Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, jestem debilem. Ale i tak nic z tego - zbyt niska ranga.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

• Administratorzy
Godzinę temu, ałopos napisał:

Może pytanie banalne ze strony nowicjusza, ale jak się ustawia sygnaturę?

Ustawienia konta -> sygnatura

18 minut temu, ałopos napisał:

Fakt, jestem debilem. Ale i tak nic z tego - zbyt niska ranga.

Warto przeklikać tam dość sporo jest ustawień. To samo z powiadomieniami klikając w dzwonek a następnie ustawienia.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 minut temu, Espectro napisał:

Warto przeklikać tam dość sporo jest ustawień. To samo z powiadomieniami klikając w dzwonek a następnie ustawienia.

Ale niestety jest komunikat - wymagane 200 postów.

Za Lukara tego nie było.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

7 minut temu, ałopos napisał:

wymagane 200 postów.

Szybko ci idzie, przeżyjesz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Szybko ci idzie, przeżyjesz.

xD

• Administratorzy

Upgrade zakończono.

W razie problemów prosze o napisanie tutaj z opisem co nie działa i gdzie dokładnie.

Aktualnie także przeliczane są na nowo tematy wpisy itd przez co forum może trochę wolniej działać. To chwilowa sprawa.

3 godziny temu, Espectro napisał:

Upgrade zakończono.

W razie problemów...

...proponuję zacząć od wyczyszczenia przeglądarki, żeby się stare ciasteczka z nowym silnikiem nie gryzły.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

...proponuję zacząć od wyczyszczenia przeglądarki, żeby się stare ciasteczka z nowym silnikiem nie gryzły.

Nie powinny. Sa te same.

15 godzin temu, Espectro napisał:

Jaką muszę mieć rangę by w ogóle widzieć słowo "Sygnatura" w Ustawieniach konta?

• Administratorzy
42 minuty temu, AudioAddicted napisał:

Jaką muszę mieć rangę by w ogóle widzieć słowo "Sygnatura" w Ustawieniach konta?

200 wpisów. Tak jak kolega wyżej pisał. 

A widzieć trudno powiedzieć bo na 99% Branża nie może ustawiać takowej.

54 minuty temu, slawek.xm napisał:

502 14.14

Niestety tak. Był moment ciszy ale powróciło.

Cały czas wyskakuje komunikat ''wykryto adblock''  choć wszystko wyłączone i nawet forumowe  wyłącz można pięć razy cisnąć i nic , 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy
3 minuty temu, jarekb napisał:

Cały czas wyskakuje komunikat ''wykryto adblock''  choć wszystko wyłączone i nawet forumowe  wyłącz można pięć razy cisnąć i nic , 

Opera Zrzut ekranu_2022-07-18_165737_www.audiostereo.pl.png

Jaka przeglądarka ?

Spróbuje Pan tak 

1. 

image.png

2. image.png

Jeżeli faktycznie się nie ma adblocków to jedynie blokowanie jakieś skryptów może być tutaj włączone. 

Generalnie to polecamy wyłączenie adblocka z powodu problemów jakie potrafia sie zadziać podczas korzystania z forum i nie chodzi tutaj o reklamy gdyż nasze nie są nachalne i nie denerwują oraz nie przeszkadzają w korzystaniu.

Nawet przeglądarki które blokują reklamy googlowe i śledzenie przez nie nie powinny blokować dostępu do strony.

Taki przykład przeglądarka Brave 

image.png

29 minut temu, Espectro napisał:

polecamy wyłączenie adblocka z

Nigdy go nie miałem, a też mi się pokazuje komunikat.

Ale u mnie są 42 stopnie - może dlatego?

🤪

Gość

(Konto usunięte)
Jaka przeglądarka ?

Nawet przeglądarki które blokują reklamy googlowe i śledzenie przez nie nie powinny blokować dostępu do strony.
Taki przykład przeglądarka Brave 

Ale Opera na tablecie jednak nie :(
  • Administratorzy

Dziwna sprawa bo mi na operze pokazało się to okno 1 raz i po kliknęciu "Nie chcę" już nie powróciło.

Dziwna sprawa. Do wyjaśnienia wyłączę to do jutra.

18 minut temu, tomek4 napisał:

Ale Opera na tablecie jednak nie 😞

Ok na tablecie. Musze sprawdzić.

• Administratorzy
Teraz, glazior napisał:

Naprawdę za coś takiego dostałem punkty karne ?

150279445_Zrzutekranu(550).thumb.png.55afcbf11ed080212dad82856b80664c.png

Zaczepka personalna 1 pkt i dalej płacz. 

Nadal nie wykazuje Pan poprawy. 

Powie Pan co miał na myśli w tym wpisie a jak uwierzę to punkt zdejmę. 

Gość

(Konto usunięte)

Przecież napisałem nie wiem kto jest śmieszniejszy , kogo tym obraziłem ?

Za co dostałem tutaj punkty karne , proszę podać podstawę karną.

Trolling ? Chyba ktoś sobie ze mnie jaja robi.

Zrzut ekranu (549).png

Edytowane przez glazior
Godzinę temu, glazior napisał:

Za co dostałem tutaj punkty karne

Nie rób z siebie uciemiężonej leliji, tylko się grzecznie przyznaj, co pierwotnie było w tym wykropkowanym dziwolągu.

Bo różni ludzie (w tym i ja) doskonale pamiętają, coś tam nabazgrał.

I choćby za taką chamską "propozycję" powinni cię zawiesić na dłuższy czas.

Na razie działa ,   za dużo nie chcę grzebać , zawsze działało na włączonej blokadzie reklam więc byłem zdziwiony dla tego zgłosiłem , 

przeglądarka  opera 

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Nadal nie wykazuje Pan poprawy. 

Czy Mama tego Pana została poinformowana? Czy Jego szanowny Tata pojawi się w siedzibie i zapozna z dzienniczkiem uwag? Czy Pan w kapelutku bedzie osobiscie rozmawial z rodzicami?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Tak naprawdę to niemal każdy wpis można podciągnąć pod co się chce w regulaminie.
Np. ostatni tu tekst Kolegi @electro może być: atakiem personalnym, obraźliwym wpisem, trollingiem, albo wpisem nie na temat. Do wyboru, do koloru.

Prosiłbym aby moderacja wykazywała się trochę większą elastycznością i nie wlepiała punktów na oślep, albo dlatego że sprawia jej to przyjemność, a administrację proszę o bardziej obiektywną i sprawiedliwą ocenę pracy moderacji, zamiast bronienia "na siłę" jej naciąganych kar.

P.S. absolutnie nie mam tu na myśli mojej skromnej osoby. Swój postulat opieram na tym co tu czytam.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, soundchaser napisał:

Np. ostatni tu tekst Kolegi @electro może być: atakiem personalnym, obraźliwym wpisem, trollingiem, albo wpisem nie na temat. Do wyboru, do koloru.

ten wpis jest ironicznym ustosunkowaniem się do przekonania admina o resocjalizacji za pomocą kar regulaminowych 🙂

Jak zwał, tak zwał. Można jeszcze dodać - kpiny z administracji -> atak personalny. 😉

Ja tylko chciałem tu uświadomić wszystkim, że jak kogoś chce się ukarać, to paragraf zawsze się znajdzie.

42 minuty temu, slawek.xm napisał:

przekonania admina

Oh przekonania admina sa zalezne od władzy, do podpisywania list skazanych na kare smierci od bycia adminem wbrew pozorom jest bardzo krotka droga, co pokazala historia

Bardziej mnie smieszy skamlenie forumowiczow, ktorzy sa pamietliwymi, zawistnymi sk.rwysynami, ze dostali jakies kary, wg mnie cechy osobowosciowe nie powinny byc karane, i glupi s.urwysyn tez jest czescia wspolnoty forumowiczow…

Wyrzucano tutaj super gosci o duzej inteligencji tylko dlatego, ze przewyzszali inteligencja wielokrotnie moderatorow, w tej chwili tego problemu nie ma, wymiatacze wogole nie wchodza w dyskusje z debilami forumowymi ani moderatorami stad tez wydaje mi sie, ze moderacja na bocznicy powinna byc ograniczona lub zniesiona, bo bocznica przypomina wiadomosci tvp….

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość

(Konto usunięte)
Zostałeś już tylko Ty.
A to już jest atak personalny.

Można jeszcze dodać - kpiny z administracji -> atak personalny.

Jak ktoś ma małego wacka, to tak, wtedy wszystko będzie kpiną.

Oh przekonania admina sa zalezne od władzy, do podpisywania list skazanych na kare smierci od bycia adminem wbrew pozorom jest bardzo krotka droga, co pokazala historia.

Z tym że, nie adminem a moderatorem.

Generalizując, admin to lekarz fachowiec, a moderator powinien być pielęgniarką po studiach, a nie Panią Salową.

778a2efa5e70e53610f43d33b98b33b3.jpg
52 minuty temu, electro napisał:

Oh przekonania admina sa zalezne od władzy, do podpisywania list skazanych na kare smierci od bycia adminem wbrew pozorom jest bardzo krotka droga, co pokazala historia

Bardziej mnie smieszy skamlenie forumowiczow, ktorzy sa pamietliwymi, zawistnymi sk.rwysynami, ze dostali jakies kary, wg mnie cechy osobowosciowe nie powinny byc karane, i glupi s.urwysyn tez jest czescia wspolnoty forumowiczow…

Wyrzucano tutaj super gosci o duzej inteligencji tylko dlatego, ze przewyzszali inteligencja wielokrotnie moderatorow, w tej chwili tego problemu nie ma, wymiatacze wogole nie wchodza w dyskusje z debilami forumowymi ani moderatorami stad tez wydaje mi sie, ze moderacja na bocznicy powinna byc ograniczona lub zniesiona, bo bocznica przypomina wiadomosci tvp….

Patrząc przez pryzmat dokonań autora, nie da się wpisu traktować inaczej niż kabaret. 

-----

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

ten wpis jest ironicznym ustosunkowaniem się do przekonania admina o resocjalizacji za pomocą kar regulaminowych 🙂

Za resocjalizację można uznać ostrzeżenia, a ban za uczciwie uzbierane punkty to raczej usuwanie ze społecznosci osobników, których nie udało się nakłonić do kulturalnej dyskusji. Oczywiście byli moderatorzy, którzy punkty przyznawali nieuczciwie, ale są oni już historią. 

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.