Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Wywalic to g**no, lajki, srajki, i bedzie spokoj. Nikt nie bedzie pisal dla lajkow. Proste.

A jak ktos je tak bardzo potrzebuje to moze niech sobie w realu znajdzie jakas lepsza forme dowartosciowania.

Edytowane przez Marcinus
Nieodpowiedni język

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, Marcinus napisał:

Były takie emotki i pamiętam, że niektórzy co dziś za nimi "tęsknią", kiedyś byli za ich zlikwidowaniem.

Bardzo dobrze pamiętam , komu przeszkadzały .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Niektorzy pisza glownie dla lajkow. Stad tyle glupot. I stadka wzajemnie te glupoty promujace.

No ale przeciez forum zalezy na wpisach. Bedzie mniej glupich wpisow, bedzie mniej wpisow calosciowo, a to przelozy sie na mniejsza popularnosc, a to z kolei na mniej reklam. Proste.

Dlatego trzeba zostawic. Niewazne, ze glupoty, niewazne ze okladanie, wazne, ze duzo.

Niewazne co gadaja, wazne, ze gadaja.

Zaraz bedziecie widzieli zwolennikow tej formuly.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

15 minut temu, MV2 napisał:

Nie ma żadnej emotki wyrażającej dezaprobatę . Nie proponuję emotki w stylu ,,wymiotujący" , ale jakąś zwyklą , która wyraża sprzeciw [były takie] .

Brak emotki negatywnej skłania do riposty , która często kończy się zadymą i masą zgłoszeń .

To jest skutek nie tyle braku emotki wyrażającej negatywny stosunek do wypowiedzi, ale braku umiejętności wyrażania negatywnych ocen zgodnie z Regulaminem i Netykietą.

A potem jest... żal, że

20 minut temu, MV2 napisał:

Skutek jest taki , że typ wybitnie negatywny może pisać podłe teksty , a oponentów zgłaszać . Skutek wiadomy .

• Administratorzy
22 minuty temu, bubusia napisał:

Nikt nie bedzie pisal dla lajkow. Proste.

Nikt nie pisze dla jajków. A samo likowanie to swego rodzaju wyrażanie opinii na temat wpisu. 

18 minut temu, bubusia napisał:

Niektorzy pisza glownie dla lajkow. Stad tyle glupot. I stadka wzajemnie te glupoty promujace.

No ale przeciez forum zalezy na wpisach. Bedzie mniej glupich wpisow, bedzie mniej wpisow calosciowo, a to przelozy sie na mniejsza popularnosc, a to z kolei na mniej reklam. Proste.

Dlatego trzeba zostawic. Niewazne, ze glupoty, niewazne ze okladanie, wazne, ze duzo.

Niewazne co gadaja, wazne, ze gadaja.

Zaraz bedziecie widzieli zwolennikow tej formuly.

Jeżeli ktoś nie chce używać to nie zmusza się do tego. 

Rozprawiamy nad sensem emotki "uśmiech"  a nie całego przebudowania systemu. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, Espectro napisał:

Nikt nie pisze dla jajków.

A skad wiesz?

Jaja maja niektorzy male, to i pisza. Ktos da jajko i juz rosna:)

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
10 minut temu, Zyzol napisał:

To jest skutek nie tyle braku emotki wyrażającej negatywny stosunek do wypowiedzi, ale braku umiejętności wyrażania negatywnych ocen zgodnie z Regulaminem i Netykietą.

O ile rozumiem że w sposób kulturalny mozna wyrażać własne poglądy to już chodzenie po forum za nielubianym userem i klikanie mu pod każdym wpisem "nie lubie" jest dziecinadą. 

1 minutę temu, bubusia napisał:

A skad wiesz?

To mamy influenserów na forum ? 

Pewnie. I to niejednego. Agentow, trolli, influencerow, wszystkiego pelno. Chlopie, to oczywista oczywistosc.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy

Ja nie pisze dla lików a po to, aby skomunikować się z kimś innym i coś się dowiedzieć lub porozmawiać na jakiś temat.

To, że inni dają mi liki gdy coś głupiego bądź mądrego napisze to inna kwestia i nie planowałem we wpisie tego, aby uzyskać jak największą ilość owych punktów. Liki to szybka forma pochwały lub utożsamienia się z wypowiedzią bez cytowania i pisania "Dobrze gada, polać mu" 

Jeżeli emotka uśmiechu jest używana do trollingu w tematach to bez problemu można zdjąć na jakiś czas lub podmienić na inną bardziej wypośrodkowaną. 

Dla jednego rybki, dla drugiego pipki.

Przestan sie wczuwac w te emotki. Albo zostaw jak jest, albo wywal wszystkie.

Szkoda se dupy zawracac, kolego mod.

Sa wazniejsze problemy.

Edytowane przez bubusia

5 minut temu, Espectro napisał:

chodzenie po forum za nielubianym userem i klikanie mu pod każdym wpisem "nie lubie" jest dziecinadą. 

Niektórzy właśnie to robią, używając emotikona "Uśmiech". Wyśmieją w czambuł wszystko, co ktoś napisze.

Dajcie lepiej jakis charity link, tylu tu nas oszolomow, chociaz cos wesprzemy.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Niektórzy właśnie to robią, używając emotikona "Uśmiech". Wyśmieją w czambuł wszystko, co ktoś napisze.

No fakt, ostatnio niejaki MV za mna biegal:)

• Administratorzy
7 minut temu, Bobcat napisał:

Dlatego jestem jako tako skłonny do wycofania lub podmiany owej emotki na coś innego.

7 minut temu, bubusia napisał:

Dajcie lepiej jakis charity link, tylu tu nas oszolomow, chociaz cos wesprzemy.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Tematów kilka jest na bocznicy własnie o pomocy. 

https://www.audiostereo.pl/topic/158299-polska-akcja-humanitarna-pomoc-mieszkańcom-ukrainy-zbiórki-spis/

14 minut temu, Espectro napisał:

O ile rozumiem że w sposób kulturalny mozna wyrażać własne poglądy to już chodzenie po forum za nielubianym userem i klikanie mu pod każdym wpisem "nie lubie" jest dziecinadą. 

Tak. Tylko, że rzeczywistość na Bocznicy często wymyka się normalnemu rozumieniu i rozumowi też.

• Administratorzy
Teraz, Zyzol napisał:

Tak. Tylko, że rzeczywistość na Bocznicy często wymyka się normalnemu rozumieniu i rozumowi też.

Nie każdego konia daje się osiodłać i nie każdego człowieka zmusić do pisania kulturalnie. 🙂 Bocznica taka jest, nie ma co wymagać wielkich czynów. Ale kultura choćby wypowiedzi to klucz. 

45 minut temu, Marcinus napisał:

Były takie emotki i pamiętam, że niektórzy co dziś za nimi "tęsknią", kiedyś byli za ich zlikwidowaniem.

.

47 minut temu, bubusia napisał:

Maja chlopaki problemy.

No właśnie na przykład ty ofiarnie z emotikonami wojowałeś, Bupek.

A później, gdy już oglosiłeś zwycięstwo, w następnym zdaniu rzekleś: " - w zasadzie to mam to w dup4.

Tak było. Niech jadą!!!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Administratorzy
Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

.

Kto nie wojował. Każdy prawie gdy były minusowe liki. 🙂 

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

.

A później, gdy już oglosiłeś zwycięstwo, w następnym zdaniu rzekleś: " - w zasadzie to mam to w dup4.

Tak było. Niech jadą!!!

Masz racje, srednio mi na tym zalezalo, teraz tez.

Chodzilo o wygrana:)

AS to tez troche sportu.

Ale jest jak pisze.

Edytowane przez bubusia

15 godzin temu, soundchaser napisał:

Ale lajków dostałeś za ten wpis...to jest żenujące ile ludzi popiera takie teksty.

Fajny komentarz na temat lajków . Faktycznie , może zlikwidować wszystkie [?].

Edytowane przez MV2

O jest MV.

MV, pamietasz jak za mna latales z usmieszkami?

🙂

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
Teraz, MV2 napisał:

ooo to może głosowanie utajnić  ? 

Teraz, bubusia napisał:

O jest MV.

MV pamietasz jak za mna latales z usmieszkami?

🙂

Może Cię polubił i tyle. 🙂 

1 minutę temu, Espectro napisał:

ooo to może głosowanie utajnić  ? 

Pokochal:)

Dobra, zostawmy, bo sie zaraz wk....

Edytowane przez bubusia

Matkojedyno! Marcin!! Aleś popadł!!!

😃🤭🚀

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
7 minut temu, bubusia napisał:

MV, pamietasz jak za mna latales z usmieszkami?

Zgłoś . Pamiętam , jak mi tyłek obrabiałeś i rekord punktów [8] , który zakończył mój poprzedni żywot . 

Najlepiej się ode mnie odczep , bo moich sympatii do Ciebie nie zdzierży hurtownia punktów . Żegnam .

7 minut temu, Espectro napisał:

To było dobre . Pucharek za cięty dowcip .

Edytowane przez MV2

• Administratorzy
4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

😃🤭🚀

Screenshot_20220323-115149.png

O nie wydało się. Wybór ciężki. Ale jak by ktoś dostał punkty i bana na 3 lata to raczej to @Marcinus nie ja. 

• Moderatorzy
4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

😃🤭🚀

Ukryta Zawartość

Trudno się odmawia, jeśli ktoś tak ładnie prosi 🙂 .

Jakoś to będzie...

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

🙂

Nie mowilem.

3 minuty temu, MV2 napisał:

Zgłoś . Pamiętam , jak mi tyłek obrabiałeś i rekord punktów [8] , który zakończył mój poprzedni żywot . 

Najlepiej się ode mnie odczep , bo moich sympatii do Ciebie nie zdzierży hurtownia punktów . Żegnam .

Coś jednak iskrzy. 

No no Marcinus, brawo.

Teraz, Espectro napisał:

Coś jednak iskrzy. 

Love at first sight:)

31 minut temu, Bobcat napisał:

Ojej, straszne i tragiczne.

Mogę podać taki nick jeśli potrzeba.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.