Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Paweł, co jak co....kto jak kto....

Tylko aster niepocieszony bo mu owoc pracy wczoraj wzięłło i wcięłło :-)

a zabawnie było - bo cóż innego na tym łez padole zostało...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość papageno

(Konto usunięte)

"Trolle i złośliwe mendy nie mają tam wstępu lub od razu dostają kopa w d...

Nie potrzeba robić Saloników bo całe te fora są jak Salonik. Moderacja pilnuje, nie ma chamstwa i nabijania się z innych".

Sly30 w Hi-Fi. Dzisiaj.

a w jakim kontekscie to mowil?

aa juz znalazlem.

Edytowane przez leon28

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Jeśli ktoś kogoś na tym forum kompromituje to twój nowy idol bum, który już dawno powinien z tego forum na stałe wylecieć. Regularnie łamie regulamin i w jawny sposób trolluje forum. Pisze z wielu klonów co jest wyraźnie zabronione.

A u was bija Murzynów. Nie stać Cię na zwykłe przeprosiny? Brnij dalej.

Za co?...to, że ty przepraszasz trolla który uważa ciebie za....ty już wiesz za kogo to twoja sprawa. Nie zamierzam przepraszać żadnego trolla.

Was, którzy na to pozwalacie.

Zgłosiłeś na panel moderatorów trolling owego trolla? Sam jak widać go karmisz wdając się w pyskówki z użytkownikami, których uważasz za trolli, jednocześnie tłumaczysz innego ewidentnego trolla, a winę za to przypisujesz wszystkim, którzy na to zezwalają.

Jakiś dysonans z tego przebija, nie sądzisz?

Gość papageno

(Konto usunięte)

Sam jak widać go karmisz

Czyli troll?

w pyskówki

Nie przesadzasz?

tłumaczysz innego ewidentnego trolla, a winę za to przypisujesz wszystkim

Za to nie.

Jakiś dysonans z tego przebija,

Poznawczy? Nie sądzę. Nazwani mendami wiedzą o co chodzi.

EOT.

Przywal nu lepiej parę punktów za krytykę moderacji. Przecież to lubisz

Doprawdy ręce opadają :-(

Nie mam za co karać @papageno. Spokojnie rozmawiamy o sytuacji na forum i postrzegania jej przez pryzmat mój i Jego.

Natomiast ty za swój wpis masz natychmiast ostrzeżenie, za złośliwy bezpardonowy atak na moderatora.

Poczułeś się dowartościowany? O to ci chodziło, prawda? Nie ma to jak być w awantgardzie plucia na moderację :-)))

Ja mam tylko takie pytanie: czy wszędzie, gdzie pojawia się słowo "bumbox", to chodzi o jakąś postać Buma?

A może jest jakiś Bum-box, czyli myśli zebrane tej osoby. Teraz biegam po całym portalu i szukam wypowiedzi, a może by wystarczyło posiąść takie pudełeczko. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o wpis.

Ja mam tylko takie pytanie: czy wszędzie, gdzie pojawia się słowo "bumbox", to chodzi o jakąś postać Buma?

Znając Buma, to bardzo prawdopodobne :-) Dla nas właściwszym, byłoby każdy kolejny klon nazywać dokładając następne "bum".

Mieli byśmy: Bum, Bumbum, Bumbumbum, Bumbumbumbum, i tak dalej i wszystko jasne :-)

Gość

(Konto usunięte)

Gdzie ktoś z tego forum został nazwany mendą? Czas na nowe okulary

jesli piszesz ogólnie "mendy" to masz chyba na mysli jednego lub kilku uzytkowników i nie ma znaczenia czy odniosłeś sie do kogoś konkretnie jest to obrażliwe... chyba że miałeś na mysli takie małe insekty:):):)

Gdzie ktoś z tego forum został nazwany mendą? Czas na nowe okulary.

Tutaj!!!

Ponieważ dostępu do saloniku nie ma nikt spoza naszego forum. A skoro dostają kopa w d... - znaczy że te mendy sa i jednak dostały sie do saloniku!

I za te wypowiedź powinieneś zostać ukarany.

Tylko jak wspomniałem powyżej.

NIKT tego nie zgłosił tam gdzie trzeba, tylko woli trollować wraz z Toba i pławić się w pyskówkach, winą za to obarczając NAS czyli tych, których nazywa WY.

jesli piszesz ogólnie "mendy" to masz chyba na mysli jednego lub kilku uzytkowników i nie ma znaczenia czy odniosłeś sie do kogoś konkretnie jest to obrażliwe... chyba że miałeś na mysli takie małe insekty:):):)

Miałem na myśli osoby, które próbują trollować zachodnie fora. Wyraźnie było to napisane. A to czego kto się domyśla i co sobie dopowie to już nie moja sprawa. Na to nie mam wpływu.

Tutaj!!!

Ponieważ dostępu do saloniku nie ma nikt spoza naszego forum. A skoro dostają kopa w d... - znaczy że te mendy sa i jednak dostały sie do saloniku!

I za te wypowiedź powinieneś zostać ukarany.

Tylko jak wspomniałem powyżej.

NIKT tego nie zgłosił tam gdzie trzeba, tylko woli trollować wraz z Toba i pławić się w pyskówkach, winą za to obarczając NAS czyli tych, których nazywa WY.

Bzdura!! Nie pisałem o naszym saloniku ani o tym forum, tylko o forach Audiogon i What's Best. Poczytaj sobie jeszcze raz!

Edytowane przez sly30

Miałem na myśli osoby, które próbują trollować zachodnie fora. Wyraźnie było to napisane.

A to co innego :-) Ja odniosłem sie do cytatu o którym dyskutuje z papageno i byłem przekonany że użyłeś tego w stosunku do naszego forum i saloniku.

Odszczekuję swą poprzednia opinie o tym Twoim wpisie.

No i słusznie!! Dlatego nie zgłaszali na panel pretensji ponieważ wiedzieli, że nie ma o co. Gdybym napisał tak o tym forum, to byłaby afera na całego i huzia na Józia... :-) A tak nie mają argumentów... :-)

Edytowane przez sly30
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

No i słusznie!! Dlatego nie zgłaszali na panel pretensji ponieważ wiedzieli, że nie ma o co. Gdybym napisał tak o tym forum, to byłaby afera na całego i huzia na Józia... :-) A tak nie mają argumentów... :-)

Może byś tak przestał trollować?wrócil do saloniku,obrał ziemniaki,dywany wytrzepał?Święta idą,możesz nas,trolli i hejterów,raz na zawsze od siebie uwolnić?salonik za mały?

Może jednak jakaś opcja zawieszenia broni? Wzajemnych ignorów, przynajmniej na jakiś czas?

Bo niedługo wszyscy zostaniemy trollami upierającymi się, że druga i trzecia strona jest jednak jeszcze większym trollem i Tym Złym :-)

To niepotrzebna spirala - która naprawdę do niczego nie prowadzi....

A przepychanki dla zasady, że moja racja jest mojsza...są infantylne po prostu - nawet jeśli da się je umotywować

Więcej luzuuuuu.... :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.