Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
1 minutę temu, costa brava napisał:

Ale tu jest tylko na ustawione godziny a nie full automat ze słońcem 

Ponadto mi to kiedyś źle działalo, tzn tryb dzienny wlaczal sie w środku nocy mimo że miałem ustawiona godz 7 🙂

Dlatego przeszedłem na ręczne sterowanie

hmm brany jest czas bodajże z komputera i możliwe faktycznie że jakieś strefy czasowe i inne sprawy kolidują.

Jest też druga opcja tzn zaczytywanie motywu z komputera użytkownika lub z przeglądarki ale to także kwestia własnego upodobania. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

No właśnie np. zaciąganie z przeglądarki Chrome na tel. z Androidem by mnie interesowało 

O ile to Chrome ma bo już nie pamiętam 

Albo zaczytywanie z Androida, on ma tryby 

• Administratorzy
10 minut temu, costa brava napisał:

No właśnie np. zaciąganie z przeglądarki Chrome na tel. z Androidem by mnie interesowało 

O ile to Chrome ma bo już nie pamiętam 

Albo zaczytywanie z Androida, on ma tryby 

Do pomyślenia. Generalnie to nic trudnego ale chyba wolimy aby każdy użytkownik ustalał sobie sam jakiego trybu chce używa. DO tego forum zapamiętuje kto jakiego trybu używa. Jak się raz zaloguje na jednym i na drugim urządzeniu to powinno używać tego samego trybu dziennego lub nocnego.

U mnie to działą ale możliwe żę coś dzisiaj się posypało po upgradzie systemu. 

Właśnie dostałem ostrzeżenie za stwierdzenie, że ktoś jest zwolennikiem PISu (co ewidentnie wynika z jego wpisów). Moderacja uznała to za... atak personalny. Brawo!

• Administratorzy
22 minuty temu, Stream napisał:

Właśnie dostałem ostrzeżenie za stwierdzenie, że ktoś jest zwolennikiem PISu (co ewidentnie wynika z jego wpisów). Moderacja uznała to za... atak personalny. Brawo!

"Demagogię na poziomie podstawówki tłumaczy tylko to, że jesteś zwolennikiem PISu."

Zwolennik PIS == poziom podstawówki 

Atak personalny za słowo w zdaniu "jesteś" 

11 minut temu, Espectro napisał:

To nie atak personalny tylko stwierdzenie faktu, że należy do grupy ludzi popierających prymitywną, na poziomie podstawówki (vide np. ostatnie wypowiedzi Kaczyńskiego) narrację PISu.

• Administratorzy
10 minut temu, Stream napisał:

To nie atak personalny tylko stwierdzenie faktu, że należy do grupy ludzi popierających prymitywną, na poziomie podstawówki (vide np. ostatnie wypowiedzi Kaczyńskiego) narrację PISu.

... stwierdzenie faktu tym samym obraźliwy post pod adresem innego użytkownika.

Pomijam czy ktoś jest za pisem, czy po czy innym. Pisanie, że ktoś jest po podstawówce, bo jest za pisem lub odwrotnie...

12 minut temu, Stream napisał:

Jak by Pan tak napisał to by była większa szansa aby takowy post przeszedł "CENZURĘ" 

A tak pisanie, że ktoś jest prymitywem jest obraźliwe. 

4 minuty temu, Espectro napisał:

A tak pisanie, że ktoś jest prymitywem jest obraźliwe

Stwierdzenie faktu, że ktoś popiera prymitywną narrację nie jest równoznaczne z nazywaniem kogoś prymitywem....

• Administratorzy
2 minuty temu, Stream napisał:

Stwierdzenie faktu, że ktoś popiera prymitywną narrację nie jest równoznaczne z nazywaniem kogoś prymitywem....

Tak ale w tamtym wpisie pisze Pan o czymś innym. Określa Pan "jesteś" .... 

Czy rozumiemy się w tej kwestii ? 

Mam dziś dobry dzień to możemy umówić się na 0 punktów jako pouczenie. 

2 minuty temu, Espectro napisał:

Ok. Doceniam skłonność do kompromisu😉

23 minuty temu, Espectro napisał:

Tak ale w tamtym wpisie pisze Pan o czymś innym. Określa Pan "jesteś" .... 

Czy rozumiemy się w tej kwestii ? 

Będziecie pozwalać odwoływać się tutaj, to będą to robić. 😛

.

33 minuty temu, Espectro napisał:

Pisanie, że ktoś jest po podstawówce, bo jest za pisem lub odwrotnie...

Ja też jestem po podstawówce i wcale się tego nie wstydzę.  Chodzenie do szkoły to nie wstyd ani hańba.

• Administratorzy
23 minuty temu, jar1 napisał:

Ja też jestem po podstawówce i wcale się tego nie wstydzę.  Chodzenie do szkoły to nie wstyd ani hańba.

Lepiej. TO o wiele lepiej. Lepiej chodzić do szkoły niż nie chodzić, ale najlepiej to się uczyć w szkole. 

23 minuty temu, J4Z napisał:

Będziecie pozwalać odwoływać się tutaj, to będą to robić. 😛

Po to daje sie za 0 punktów ostrzeżęnia aby moderacje sie nie dawała nabierać na takie zabawy po raz kolejny. 🙂 

1 godzinę temu, Stream napisał:

Popieram moderację. Po co te prymitywne wpisy?

Jakoś jednak należy skomentować wpisy, które nie trzymają znośnego poziomu - i merytorycznego, i tego związanego z kulturą osobistą piszących. O poziomie i kulturze co niektórych memów już nie wspomnę.

Niestety, prostaków i prymitywów (jednak nazywajmy rzecz po imieniu) się tu na forum conieco zalęgło.

IMO nie można na to zamykać oczu.

A zgłoszenia nie zawsze są skuteczne.

Edytowane przez argus
  • Administratorzy
44 minuty temu, argus napisał:

Jakoś jednak należy skomentować wpisy, które nie trzymają znośnego poziomu - i merytorycznego, i tego związanego z kulturą osobistą piszących. O poziomie i kulturze co niektórych memów już nie wspomnę.

Niestety, prostaków i prymitywów (jednak nazywajmy rzecz po imieniu) się tu na forum conieco zalęgło.

IMO nie można na to zamykać oczu.

A zgłoszenia nie zawsze są skuteczne.

Jedni wymagają karania za byle najmniejsze cokolwiek a niektórzy wręcz przeciwnie uważają, że nadal moderacja jest niedobra, bo choć stara się zbytnio nie ingerować w to, co piszecie to za ataki personalne czasami nie da się inaczej. 

6 godzin temu, argus napisał:

Po której linii podziału? Czy może jednak bez względu na podziały polityczne i światopoglądowe?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

11 godzin temu, Espectro napisał:

"Demagogię na poziomie podstawówki tłumaczy tylko to, że jesteś zwolennikiem PISu."

Zwolennik PIS == poziom podstawówki 

10 godzin temu, Stream napisał:

Ok. Doceniam skłonność do kompromisu😉

Gratuluję Stream wywalczenia anulowania kary za ewidentny atak personalny.
Masz siłę przebicia. Wykorzystaj ją dla Polski, dla nas wszystkich.
By żyło nam się lepiej. 😉

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Nie wydaje mi się, żeby moja siła przebicia na forum mogła poprawić byt Polaków. Za to Twoja przenikliwość, dociekliwość i umiejętności demaskatorskie mogą z pewnością dokonać poprawy nie tylko lokalnej ale nawet globalnej. Działaj!😉

• Administratorzy
10 godzin temu, soundchaser napisał:

Gratuluję Stream wywalczenia anulowania kary za ewidentny atak personalny.

Jeżeli rozumie swój błąd to każdy zasługuje na drugą szansę. W kolejnym przypadku tak kolorowo nie będzie. Wpis i tak ukryty. 

• Administratorzy
5 minut temu, Ajothe napisał:

Czy ktoś wie co się dzieje z Panem @slawek.xm?

Aktualnie odpoczywa od forum. (nie ban to jego decyzja) 

Podobno od 1 kwietnia będzie się można odwoływać od blokad moderacji/cenzury do Ministerstwa poprawności politycznej.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Administratorzy
2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Podobno od 1 kwietnia będzie się można odwoływać od blokad moderacji/cenzury do Ministerstwa poprawności politycznej.

A nie wiem.

19 minut temu, marek-1969 napisał:

Ba forum o audio to bardzo istotna i ważna informacja....ale fakt konfidentów nie brakuje 🤭 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Jeżeli rozumie swój błąd to każdy zasługuje na drugą szansę. W kolejnym przypadku tak kolorowo nie będzie.

Dokładnie. Tak właśnie wygląda prawidłowa resocjalizacja😉

11 godzin temu, marek-1969 napisał:

Złóż wnioski w 3 egzemplarzach ze zdjęciami , dokonaj stosownej opłaty administracyjnej i czekaj na wezwanie w roli skazanego ubiegającego się o ułaskawienie . Urząd niezwłocznie poinformuje cię o twoim miejscu w kolejce oczekujących .

...there is no spoon...

Cenzura najbardziej bawi tych którzy nie widzą że ich też dopadnie. Tylko trochę później.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

6 minut temu, marek-1969 napisał:

Cenzura najbardziej bawi tych którzy nie widzą że ich też dopadnie. Tylko trochę później.

W jakim celu wprowadzasz politykę do wątku moderacyjnego?

Niektórzy wszędzie widzą obsesyjnie politykę.

Cenzora żyję swoim życiem ponad to , choć faktycznie jest mocno pożeniona z poglądami lewicowymi i pseudo lewicowymi przez mniej rozgarniętych nazywanymi lewackimi 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.