Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
11 godzin temu, dulon184 napisał:

Pod jak adres kierować skargę na was - moderatorów?

do Administracji.

Pisałem maila na adres [email protected]. Z pytaniem do kogo kierować na was - moderatorów - skarge .

Bez odpowiedzi .

czas urlopowy a i spraw jest trochę więcej ... 

Prozę o jakiś kontakt do osoby decyzyjnej powyżej moderatorów .

PW

Nie widzę takiego odwołania. Najlepiej poprzez formularz na dole strony. 

Zapraszam na PW

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

W dniu 3.07.2024 o 07:59, Espectro napisał:

to nie wina moderacji

Dzisiaj przed godziną 10 powinien mi się zmienić licznik punktów, miałem 13, mam (widzę nadal) 12 a zdaje mi się że powinno pozostać 5.....piszę o tym, bo jakbym teraz złapał jakieś punkty to z automatu bana bym dostał i nie byłoby sposobu od tego się odwołać, bo nadal ma pozostać blokada pisania w takiej sytuacji.   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
34 minuty temu, Maju napisał:

Dzisiaj przed godziną 10 powinien mi się zmienić licznik punktów, miałem 13, mam (widzę nadal) 12 a zdaje mi się że powinno pozostać 5

punkty są przeliczane co minutę jeżeli wygasły lub raz dziennie jeżeli są to bany 

teraz powinno być ok.., mielismy chwilową awarię wszystkiego i powoli dopiero odzyskujemy co się da ....

2 minuty temu, Espectro napisał:

teraz powinno być ok.., mielismy chwilową awarię wszystkiego i powoli dopiero odzyskujemy

Dziękuję. Już jest dobrze.

Faktycznie pierwszy punkt wygasł tuż przed tą awarią (zauważyłem ją), nie skojarzyłem tego, że to niewygaśnięcie kolejnych może mieć z tą awarią jakiś związek.

Pozdrawiam. 

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
4 minuty temu, Maju napisał:

Dziękuję. Już jest dobrze.

Faktycznie pierwszy punkt wygasł tuż przed tą awarią (zauważyłem ją), nie skojarzyłem tego, że to niewygaśnięcie kolejnych może mieć z tą awarią jakiś związek.

Pozdrawiam. 

Bo związku nie miało ale trochę dzieje sie przed i wyłączyłem sporo funkcji aby nie zamulać systemu który się teraz odbudowuje...

• Administratorzy
27 minut temu, Espectro napisał:

Bo związku nie miało ale trochę dzieje sie przed i wyłączyłem sporo funkcji aby nie zamulać systemu który się teraz odbudowuje...

ok powinno być teraz lepiej z łądowaniem strony 

• Administratorzy
2 minuty temu, Bobcat napisał:

W ogóle nie.mozna dodawać reakcji.

Jak to ? 

11:38 po tym czase powinno działać wszystko 

W dniu 2.07.2024 o 12:28, Espectro napisał:

ok zgłoszę to dalej do sprawdzenia. To jakaś reklama. 

Wczoraj jeszcze było, dzisiaj już nie.

1 godzinę temu, MCHammer2022 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Screenshot_20240706_142225_Chrome.thumb.jpg.85ad7f3af732356d16247729475807fe.jpg

@Espectro dlaczego tak? Przecież to jest straszne. Skąd taka decyzja w ogóle? 

Od razu nasuwa mi się pytanie, czy są przypadki, że tematy zostają permanentnie usunięte, czy jednak wszystko siedzi w archiwum i jest to wglądu? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

.

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, J4Z napisał:

czy jednak wszystko siedzi w archiwum i jest to wglądu? 

jest do wglądu

np wątek o kolumnach dla forumowiczów z 2008 roku

czy ciekawy wątek o najlepszym wooferze

z 2013r

Jak 365 dni, jak znajduje mi z 2015r? @MCHammer2022  @Espectro

9 minut temu, slawek.xm napisał:

jest do wglądu

Że są stare tematy w archiwum, wiem. Chodzi mi przykładowo o sytuacje, gdzie chcą zwolnić pamięć i usuwają jakieś tematy.

9 minut temu, slawek.xm napisał:

ciekawy wątek o najlepszym wooferze

O, poczytam. 👍 

Edytowane przez J4Z

.

• Administratorzy
14 minut temu, J4Z napisał:

Jak 365 dni, jak znajduje mi z 2015r?

Po tamtej interwencji / wpisie zmieniłem na kilka lat wstecz.

15 minut temu, J4Z napisał:

Chodzi mi przykładowo o sytuacje, gdzie chcą zwolnić pamięć i usuwają jakieś tematy.

Nigdy nic nie usuwamy .....

16 minut temu, slawek.xm napisał:

do wglądu

np wątek o kolumnach dla forumowiczów z 2008 roku

Wszystko bez aktywności po x czasie przechodzi do archiwum ....

23 minuty temu, J4Z napisał:

@Espectro dlaczego tak? Przecież to jest straszne. Skąd taka decyzja w ogóle? 

Od razu nasuwa mi się pytanie, czy są przypadki, że tematy zostają permanentnie usunięte, czy jednak wszystko siedzi w archiwum i jest to wglądu? 

Nigdy nie usuwamy jak już trafiają do archiwum. Wyszukiwarka aktualnie nie 365dni a kilka lat potrafi .....

• Administratorzy
2 godziny temu, J4Z napisał:

Ile lat? Nie można dać bez ograniczeń?

Od 2003 roku będzie ciężko... samo przeszukanie po spisie treści będzie ciężkie dla maszyny.

Pomyślimy może wprowadzimy limity na ilość wyszukań i wtedy damy unlimited ....

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Pomyślimy może wprowadzimy limity na ilość wyszukań i wtedy damy unlimited ....

Ogranicznik czasowy, że co 60sec można szukać. 

.

16 godzin temu, Espectro napisał:

Wyszukiwarka aktualnie nie 365dni a kilka lat potrafi ..

Coś zostało w niej poprawione??
Pamiętam że chcąc dotrzeć do dawnych wpisów i wiedząc, pamiętając "słowa kluczowe" (które wyszukiwarki "lubią" by znaleźć konkretny wpis), nie sposób było przy pomocy tej przeglądarki do tych informacji dotrzeć (wcześniej przed "rewolucją" na forum,  działała znacznie lepiej).....jakiś czas temu tylko przez Google dałem radę .   🙂

Edycja:
Archiwalnych wpisów nie znajduje, wpisałem nazwę projektu DIY sprzed ponad dekady....0 wyników.
Co gorsza Google też nie znajduje a gdy znalazłem link do tej strony spotkało mnie to:

Ukryta Zawartość

A jeszcze w tym roku, nie tak dawno ten temat sobie przypominałem, do niego był dostęp.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

@Espectro znalazłem kolejną niedoróbkę. W powiadomieniach tym razem.

Ukryta Zawartość

W ogole moim zdaniem od ostatniej zmiany w powiadomieniach zrobiły się one bardzo nieczytelne, jakies takie przekombinowane.

Taki zapis "zacytował(a)", "skomentował(a)" tez według mnie jest bardzo irytujący. Czyzby to pokłosie jakichs nowych regulacji unijnych zeby przypadkiem nie urazic jakiejs płci? 🤣

Ukryta Zawartość

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

9 godzin temu, brewka87 napisał:

Taki zapis "zacytował(a)", "skomentował(a)" tez według mnie jest bardzo irytujący. Czyzby to pokłosie jakichs nowych regulacji unijnych zeby przypadkiem nie urazic jakiejs płci? 🤣

Nikt nie wie jakiej płci jest nick. Możesz być forumowym Jurkiem, a w rzeczywistości być Martą. No popatrz na mnie 🙂

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Nikt nie wie jakiej płci jest nick. Możesz być forumowym Jurkiem, a w rzeczywistości być Martą. No popatrz na mnie 🙂

Jesli ktos nie zaznacza podczas rejestracji płci, to nie moze miec pretensji o to, ze ktos zwraca sie do niego niewłasciwie. W sumie to nawet nie wiem czy podczas rejestracji konta na forum cos takiego zaznaczalem bo było to dawno ale nie zmienia to faktu, ze jesli nic nie zaznaczyłem, to domyslnie jestem forumowiczem. Nie ma co kombinować z zaimkami zenskimi, a tym bardziej nijakimi 🤣

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

16 minut temu, J4Z napisał:

A może forumowiczką? 

No tak, teraz baby mają wąsy, a "faceci" malują pazury 😂

25 minut temu, Ajothe napisał:

Proszę się zachowywać poważnie, forumowicz, forumowicza, forumowiczo....

Oczywiscie 😉

Ukryta Zawartość

Czego to ludzie nie wymyślum 🤣

Ukryta Zawartość

14 godzin temu, brewka87 napisał:

Jesli ktos nie zaznacza podczas rejestracji płci, to nie moze miec pretensji o to, ze ktos zwraca sie do niego niewłasciwie.

To są automatyczne teksty, automatyczne wiadomości. To forma obowiązująca nie tylko na forum.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

To są automatyczne teksty, automatyczne wiadomości.

Wiem, dlatego tym bardziej nie widzę sensu zeby tak komplikować. Do tej pory było "odpowiedział", "zacytował", "zareagował" i chyba nikomu to nie przeszkadzało. Zdecydowana większosc forumowiczów to męzczyźni. Teraz jest po prostu nieczytelnie. A to wszystko dla jakiegoś promila osób innej płci 🤣

Takie małe pytanie. Dlaczego nie ma właściwie żadnej możliwości odwołania się od przyznanych punktów, które mogą być niesprawiedliwie nałożone i w konsekwencji powodować blokadę na pisanie na forum?

Pisanie do administracji raczej nie ma sensu. I tak nikt nie reaguje.

Innych możliwości też nie ma, bo delikwent jest zbanowany na wszelki rodzaj komunikacji.

Jak ma się odwołać od punktów, które mogą być przyznane bezpodstawnie?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Takie małe pytanie. Dlaczego nie ma właściwie żadnej możliwości odwołania się od przyznanych punktów, które mogą być niesprawiedliwie nałożone i w konsekwencji powodować blokadę na pisanie na forum?

Pisanie do administracji raczej nie ma sensu. I tak nikt nie reaguje.

Innych możliwości też nie ma, bo delikwent jest zbanowany na wszelki rodzaj komunikacji.

Jak ma się odwołać od punktów, które mogą być przyznane bezpodstawnie?

Napisz do @Espectro w moim przypadku odwołanie zostało wysłuchane kiedyś 😁

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.