Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to jest swój troll.

Ależ jaki troll? To najbardziej aktywny i płodny użytkownik Audiostereo wszech czasów. Powinni go pokazywać w ramce na stronie głównej:)

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Ale to jest swój troll.

Raczej wyleniały lew salonowy, sam sobie zbudował zagrodę i głośno w niej ryczy sądząc, że nadal jest królem :(.

Trolls Day 2017 - Meeting with SLY30 :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

patrz post wyżej i nie bierz wszystkiego dosłownie

To mi ulżyło bo myślałem że składasz wniosek formalny:)

No a teraz zlikwidujcie salonik

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A może jakaś lista przeciwników odbanowania buma?

Czy w te stronę to już nie działa?

Swoją drogą ten regulamin to o dupe potluc. Bum go łamie a my go przywracamy i jeszcze się martwimy czy zechce tu być, jaja jak berety

Oczywiście, proszę o stworzenie listy przeciw przywróceniu buma.

Ja muszę brać pod uwagę wszystkie Wasze głosy i tak uczynię.

To nie regulamin jest o dupę potłuc, tylko brak narzędzia do całkowitej anihilacji perfidnego trolla, czynią go słabym zabezpieczeniem reszty Użytkowników.

Ps.

Mam pytanie do osób rekomendujacych przywrócenie buma na forum.

Czy ktokolwiek z Was rozmawiał z Nim w tej sprawie? Czy ktokolwiek z Was może nam tutaj przedstawić stanowisko buma?

Co to jest cannabis, czy ta sól to musi być?

Cannabis to zioła, a sól będzie himalajska - różowa, zdrowa. Wszystko będzie dostępne u dystrybutora Gruchy, bo jak wiadomo, Grucha ma zawsze najlepszy towar.

Parker's Mood

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Ja muszę brać pod uwagę wszystkie Wasze głosy i tak uczynię.

Skoro jak mówisz, że musisz brać pod uwagę wszystkie nasze głosy to ja się pytam dlaczego nie ma ankiety (i nie było) czy wyrażamy zgodę na istnienie enklawy nazwanej "salonik" ?

Bierz przy tym pod uwagę, że jest nas ponad 40 000, a istnieniu saloniku większość w ogóle nie ma pojęcia tak skutecznie została o nim informacja zakamuflowana.

Edytowane przez vittorio

No jak?

Waaadza ma zawsze rację :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość rydz

(Konto usunięte)

Oczywiście, proszę o stworzenie listy przeciw przywróceniu buma.

Przecież to nonsens , zaraz zakładać będziemy listy za / przeciw , xyzvct , a może mnie ktoś chce na tym forum , a może nie chce itd .

Czy ktokolwiek z Was rozmawiał z Nim w tej sprawie? Czy ktokolwiek z Was może nam tutaj przedstawić stanowisko buma?

To coś ważnego ?

Gość papageno

(Konto usunięte)

Waaadza ma zawsze rację :-)

A wiesz, że czegoś takiego się spodziewałem.

@Vlado. Nie zmieniaj reguł. Teraz, gdy > 10 jest za przywróceniem buma zaczynasz kręcić? Uwierzyłem w Twoje dobre intencje, czemu chcesz mnie tej wiary pozbawić?

Skoro jak mówisz, że musisz brać pod uwagę wszystkie nasze głosy to ja się pytam dlaczego nie ma ankiety (i nie było) czy wyrażamy zgodę na istnienie enklawy nazwanej "salonik" ?

Bierz przy tym pod uwagę, że jest nas ponad 40 000.

Pisałem otwarcie na samym początku otwarcia projektu "salonik". Napiszę jeszcze raz po raz ostatni.

Nie miałem absolutnie żadnego udziału w tworzeniu tego projektu. Jestem tam wyłącznie z racji pełnionej funkcji moderatora. Mój prywatny stosunek do tego projektu jest absolutnie nie istotny.

Dlaczego nie było ankiety i prośby o zgodę? Nie musiało być jak sam widzisz. To forum jest prywatnym przedsięwzięciem, zatem Właściciel i Zarząd mogą je kształtować wedle własnego uznania i bieżących potrzeb.

Stanowisko buma1234 nie ma w tej kwestii żadnego znaczenia. Podejmujemy decyzję za niego i on się zgadza, a nawet jak się nie zgadza, to się napije Onanżady i się zgodzi.

Parker's Mood

Gość vittorio

(Konto usunięte)

@Vlado. Nie zmieniaj reguł. Teraz, gdy > 10 jest za przywróceniem buma zaczynasz kręcić? Uwierzyłem w Twoje dobre intencje, czemu chcesz mnie tej wiary pozbawić?

Nie zmieniaj reguł ?

Chyba oszalałeś ?

A czy kiedy się wpisywałeś na forum to nie wyraziłeś zgody na powstanie tzw. saloniku ???

No nie bądź śmieszny :((

Gość rydz

(Konto usunięte)

To forum jest prywatnym przedsięwzięciem, zatem Właściciel i Zarząd mogą je kształtować wedle własnego uznania i bieżących potrzeb.

I wszystko jasne , zabiłeś sens jakiejkolwiek dyskusji .:)))

Ps Zapomniałem .

Edytowane przez rydz

Niczego Drogi Przyjacielu nie kręcę. Już wystąpiłem oficjalnie do Prezesa z prośbą o rozważenie naszej propozycji przywrócenia buma i Szymona.

I wszystko jasne , zabiłeś sens jakiejkolwiek dyskusji .

Wybacz Krzychu, ale okłamywać Was nie będę. Życie jest proste choć bywa brutalne:-(

Skoro jesteśmy przy odbanowaniu.

Proponuję odbanowanie Vlada/Atoposa.

Może meteorytyka forum nie zyska na tym ale może będzie znów kolorowo

Dopisujcie się, proszę.

1. rochu.

2.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość papageno

(Konto usunięte)

Chyba oszalałeś ?

Nie.

A czy kiedy się wpisywałeś na forum to nie wyraziłeś zgody na powstanie tzw. saloniku ???

W 2008 roku to było fajne miejsce. Saloniki nie były potrzebne.

Skoro jesteśmy przy odbanowaniu.

Proponuję odbanowanie Vlada/Atoposa.

Może meteorytyka forum nie zyska na tym ale może będzie znów kolorowo

Dopisujcie się, proszę.

1. rochu.

2.

Chyba będę musiał ci "Mruczku" kochany, te kocie harce troszkę ukrócić! :-)

Chyba będę musiał ci "Mruczku" kochany, te kocie harce troszkę ukrócić! :-)

A to dlaczego?

Skoro nastał nastrój koncyliacji i obietnic przebaczenia/odbanowania, to czemu nie wykorzystać sytuacji aby pójść krok dalej?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

A to dlaczego?

Skoro nastał nastrój koncyliacji i obietnic przebaczenia/odbanowania, to czemu nie wykorzystać sytuacji aby pójść krok dalej?

Choćby dlatego, że wciąż stoimy na skraju przepaści. Zbyt duży krok dalej mógłby nam raczej zaszkodzić :-(

Choćby dlatego, że wciąż stoimy na skraju przepaści. Zbyt duży krok dalej mógłby nam raczej zaszkodzić :-(

A może trzeba właśnie ten krok uczynić?

Tak aby rozbić ten układ, który dławi forum od lat.

Proponowałem wyżej - przywrócić z kopii zapasowej (podejrzewam, że tasiemka mogła się uchować jeszcze) stan forum z początku 2008 r. i zacząć wszystko od nowa.

Przywrócić wszystkich userów wywalonych wtedy przez Józwę i Fr@anza a skasować zaszłości, które były później (np godną ubolewania działalność obecnie zawieszonego moderatora).

Edytowane przez rochu

Skoro jest azyl w postaci saloniku, to w czym problem? Amnestia dla wszystkich zbanowanych.

Edytowane przez jbmar

Konto Atoposa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wygląda na niezbanowane.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gość vittorio

(Konto usunięte)

A nie wydaje Ci się, że właśnie administracja doprowadziła i w dalszym ciągu prowadzi, przez swoje nieprzemyślane decyzje w kierunku przepaści, antagonizując i dzieląc userów na grupy o różnej mocy wpływania na kształt funkcjonowania forum (tylko bez dychotomii proszę).

A może trzeba właśnie ten krok uczynić?

Tak aby rozbić ten układ, który dławi forum od lat.

Zbyt nikła jest moja "siła,moc,potęga" aby to przeprowadzić. Mnie wystarczyła nauczka jaką otrzymaliśmy od "kolegów" po "przewrocie majowym" :-( Rozbity układ jedynie stworzy nisze dla wielu zbyt słabych teraz układów.

Proponowałem wyżej - przywrócić z kopii zapasowej (podejrzewam, że tasiemka mogła się uchować jeszcze) stan forum z początku 2008 r. i zacząć wszystko od nowa.

Propozycje są cenne, jednak tylko te, które maja choć cień szansy na realizację. Ta ich nie ma.

Cokolwiek się planuje trzeba przewidzieć oczywiste konsekwencje.

Albo ktoś nie przewiduje, albo mu obojętne jaki to ma wpływ.

Jedno i drugie to słabe alibi :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

A nie wydaje Ci się, że właśnie administracja doprowadziła i w dalszym ciągu prowadzi, przez swoje nieprzemyślane decyzje w kierunku przepaści, antagonizując i dzieląc userów na grupy o różnej mocy wpływania na kształt funkcjonowania forum (tylko bez dychotomii proszę).

Zrozum proszę, że funkcja jaką zgodziłem się przyjąć nie pozwala mi wyrażać otwarcie swych prywatnych opinii o zarządzie forum. Ryzykując burę, abyś nie poczuł sie zbytym przeze mnie powiem tak.

Jeśli chodzi o Administrację, to są to tacy sami ludzie jak my i również są podatni na zmanipulowanie, bądź uwiedzenie przez perfidię ludzką.

To wszystko w temacie funkcjonowania naszego forum.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.