Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, slawek.xm napisał:

proponuję jeszcze dołączyć religioznawstwo 🙂

I umiejętność porozumiewania się i pisania w języku chińskim w dialektach kantońskim i mandaryńskim.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

I umiejętność porozumiewania się i pisania w języku chińskim w dialektach kantońskim i mandaryńskim.

np 知人知面不知心

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, slawek.xm napisał:

każdy zarejestrowany na audiostereo jest forumowiczem 🙂

Powinien przejść przez wyżej ustalany kosting przed rejestracją 😁

Edytowane przez Wojtek 1959

Ponownie zgłaszam wniosek o to aby pod swoimi decyzjami musieli sie podpisać admini podejmujacy swoje decyzje ,z nicka  swojego oraz stanowiska pełnionego na forum .

Nie do zaakceptowania jest sytuacja kiedy pod administracyjną decyzją niema podpisu .

W każdej demokracji istnieje obowiązek podpisania sie przez administracje pod swoimi decyzjami .I na tym forum admini powinni podpisywać sie pod tym co robią .

Apeluje tu o wprowadzenie minimum zasad demokratycznych .

Edytowane przez atmeg
  • Moderatorzy
9 minut temu, atmeg napisał:

Ponownie zgłaszam wniosek o to aby pod swoimi decyzjami musieli sie podpisać admini podejmujacy swoje decyzje ,z nicka  swojego oraz stanowiska pełnionego na forum .

Nie do zaakceptowania jest sytuacja kiedy pod administracyjną decyzją niema podpisu .

W każdej demokracji istnieje obowiązek podpisania sie przez administracje pod swoimi decyzjami .I na tym forum admini powinni podpisywać sie pod tym co robią .

Uczestnictwo w forum nie jest obowiązkowe. Poza tym każdy użytkownik przed zarejestrowaniem, zgadza się z regulaminem/netykietą forum.

Godzinę temu, Marcinus napisał:

Uczestnictwo w forum nie jest obowiązkowe. Poza tym każdy użytkownik przed zarejestrowaniem, zgadza się z regulaminem/netykietą forum.

Ja wiem ze sa dyrektywy prawne które zwalniaja włascicieli forum z zasad demokracji .(ciekawe kto i kiedy takie prawo ustanowił)

To nie znaczy ze nie moge apelować o wprowadzenie demokratycznych  zasad .I to robie .

• Moderatorzy
3 minuty temu, atmeg napisał:

To nie znaczy ze nie moge apelować o wprowadzenie demokratycznych  zasad .I to robie .

Czyli jest demokracja, jeśli możesz pisać/apelować.

Generalnie sa to dyrektywy wprowadzone tajnie na poczatku lat 90 tych ,niezgodne z konstytucja Polski.

Ale ja za mały robaczek aby to zaskarżyć .Ja jedynie moge napisać iż są niezgodne z zasadami demokracji  i apelować o zmiane .

Tak , moge apelować o zmiane nie demokratycznych zasad . Tyle moge .

Demokracji tu tyle ze można zaapelować ,tu sie zgodze z tobą.

=================

Nie bede tu wiecznie o tym pisał . to też wasza sprawa ,czyli wszystkich ,sam nie zamierzam walczyć z murem . To wszystko .

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, atmeg napisał:

Nie bede tu wiecznie o tym pisał . to też wasza sprawa ,czyli wszystkich ,sam nie zamierzam walczyć z murem . To wszystko .

teoretycznie anonimowość ma zapobiec odwetowi resocjalizowanych

w praktyce obrywa najbardziej Admin

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

teoretycznie anonimowość ma zapobiec odwetowi resocjalizowanych

w praktyce obrywa najbardziej Admin

Już napisałem ze nie zamierzam  rozbijac Muru wokolo Berlina .

badz bezpieczny.

31 minut temu, Marcinus napisał:

każdy użytkownik przed zarejestrowaniem, zgadza się z regulaminem/netykietą forum.

Ani Regulamin ani Netykieta nie mówią nic w kwestii podpisywania decyzji Moderatorów. W takiej sytuacji obowiązują więc przepisy państwowe, a te jednoznacznie postanawiają, że decyzja administracyjna nie może być anonimowa. 

• Moderatorzy
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Ani Regulamin ani Netykieta nie mówią nic w kwestii podpisywania decyzji Moderatorów. W takiej sytuacji obowiązują więc przepisy państwowe, a te jednoznacznie postanawiają, że decyzja administracyjna nie może być anonimowa. 

Mylisz pojęcia. Forum jest prywatne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Bobcat napisał:

heh , witaj moj nienawistniku .Prawo W Polsce jest pokrętne . 

W latach 90tych wprowadzono furtki prawne dla dzialalnosci na forach ,w telewizji , w gazetach .

Wyłanczając je z odpowiedzialnosci prawnej  w pewnych zakresach .

Wedlug prawa Polskiego tu nie obowiazuja zasady ogólne lecz wewnetrznego regulaminu w kwestiach np. tak zwanych administracyjnych .

Ale np, obowiazuje zasada że jesli userzy zgłoszą  do administracji wniosek aby admini musieli sie podpisać to 

taka treść  powinna być wprowadzona do regulaminu forum.

Edytowane przez atmeg

Oczywiście nie jeden user czyli Ja ,to nie wystarczy .

Ale ja jedynie teraz uzupełniłem swoje wcześniejsze wypowiedzi , już tu do nikogo nie apeluje w tej sprawie .

Ja już wiem jak to tu wygląda i co mi tam .

Panowie,

Przypominam, że to nie jest wątek dyskusyjny.

Spoko panie moderatorze ,przynajmniej widzimy z kim gadamy w tym przypadku , Ja uważam iż dla tej społeczności nie powinienem starac sie  wprowadzac tu zasad demokratycznych .

Ide posluchac muzy .

Edytowane przez atmeg
  • Administratorzy
2 godziny temu, atmeg napisał:

Żeby potem wyzywać moderatora na PW ? nie będzie tego ...

2 godziny temu, atmeg napisał:

Ja wiem ze sa dyrektywy prawne które zwalniaja włascicieli forum z zasad demokracji

Jakie to ? Wolność słowa i wyznania jest na forum nikt nikomu nie zabrania. Jest też regulamin który zakazuje personalnych wycieczek i szerzenia nienawiści w internecie.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

że decyzja administracyjna nie może być anonimowa. 

Jaka decyzja administracyjna ? To są zwykłe punkty przydzielane za przewinienia opisane w regulaminie dokładnie.

Administracja - ": czynność organu administracji publicznej"

Każdy się zgodził przy rejestracji na takie warunki.

1 godzinę temu, atmeg napisał:

wprowadzac tu zasad demokratycznych .

Zasady demokratyczne są. I są tutaj respektowane.

1 godzinę temu, Marcinus napisał:

Panowie,

Przypominam, że to nie jest wątek dyskusyjny.

Jeżeli chcemy podyskutować to fajnia aby było to na temat.

@atmeg napisze Pan do mnie a ja nie mam problemu z zdejmowaniem punktów.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Pozwolę sobie przypomnieć swoją propozycję: trzy wpisy o innym userze a nieodnoszące się do tematu dyskusji = ban na wątek - co Wy na to?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
12 godzin temu, Espectro napisał:

Wolność słowa i wyznania jest na forum nikt nikomu nie zabrania

Chyba że chodzi o S4Home. 

O nich piszemy tylko dobrze albo wcale. 

14 godzin temu, Marcinus napisał:

Mylisz pojęcia. Forum jest prywatne.

Ukryta Zawartość

Czy wstydzicie się podpisywać pod swoimi decyzjami?

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
Teraz, Kw202 napisał:

Chyba że chodzi o S4Home. 

O nich piszemy tylko dobrze albo wcale. 

Nie. Bo chodząc teraz po tematach i wypisując opinie wszystkim o jakimś sklepie tak po prostu.

Nie będąc nawet klientem tego sklepu NIGDY jest szerzeniem bzdur niestety. 

Sprawa została rozwiązana w ustalonym czasie.

1 minutę temu, jezz napisał:

Czy wstydzicie się podpisywać pod swoimi decyzjami?

Decyzja administracyjna – jednostronna czynność organu administracji publicznej rozstrzyga sprawę indywidualną konkretnego adresata.

12 godzin temu, Espectro napisał:

Żeby potem wyzywać moderatora na PW ? nie będzie tego ..

Słaba ta argumentacja, chyba macie możliwość karania, atak na moderację, ban itp.

• Administratorzy

Forum nie wydaje wyroków i nie jest reprezentantem państwowym do wydawania takowych. Czy to decyzji czy to kar administracyjnych....

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, jezz napisał:

Słaba ta argumentacja, chyba macie możliwość karania, atak na moderację, ban itp.

to się nazywa

"Obraźliwe posty lub PW pod adresem moderatorów, z powodu otrzymanej restrykcji (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) | 4-6 pkt

• Administratorzy
Teraz, jezz napisał:

Powiem inaczej. Zbyt wiele nadal mam takich przypadków aby teraz odkryć karty i zebrać żniwo takich wpisów na PW pod adresem moderacji.

4 minuty temu, Espectro napisał:

Decyzja administracyjna – jednostronna czynność organu administracji publicznej rozstrzyga sprawę indywidualną konkretnego adresata.

Na każdej decycji organu administracji publicznej( wy nie jesteście administracją publiczną) jaką otrzymuję jest podpis np. jakiegoś referenta, naczelnika itp. itd.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.