Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

W świetle tego co się tu dzieje myślę, że nie ma takiej potrzeby, gdyż jak wieść gminna niesie są prowadzone zakulisowe ustalenia

w sprawie wykupienia części udziałów spółki site przez tzw. grupę salonową i tym samym oficjalnego przejęcia audiostereo.pl

co z kolei ma doprowadzić do sytuacji w której wywalenie dowolnego użytkownika forum będzie tylko kwestią czyjegoś widzimisię.

Dlatego też nie ma się co dziwić, że niektórzy wyprzedzając bieg wypadków już teraz próbują wkupić się w łaski nowych panów

zachowując się przy tym co najmniej "dziwnie", żeby już nie nazywać pewnych spraw po imieniu...

Właściwie to ta garstka salonowców już to zrobiła,traz tylko dopełnią formalności. To forum upadnie i jest to tylko kwstią czasu.

W świetle tego co się tu dzieje myślę, że nie ma takiej potrzeby, gdyż jak wieść gminna niesie są prowadzone zakulisowe ustalenia

w sprawie wykupienia części udziałów spółki site przez tzw. grupę salonową i tym samym oficjalnego przejęcia audiostereo.pl

Spoko . pewnie zrobią świetny interes. Przyszli i obecni akcjonariusze. W Site były subskrybcje prywatne po 0,10 i po 0,33 grosze, z czego większość obejmowana była po 0,33. Ostatni raz na giełdzie Site po 30 groszy był notowany w 2011 roku a po 10 groszy w 2012. Teraz notowania są w granicach 4 groszy z zerowym zainteresowaniem graczy. Wyniki finansowe też są bardzo zachęcające do inwestowania w Site. Jak widać zatem na razie jest to interes życia jeśli ktoś chciałby wyjść z akcji obejmowanych w subskrybcjach prywatnych;) Ci co będą kupować, tak na zdrowy rozum też nie powinni być chętni do przepłacania, pod warunkiem posiadania zdrowego rozumu:-) Zastanawia mniie też czy większościowemu udziałowcowi spółki Site jakim jest IQ Partners zależy na biznesie czy nie. Zakładam jednak, że jeśli się ma prawie 40 procent akcji to zależy chociaż trochę. W sumie ciekawe. Na zdrowy rozum, w normalnej firmie żeby coś mieć do gadania to trochę tych akcji trzeba kupić. W normalnej firmie;)

Dziękuję za konstruktywną dyskusje w sprawie ":-)".

Proszę Wszystkich zaangażowanych w tej kwestii, aby jasno opowiedzieli się, czy używanie samego emoticonu jako treści merytorycznego wpisu, jest prawidłowością, czy uchybieniem?

Ja będę to tak traktował, jak orzekniecie.

Panowie, nawet gdyby to była prawda, to przecież nikt wam nie zabrania skrzyknąć się i złożyć kontrofertę. Jako właściciele forum wyrzucicie salonik w kosmos, hi-end spadnie na bocznicę, a główną zakładkę będą stanowić wątki o audio-voodoo. ;-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Dziękuję za konstruktywną dyskusje w sprawie ":-)".

Proszę Wszystkich zaangażowanych w tej kwestii, aby jasno opowiedzieli się, czy używanie samego emoticonu jako treści merytorycznego wpisu, jest prawidłowością, czy uchybieniem?

Ja będę to tak traktował, jak orzekniecie.

:-)

akurat tym razem przyznam Ci rację. Forma wypowiedzi nie była z mojej strony przemyslana i za te forme Cie przepraszam.

Nie ma problemu Sławku, nie obrażam się za krytykę mojej osoby. Co prawda nie o to mi chodziło w sprawie ":-)" niż zostało zrozumiane przez kilku z Was :-)

Moglibyście przestać prowokować :-)

Przed ostatecznym rozstrzygnięciem dylematu ":-) "

Traktujmy się poważnie....a imponderadebilia to już z namaszczeniem... :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

co z kolei ma doprowadzić do sytuacji w której wywalenie dowolnego użytkownika forum będzie tylko kwestią czyjegoś widzimisię.

Dlatego też nie ma się co dziwić, że niektórzy wyprzedzając bieg wypadków już teraz próbują wkupić się w łaski nowych panów

zachowując się przy tym co najmniej "dziwnie", żeby już nie nazywać pewnych spraw po imieniu...

Trwają negocjacej z bumem, bo nie chce tanio zbyć pakietu kontrolnego.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Dawno,bawno temu,kiedy to forum był stricte merytoryczne,nie było na nim żadnych lwów salonowych a szczególnie nie było na nim pewnego aktywnego trolla,był sobie taki user o nicku: Łowca Debili,bardzo byłbym ciekawy jego łowów na obecnym forum. Szkoda,że odpłynał łowić gdzieś indziej :))

Moglibyście przestać prowokować :-)

Przed ostatecznym rozstrzygnięciem dylematu ":-) "

Traktujmy się poważnie....a imponderadebilia to już z namaszczeniem... :-)

Oczywiście :-)

Tak przy okazji, to nie miałeś przypadkiem porzucić funkcji moderatora na tym forum?

Czy jednak za bardzo ci się podoba ta fucha i tylko na górnolotnych frazesach się skończyło?

Nie, nie miałem porzucić funkcji. A kto ci takich głupot naopowiadał?

Istniała i wciąż istnieje możliwość, że zostanę usunięty z funkcji moderatora przez Admina, z powodu mojej otwartej dyskusji z Wami w tematach moderacji i udzielania ostrzeżeń.

Tak przy okazji, czyżbym za bardzo ograniczał twoje możliwości wynajdywania afer i negowania wszystkiego i wszystkich? :-)

O w morde, buma to jeszcze wezma i posadza, niedobrze, szkoda chlopaka

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Moglibyście przestać prowokować

Po postawieniu lajka lub napisaniu :-) czuje się jak bym skoczył na bandżi.

Jakie forum, takie sporty ekstremalne:)

Prawie jak 2 expresso na raz :-)

I zejść można nawet...i nie dojść :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Najwyżej stworzy się dla niego jakikś salonik.

Tylko kto go zarekomenduje?

Szkoda, wiadomo, ze salon ma kase, a dzisiaj wszystko mozna kupic, glowe buma tez

Slyszalem tez o jakis powiazaniach z Pisem, bum czlowieku, wyjezdzaj z kraju, poki jeszcze mozesz

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Panowie, nawet gdyby to była prawda, to przecież nikt wam nie zabrania skrzyknąć się i złożyć kontrofertę. Jako właściciele forum wyrzucicie salonik w kosmos, hi-end spadnie na bocznicę, a główną zakładkę będą stanowić wątki o audio-voodoo. ;-)

Chyba nie warto inwestować w tak kiepski biznes.

I tak to powoli dobiega konca saga rodu klonow buma

Ja tam osobiście do buma1234 vel. Jaromir Jagr nic nie mam.

Podziwiam jego wytrwałość w głoszeniu prawdy oraz "prawdy".

Powiem więcej - lubię chłopa bo widać ,że ma jakąś życiową misję , którą jako kaznodzieja traktuje wyjątkowo poważnie jak na tego typu "poważne problemy" przystało.

Jednak wolałbym aby może wydał jakiś tomik poezji zamiast od rana do wieczora biegać z pałą i bawić się w ZOMO - wca na forum.

Na dłuższą metę pomimo ,że jest to śmieszne niestety jest również męczące i ostatnio z tego powodu mam nocne koszmary i schudłem bo boję się podejść do lodówki z obawy ,że z pomiędzy pasztetowej i salcesonu wyskoczy nasz kolega.

Tak więc mam prośbę do moderacji aby w zakładce hiend ( którą bum1234 jak widać bardzo lubi ) wydzieliła / podpięła wątek tematyczny dla naszego egzorcysty gdzie do woli on i jego adwersarze będą mogli uprzejmie udowadniać sobie na wzajem kto jest głupszy.

Z góry dziękuję za przychylenie się do mojej prośby.

P.S.

Napisałem ten post w tym wątku bo patrząc na jego treść uznałem ,że formuła "brak humoru na forum" wyczerpała się i ten wątek jest bardziej stosowny.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Ja też bardzo polubiłem buma i cierpię niepomiernie, że z uporem godnym lepszej sprawy, tak go prześladują.

Chciałbym, by mógł pisać swobodnie.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Na dłuższą metę pomimo ,że jest to śmieszne niestety jest również męczące i ostatnio z tego powodu mam nocne koszmary i schudłem bo boję się podejść do lodówki z obawy ,że z pomiędzy pasztetowej i salcesonu wyskoczy nasz kolega.

Przyznam,że trochę się pogubiłem,o kim Ty Jarku piszesz o sly30?

Na pewno nie :-)

Byłoby między foie gras a prosciutto di parma

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.