Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

W regulaminie nie został również ujęty całkowity zakaz skakania na główkę do pustego basenu.

Ale jak widać niektórym to wcale nie przeszkadza i z uporem maniaka wciąż próbują ...

Nie ma takiego punktu również w audiofilskich zasadach. A jednak niektórym to wcale nie przeszkadza i z uporem maniaka wciąż próbują bezpiczników, podkładek pod kable, naklejek na CD, płytek holfi.......

A jeden maniak nawet wątek w hi-end założył.

Choć nie ma o tym żadnego pojęcia

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

nie możesz tego robić.

1. takiego sposobu poparcia uzywa m. in Palton (jeden z przykładów w watku o pokoju audioshow 2015)

2.nie możesz usuwac postu innego moderatora

3.musiałbys oskarżyc o troling kolegę moderatora Paltona

4. moje zwrócenie uwagi na taki wpis spowodowało konkretna odpowiedź

ustalcie zatem najpierw zasdy postepowania pomiedzy moderatorami , bo każdy z Was interpretuje regulamin wg własnego widzimisię:)

Mogę.

1. to sprawa Paltona nie mam na to wplywu.

2.nie usuwam postów innych moderatorów

3. nie ma przeciwwskazań aby tak czynić.

4. to chyba normalne?

zasady są ustalone. Regulamin jak każde prawo podlega interpretacji organu który się nim posługuje. Orzeczenia sędziów są niezawisłe. Niegodzący się z orzeczeniem i udzielona karą, ma prawo do odwołania do instytucji wyższego rzędu, u nas do Administracji.

Sie usmialem :-)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A jeden maniak nawet wątek w hi-end założył.

Choć nie ma o tym żadnego pojęcia

Mnie to własciwie nie przeszkadza.

Czasem nawet posłucham tez folka, a nawet góralskiej muzyki :)

Gość

(Konto usunięte)

1. to sprawa Paltona nie mam na to wplywu

.

akurat to jest przykład hipokryzji:) jako moderator zakazujesz uzywania emotikonu, co juz jest absurdem. ostrzegasz ,że będziesz karał tego typu zachowania a Paltona to nie dotyczy??? bo to jego sprawa? podkreślam ,że ja do Roberta w tym wypadku nie mam żadnych pretensji , podaje akurat taki przykład by pokazać Ci bezdenna głupotę , wybiórcze traktowanie uzytkowników w zależności od sympatii i WYMYSLANIE SOBIE PRZEZ CIEBIE PRZEPISÓW REGULAMINU!!!

ale przecież to wszystko norma w naszym pięknym i szczęśliwym kraju

więc - o so ci chozi? :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

podaje akurat taki przykład by pokazać Ci bezdenna głupotę , wybiórcze traktowanie uzytkowników w zależności od sympatii i WYMYSLANIE SOBIE PRZEZ CIEBIE PRZEPISÓW REGULAMINU!!!

No to mi dołożyłeś. I to w jakim stylu. No, no, pogratulować. Nie masz "pretensji do Roberta" wykazując jego postępowanie jako przykład na poparcie nieprawidłowości ze strony moderatorów :-)

Kiedy twierdzę, że takie "pisanie postów" i ajkowanie za pomocą dwuznacznego emoticonu jest nie fair w sytuacji kiedy dostępny jest płyto-lajk, Ty zarzucasz mi "wybiórcze traktowanie użytkowników. Kuriozum!

I jeszcze jedno. Ja nie wymyślam sobie nowych przepisów regulaminu. Stwierdzam, że używanie :-) w kontekście wykpienia i poniżenia adwersarza, będę traktował jako trolling a nawet jako atak personalny. Tylko tyle. Jeśli moja ocena ci nie będzie pasować, odwołasz się do Administracji i to Ona będzie rozstrzygać kto z nas ma rację. Nie TY.

I proszę, więcej na mnie nie krzycz. To świadczy jedynie o Twojej kulturze.

Tylko tych ataków na moderację jest tyle, że większość jest przewrażliwiona na tym punkcie. A tekst w stylu, proszę się odwołać nie działa. A przynajmniej w stosunku do Maliniaka i jego świty...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Kiedy twierdzę, że takie "pisanie postów" i ajkowanie za pomocą dwuznacznego emoticonu jest nie fair w sytuacji kiedy dostępny jest płyto-lajk, Ty zarzucasz mi "wybiórcze traktowanie użytkowników. Kuriozum!

I jeszcze jedno. Ja nie wymyślam sobie nowych przepisów regulaminu. Stwierdzam, że używanie :-) w kontekście wykpienia i poniżenia adwersarza, będę traktował jako trolling a nawet jako atak personalny. Tylko tyle.

Tylko tyle?

A pisać można na siedząco czy to oznaka braku szacunku do moderacji i podczas pisania muszę stać?

Śmiało, nie krępuj się, co tam jeszcze sobie dzisiaj stwierdzasz i będziesz traktował jako, a nawet i tylko tyle.

Tak przy okazji, to nie miałeś przypadkiem porzucić funkcji moderatora na tym forum?

Czy jednak za bardzo ci się podoba ta fucha i tylko na górnolotnych frazesach się skończyło?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Jednak broniłbym tezy, że zamieszczenie samego :-) nie sposób uznać za atak personalny.

Ten znaczek nie ma tak wieloznacznego kontekstu. Podejrzewam, że kontekst ma tylko jeden - smile. A czy to jest smile happy, czy smile politowania...nie wiem, nie potrafię zdiagnozować po nim, co komu, kto go użył - w głowie siedzi.

Równie dobrze, a nawet lepiej sprawdziłby się wniosek o platonicznych uczuciach wyrażonych w tak wyszukanie nieśmiały sposób... :-)

Blee....

Bana czekasz? :-)

Ale to był emot lepszego sortu!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A bo to pierwszy raz.... :-)

Tydzień temu, albo może dwa - wywaliły o psycho

Nie szkoda... :-)

Gość papageno

(Konto usunięte)

Ale o mierzeniu przejrzystości systemu bym poczytał.

Albo jak zmierzyć rozdzielczość, szczegółowość, barwę, ocieplającą funkcję kabla, wycofanie basu? Jest o czym deliberować.

Gość

(Konto usunięte)

I proszę, więcej na mnie nie krzycz. To świadczy jedynie o Twojej kulturze.

akurat tym razem przyznam Ci rację. Forma wypowiedzi nie była z mojej strony przemyslana i za te forme Cie przepraszam.

Ale czasami emocje przy czytaniu Twoich niejasnych i pisanych z pozycji najwszechwiedzącej wyroczni regulaminowej postów sa w moim przypadku nie do opanowania.

To co mam do Roberta to piszę najczęściej do niego wiec sprawy wyjaśniam od razu.

A w tym wypadku problemem dla mnie jest Twoja "interpretacja" regulaminu i wprowadzanie nowych nieporozumień i nowej wojny jakby zależało Ci na awanturze z tak błahego powodu jak "usmieszek".

A do Admiana mnie nie odsyłaj , bo nie należe go tych , którzy sie za plecami skarżą,

... gdyby administacja była na odpowiednim poziomie nie mógłbys wprowadzac na forum swoich własnych kontrowersyjnych pomysłów:)

• Moderatorzy

Ja proponuje zlikwidować w ogóle funkcję moderatora na forum. Juz teraz słabo sobie radzą (co często sami przyznają), a w świetle nowych obowiązków, tj. poszukiwania emotikonow i ich interpretacji pod kątem hejtu, obawiam sie ze w ogóle juz nie dadzą rady...

-----------------

Popieram. Zawsze byłem zdania, że moderacja na bocznicy nie jest potrzebna. Ewentualnie czas na Dobrą Zmianę ;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Popieram. Zawsze byłem zdania, że moderacja na bocznicy nie jest potrzebna. Ewentualnie czas na Dobrą Zmianę ;)

W świetle tego, co się tu dzieje myślę, że kolega sly to będzie Dobry wybór.

No cóż, rewolucja wymaga ofiar, ale skoro teraz tego oczekuje od nas audiofilskie społeczeństwo...

Edytowane przez fox733

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ja proponuje zlikwidować w ogóle funkcję moderatora na forum. Juz teraz słabo sobie radzą (co często sami przyznają), a w świetle nowych obowiązków, tj. poszukiwania emotikonow i ich interpretacji pod kątem hejtu, obawiam sie ze w ogóle juz nie dadzą rady...

:-)

akurat tym razem przyznam Ci rację. Forma wypowiedzi nie była z mojej strony przemyslana i za te forme Cie przepraszam.

Ale czasami emocje przy czytaniu Twoich niejasnych i pisanych z pozycji najwszechwiedzącej wyroczni regulaminowej postów sa w moim przypadku nie do opanowania.

To co mam do Roberta to piszę najczęściej do niego wiec sprawy wyjaśniam od razu.

A w tym wypadku problemem dla mnie jest Twoja "interpretacja" regulaminu i wprowadzanie nowych nieporozumień i nowej wojny jakby zależało Ci na awanturze z tak błahego powodu jak "usmieszek".

A do Admiana mnie nie odsyłaj , bo nie należe go tych , którzy sie za plecami skarżą,

... gdyby administacja była na odpowiednim poziomie nie mógłbys wprowadzac na forum swoich własnych kontrowersyjnych pomysłów:)

:-)

W świetle tego, co się tu dzieje myślę, że kolega sly to będzie Dobry wybór.

W świetle tego co się tu dzieje myślę, że nie ma takiej potrzeby, gdyż jak wieść gminna niesie są prowadzone zakulisowe ustalenia

w sprawie wykupienia części udziałów spółki site przez tzw. grupę salonową i tym samym oficjalnego przejęcia audiostereo.pl

co z kolei ma doprowadzić do sytuacji w której wywalenie dowolnego użytkownika forum będzie tylko kwestią czyjegoś widzimisię.

Dlatego też nie ma się co dziwić, że niektórzy wyprzedzając bieg wypadków już teraz próbują wkupić się w łaski nowych panów

zachowując się przy tym co najmniej "dziwnie", żeby już nie nazywać pewnych spraw po imieniu...

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Oczywiście nikt tego oficjalnie nie potwierdzi.

Pora się zwijać. Przedsmak salonikowych poczynań już mieliśmy.

Dokładnie,jeśli potwierdzi się informacja,że niejaki sly30 będzie miał decydujący wpływ na to,kto jest be a kto jest cacy,moje konto bzpowrotnie znika.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.