Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Z Buma robisz "złego" - bo się go po prostu boisz ośmieszenia, to normalne jest w sumie.

Raczej nie ma ochoty prowadzić dyskusji z osobą,która nie chce dyskusji i akceptuje tylko wlasne "dogmaty".Wyszydza zaś wszystkich,którzy mają inne zdanie. Edytowane przez plustek

Ty się nie awanturujesz. Działasz w inteligenty sposób, ale efekt szydery z audiofilów czuć.

Sly, sam pewno wiesz i doswiadczyłeś juz ostrzeżeń (może i jakiegoś banika) za własną zapalczywość i forsowanie własnych racji..

Nie wiem, za co bum dostał pemanentnego bana, ale tu też pewnością dołożyła się podobna cecha charakteru. ;)

Edytowane przez jar1

Kiedy się awanturzyłem?

Prawie zawsze - w mniej lub bardziej ukrytej formie.Szyderstwo to też moim zdaniem awanturzenie. Edytowane przez plustek

Ostatnio któryś moderator, chyba Cir dowala mi punkty karne, z czego część bezpodstawnie. Wygląda na to, że wspiera Buma i jego grupę. Dziwne to jest dla mnie ale wszystko na to wskazuje.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Bum! Widzisz to? Masz swoją grupę. Jesteś osobą znaczącą nawet, gdy Cię nie ma :))

Edytowane przez papageno

Ostatnio któryś moderator, chyba Cir dowala mi punkty karne, z czego część bezpodstawnie. Wygląda na to, że wspiera Buma i jego grupę. Dziwne to jest dla mnie ale wszystko na to wskazuje.

Bum dokładnie tak samo pewnie oceniał sowje punkty i bany.

W sumie to jesteście całkiem podobni :)

Jak i cała reszta.

Edytowane przez jar1

Jest zasadnicza różnica. Ja nie zakładam kont klonów. Poza tym to jest forum o audio a nie forum ogólne. Jeśli kogoś audio nie interesuje to po co tu pisze.

Swoje zapędy musiałoby pohamować mniej więcej 50/50 procent uczestników forum.

Tzn. ile,bo sie pogubiłem...? Edytowane przez plustek

Jak i cała reszta

Uogólnianie nie świadczy dobrze o kimś kto je stosuje.Czy dobrze byś sie czuł,gdyby inni np za granicą nazywali nas złodziejami samochodów ,tylko dlatego,że paru naszych rodaków to zrobiło?

Bum! Widzisz to? Masz swoją grupę. Jesteś osobą znaczącą nawet, gdy Cię nie ma :))

..................................komentarz zbędny.

Uogólnianie nie świadczy dobrze o kimś kto je stosuje.Czy dobrze byś sie czuł,gdyby inni np za granicą nazywali nas złodziejami samochodów ,tylko dlatego,że paru naszych rodaków to zrobiło?

A co ty jakiś taki mało empatyczny w tym przypadku?

Sly to jeszcze w miarę rozumiem... trochę zaliczył ;)

Pewno chce :)

Pomyśl,że wchodzę na forum Canona albo Nikona i z 50 kont klonów ciągle im wypisuje w 10000 wpisach, żeby dali sobie spokój z lustrzankami, bo dziś Samsung S7 czy iphone 6+ robią równie dobre fotki i niech przestaną wyrzucać w błoto swoja kasę i robić z siebie frajerów!! Zlinczowali by mnie tam i na pewno nie znalazła by się grupa, która domagałaby się przywrócenia na forum takiego kolesia. A tu jest jak jest. Jaki idol, taka i grupa wspierająca.

Edytowane przez sly30

Z Buma robisz "złego" - bo się go po prostu boisz ośmieszenia, to normalne jest w sumie.Jednak gdy tylko zmienisz trochę podejście i nie będziesz więcej zgrywał "wszystkowiedzącego" o wielkim "doświadczeniu we wszystkim", wtedy taki ktoś (np. Bum1234 i z resztą nie tylko on...) i inteligentny i z wiedzą (choćby tylko podstaw), będzie miał mniej okazji by cię "gnębić" a i ty sam rzadziej będziesz się ośmieszał swoją ...niewiedzą techniczną, związaną z (aktualnym) hobby.

Dokładnie, w dużej mierze o to chodzi, sly, pianinko i podobni najzwyczajniej w świecie za to właśnie nienawidzą buma - za pisanie bolesnej prawdy, w czym bum jest dobry.

Wygląda na to, że wspiera Buma i jego grupę.

Sly, nie brnij proszę dalej w swoją paranoidalną schizofrenię, tylko od razu wskaż listę osób należących do tej nieznanej grupy :). Wszyscy są ciekawi. Napisałeś A, teraz napisz B. Dużo o tej grupie piszesz, za to jak w 99,5% Twoich postów, zero konkretów, same pomówienia i domysły oraz rzucanie od durniów :).

Czy dobrze byś sie czuł,gdyby inni np za granicą nazywali nas złodziejami samochodów ,

A jaki ja mam na to wpływ?

Olewam.

Pomyśl,że wchodzę na forum Canona albo Nikona i z 50 kont klonów ciągle im wypisuje w 10000 wpisach, żeby dali sobie spokój z lustrzankami, bo dziś Samsung S7 czy iphone 6+ robią równie dobre fotki i niech przestaną wyrzucać w błoto swoja kasę i robić z siebie frajerów!! Zlinczowali by mnie tam i na pewno nie znalazła by się grupa, która domagałaby się przywrócenia na forum takiego kolesia. A tu jest jak jest. Jaki idol, taka i grupa wspierająca.

Nigdy nie mów nigdy. Popatrz, co się stało z papageno :)

A nuż....

pianinko i podobni

Farbowany lis jeszcze wczoraj pisał o wzajemnym szacunku i tolerancji, ale w innych wątkach już pogarda. Śmiech na sali. Piano miał rację.

Edytowane przez sly30

Pozwólcie Kochani, że wtrącę swój ogląd sprawy buma i Szymona.

W przypadku Szymona będę prosił Admina o przywrócenie go naszemu Forum. Natomiast co do bumcia, proponuję abyśmy posłużyli się konstrukcją zbudowana dla potrzeb saloniku.

Proszę abyście po spokojnym i uczciwym przemyśleniu, dali lub nie, swe poręczenie za buma w tym wątku.

Jeśli zobowiążecie się wziąć odpowiedzialność za Jego zachowanie na forum, ja posiadając taki mandat od Was, będę prosił Admina o przychylenie się do Waszej woli.

Olewam.

A nie powinieneś ,bo tak właśnie zła opinia i różne niesprawiedliwe stereotypy sie kształtują.To z kolei z czasem przybiera kształt całkiem konkretnych i przykrych konsekwencji dla wszystkich rodaków.

swe poręczenie za buma

Nie chodzi o pręczenie, bo to jest z założenia bez sensu, Nikt nie może ręczyć za coś, na co nie ma wpywu.

Byleby zasady obowiązywały, takk, jak innych.

• Moderatorzy

Farbowany lis

nie uważasz, że takie epitety są obraźliwe, lub co najmniej zaczepne?

-----------------

A pianinko to co? To jest jawna pogarda dla innej osoby na forum. I jeśli takie pogardliwe określenia wypisuje ktoś, kto jeszcze przed chwilą pisał o pojednaniu, tolerancji, akceptacji, wzajemnym szacunku itd, to kim ktoś taki jest? Bo to, że jest to jawny fałsz to chyba nie ma wątpliwości? Określenie Farbowany Lis nie jest samo w sobie pejoratywne, ale określa pewną postawę z którą tu bez wątpienia mamy do czynienia.

Edytowane przez sly30

Farbowany lis jeszcze wczoraj pisał o wzajemnym szacunku i tolerancji, ale w innych wątkach już pogarda. Śmiech na sali. Piano miał rację.

Prawda taka niestety jest i prawda w oczy kole, za to też nie lubicie i nie trawcie buma :). Widzą to też inni na forum nie tylko ja.

O tolerancji natomiast panowie wiecie tyle, co świadczą choćby posty sly, więc co jak co, ale z wami raczej o takich cechach trudno dyskutować, jak i tracić czas na wyjaśnianie elementarnych zasad. Nabijaj posty Sly, nabijaj, ale lepie może zadbaj o własne zdrowie, na dobry początek :).

BTW. Z tego co mi wiadomo, na forum "farbowanym lisem" jest jedna osoba, czyli znany sprzedawca działający pod nikiem zaczynającym się na literkę "E", a ksywka ta pochodzi od jednego z naszych dobrych kolegów, którego tutaj już z nami niestety nie ma - zatem nie jestem nim ja. Jeśli chcecie mi koledzy dopiec (co będzie b. trudne), to poproszę o więcej inwencji twórczej i nie używanie cudzych ksywek, musicie się bardziej postarać i użyć duuużej ilości szarych komórek, ale obawiam się, że tej granicy nie uda się wam przeskoczyć. Próbujcie dalej złotouści :)

Edytowane przez SVART

A to już moja sprawa, co ja powinienem a co nie.

Oczywiście,że można i tak,( choć moim zdaniem to osłabianie swojej własnej pozycji ),ale z czasem może się okazać, że pozostaniesz sam na placu boju.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.