Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem Salonik w cale niczego nie rozwiązuje - z problemami trzeba walczyć od samego początku a nie po paru latach nic nie robienia - przepraszam robienia niektórym dobrze...

Odpowiem tak. Na tym forum funkcjonuję od wielu lat. Na pewno nie można mnie nazwać barankiem. Z wieloma osobami wchodziłem w spór, czasami bardzo ostry, z wieloma stwierdzeniami się nie zgadzałem, w wiele rzeczy nie wierzę i nigdy tego nie ukrywałem, również w zakładce hi-end. Z branżą i handlem w jakiejkolwiek formie nie mam nic wspólnego.

Nigdy nie zostałem zbanowany przez moderatora.

Co do administracji i towarzystwa "wspólnej adoracji". Audio to jest biznes, to forum również, więc nie oczekuję że moderatorzy będą nieskalanymi dziewicami. Mogę natomiast powiedzieć jedno, jakby to był portal racjonalista.pl to bany sypały by się codziennie setkami. Pod względem wolności wypowiedzi panuje tu eldorado. ;)

A to parę słów od BUM1234`a:

Jak już chcesz protestować, to używaj sensownych sposobów Bum. Nie piję bezpośrednio do Ciebie. Ludzi Twojego pokroju jest tutaj wielu. W trosce wolność słowa, rozpierdzielacie w profesjonalny sposób całkiem sensowne środowisko, a po banie ogrywacie ukrzyżowanych w imię prawdy. Jest to jeden wielki nonsens.

Swojego czasu krucjatę podjął tutaj PawełXYZ. Powtórzę jeszcze raz. Wpiszcie sobie w google hasło 'xyzpawel' i przejrzyjcie pierwszych 10 linków. Komentarz jest zbędny. Jeśli ludzie z zakładki hi-end i Saloniku, który Was tak szalenie rozdrażnił są pyszałkami i idiotami, to na ludzi pokroju PawłaXYZ brakuje skali. ;)

PawełXYZ nie jest żadnym wyjątkiem. Na tym forum prężnie działa co najmniej 20-30 osób równie nawiedzonych jak on, które mają bezwzględny patent na prawdę.

Ostatnia sprawa. Nie dziwię się części osób z Salonika, że nie chcą się otwierać na resztę. Bez względu na to czy wierzą w audio voodoo czy nie, mają dosyć jadowitych tekstów rzucanych pod ich adresem i robienia z nich idiotów, przy każdej nadarzającej się okazji

W tym co napisałem nie ma grama przesady i każdy z Was doskonale o tym wie.

Edytowane przez Mrok

jeśli chcecie być saloniku, to musicie iść stricte za linią partii i absolutnie nie wygłaszać własnego odmiennego zdania, chociażby grzecznie, inaczej czeka banicja :). Cała, naga prawda o saloniku.

To jest perfidne kłamstwo i dobrze o tym wiesz! Ludzie mają różne poglądy ale do tego trzeba mieć klasę, a tej Tobie zabrakło. Możesz teraz tylko poklepywać się po pleckach z kolesiami, którzy wtórują Tobie w takim zachowaniu. I te obrażające nas epitety o braku jaj i nisko upadłym ego. Jesteś żenujący. Ale i tak lubię zwierzaki, nawet jeśli mowa i farbowanym lisie czy koniu trojańskim. W końcu to jednak lis i koń... :-)

Powiedziałbym Tobie po męsku parę prawd ale wasz koleś moderator nawalił mi punktów karnych i tylko czeka żeby założyć mi bana ku waszej radości.

Edytowane przez sly30

Sly, pisz i nie krępuj sie, ulżyć sobie :). Mnie to nie rusza kompletnie, żadna Twoja opinia. Masz zero wiarygodności na tym forum, kropka. Nie naskakuj tez na innych użytkowników jako "kolesiów" atakując mnie. Jeśli juz, to są to moi koledzy i to całkiem liczne grono.

Edytowane przez SVART
Gość vittorio

(Konto usunięte)

Tak więc bezpodstawnie i perfidnie oskarżasz Piano o udział w oszustwie, a już wtedy pisał, że to nie on jest na tym zdjęciu.

Nie on ??? A widziałeś go kiedyś w życiu na oczy ???

Bo ja stwierdzam z całą stanowczością, że na tej fotografii osoba w czerwonej kurtce to jest piano i nie mam co do tego żadnych wątpliwości.

Co więcej to, że ówczesny moderator usunął tamten wpis autorstwa piano nie oznacza, że jego nie ma w ogóle. Owszem jest na serwerze audiostereo, jako archiwum wraz z oryginalnym podpisem fotografii dokonanym przez piano.

Tak więc daruj sobie te swoje krokodyle łzy bo jak mnie dobrze wkurzysz to przykleję więcej kwiatków.

Czy to prawda, że na fotce jest jeden z was? Z tej ekipy "moich przyjaciół" w tym wątku? Ujawnij się kolego z tego zdjęcia.Ale jeśli tak, to vittorio nieźle ciebie utopił i to swojego kumpla z tego wątku....ale jaja... :-)))))

vittorio

pisz co uważasz ale nie wrzucaj fot ludzi których tam nie ma

niestety usuniety jest cały wpis bo nie moge ukryć samej foty

Powiedziałbym Tobie po męsku parę prawd ale wasz koleś moderator nawalił mi punktów karnych i tylko czeka żeby założyć mi bana ku waszej radości.

po co kolejny raz piszesz te prowokacje

chyba ze to taka martyrologia forumowa - to wtedy rozumiem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gdzie nie ma? :)

Pamiętam to zdjęcie i podpis piano, tylko że kontekst był zupełnie inny. Dokładnie nie pamietam ale robił sobie z kogoś jaja..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

JESZCZE NIE USUNĄŁEŚ???!!! Zrobiłem sobie scrolla do albumu.

VITTORIO,

Miałem Cię za kogoś innego, zupełnie innego!

Walnąłeś plamę NA MAXA!!!!!!!!!! Ośmieszyłeś siebie samego!, a przy okazji rykoszetem oberwali twoi sprzymierzeńcy.

A wie dlaczego?

A dlatego, że to co napisałeś jest nieprawdą i niech to teraz potwierdzi ten kto jest na tej fotce ( i teraz TU pisze) czy mam ja mam to napisać, ale powtarzam - będzie Ci Vittorio bardzo GŁUPIO!

Zamieszczając takie posty i zdjęcia bez pewności, kto jest na nich - Jesteście kompletnie NIEWIARYGODNI!!!

Edytowane przez piano
Gość vittorio

(Konto usunięte)

vittorio

pisz co uważasz ale nie wrzucaj fot ludzi których tam nie ma

Co ???

I Ty przeszedłeś na "ciemną stronę" ?

Dlaczego usunąłeś mój post ?

potrafisz przeczytac co napisałem powyzej?

umiesciłes fotografie gdzie nie ma czlowieka o ktorym piszesz

silnik forum tak to skleił ze nie usune samej foty

Ale jaja. Tak rzucali błotem aż sami się w gównie ubabrali i vittorio obrzucił gównem jednego ze swoich i co gorsze pośrednio naraził go na oskarżenie, że to on jest tym oszustem!.... :-))))...bo kto pod innymi dołki kopie, to sam z czasem w nie wpada... :-)

Gość

(Konto usunięte)

Mnie już wywalili z saloniku :).

W sumie mi ulżyło w pewnym sensie, że już nie jestem w salonie. Szkoda tylko tych ciekawych tematów. Ale za to jakie argumenty żółtych karteczek. Pianek i Sly jak zwykle się nie popisali, potrafią buszować jedynie po forum i kiwać ogonkami :). Jednym słowem, jeśli chcecie być saloniku, to musicie iść stricte za linią partii i absolutnie nie wygłaszać własnego odmiennego zdania, chociażby grzecznie, inaczej czeka banicja :). Cała, naga prawda o saloniku.

"Przyznano już 3 żółtych kartek:

Ostrzeżenie od jtvt4c powód: Uczestnik Saloniku obrażający Salonik i jego uczestników po za Salnikiem.

Ostrzeżenie od piano powód: Dwulicowy przeciwnik salonu.

Ostrzeżenie od sly30 powód: Knucie przeciwko użytkownikom Saloniku w celu rozbicia tej zakładki, nabijanie się na Bocznicy z jej użytkowników, dwulicowe, fałszywe wpisy mówiące o sympatii podczas gdy na Bocznicy szydera, pogardliwe traktowanie kolegi Piano".

Niezależnie od waszej mściwości, pozdrawiam serdecznie powyżsi rasowi koledzy salonowi :).

Teraz widzicie ponownie dlaczego np. taki sly i piano panicznie boją się szymona, buma etc., po prostu nie zniosą prawdy, nie mają dystansu i wielu innych atrybutów faceta z przysłowiowymi jajami :).

Prosto i do sedna! I gdzie ta agresja, ataki głoszone przez sly? Mamy Bum podobne spojrzenie na temat, no ale przecież to jest spojrzenie trollerskie :)

Toż to qrwa czysty PIS...

Gość vittorio

(Konto usunięte)

potrafisz przeczytac co napisałem powyzej?

umiesciłes fotografie gdzie nie ma czlowieka o ktorym piszesz

silnik forum tak to skleił ze nie usune samej foty

To wobec tego sprawdź w archiwum, kwiecień-czerwiec 2013 posty autorstwa piano a potem także w okresie późniejszym posty piano na temat tej fotografii.

Dlaczego usunąłeś mój post ?

Dobrze, ze to uczynił. Powinieneś jeszcze podziękować.

Cir wie kto jest na fotce i dlatego usunął.

A ty powinieneś dostać bana na miesiąc za takie działanie!!!

Ja ci go nie dam, ale za to co napisałeś powiem tak;

Od dziś może mi się pan już nie kłaniać!

To wobec tego sprawdź w archiwum, kwiecień-czerwiec 2013 posty autorstwa piano a potem także w okresie późniejszym posty piano na temat tej fotografii.

nie ośmieszaj się więcej!

Walnąłeś STRASZNEGO babola i głupio ci teraz przyjąć na klatę!

Wszyscy już widzeli tego babola, więc teraz twoje znaczenie i wiarygodność upadła do ZERA.

Nigdy się tobie nie kłaniałem.

Kolejne kłamstwo!!!

A u Paltona się nie kłaniałeś, gdy godzinami gawędziliśmy na spotkaniach odsłuchowych, a tych spotkań były co najmniej dwa???!!!

Jesteś perfidnym KŁAMCĄ!!!

Dla mnie to tylko dowód, że nie warto ci ręki podawać w żadnych okolicznościach, bo tylko patrzeć, gdy wbijesz nóż w plecy!

dalsze spory personalne na PW

OK, z mojej str. na tyle.

Nie będzie na PW, bo szkoda mi tuszu na tego kłamcę, który chciał zabłysnąć KŁAMSTWEM I OSZCZERSTWEM!

Prawda jednak szybko wyszła na jaw:)

,,,,Napisano przez piano w 14.05.2013 - 09:29 w Bocznica

Jurgen,

Musisz się bardziej postarać, bo to słowa bez pokrycia:))

Ja np. podczas ostatnich odsłuchów, poszedłem w tym lubieniu nieco dalej i walnąłem sobie fotę z sympatycznym kolegą przed rezydencją Łukasiqa.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

proponuje czytac dokladniej , foty wam nie wkleje ale panowie sa wyraznie widoczni :)

fota zrobiona przed domniemanym domem , na focie kto inny , miejsce ogolnie znane i popularne

domniemany dom rowniez był lipny jak i sam user

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Kolejne kłamstwo!!!

A u Paltona się nie kłaniałeś, gdy godzinami gawędziliśmy na spotkaniach odsłuchowych, a tych spotkań były co najmniej dwa???!!!

Jesteś perfidnym KŁAMCĄ!!!

Dla mnie to tylko dowód, że nie warto ci ręki podawać w żadnych okolicznościach, bo tylko patrzeć, gdy wbijesz nóż w plecy!

Najwyraźniej nie rozróżniasz pomiędzy kłanianiem się a podaniem ręki w okolicznościach gdy do pokoju wchodzi dwóch nieznanych ludzi i witają się ze wszystkimi podając rękę - gdybym się nie przywitał byłby to poważny afront.

Nie gawędziliśmy godzinami i widziałem cię tylko jeden, jedyny raz.

Znacznie więcej czasu przegadałem z choćby Piotr1.

I komu zarzucasz kłamstwo ?

vottorio,

Nie pisz do mnie więcej, OK?!

Po twoim dzisiejszym występie nie mam najmniejszej ochoty na znajomość z tobą w żadnej postaci.

Nawiasem, masz tupet!!!

Cir udowodnił ci że nie miałeś racji, a ty dalej w zaparte!

Żegnam,

Entschuldigung :)

Czy ktoś może przesłać mi rzeczone zdjęcie na pw. lub podać link do tego zdjęcia bo chyba nie "nadanżam".

Kto ,kogo ,kiedy , z kim i na ile okradł ?

Obiecuję ,że w ramach rewanżu wyślę rozbierane zdjęcia mojej narzeczonej ...

Z góry dziękuję

Gość papageno

(Konto usunięte)

Przekupniów należy wygnać ze Świątyni. Wszystkich. I ich kryptonaganiaczy. To co się tu dzieje dziś nie podoba mi się. A może to tylko jest to działanie mające odwrócić uwagę od kwestii restytucji buma? Też paskudne.

Entschuldigung :)

Czy ktoś może przesłać mi rzeczone zdjęcie na pw. lub podać link do tego zdjęcia bo chyba nie "nadanżam".

Kto ,kogo ,kiedy , z kim i na ile okradł ?

Obiecuję ,że w ramach rewanżu wyślę rozbierane zdjęcia mojej narzeczonej ...

Z góry dziękuję

pozostaje jeszcze pytanie KTO ROBIŁ zdjecie ?

:)

Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.