Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie zasadnicze;

- czy ja się do Ciebie przywalam? Ty robisz to przy każdej dobrej okazji - choćby TERAZ. Przywołujesz mnie TU, gdzie nie mam ochoty i nie chce(!)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Człowieku! Robisz aferę tylko dlatego ci nie po drodze ze mną. Gdyby nie ów fakt, to byłoby Ci lotto zdjęcie Co więcej.., nie wykluczone, ze sam poprosiłbyś o więcej, bo wykonane w nietuzinkowym, morskim plenerze.

Robie afere? Raczej bronie zasad, ktore to Wy macie w czterech literach. I nie wiem, czy zauwazyles, ale na ostatnim zdjeciu to byl Twoj dobry znajomy z Salonowego korytka - zasady powinny byc dla wszystkich, skoro tego nie rozumiesz to moze sie zastanow. Ale spokojnie zycie takie sytuacje weryfikuje. Lec do Saloniku, dzien bez dania kartki to dzien stracony..

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość papageno

(Konto usunięte)

Skąd vittorio usuwa konto? Stąd czy stamtąd? Bo to jednak różnica.

A co do owego zdjęcia, czy przy nim była jakaś adnotacja, że jest ono w jakiś sposób chronione, czy vittorio ukradł je?

Z tego co pozostało po interwencji rozumiem, że ów wizerunek wisiał sobie w necie swobodnie na jakiejś stronie. Ja kiedyś wkleiłem z netu zdjęcie Pana Kazuo a bana nie dostałem.

To tak, jak mi się kiedys trafiło w jakiejś knajpce, gdzie, na spotkaniu coś zjazdłem "ostrego" i zmuszony byłem stać jakiś czas w kolejce do kibelka. Jak juz się doczekałem i poczułem smak nadchodzącej ulgi, po wejsciu okazało się, ze tam jest jedynie pisuar.  :)

Kolega opowiadał mi o swojej przygodzie jak wpadł do polskiego busa z "podobnym problemem" jak Twój, a jak się poźniej okazał akurat toaleta z przyczyn technicznych była nieczynna. Ponoć błagał kierowcę o zatrzymanie i mógł liczyć na znaczną grupę wsparcia współpasażerów, ale niestety kierowca okazał się dość nieugięty. W każdym razie wspomina to jako dość traumatyczne zajście :)

Kolega opowiadał mi o swojej przygodzie jak wpadł do polskiego busa z "podobnym problemem" jak Twój, a jak się poźniej okazał akurat toaleta z przyczyn technicznych była nieczynna. Ponoć błagał kierowcę o zatrzymanie i mógł liczyć na znaczną grupę wsparcia współpasażerów, ale niestety kierowca okazał się dość nieugięty. W każdym razie wspomina to jako dość traumatyczne zajście :)

Masakra.

Hegemon, Łamignat i Oferma - tam też była walka i przywódcy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Wuelem
Gość papageno

(Konto usunięte)

Robisz aferę tylko dlatego ci nie po drodze ze mną. Gdyby nie ów fakt, to byłoby Ci lotto zdjęcie

Dodałem kursywę i wyśrodkowałem.

Dodałem kursywę i wyśrodkowałem.

HMMMmmm, nieźle, całkiem NIEŹLE!!!!!, ale do klasy w stylu, formatowania i wizualizacji tekstu postowego jeszcze Tobie TROSZECZKĘ BRAKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++!!!!!?? Ale nie przejmuj się, ja też jak widać muszę potrenować!?!?!?! :).

Edytowane przez SVART

>jar1

Jarku, jesteś moim idolem. ;-)

Czy to ma związek z nową metodą Jara 1 na rozróżnianie kabli wpowadzoną w KAIM? Podobno opracował test ABX , w którym słuchacz ma rozpoznać kabel po brzmieniu uderzeń po jego rzyci w 10 próbach? Nie znam metodologii dlatego interesuje mnie czy testowane kable należą tylko do jednej grupy w danym teście czy też możliwa jest kombinacja np. sieciówka i sygnałowy?

ps

Własne selfi w avatarze to najlepsza metoda na forumowych paparazzi:)

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy to ma związek z nową metodą Jara 1 na rozróżnianie kabli wpowadzoną w KAIM? Podobno opracował test ABX , w którym słuchacz ma rozpoznać kabel po brzmieniu uderzeń po jego rzyci w 10 próbach? Nie znam metodologii dlatego interesuje mnie czy testowane kable należą tylko do jednej grupy w danym teście czy też możliwa jest kombinacja np. sieciówka i sygnałowy?

Możesz zapytać w saloniku.

Możesz zapytać w saloniku.

Chyba się nie nabijasz z saloniku?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)

W ramach debaty rozliczeniowo-naprawczej, mając na względzie funkcjonalność forum, pytam, czy uporczywe powtarzanie od kilku lat tej samej kwestii jest trollingiem?

Pytanie jezd tendencyjne.

Cienkusz.

Zrób tak coby dowolny tekst był linkiem do tego co chcesz.

Nic se nie nabiłeś bo na Bocznicy nie działa, czyli no limit jak na niemieckiej autostradzie :)

A chodziło mi tylko o to aby zamieszczony tekst po najechaniu na niego kursorem był jednocześnie linkiem do strony WWW

Tak sie zdenerwowałem, że zapomniałem jak to zrobić.

Nie denerwuj się złość piękności szkodzi. A z awatara wnioskuję, że dużo jej nie zostało :) :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.