Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
12 godzin temu, soundchaser napisał:

A mnie dziwi taka bzdurna interpretacja tego postu jako antyukraińskiego.
Nie każdy kto pisze coś trafnego przeciwko Ukrainie jest ruską onucą, czy agentem kremla.

Zdejmijcie w końcu te poprawne politycznie klapki z oczu!

Zastanawia mnie czy jeśli będzie jakiś wątek kulinarny o gotowaniu , czy nie dostanę bana lub karniaka za słowo rosół , bo może kojarzyć się z Rosją .

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Pisząc odwołanie fajnie by było się w jakiś sposób obronić a nie tylko napisać tytuł dużymi literami ODWOŁANIE  podpis i nic więcej.

NIE PISAŁEM ŻADNEGO ODWOŁANIA.    Mam 2 punkciki i niech sobie będą.

Nie wiem, o co chodzi. Przypuszczam, że jest Pan ekstremalnie wyczerpany sprawami technicznymi, rozpatrywaniem zgłoszeń, odwołań i innych czynności.

Akurat ja Pana nie obciążam zgłoszeniami i odwołaniami. Dzięki za miłą rozmowę. Pozdrawiam.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
8 minut temu, MV2 napisał:

NIE PISAŁEM ŻADNEGO ODWOŁANIA.    Mam 2 punkciki i niech sobie będą.

Szukanie atencji ? Napisanie tutaj z pytanie, po co to takie odwołanie się od decyzji.

8 minut temu, MV2 napisał:

Nie wiem, o co chodzi. Przypuszczam, że jest Pan ekstremalnie wyczerpany sprawami technicznymi, rozpatrywaniem zgłoszeń, odwołań i innych czynności.

Akurat ja Pana nie obciążam zgłoszeniami i odwołaniami. Dzięki za miłą rozmowę. Pozdrawiam.

Nie po prostu dziwi mnie fakt bulwersowania się ostrzeżeniem w którym to jawni pisze Pan o innym użytkowniku forum "zamknij ryj" i ciągle nie widzi problemu w tym co napisał. Samo stwierdzenie nie jest aż tak skrajnie obrażliwe ale gdyby tak każdy sobie wypisywał to temat powraca na tory nawalanki i niczego innego.

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Zastanawia mnie czy jeśli będzie jakiś wątek kulinarny o gotowaniu , czy nie dostanę bana lub karniaka za słowo rosół , bo może kojarzyć się z Rosją .

Jeżeli to faktycznie pytanie poważne to odpowiadam. Nie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 godziny temu, Espectro napisał:

@MV2 zgodnie z tym co piszecie tutaj. Punkty cofam ale nakładam ostrzeżenie słowne

Nie wiem, komu Pan cofnął punkty ?  Moje mają się dobrze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Administratorzy
Teraz, MV2 napisał:

Nie wiem, komu Pan cofnął punkty ?  Moje mają się dobrze

Screenshot 2023-07-26 at 12-07-22 MV2 - Audiostereo.pl.png

Póki Pan nadal dyskutuje to sprawa jest w toku. 

9 minut temu, Espectro napisał:

jawni pisze Pan o innym użytkowniku forum "zamknij ryj" i ciągle nie widzi problemu w tym co napisał.

Ja akurat też nie widzę problemu. Zasłużył i tyle.  

Albo moderujemy zgodnie z zasadami przypiętymi do nagłówka tematu i tamten  wpis nie powinien się tam znaleźć albo nie moderujemy wcale.  Ale i nie karzemy...

Teraz, Espectro napisał:

Póki Pan nadal dyskutuje to sprawa jest w toku. 

To proszę sobie już tą sprawą głowy nie zawracać.

• Administratorzy
3 minuty temu, jar1 napisał:

wpis nie powinien się tam znaleźć albo nie moderujemy wcale.  Ale i nie karzemy...

Wpis poleciał. Jeden i drugi. 

Jeżeli nie zgłoszony to w jaki sposób miał być wychwycony ?

Druga sprawa dlatego też punkty mv2 zdejmę, ale pouczenie pozostaje. 

Bo potem płaczecie, że bo to tamten zaczął itd itd. Takie przedszkole i zawsze moderacja niedobra.

Teraz, Espectro napisał:

To żaden argument 😉

Tym bardziej, że w nagłówku tematu jest do wyrażona to, co jest. Oznacza to, nie mniej nie więcej tyle, że administracja zwraca na niego szczególną uwagę i tyle.

Jeśli moderacja czyta jedynie zgłoszenia to nie jest to żadna moderacja a wszelkie zaklęcia, by wszyscy się szanowali i było pięknie jest waleniem kulą w płot 😉

22 minuty temu, Espectro napisał:

Wg. tutejszej gawiedzi moderator powinien być wszędzie...jak tajemniczy Don Pedro - szpieg z krainy deszczowców. 😉

No szkoda że rzeczowe wpisy usuwacie razem z "zamknij ryj" 

Tym sposobem taki troll co nie ma nic do powiedzenia wszystko za waszym pośrednictwem może usunąć 

• Administratorzy
Godzinę temu, jar1 napisał:

To żaden argument 😉

🙂 

Czyli to wina moderacji że nie filtruje wpisów ?

Godzinę temu, jar1 napisał:

Jeśli moderacja czyta jedynie zgłoszenia to nie jest to żadna moderacja a wszelkie zaklęcia, by wszyscy się szanowali i było pięknie jest waleniem kulą w płot 😉

To żart rozumiem ? Sprawdzi Pan na dole strony głównej ile jest tematów i ile nowych wpisów dziennie przybywa.

52 minuty temu, soundchaser napisał:

Wg. tutejszej gawiedzi moderator powinien być wszędzie...jak tajemniczy Don Pedro - szpieg z krainy deszczowców. 😉

+1

43 minuty temu, costa brava napisał:

Tym sposobem taki troll co nie ma nic do powiedzenia wszystko za waszym pośrednictwem może usunąć 

Moderacja nie jest od redagowania użytkownikom wpisów. 

59 minut temu, Espectro napisał:

Czyli to wina moderacji że nie filtruje wpisów ?

Z pewnością nie moja 🙂

Używam opcji ignorowania do filtrowania wpisów. 

Niestety wpisy użytkowników ignorowanych pojawiają się w cytatach inny osób, ale to też nie moja wina. 

Edytowane przez jar1
33 minuty temu, jar1 napisał:

Z pewnością nie moja 🙂

Używam opcji ignorowania do filtrowania wpisów. 

Niestety wpisy użytkowników ignorowanych pojawiają się w cytatach inny osób, ale to też nie moja wina. 

Jak to nie?

przy 28673 wpisach powinieneś być już w zarządzie Audiostereo a przynajmniej w redakcji 🤪

Edytowane przez ASURA
28673

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

2 godziny temu, costa brava napisał:

Nie rozpaczaj. Tym "rzeczowym wpisem" możesz się nadal delektować. Jest w cytacie.

Jako zaufany pieszczoch Moderacji możesz mnie nazywać trollem. Wal śmiało.

• Administratorzy
Teraz, MV2 napisał:

Jako zaufany pieszczoch Moderacji możesz mnie nazywać trollem. Wal śmiało.

😮 Nawet nie wiedziałem o tym.

3 godziny temu, Espectro napisał:

😮 Nawet nie wiedziałem o tym.

A skąd skoro nie jesteś modem?

😉

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jakim prawem jestem obrażany przez moderatora

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

7 minut temu, ałopos napisał:

Moderator nie ma prawa Cię obrażać... 

Jeżeli taka sytuacja ma miejsce - wklej zrzut ekranu lub cytat z epitetów i wyślij tekst administratorowi... 

A jeśli Cię obraża - złóż na niego donos... 

Chyba, że tyczy się to wpisów o kupie...

Gość

(Konto usunięte)

Szuka Pan atencji tutaj tylko. [bProszę kontaktować się z ową osobą mailowo lub poprzez formularz kontaktowy.[/b] 
Na forum nie pomogę Panu jeżeli nadal będzie mnie Pan prześladował na pw. 
Wszystkie punkty jakie ostatnio Pan otrzymał się należą i nikt Panu nie wlepiał banów za byle co. 

Straszenie instytucjami itd itd tylko po to aby zastraszyć i wycofać Panu któreś ostrzeżenie zadziała wręcz odwrotnie. 

I po raz kolejny mi grozisz.

Jeżeli zaś nie trafia takowe przez bardzo długi czas to jest to zwykły blef i kłamstwo jakiego sie Pan dopuścił. 

Jeżeli czuje się Pan pokrzywdzony zapraszam do kontaktu z moim przełożonym w tej sprawie. Jeżeli zna Pan wszystkie zapiski KK to tak samo znajdzie Pan kontakt na dole strony do mego przełożonego.

No i właśnie, gdzie ten Twój przełożony?
  • Administratorzy
4 godziny temu, ałopos napisał:

przykład ?

3 godziny temu, endriuw napisał:

Moderator nie ma prawa Cię obrażać... 

Jeżeli taka sytuacja ma miejsce - wklej zrzut ekranu lub cytat z epitetów i wyślij tekst administratorowi... 

A jeśli Cię obraża - złóż na niego donos... 

Chyba, że tyczy się to wpisów o kupie...

dokładnie.

3 minuty temu, romeksz napisał:

Ostatni raz przypominam. Wie Pan gdzie szukać i gdzie się kontaktować.

Na forum odpowiadam ja w tematach.

Gość

(Konto usunięte)
20 minut temu, romeksz napisał:

przestań płakać i zadzwoń  do prezesa ,może załatwisz sobie wreszcie stałego bana i uwolnisz wszystkich od swoich pretensji

Edytowane przez Seyv
  • Administratorzy
6 minut temu, romeksz napisał:

Czy Pan nadal będzie sie bawił  w taki sposób ? Nie muszę nikomu grozić. Podaje wypunktowane fakty za które mogę wlepiać punkty i karać. Nikogo nie banuje z własnego widzimisię i nigdy nie pod wpływem emocji. 

To nazywa się profesjonalizm. A gdy popełnię błąd to się do tego przyznaję. 

Teraz, slawek.xm napisał:

przestań płakać i zadzwoń  do prezesa ,może załatwisz sobie wreszcie stałego bana i uwolnisz wszystkich od swoich głupich pretensji

tego samego zdania jestem. 

Jeden fakt powstrzymuje mnie przed wlepieniem perma za tyle oszczerstw co przeczytałem pod swoim adresem to fakt że rozmawiamy tu w tym temacie i lub na PW ze mną. TYLKO. 

Potem nie chcę czytać że zamyka się buzie tym co mówią prawdę........ Walka o wolność i wieczne uciemiężenie na forum jak nie ja to ktoś inny wlepi punkty. 

Spokojnego wieczoru.

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, Espectro napisał:

tego samego zdania jestem. 

Jeden fakt powstrzymuje mnie przed wlepieniem perma za tyle oszczerstw co przeczytałem pod swoim adresem to fakt że rozmawiamy tu w tym temacie i lub na PW ze mną. TYLKO. 

Potem nie chcę czytać że zamyka się buzie tym co mówią prawdę........ Walka o wolność i wieczne uciemiężenie na forum jak nie ja to ktoś inny wlepi punkty. 

ostatnio rzadko się z Tobą zgadzam ale w powyższej kwestii bana jestem za

facet od początku istnienia konta obraża konfabuluje i prowokuje

• Administratorzy
2 godziny temu, slawek.xm napisał:

ostatnio rzadko się z Tobą zgadzam ale w powyższej kwestii bana jestem za

facet od początku istnienia konta obraża konfabuluje i prowokuje

to nie jest nowy user forum. W poprzednich latach problemy były juz z nim. (wielokrotnie) 

2 godziny temu, romeksz napisał:

Czy konto @dskrzyp to jest adres Twojego przełożonego?

to profil na forum. Kontakt jest na dole strony. 

Koniec tematu.

Gdyby pojawiły się problemy z forum jestem dostępny. 

Może moderacja założy temat np- ukarani .

Mogło by tam byc zapisane kto za co dostał ostrzeżenie bana itd.Czas obowiązywania .

łącznie z osoba która zaskarżyła jakis wpis .

Czytaj -podp---ła.

Co moderacja na taki pomysł?

Edytowane przez dulon184
  • Administratorzy
28 minut temu, dulon184 napisał:

Może moderacja założy temat np- ukarani .

Mogło by tam byc zapisane kto za co dostał ostrzeżenie bana itd.Czas obowiązywania .

Czytaj -podp---ła.

Szczerze to cała masa niepotrzebnej pracy. Poza tym cała masa płaczu i postów bezsensownych by się pojawiła gdy ktoś dostanie za "XYZ" a ktoś za "YZX"  dużo razy zależy to od kontekstu i tego czy ktos to robi specjalnie i po raz n-ty czy to pierwsze przewinienie. 

Co do banów to jest funkcja która pokazuje wam nad nickiem usera czy ma bana i do kiedy. To i tak za dużo moim zdaniem. Ale może pomagać w tematach gdy się kogoś o coś pyta i ten nie odpowiada długo 🙂 

image.png

1 godzinę temu, dulon184 napisał:

Czytaj -podp---ła.

Błędnie kierujesz to zapytanie. Przypuszczam, że nie zgodzą się na to sami użytkownicy, gdyż upadłby niejeden mit o szlachetności wielu z nich. Osobiście nie mam nic przeciwko temu.

Poza tym po co zaraz tak ostro, że dana osoba "podp---ła". Może tak po zachodniemu: sygnalista - sygnalizuje.

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, dulon184 napisał:

Czytaj -podp---ła.

to ja cię zgłosiłem za wyzwiska pod moim adresem.... wielokrotne

niestety jest to jedyny mozliwy sposób temperowania takich zachowań zgodny z regulaminem forum

pretensje miej do siebie ,że nie potrafisz dyskutować bez obrażania interlokutorów

Edytowane przez slawek.xm
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.