Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli kierowałeś to do mnie, to wyjaśnię - nie jestem przeciwnikiem saloniku! Poszukajcie w tym wątku wpisów z czasów kiedy go wdrażaliśmy. Jestem przeciwny panującej w nim teraz patologii. Nie tym miał być salonik do czego teraz zmierza. Teraz to enklawa bezkarności i samowoli frakcji rządzącej za pomocą tyranii i widma pacyfikacji kartkami!

I kto się na to godził, pytam się kto? Ktoś tam na górze myśli? Wiem, że nie wszystko możesz napisać, ale spoko, rozumiem...

Slaj na miesięcznych wakacjach? Ulala, to se chłopak odpocznie? Chwileczkę, przecież to wspaniały forumowicz jest, a tutaj trolle balują? Houston mamy problem :)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

przywrocic k paltona na moderatora, niech bedzie po staremu:)

dacie pare lajkow?:)

Nie i nie Bubusiu:)

Jestem przeciwny panującej w nim teraz patologii. Nie tym miał być salonik do czego teraz zmierza. Teraz to enklawa bezkarności i samowoli frakcji rządzącej za pomocą tyranii i widma pacyfikacji kartkami!

no masz! znowu nie wyszło?

ten kraj to jakieś fatum prześladuje..

nawet na forum... :)

dacie pare lajkow?:)

klona nie masz?

:)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

I kto się na to godził, pytam się kto? Ktoś tam na górze myśli? Wiem, że nie wszystko możesz napisać, ale spoko, rozumiem...

Slaj na miesięcznych wakacjach? Ulala, to se chłopak odpocznie? Chwileczkę, przecież to wspaniały forumowicz jest, a tutaj trolle balują? Houston mamy problem :)

Może wybierzmy trolla roku ? albo trolla tej wiosny ?

a potem go - na moderatora!

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Robert, jeśli możesz wytłumacz mi proszę jak postrzegasz to, że ci sami ludzie, kiedy wykonałeś ich "prośbę" tak szybko usunęli Ciebie z saloniku i nawet wczoraj użyli tego "zwycięstwa" (...)

Przepraszam Vlado, ale to jest nieprawda. Zobacz przez co wyleciał Palton i kto mu te kartki wlepił. Jak możesz pisać takie rzeczy? Czy osoby, które dały kartkę Paltonowi (de facto jedną dał sobie sam), to są te same osoby, które go prosiły o wyrzucenie Szymona? To są bzdury do kwadratu i w świetle prawa pomówienia!!!! To są zwykłe kłamstwa, wygłaszane przez moderatora forum. Skandaliczne.

Edytowane przez monolithhh

CXN v2 // Roksan K3 // KEF R3

o! samobójca! :)

przyjezdny.

z pasem szahida :)

Przepraszam Vlado, ale to jest nieprawda. Zobacz przez co wyleciał Palton i kto mu te kartki wlepił. Jak możesz pisać takie rzeczy? Czy osoby, które dały kartkę Paltonowi (de facto jedną dał sobie sam), to są te same osoby, które go prosiły o wyrzucenie Szymona? To są bzdury do kwadratu i w świetle prawa pomówienia!!!! To są zwykłe kłamstwa, wygłaszane przez moderatora forum. Skandaliczne.

Ale to nie tak. Zacytowałeś fragment mojego zapytania do Paltona. To pytanie postawiłem na podstawie wpisu jaki zamieścił, bo tak to zrozumiałem. Ja nie wiem za co usunęliście Paltona z saloniku. Wiem za co odszedł z moderacji. Dlatego zadałem pytanie jak to się stało przez kogo i jak Palton to sam postrzega. Jasne że mogę się mylić, bo nie znam sprawy.

Dlatego to było pytanie a nie jak twierdzisz pomówienie.

A co to za obrońca?

Nie obrońca, tylko obiektywny forumowicz o długim stażu znający od lat problemy forum foksiu.

przecież żartujemy

Niusi wsio ryba :-)

Jasne!:)

A w "rybnym" kontekście pozostając: zawsze łowicie w mętnej wodzie?

Co nowi, ewentualni, przychodzący tu Koledzy - mają widzieć?

Na razie obserwują tylko żarcie się wzajemne.

Niby poważnych facetów...

Niusi wsio ryba :-)

Jasne!:)

A w "rybnym" kontekście pozostając: zawsze łowicie w mętnej wodzie?

Co nowi, ewentualni, przychodzący tu Koledzy - mają widzieć?

Na razie obserwują tylko żarcie się wzajemne.

Niby poważnych facetów...

Ups! Coś poszło nie tak, ale przedtem - strona nie istnieje.

:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Dlatego zadałem pytanie jak to się stało przez kogo i jak Palton to sam postrzega. Jasne że mogę się mylić, bo nie znam sprawy.

Stało się to na "wyraźne" życzenie Paltona. Nie będę roztrząsać tego publicznie. Jako, że jestem osobą bezpośrednio związaną z jego żółtą kartką, nie chciałbym, żeby ktoś publicznie zadawał pytania insynujące niejasności. Pozdrawiam.

CXN v2 // Roksan K3 // KEF R3

Moderacja ma zawsze rację nieważne która i nieważne jakie masz argumenty :)

Stało się to na "wyraźne" życzenie Paltona. Nie będę roztrząsać tego publicznie. Jako, że jestem osobą bezpośrednio związaną z jego żółtą kartką, nie chciałbym, żeby ktoś publicznie zadawał pytania insynujące niejasności. Pozdrawiam.

Ja byłem tym drugim i kogo jak kogo ale mnie chyba nikt nie podejrzewa o konszachty z Paltonem w celu usunięcia Szymona :) To są fakty ale co z tego ...

To do Ciebie Włodek.

A ty klonie jakie masz argumenty?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Panowie połowę tej piany tutaj można obalić datami, cytatami i faktami !

Ale nic bawcie się dobrze dalej ... :)

Edytowane przez jtvt4c

To nie ma znaczenia o jak długim stażu, wszak salonik to twór jeszcze w powijakach, więc kolega zna jego genezę.

Jeszcze aby już dokładnie wszystko wyjaśnić jeśli chodzi o moje podejście do saloniku.

Podobał mi się ten pomysł w kształcie jaki był nam na początku zaprezentowany. Jednak nie okazał się oazą spokoju tylko azylem konkretnych ludzi w wykorzystujących swą hegemonię w konkretnych celach pod egidą całego forum.

Teraz stworzono forum w forum. Do tego całkowicie jednostronnie niezależne od swej macierzy. Oni mogą wszystko na całym forum, ale główne forum może im naskoczyć.

No to wybaczcie coś tu nie gra.

Teraz główne forum w definicji subforum jest postrzegane jako dziedzina trolli przed którymi to uczestnicy subforum się schronili do swej enklawy.

Bocznica i wszyscy w niej piszący to supertrolle, a ja już zostałem nazwany ich królem :-)

Zatem nie dziwcie się, że kiedy potwierdzają się skargi, że iluś z moich trolli zostało zaproszonych do udziału w saloniku, zgłosili się, otrzymali akceptację i zanim cokolwiek zdołali tam opublikować, zostali wywaleni na zbity pysk, bo to przecież trolle, to mną szarpnęło!

Ta zabawa nie jest fair. I dlatego moja obecna postawa wobec saloniku w tym kształcie jest taka a nie inna.

Może wybierzmy trolla roku ? albo trolla tej wiosny ?

Ale Troll tego forum jest tylko jeden :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Zatem nie dziwcie się, że kiedy potwierdzają się skargi, że iluś z moich trolli zostało zaproszonych do udziału w saloniku, zgłosili się, otrzymali akceptację i zanim cokolwiek zdołali tam opublikować, zostali wywaleni na zbity pysk, bo to przecież trolle.

stara, wschodnia metoda

ta blisko-bliskowschodnia :)

Jeśli kierowałeś to do mnie, to wyjaśnię - nie jestem przeciwnikiem saloniku! Poszukajcie w tym wątku wpisów z czasów kiedy go wdrażaliśmy. Jestem przeciwny panującej w nim teraz patologii.

Absolutnie nie do ciebie.

Natomiast tutaj widzę nie mniej patologii.

jar1

bo tu ta stara, pszenno-buraczana

z deszczem po ryju

Edytowane przez audiograde

Ja byłem tym drugim i kogo jak kogo ale mnie chyba nikt nie podejrzewa o konszachty z Paltonem w celu usunięcia Szymona :) To są fakty ale co z tego ...

To do Ciebie Włodek.

To bardzo Ok z Waszej strony, że otwarcie rzuciliście trochę światła na tę sprawę. Jak widzicie tworzenie tajemnych enklaw nie wnosi spokoju i zgody w żadne społeczeństwo. Wręcz przeciwnie, tworzy teorie spiskowe i mnóstwo niedomówień.

Oj to zależy od opiniodawcy :)

Raczej od klasy motoru :)

Ta zabwa nie jest fair. I dlatego moja obecna postawa wobec saloniku w tym kształcie jest taka a nie inna.

ja tylko jednej rzeczy nie rozumiem - można mieć dobre intencje itd

ale metody dzielenia - wiadomo czym się zawsze kończą

poza tym - przecież to utopia :)

jak każda idea

nie rozumiem - jak można wierzyć w bajki :)

Edytowane przez audiograde

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.