Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mnie masz na myśli to wyjaśniam.....nie trafiłeś, pudło.
Sam się dziwię czystkom w tym temacie a pozostawienie mojego wpisu (odnoszącego się do wpisów usuniętych) jest bardzo niemądre, kuriozalne!    😉

Jeszcze pytanie dotyczące wpisu z poprzedniej strony.
Czy należy zgłaszać w tym temacie wpisy w których nie ma merytorycznej treści a są zawarte tylko insynuacje, kłamstwa  pisane w celach prowokacyjnych?
Myślę że wyjaśniono tu co grozi za trolling a to o czym piszę jest jeszcze gorsze.....niektórzy o tym zapominają.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
20 godzin temu, argus napisał:

Czyżby nie wolno było komentować pazerności caritasu (w sensie jego poważnego przegięcia z kosztami własnymi) ???

A nie wypowiem się bo sprawy nie znam. Ale pewnie off top jakiś poleciał. 

Bardzo bym jednak prosił o pisanie na temat.

Tematy o wszystkim i niczym już są tutaj w dziale.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Świetnie! Cenzura, zdjęła mój post, w którym stanąłem po stronie @MV2, po którym wiadomo kto i wiadomo jaki, pojechał jak gówniarz w przedszkolu po nicku. W kolejnym poście, usiłował bronić swojego prawa do przedszkolnych prób obrażania innych i kolejny raz starał się obrazić @MV2 Mój post pokazywał punkt po punkcie bezsensowność i manipulacje w owej obronie. Ale to nie mój post został na forum. Został zdjęty za:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziwne, że jednym wolno, innym nie. Tym bardziej, że akurat stwierdziłem dostępny fakt, który miał miejsce ileś stron wstecz.

IMG_20220707_093535.thumb.jpg.ab2d813dfd047876bea0931e33034de3.jpg

IMG_20220707_093551.thumb.jpg.9d82a05995ab5e7a1704b46b1bb2f789.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
13 minut temu, Mickey6 napisał:

Świetnie! Cenzura, zdjęła mój post, w którym stanąłem po stronie @MV2, po którym wiadomo kto i wiadomo jaki, pojechał jak gówniarz w przedszkolu po nicku. W kolejnym poście, usiłował bronić swojego prawa do przedszkolnych prób obrażania innych i kolejny raz starał się obrazić @MV2 Mój post pokazywał punkt po punkcie bezsensowność i manipulacje w owej obronie. Ale to nie mój post został na forum. Został zdjęty za:

IMG_20220708_111743.thumb.jpg.21ff9b58d84f67294f2f42679b093818.jpg

Dziwne, że jednym wolno, innym nie. Tym bardziej, że akurat stwierdziłem dostępny fakt, który miał miejsce ileś stron wstecz.

IMG_20220707_093535.thumb.jpg.ab2d813dfd047876bea0931e33034de3.jpg

IMG_20220707_093551.thumb.jpg.9d82a05995ab5e7a1704b46b1bb2f789.jpg

0 punktów zaczepka personalna 

image.png

Bardzo proszę o nie odwoływanie się od ostrzeżeń za 0 punktów. 

Poza tym wykazuje Pan skłonności nienawiści w stosunku do Katolików.

image.png

Innych wpisów ukrytych nie widzę. 

image.png

Przy okazji ban w temacie Kościoły. 

12 minut temu, Espectro napisał:

Bardzo proszę o nie odwoływanie się od ostrzeżeń za 0 punktów. 

Nie odwołałem się. Skomentowałem fakt, że wypaczony post z zawartą (kolejny raz) "wycieczką osobistą" wisi dalej a moja próba jego weryfikacji została zdjęta. Zwłaszcza mam na myśli fragment, w którym obrażany @MV2może zostać sam uznany za jeszcze bardziej obrażającego dzięki fragmentowi:

Ukryta Zawartość

Autorem tych słów jest ktoś inny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mickey6
  • Administratorzy
1 minutę temu, Mickey6 napisał:

Nie odwołałem się. Skomentowałem fakt, że wypaczony post z zawartą (kolejny raz) "wycieczką osobistą" wisi dalej a moja próba jego weryfikacji została zdjęta. Zwłaszcza mam na myśli fragment, w którym obrażany @MV2może zostać sam uznany za jeszcze bardziej obrażającego dzięki fragmentowi:

IMG_20220708_114830.jpg

A ten wpis też ciekawy. (Maju)

Zerknijmy.

13 minut temu, Espectro napisał:

Poza tym wykazuje Pan skłonności nienawiści w stosunku do Katolików.

Ale chyba nie aż taką jak oni do wszystkiego co nie jest po ich myśli. 🙂

Ps. Słowo "fetysz" faktycznie to ukazuje.

• Administratorzy
Teraz, Mickey6 napisał:

Ale chyba nie aż taką jak oni do wszystkiego co nie jest po ich myśli. 🙂

Ps. Słowo "fetysz" faktycznie to ukazuje.

ps. Jeżeli widzi Pan takowe wpisy proszę o zgłaszanie a nie pisanie tutaj z żalami. 

Sprawa wyjaśniona.

4 minuty temu, Mickey6 napisał:

IMG_20220708_114830.jpg

Fragment jest wycięty z kontekstu i poza tym jest cytowaniem możliwe że wpisy innego autora niż sam Maju czy też MV2 vel Mysza 

Rozumiem że chodzi o wpis:

https://www.audiostereo.pl/topic/118348-kościoły-działalność-instytucji-religijnych-wątek-ogólny/?do=findComment&comment=5611548

Oraz cytowanie :

https://www.audiostereo.pl/topic/111979-forum-funkcjonalność-sprawy-moderacyjne/page/1050/#comment-5612006

7 minut temu, Espectro napisał:

A ten wpis też ciekawy. (Maju)

Zerknijmy.

Śpieszę przypomnieć (by nie doszło do nieporozumienia), że to nie moje słowa, to cytat autorstwa @MV2....wytłumaczyć też należy wiadomej osobie że "wycieczka osobistą" nie jest posłużenie się byłym nickiem tego użytkownika.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

4 minuty temu, Espectro napisał:

ps. Jeżeli widzi Pan takowe wpisy proszę o zgłaszanie a nie pisanie tutaj z żalami

Chciałem wyprostować co uznałem za słuszne. Zero żali.

Ograniczenia

Przyznano punktów: 2 , wygasają 07.08.2022 12:00

Informacja dla użytkownika

"...że taki typek , co przekręca nick , to ostatnie ścierwo , bo , że to ścierwo , to fakt..."

Poproszę o następne punkciki , bo ja podtrzymuję pow. opinię .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

28 minut temu, Espectro napisał:

Fragment jest wycięty z kontekstu i poza tym jest cytowaniem możliwe że wpisy innego autora niż sam Maju czy też MV2 vel Mysza

Znowu muszę wyjaśnić.....autorstwo jest bez wątpienia @MV2 (w temacie o Kościołach), kontekst był jasny i  oczywisty.
Była to jego odpowiedź na sugestię @Bobcat by zgłosić mój wpis gdzie napisałem o nim identycznie jak Pan. 
 🙂

Edycja: spóźniłem się, sprawca wprawdzie nie wykazał skruchy ale się przynajmniej przyznał.

Proszę go czasem za to nie karać, trochę w tym zajściu jest mojej winy, bo zapomniałem o jego nadwrażliwości na takie sytuacje. Poza tym nie jest w stanie mnie obrazić.....  😉

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
5 minut temu, Maju napisał:

Znowu muszę wyjaśnić.....autorstwo jest bez wątpienia @MV2 (w temacie o Kościołach), kontekst był jasny i  oczywisty.
Była to jego odpowiedź na sugestię @Bobcat by zgłosić mój wpis gdzie napisałem o nim identycznie jak Pan. 
 🙂

Edycja: spóźniłem się, sprawca wprawdzie nie wykazał skruchy ale się przynajmniej przyznał.

Proszę go czasem za to nie karać, trochę w tym zajściu jest mojej winy, bo zapomniałem o jego nadwrażliwości na takie sytuacje. Poza tym nie jest w stanie mnie obrazić.....  😉

Tak jest. Pan tylko cytował. 

MV2 Jak widać juz otrzymał punkty. 🙂

Spokojnego weekendu. 

27 minut temu, Mickey6 napisał:

Chciałem wyprostować co uznałem za słuszne. Zero żali.

Proszę zgłaszać takowe wpisy.  Miłego dnia.

42 minuty temu, Espectro napisał:

vel Mysza 

Chamstwo i prostactwo .

15 minut temu, Espectro napisał:

Jak widać juz otrzymał punkty.

Wiem, chodzi mi o to by go nie karać za to że jest nadwrażliwy na cytowanie jego byłego nicka.....za to że pozwala sobie na kolejne uszczypliwości.

Przy okazji dziękuję za usunięcie mojego wpisu który był komentarzem do wpisów usuniętych (temat "Pomoc uciekającym przed Wojną").
Może to że sam o to prosiłem zamknie usta tym którzy mnie posądzali o zgłaszanie tych wpisów o Caritasie. 

Edytowane przez Maju

1 godzinę temu, Espectro napisał:

MV2 vel Mysza

Jaka moderacja takie forum. 

Edytowane przez Mickey6
  • Administratorzy
Teraz, Mickey6 napisał:

Jaka moderacja takie forum. 

IMG_20220708_121255.jpg

IMG_20220708_114830.jpg

?

Po co Pan edytuje wpis teraz ?

Teraz, Espectro napisał:

?

Wywaliłem podczas edycji te screeny, które wygrały się przez nieuwagę moją bo zalegały z poprzedniego wpisu. 

• Administratorzy
Teraz, Mickey6 napisał:

Wywaliłem podczas edycji te screeny, które wygrały się przez nieuwagę moją bo zalegały z poprzedniego wpisu. 

k a wpis po co ? jak temat załatwiony ?

1 minutę temu, Espectro napisał:

?

Dorosły Użytkownik pisze, że sobie nie życzy konkretnego sposobu nazywania go. Jeden wykorzystuje parę razy ten fakt, żeby mu w miękki sposób dopieprzać a drugi... Widzimy właśnie co.

• Administratorzy
11 minut temu, Mickey6 napisał:

Dorosły Użytkownik pisze, że sobie nie życzy konkretnego sposobu nazywania go. Jeden wykorzystuje parę razy ten fakt, żeby mu w miękki sposób dopieprzać a drugi... Widzimy właśnie co.

To że user mógł powrócić na forum to kwestia dobrej woli. A to że sam się przyznał w którymś z tematów o takowym poprzednim koncie i fakt że wykazuje 1-1 takie same skłonności tylko potwierdza że to ten sam user.

18 minut temu, Espectro napisał:

To że user mógł powrócić na forum to kwestia dobrej woli. A to że sam się przyznał w którymś z tematów o takowym poprzednim koncie i fakt że wykazuje 1-1 takie same skłonności tylko potwierdza że to ten sam user.

Ale od razu napisał kim jest po zmianie nicka. Ale zmienił ten nick. Ma już inny. Ktoś użył starego nicka tylko po to by w zakamuflowany sposób mu dogryźć. 

Nie każdy ma czas silić się na równie zakamuflowane odgryzienie się, po którym prowodyr się nie popłacze.

50 minut temu, Espectro napisał:

W dniu 8.11.2021 o 10:59, Espectro napisał:

Sprawę zamykamy.

To proszę w końcu zamknąć . To nie ja wymyśliłem ,,łączenie kont" .

Najlepiej opierać się na faktach , które są łatwo dostępne .

Cytować wszystko , czy ,,sprawę zamykamy" ?

Edytowane przez MV2

Ja to rozpocząłem i ja to definitywnie zamknę cytując JEGO wpis z października ub. roku gdy wszystkie dziwne rzeczy z nickiem @MV2 się zaczęły a on nie był aż tak wrażliwy na przypominanie faktów:

"@Mysza13 nie żyje.. Zagryzła go sfora czarnych psów . "    🙂

Edytowane przez Maju

53 minuty temu, papageno napisał:

Iście chrześcijańska pamiętliwość i bezgraniczna skłonność do wybaczania. Oby wszyscy tacy byli!

dogmaty i imperatywy zobowiązuja

to nie przelewki

21 godzin temu, Espectro napisał:

Proszę zgłaszać takowe wpisy.  Miłego dnia.

a do zgłaszania nie słuzy aby stosowna funkcja/zakładka ?

teraz to robimy w tym watku ? czy tylko niektórzy bo inaczej nie potrafia ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Moderatorzy
9 minut temu, cir napisał:

dogmaty i imperatywy zobowiązuja

to nie przelewki

a do zgłaszania nie słuzy aby stosowna funkcja/zakładka ?

teraz to robimy w tym watku ? czy tylko niektórzy bo inaczej nie potrafia ?

Ten wątek służy głównie do zgłaszania problemów technicznych i tak powinno pozostać.

Do zgłaszania nieodpowiedniej treści wpisów służy ''przycisk" (trzy kropki) w prawym górnym rogu posta.

P.S.  Proszę bez offtop-ów !

prosze aby dotyczyło to wszystkich userów aby wreszcie zakonczyc mielenie awantur personalnych w tym watku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

4 godziny temu, Marcinus napisał:

Ten wątek służy głównie do zgłaszania problemów technicznych i tak powinno pozostać.

Do zgłaszania nieodpowiedniej treści wpisów służy ''przycisk" (trzy kropki) w prawym górnym rogu posta.

P.S.  Proszę bez offtop-ów !

Chyba też służy do zgłaszania spraw związanych z moderacją, na co wskazuje tytuł.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.