko ugodno na mnie to nie działa a podejrzewam że nie jestem tu odosobniony :)

U nas Włodek jest takie przysłowie ludowe " Wyżej s..a jak d..pę ma " co bardzo pasuje do Mistrza z jego pociągiem na szkło i zakładkę High End. Mógłbym Ci sypać występami Mistrza jak z rękawa ale po co ? Ubaw jest przedni !!!

Dodam jeszcze na Twoje pochwały nad Mistrzem że idąc z ostatnimi tryndami UBOGACIŁ TO FORUM :)

Edytowane przez jtvt4c

PROTEST. PRZECIWKO ŁAMANIU PRAWA I NADUŻYWANIU UPRAWNIEŃ.

r7ncz6.jpg

Kontynuuje wpis

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przypomnę. Po dwóch kulturalnych wpisach zostałem zbanowany w wątku o Bogu. Zaraz potem zrobiono to samo w wątku o Religiach i kościele oraz zamknięto mój wątek o Duchowości.Uniemożliwiając mi wypowiedzi na te tematy.Oprócz łamania prawa konstytucyjnego do wolności przekonań i wypowiedzi z Art. 30,.31, 54 , regulaminu forum § 4 pkt.1 dochodzi stałe napastowanie zmierzające do wykluczenia z forum. Wszystko to z powodu niechęci osobistych i różnic w poglądach na te tematy. Próby zgłoszenia do administracji jak i mediacji ze strony moderatora Cir pozostały bez skutku.

dnk2mx.jpg

Uważam, że moderatorzy powinni przechodzić profesjonalne szkolenia by w przypadku działań moderatorskich korzystać umiejętnie z przydzielonych im narzędzi pracy i uprawnień a osobiste poglądy i urazy chowali do kieszeni. Użytkownik powinien mieć prawo do wykluczania moderatora , który sobie wybrał użytkownika do stałego nękania. Użytkownik powinien mieć prawo do odwołania się od decyzji moderatorskich.

Uwaga. Proszę nie usuwać. Wpis ma charakter informacyjno edukacyjny i dokumentacyjny a nie ataku na moderację. Jest apelem do podjęcia działań naprawczych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cytat z wątku o wyższości Rosjan nad innymi narodami Europy ,,Czy jeszcze ktoś ma jakieś wątpliwości co do słuszności polityki prowadzonej przez Kreml ? "

Koleżka bezkarnie dyskredytuje Polaków i polskie państwo . Ciekawe , że w kraju , który tak gloryfikuje dostałby już 20 lat łagru za wypowiedzi antypaństwowe a tu się takiego broni ze względu na źle pojętą wolność słowa . Moderacja jest ślepa czy forum ma rosyjskiego właściciela ?

...there is no spoon...

Apeluję do właściciela forum o wprowadzenie nadzoru nad tym co się tutaj wyprawia.

Tu zrobił się już taki chlew że naprawdę nie dziwię się że większość sensownych ludzi stąd odeszła a została już tylko garstka normalnych i tabuny hejterów.

Albo zamknijcie bocznicę, albo banujcie użytkowników - bo nie można dopuścić do tego co się teraz tutaj dzieje. Nie umiecie prowadzić forum - to zamknijcie go albo sprzedajcie.

Co z tego że ten chlew daje wam ruch na forum ? Ten ruch jest tylko na krótką metę - nikt normalny nie będzie w chlewie się wypowiadał ani do chlewu zaglądał na dłuższą metę. Żaden hejter nie przyciągnie wam nowych pasjonatów do audio, ba - zniechęci setki czy nawet tysiące potencjalnych użytkowników do zaglądania tutaj.

Ogarnijcie się !

Może warto zmienić profil tego forum . Nie audio tylko ,,politykierstwo" albo ,,religioznawstwo domorosłe" itp

...there is no spoon...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.