Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

ten problem z paginacją i przyciskiem back do rozpatrzenia. Jest jakieś ustawienie gdzieś w przeglądarce.

Możliwe że jestem w stanie to jakoś ustawić dla każdego tak samo. Jeżeli nie to będziemy nadpisywać historię w przegladarce jak się uda. Przypominajcie mnie co jakiś czas. 

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Bez komentarza.

"Na wykresie widzę pudełkowaty bas, gitary bez dociążenia i gorę bez wyrazu."

Ja widze taki wpis w tym temacie za który poleciały punkty "trolling" i poza juz wszystkim. To temat : "audiomity" to nie powód do pisania sobie bzdur i głupot bo i tak forum przetrawi. Jeżeli nie miałeś świadomości tego co piszesz to ok wycofuje te punkty. 

8 godzin temu, tomcioxxx napisał:

ale przeca ten od grubych dłupcci to pikuś wobec mojego problemu.... nieprawdaż ??????????????????????

jakiego motywu używasz. Ciemnego jasnego ? 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

14 minut temu, Espectro napisał:

temat : "audiomity" to nie powód do pisania sobie bzdur i głupot

Każdy ma prawo być w błędzie, a ocenę merytoryczną treści profesjonalista tutaj przedstawił. Więc mam prośbę: nie kontynuuj, bo ja nic z tego nie mam, a zmuszasz mnie do komentarza.

14 minut temu, Espectro napisał:

Jeżeli nie miałeś świadomości tego co piszesz to ok wycofuje te punkty. 

Nie odwołuję się.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Każdy ma prawo być w błędzie, a ocenę merytoryczną treści profesjonalista tutaj przedstawił. Więc mam prośbę: nie kontynuuj, bo ja nic z tego nie mam, a zmuszasz mnie do komentarza.

Nie odwołuję się.

Ale piszesz tutaj i tracę teraz 2 dni na zabawę w wpisy tylko po to aby uznawać twoja osobę za męczennika forumowego ? 

Bez komentarza... 

1 minutę temu, Espectro napisał:

Ale piszesz tutaj

Męczycie publicznie sprawę dotyczącą mojej osoby i mam milczeć?

3 minuty temu, Espectro napisał:

Bez komentarza... 

Trzymam za słowo.

• Administratorzy
22 minuty temu, szymon1977 napisał:

Męczycie publicznie sprawę dotyczącą mojej osoby i mam milczeć?

25 minut temu, Espectro napisał:

poddając pod publiczną ocene kończy się tak że jest rozmowa z każdym kto przyłączy się do rozmowy.

W takim razie nie rozumiem po co takie pisanie skoro nie chcesz odwołać sie od tych punktów i nie chcesz udowodnić swego lub moderacji błędu. Zwykłe szukanie poklasku i pogilgotanie swego ego....

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Jak nie wiedział to mógł napisać odwołania od tego z tekstem "byłem w błędzie" i nie ma problemu

Z tego co czytam, nie był w błędzie, post (niech nawet częściowo) jest sensowny. Ja rozumiem, że to było "za całokształt i na zachętę", tylko że za całokształt już dawno powinien wylecieć, a nie na podstawie jakichś pretekstów.

nagrywamy.com

• Administratorzy
2 minuty temu, przemak napisał:

Z tego co czytam, nie był w błędzie, post (niech nawet częściowo) jest sensowny. Ja rozumiem, że to było "za całokształt i na zachętę", tylko że za całokształt już dawno powinien wylecieć, a nie na podstawie jakichś pretekstów.

Możliwe, że miał rację. Wtedy było napisać, że to błąd moderatora. 

10 godzin temu, Espectro napisał:

Od kiedy to Szymon jest największym autorytetem w audio i tym najbardziej znienawidzonym w tematach o kablach i innych. Bo chyba się zgubiłem. Z tego co pamiętam gdzie się nie pojawiasz to sieje się kontrowersja i obrazliwe wpisy pod twoim adresem. Za co moderacja kara takowych. Ale powoli bo widzę że robisz z siebie ofiarę systemu .......

i zabawa sie kręci

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy

Poddawanie pod publiczny osąd będzie spotykać się zawsze z takimi decyzjami.

Jeżeli ktoś chce dojść swego i sprawiedliwości pisze się odwołania do Administracji.

Taka jest forma odwołań. 😞 

Niech teraz z 5 osób zacznie pisac o odwołania tutaj w temacie i ok 10 kolejnych zacznie odpisywać im i poddawać pod ocenę ich wpisy tutaj.

5*10 = wpisów na godzinę. Nikt juz w tym się nie połapie. 

To nie przedszkole.... 

1 minutę temu, cir napisał:

i zabawa sie kręci

Możliwe.

Ale na innych forach odpowiedz by była prosta. Wniosek odrzucony. Jeżeli ktoś nadal robi problemy to dostaje perma i koniec. Każdy uważa za świętość zdanie admina i moderatora. To że pozwalamy podyskutować to tylko lepiej dla każdego z was i dla moderacji że można przedstawić opinie. A nie przez pisma i pozwy .....

Zamykam temat. Jeżeli są inne pytanie zapraszam.

48 minut temu, Espectro napisał:

Jeżeli ktoś chce dojść swego i sprawiedliwości pisze się odwołania do Administracji.

Pisałem, sprawa jest już historią.

-----

1 godzinę temu, Espectro napisał:

tracę teraz 2 dni

Nie tracisz. W telegraficznym skrócie:

23 godziny temu, Espectro napisał:

To że ktos pisze sensownie w tematach o audio to widać odrazu. 

20 godzin temu, szymon1977 napisał:

za trolling ... uznałeś analizę wykresu kolumn

20 godzin temu, Marcinus napisał:

to był czysty trolling.

20 godzin temu, Espectro napisał:

to trolling nic innego

15 godzin temu, przemak napisał:

to są sensowne uwagi.

13 godzin temu, przemak napisał:

pastwicie się nad sensownym postem Szymona. Ok, to jest bałwan

13 godzin temu, przemak napisał:

ten post który widzę jest bardzo sensowny

12 godzin temu, przemak napisał:

Uwagi Szymona ukarane banem czy tam punktami są sensowne,

2 godziny temu, Espectro napisał:

mógł napisać odwołania od tego z tekstem "byłem w błędzie" i nie ma problemu punkty cofam.

Z dopiskiem "proszę pilnować się i starać przed napisaniem wpisu zweryfikować .........." 

2 godziny temu, Espectro napisał:

To temat : "audiomity" to nie powód do pisania sobie bzdur i głupot bo i tak forum przetrawi. Jeżeli nie miałeś świadomości tego co piszesz to ok wycofuje te punkty. 

53 minuty temu, przemak napisał:

Z tego co czytam, nie był w błędzie,

49 minut temu, Espectro napisał:

Możliwe, że miał rację. Wtedy było napisać, że to błąd moderatora. 

Błędu przeszłości już nie naprawisz, może w przyszłości nie popełnisz. Podrawiam.

Edytowane przez szymon1977

16 godzin temu, Espectro napisał:

Na spokojnie. Rano pomyślimy na świeżo.

No i jak? Może na priv?

Czy regulamin forum ogranicza jakoś długość podpisu, sygnatury czy jak to się tam nazywa? Czy konieczne jest przebijanie się przez kilkanaście linijek nic nie znaczących słów pewnych userow?

?👈

• Administratorzy
5 godzin temu, rafal735r napisał:

Czy regulamin forum ogranicza jakoś długość podpisu, sygnatury czy jak to się tam nazywa? Czy konieczne jest przebijanie się przez kilkanaście linijek nic nie znaczących słów pewnych userow?

Regulamin też, ale głównie typ profilu / grupy.

W dniu 26.01.2024 o 00:19, Espectro napisał:

Od kiedy to Szymon jest największym autorytetem w audio i tym najbardziej znienawidzonym w tematach o kablach i innych.

Nie jest.

Natomiast jest (według mnie) najwyższym autorytetem, znawcą i wręcz ekspertem, jeśli chodzi o grube baby.

Tu - nie ma sobie równych, a i ja przy Szymonie wymiękam, choć cenię sobie "gabaryt", co to i ciepłem w mrozy, a i cieniem w letni skwar  obdarza...

• Administratorzy
20 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie jest.

Natomiast jest (według mnie) najwyższym autorytetem, znawcą i wręcz ekspertem, jeśli chodzi o grube baby.

Tu - nie ma sobie równych, a i ja przy Szymonie wymiękam, choć cenię sobie "gabaryt", co to i ciepłem w mrozy, a i cieniem w letni skwar  obdarza...

Możliwe. Im więcej tym lepiej podobno.

46 minut temu, Espectro napisał:

Możliwe. Im więcej tym lepiej podobno

Tu bym polemizował.

Swego czasu komunistyczna doktryna utrzymywała, że ilość przechodzi w jakość (skokiem podobno) 🙂

Oj, tam...

Te "przy kości" zawsze śpiewają wybornie.

Duży gabaryt - duża przepona - duży głos!

.....

Z chłopami zaś - odwrotnie.

Im bardziej chudy i prawie cienki jak owsik - tym bardziej fajowo śpiewa. 

Wyjątkiem - Pavarotti.

😀🌷

• Administratorzy
2 godziny temu, argus napisał:

Tu bym polemizował.

Swego czasu komunistyczna doktryna utrzymywała, że ilość przechodzi w jakość (skokiem podobno) 🙂

Tak też słyszałem ale czy to prawda to nie wiem. Każdy chwali to co ma. 

1 godzinę temu, costa brava napisał:

I Demis Roussos

Fakt!😀

Choć akurat w dzieciństwie też był chudy i cienias 😀.

A i nagrał z Vangelisem i Kumplami fajną płytę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
20 minut temu, przemak napisał:

Ale Roussosa to wy szanujcie, basistą był. 

i Vangelis na klawiszach

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

i Vangelis na klawiszach

Vangelis nie był basistą. To wiele tłumaczy. 

nagrywamy.com

20 minut temu, przemak napisał:

Roussosa to wy szanujcie,

A jest tu taki, który nie szanuje?😘

Zacny był to pieśniarz, a we Władysławowie, sto lat temu, gdym był jako smark na wakacjach z moją Mamą - Ona pół rocznej pensji wdusiła do szafy grającej, by posłuchać Good By my love, goodbye. Myśląc o swym mężu.

😀🤣.

Ale - moi starzy, to generalnie byli puerdolnieci, kochając się aż do samej śmierci.

🤫🎃

5 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Proszę bardzo 🙂

2-Numa-Perrier.jpg

2 godziny temu, przemak napisał:

Bzzzzt - zły wątek 😉

Bziuuuu!!!

Zatem uciekam i przepraszam.

Och, ta muzyka wszędzie mnie napastuje...

😀😘❤️

18 godzin temu, Espectro napisał:

Na temat

Pisałem tu już nie raz że nie sposób jest edytować post gdzie źle zamknięto funkcję podkreślenia.....potem to podkreślenie ciągnie się przez cały post (mój ostatni wpis w temacie o Kk). Możliwe jest tylko skasowanie tego co się napisało i napisanie wszystkiego od nowa......czasem (przy długim wpisie) jest to niewykonalne.

Darowałbym sobie, nie pisałbym o tym gdyby nie to, że za pisanie dużymi literami i pogrubianie spotykały mnie tu kary i  jakiś gorliwy forowicz to może zgłosić a nadgorliwy moderator znowu mnie może ukarać.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.