Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
14 minut temu, szymon1977 napisał:

Moderacjo - do trzech razy sztuka: czy może ktoś w końcu posprzątać wątek covidowy z weekendowego OT nt PiS czy UE? 

z tematu to można wyczytać wiecej niż tylko pis po eu putin itd tam są teorie spiskowe na temat hitlera i putina oraz bila gejca itd mikrofony mikrochipy itp

1 minutę temu, Seyv napisał:

Uspokój się trochę z tymi zgłoszeniami.

jestem za. Za zmniejszeniem ilości zgłoszeń.

Zgłoś raz i dodaj opis. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

10 minut temu, Espectro napisał:

śmieczek = troll a trola karmi się tym że się go słucha i likuje czy też un likuje. 

Dlatego używanie śmieszka było dobra decyzja ale nie dodanie nic w zamian zła. 

8 minut temu, Seyv napisał:

Uspokój się trochę z tymi zgłoszeniami.

No na prawdę. Trzeba chyba zacząć raportować szymka za nadużywanie raportowania 

Nie ma dyskusji.

• Moderatorzy
9 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Dlatego używanie śmieszka było dobra decyzja ale nie dodanie nic w zamian zła. 

Internet i tak jest pełen hejtu więc dodawanie kolejnych narzędzi do wyrażania dezaprobaty nie ma większego sensu. Jeśli ktoś nie zgadza się z jakimś poglądem może wyrazić to w dyskusji słowami i argumentami. Samo stwierdzenie nie zgadzam się bo nie nic nie wnosi.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

21 minut temu, Espectro napisał:

jestem za. Za zmniejszeniem ilości zgłoszeń.

Zgłoś raz i dodaj opis. 

Ok. Czasem jednak sytuacja jest wielowymiarowa, jak w kilkudniowym OT "PiS kontra" w wątku covidowym pojawiły się też ataki personalne.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Ok. Czasem jednak sytuacja jest wielowymiarowa, jak w kilkudniowym OT "PiS kontra" w wątku covidowym pojawiły się też ataki personalne.

Albo wpisywanie komentarzy o kablach zasilających i głupocie ich wyboru mimo że autor pytal o co kolwiek innego. Prawda?

5 minut temu, Seyv napisał:

Internet i tak jest pełen hejtu więc dodawanie kolejnych narzędzi do wyrażania dezaprobaty nie ma większego sensu. Jeśli ktoś nie zgadza się z jakimś poglądem może wyrazić to w dyskusji słowami i argumentami. Samo stwierdzenie nie zgadzam się bo nie nic nie wnosi.

A może właśnie to spowodowało by ukrucenie części odpowiedzi. Bo tak to jak mówisz. Hej jest odpowiedzią na jej i to rośnie. 

Zakończy się łapka w dół i tyle. 

3 minuty temu, Seyv napisał:

Wnosi bardzo wiele, bo pokazuje opinię nt przeczytanego wpisu: pozytywna lub negatywna, rozwinąć można ale nie trzeba. Lajki to popularna i ogólnie akceptowana w internecie firma uczestnictwa w dyskusji i prezentowania własnego zdania i tego już nie zmienisz. Nie chcecie to ich nie ma, ale nie dorabiajcie do tego dziwacznych teorii.

• Redaktorzy

100 łapek w dół i pozamiatane. Ciężko jest lekko żyć...

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Administratorzy
18 minut temu, szymon1977 napisał:

też ataki personalne.

personalny to personalny i jak ktoś kogoś obraził to fajnie aby to osoba poszkodowana zgłaszała.

14 minut temu, kangie napisał:

100 łapek w dół i pozamiatane. Ciężko jest lekko żyć...

był pomysł kiedys aby zdejmować 100 punktów z konta za dislika ale okazało się że użytkownicy masowo nagla używają do trollowania i dislikowania wpisów tych userów mniej lubianych. ot taka zależność.

No dzień dobry.

Proponuję zacząć od nowa. Tj od dziś bez awantur itp. To co było odciąć grubą kreską.
Czy jest możliwe, żeby 🤠 lub Mod  w stosownych wątkach dodał wpis ultimatum? Po czym kara będzie sroga i nieuchronna!

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

56 minut temu, Espectro napisał:

był pomysł kiedys aby zdejmować 100 punktów z konta za dislika ale okazało się że użytkownicy masowo nagla używają do trollowania i dislikowania wpisów tych userów mniej lubianych. ot taka zależność.

No ba...Kolega @MV2 zaraz by wykorzystał sytuację i powstawiał "dislajki" pod wszystkimi jak leci moimi wpisami wstecz. 😉

Przy okazji zapytam - czemu nie otwierają mi się często emotikony jak klikam i chcę rozwinąć listę?
Przeglądarka - Firefox.

Na forum dyskusyjnym wszyscy jesteśmy kolegami, czy to Ci się podoba, czy nie.
Niektórzy używają też zwrotu "Szanowny Kolega". To świadczy o kulturze osobistej, szacunku dla adwersarza i przyjaznym nastawieniu.

• Administratorzy
3 minuty temu, Marcinus napisał:

Nie mówi się personalny, tylko Szef HR 🙂 

a to nie wiem. Możliwe. Sam sobie okrętem żeglarzem i morzem. 

51 minut temu, Tajitsu napisał:

No dzień dobry.

Proponuję zacząć od nowa. Tj od dziś bez awantur itp. To co było odciąć grubą kreską.
Czy jest możliwe, żeby 🤠 lub Mod  w stosownych wątkach dodał wpis ultimatum? Po czym kara będzie sroga i nieuchronna!

to ten moment. 🙂

11 minut temu, soundchaser napisał:

Na forum dyskusyjnym wszyscy jesteśmy kolegami, czy to Ci się podoba, czy nie.
Niektórzy używają też zwrotu "Szanowny Kolega". To świadczy o kulturze osobistej, szacunku dla adwersarza i przyjaznym nastawieniu.

ja szanowny Pan. I też mi tak dobrze. Nie lubię za to sformułowania w moją stronę ignorant, pustak, idiota i h**. A to takie od dawna czytuję. 😞 

10 minut temu, soundchaser napisał:

Niektórzy używają też zwrotu "Szanowny Kolega". To świadczy o kulturze osobistej, szacunku

A niektorzy nawet Jego Ekscelencja 

21 minut temu, Espectro napisał:

ja szanowny Pan. I też mi tak dobrze. Nie lubię za to sformułowania w moją stronę ignorant, pustak, idiota i h**. A to takie od dawna czytuję. 😞 

No co Pan?! Panie…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy
33 minuty temu, Tajitsu napisał:

No co Pan?! Panie…

A mogę nawet pokazać cytaty. I to niektóre z Pańskiego konta. Nie dokładnie takie same jak przytoczyłem ale wydzwięk podobny.

10 minut temu, Espectro napisał:

A mogę nawet pokazać cytaty. I to niektóre z Pańskiego konta. Nie dokładnie takie same jak przytoczyłem ale wydzwięk podobny.

No właśnie. Czyje to konto jest? Czyje było wcześniej?

• Administratorzy
5 minut temu, papageno napisał:

Tej samej osoby. A o co pytanie ? 

2 godziny temu, Espectro napisał:

personalny to personalny i jak ktoś kogoś obraził to fajnie aby to osoba poszkodowana zgłaszała.

Rozmawiaj z tymi, co kliknięcie "zgłoś" traktują jak ujmę na honorze. A tymczasem ja nie zamierzam tracić czasu na czytanie pyskówek, niezależnie kto do kogo.

-----

2 godziny temu, soundchaser napisał:

No ba...Kolega @MV2 zaraz by wykorzystał sytuację i powstawiał "dislajki" pod wszystkimi jak leci moimi wpisami wstecz. 😉

Skoro wszystkich Twoich wpisów nie lubi? BTW dostać od co poniektórych  "dislike" potwierdza, że wszystko jest ok.

23 minuty temu, papageno napisał:

Moje.

36 minut temu, Espectro napisał:

Nie ukrywam, zdarzyło się wzburzenie, napisać ostrzej, ale nie o tym wydźwięku… Gdzie od ujów…

Skoro uraziłem to przepraszam!

Czy avatar ze zdjęciem Kim Dzong Un nie jest przypadkiempropagowaniem systemu totalitarnego?

"

Art.  256.  [Propagowanie nazizmu, komunizmu, faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

§  1. 

Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§  2.  27

Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej.

§  3. 

Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej.

Paragraf trzecie tu raczej nie ma miejsca 😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Espectro napisał:

i h**.

Nie dziwię się, nie dość, że brzydko to i z błędem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Proszę mi wytłumaczyć powód ukrycia wpisu.

Konkretnie : tego z 21:44 , który był odpowiedzią na wpis "Kłamiesz jak zwykle".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Godzinę temu, MV2 napisał:

Proszę mi wytłumaczyć powód ukrycia wpisu.

Zamiast marudzić na zniknięcie jednego wpisu, powinieneś podziękować, że za wszystkie pozostałe nie zniknęli Ci całego konta. Jaki tego powód? Nie wiem.

-----

8 godzin temu, Espectro napisał:

Do wyboru macie albo rozdaje za każdy wpis nie na temat 1 pkt z czego wyjdzie minimum miesiąc dla każdego albo temat zamykamy. Albo od tego momentu jak zobaczę jakieś bzdety totalnie nei na temat to jedno i drugie. 

Jestem za, w każdym wątku poza politycznymi, które proponuję połączyć w jeden.

Edytowane przez szymon1977

57 minut temu, szymon1977 napisał:

Zamiast marudzić na zniknięcie jednego wpisu, powinieneś podziękować, że za wszystkie pozostałe nie zniknęli Ci całego konta. Jaki tego powód? Nie wiem.

Dziękuję za wytłumaczenie Panie Administratorze i dziękuję , że "nie zniknęli mi całego konta" .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

1 minutę temu, MV2 napisał:

Panie Administratorze.

Bez przesady, to zwykła koleżeńska porada.

• Moderatorzy
6 godzin temu, romeksz napisał:

Problemem jest nie tylko anonimowość moderatorów, ale i anonimowe kasowanie wpisów.

@Espectro
Wpisy znikają bez jakiejkolwiek informacji.

Można zrobić tak, że przy każdym ukryciu wpisu, będzie informacja z punktami.

18 minut temu, Marcinus napisał:

Można zrobić tak, że przy każdym ukryciu wpisu, będzie informacja z punktami.

🤭😉

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.