Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

A z tymi kosztami sądowymi, jeśli nakaz jest prawomocny, możesz iść spokojnie do komornika i egzekwować, pytanie tylko, czy będzie z czego ściągać kasę (wątpię szczerze) i czy Ci się w ogóle chce kopać z koniem.

sprawa w toku, nie ja będę "się kopał" zrobi to pełnomocnik

generalnie zgadzam się z innymi twoimi postami, natomiast tutaj chce zapytać, czyżbyś aspirował do bycia sędzią i katem w jednym? skad wiesz, ze to wylacznie domniemania i pomowienia, skoro nie ma prawomocnego wyroku sadu?

Już pisałem w słowie od siebie, jaki mam pogląd na tę sprawę. I w dalszym ciągu absolutnie odcinając się od bycia orzecznikiem i ramieniem sprawiedliwości, zwyczajnie, po ludzku uważam, że w tej chwili stopień nagonki jaką stosujecie jest wielce przesadzony.

Doskonale równiez widzę, że sam Jerzy stymuluje swoim postępowaniem i wpisami na forum taką właśnie Waszą reakcję. Dlatego jak zaznaczyłem wcześniej, teraz interesuje mnie ta sprawa wyłącznie z punktu pełnionej funkcji.

W.

sprawa w toku, nie ja będę "się kopał" zrobi to pełnomocnik

Trochę źle się wyraziłem powinienem napisać:

Wyrok sądu (pozytywny dla mnie) mam w ręku, odzyskiwanie w toku, nie ja będę "się kopał" zrobi to pełnomocnik.

Trochę źle się wyraziłem powinienem napisać:

Wyrok sądu (pozytywny dla mnie) mam w ręku, odzyskiwanie w toku, nie ja będę "się kopał" zrobi to pełnomocnik.

najwazniejsze to nie odpuszczac, nawet gdybys mial do tego doplacic, to warto temu panu zrobic troche pod gorke, niech poczuje na wlasnej skorze, jak czuli sie inni tak wlasnie przez niego traktowani.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

SVART>>

Używasz we wpisie 7x "Jureczku", do tego erystyka na poziomie przedszkola... z czym ja mam tu polemizować??? Może z tym, co i w jaki wyrafinowany sposób wypisujesz o uczestnikach audiostereo.pl na innym forum, dwulicowcu? Jak nagabujesz ludzi do niszczenia tego miejsca?

Powtórzę to, co napisałem już kiedyś gdy odnosiłem się do wpisu forumowicza Twojego pokroju- takie odpowiedzi są przeznaczone dla wszystkich poza trollami.

Nie dam się wciągnąć w dyskusję na takim poziomie. EOT.

Najdroższy testerze ex-redaktorze, ex-moderatorze, konstruktorze paltonie, Robercie T.,

nie będę wypluwał z siebie tak tutaj ani w nigdzie indziej jadu i wyzwisk, podobnie jak ty to robiłeś, robisz i jak widać nadal będziesz robił. Inteligentni ludzie podobno się uczą na własnych błędach, natomiast tutaj mamy doskonały odmienny przykład jak fobie, wybujałe ego, butność, zarozumiałość i wiele innych negatywnych cech potrafią zastąpić inteligencję z marnym skutkiem. Z każdym swoim postem pogrążasz się jeszcze bardziej, choć wydawało się, iż dna już dawno temu sięgnąłeś. Mnie interesują wyłącznie twarde fakty, a te wyłuszczyłem powyżej, jak i wiele razy wcześniej. Jak widać prawda w przysłowiowe w oczy kole. Widzisz, ja i podobni mi inni użytkownicy tego forum (wg ciebie oczywiście trolle) punktujemy w sposób spokojny i z dystansem pisząc nieetyczne metody postępowania, a Ty od razu z siekierą-wyzwiskami (kiedyś z punktami i banem :) ). Tobie najwyraźniej pozostały jedynie powyższe argumenty, zarzucanie dwulicowości, wulgaryzmy, wyzywane admina itp.? Kto się przejmie twoimi miałkimi zarzutami? Przecież ciebie nawet branża omija szerokim łukiem, a zwykle się śmieją, że jak coś dostaniesz do recenzji (jeśli nie zlituje się Nautlilus), to będą to ustroje akustyczne lub stoliki Rogoż. Erastykę natomiast drogi kolego uprawiałeś na AS sam przez ostatnie lata, efekty widać wszędzie, nawet administracja miała ciebie dosyć.

A "Jureczek"? Jeśli jak sam wspomniałeś darzycie siebie taką wielką sympaterką, grillowaniem, pontonowaniem, to przecież "Jureczek" nie jest zwrotem negatywnym, wręcz przeciwnie, podkreśla zażyłość waszej relacji. Ja mam przyjaciela Stanisława i zwracam się do niego Staś, nic w tym złego. Aaa, ja wiem, do hrabiów per herbami się trzeba zwracać, to w takim razie przepraszam, stąd użyłem wstępu, aby hrabiego naszego testera nie urazić poprzez wymianę wszystkich tytułów (mam nadzieję, że żadnego istotnego nie pominąłem).

Udanego wieczoru testerze paltonie :)

P.s. Jeśli moderatorzy uznają określenie "Jureczek" jako pejoratywne w kontekście przyjaźni pomiędzy paltonem a prowadzącym firmę pn. Harpia Acoustics, to proszę każde użyte przeze mnie słowo "Jureczek" zamienić na "Pan Jerzy - Konstruktor Harpia Acoustics".

Chciałem coś napisać, ale ... wszyscy dla których warto się trudzić już wszystko wiedzą.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Chciałem coś napisać, ale ... wszyscy dla których warto się trudzić już wszystko wiedzą.

Wydaje mi się że wielu "trolli" do których i mam zaszczyt się zaliczać jednak przeciera oczy ze zdumienia :)

Widząc co się tutaj dzieje ostatnimi czasy !

Oczywiście wolni od "narodowej głupoty" są wszyscy którzy używają tego pojęcia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I zadaje sobie pytanie - kto za tym stoi?

No jak to kto - trolle i cykliści.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

to ci co sobie marchwią? :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Klient ma prawo do obrony swych inwestycji. Poprzez odpowiednie instancje prawne. Rzecznika praw konsumenta, Prawo Cywilne i Handlowe.

Czy obmawiając tutaj na otwartym forum firmy Ha oraz personalnie jej właściciela masz status poszkodowanego? Jeśli nie, jesteś tylko hejterem podlegającym Prawu Karnemu!

I vice versa. Czy właściciel zgłosił hejt do prokuratury lub wytoczył cywilną sprawę sądową?

A nawet jeżeli obydwaj to zrobili, to i tak do czasu zapadnięcia prawomocnego wyroku sądowego, są niewinni :)

Oczywiście, że tak. Wystarczy, że naganiacz przestanie się "dogadywać" z tymi przykładowymi producentami i masz to jak w banku. Przykłady min. Martona, Ayona i Harpii doskonale to obrazują.

Jeśli ktoś twierdzi, że hejt związany z Harpią jest bezinteresowny, ten jest zwyczajnie naiwny lub niezorientowany. Manipulanci rozdmuchali i wykorzystali potknięcie Jurka, przy okazji niszcząc też mnie. Ci sami trolle modlą się o kolejną wpadkę, bo prawda jest taka, że w d... mają poszkodowanych, to tylko narzędzie do niszczenia przeciwnika. Nie ma tu sensu rozwijać szczegółów. (.................)

No pięknie. Oskarżyłeś forumowiczów o interesowność, nazwałeś ich hejterami, naganiaczami, manipulantami i trollami.

Spodziewam się, że dysponujesz dowodami - w postaci prawomocnych wyroków sądowych - bo w przeciwnym wypadku, wnioskuję o dożywotniego bana dla Ciebie.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

I vice versa. Czy właściciel zgłosił hejt do prokuratury lub wytoczył cywilną sprawę sądową?

A nawet jeżeli obydwaj to zrobili, to i tak do czasu zapadnięcia prawomocnego wyroku sądowego, są niewinni :)

No pięknie. Oskarżyłeś forumowiczów o interesowność, nazwałeś ich hejterami, naganiaczami, manipulantami i trollami.

Spodziewam się, że dysponujesz dowodami - w postaci prawomocnych wyroków sądowych - bo w przeciwnym wypadku, wnioskuję o dożywotniego bana dla Ciebie.

Dopisuję się do wniosku!

A kto mnie dopisze?

Z ostatniej chwili, podobno są zapisy na jakiś bus sądowy? Ktoś coś wie? Chciałbym się jeszcze zabrać - może ławnikiem zostanę? Głośna sprawa, wręcz powiatowa :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ha! Załapałem się! Ale na... NimbusBus - jakaś nowa linia w PKP-Cargo, w wagoniku już mam miejsce i jest git :D

Proszę nie denerwować Pana Jureczka. Ostatnio nerwy ma jak postronki, na pw już nie wytrzymał i puścił...Wodze fantazji. Dawno nie spotkałem się z tak wyszukanym słownictwem i kulturą osobistą.

Jednym słowem chłop napisał co mu na wątrobie leżało ,(............)

Jako potencjalny klient czuję się rozpieszczony.

Edytowane przez vlado
wpis prowokacyjny.

Roberto ma niezwykle słabą pamięć. Przypomnę ci ex moderatorze, to Ty we własnej osobie przemianowales moje konto prywatne z 2003 roku na firmowe. Nigdy o założenie takowego nie wnioskowałem. Taka ironia losu. Przestań płakać i pisać nieprawdę bo moja kultura też ma granice. Sam z funflami ubzduraliscie sobie ze jestem wlascicielem wymienionej firmy! Apeluję także abyś nie obrażał innych moderatorów bo do pięt im nie dorastasz.

Edytowane przez Szymon1

.

Moje konto prywatne założone w 2003 roku przemianowal na firmowe wiele lat później (gdzieś koło 2011/2012 roku). Wcześniej nikt nie wpadł na tak błyskotliwy pomysł.

Mi ręce i nogi opadły po tym ostatnim tygodniu w wątku. I nic nie napiszę. Słabo mi było i dobrze że ostatni wpis paltona zniknął. Bo kuriozum trwałoby dalej....

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Chodzi o to, że Tapatoka nie działa :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Chodzi o to, że Tapatoka nie działa :)

Sam Tapatalk, jak najbardziej działa na innych forach. Coś się na Audio Stereo popsuło ostatnio. Bo przedtem było dobrze.

+ za fonetykę :)

Edytowane przez patrick.mc

Ja zaglądam:)

Chyba nikt inny nie korzysta z tego tapaciaka bo nie ma więcej zgłoszeń..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja korzystałem, póki mi się telefon nie rozdupcył i teraz mam starą Nokię :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.