Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

co poniektóry ocenił by także i własne zachowanie

Masz zastrzeżenia do moich wpisów na forum?

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

uderz w stol a nozyce sie odezwa?

dokladnie cos takiego co napisal neomammut chcialem napisac. nie powinno sie stosowac podwojnych standardow,

poza tym w takiej powodzi postow dzialalnosc takiego buma czy innych nie powinna byc chyba problemem. zawsze mozna zignorowac uzytkownika, lub nie wpuscic do swojego watku, wiec w czym problem?

Edytowane przez leon28

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

uderz w stol a nozyce sie odezwa?

Oceniłem właśnie swoje wpisy,i pytam się grzecznie.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Zaproś go do siebie na wigilie.

To chamskie z Twojej strony jeśli uważasz, że @bum jest niegodny zaproszenia na Wigilię!

Oczywiście, że jeśli wyraziłby pragnienie spędzenia u nas Wigilii, zaprosiłbym go bez wahania.

Powiem więcej, ja nawet Ciebie bym zaprosił!

W.

Oceniłem właśnie swoje wpisy,i pytam się grzecznie.

nie chce sie wypowiadac za neomammut ale niekoniecznie mial ciebie na mysli piszac te slowa. no chyba, ze macie ze soba na pienku. lepiej jednak takie rzeczy zalatwiac na pw ;-)

Wklejaj.

Trudno,żebym nie banował ludzi,którzy mnie nieustannie obrażają.

Oczywiście masz rację. I ten fakt bum powinien sobie uświadomić i przyjąć, ze na takich zasadach opiera się życie w społeczeństwie.

Trudno wymagać od człowieka empatii, jesli się go notorycznie ogłasza idiotą. Ten fakt obowiązuje zawsze obie strony.

To chamskie z Twojej strony jeśli uważasz, że @bum jest niegodny zaproszenia na Wigilię!

Oczywiście, że jeśli wyraziłby pragnienie spędzenia u nas Wigilii, zaprosiłbym go bez wahania.

W.

vlado szkoda cie na moderatora

Ja też moge sobie napisać, ze jako człowiek to bym zaprosił ale jako moderator to bym eksterminował. :)

vlado szkoda cie na moderatora

Wręcz przeciwnie.

Uważam że zarówno ja, jak i wielu z Was, takiego vlado jako moderatora potrzebowaliście :-)

W.

Wręcz przeciwnie.

Uważam że zarówno ja, jak i wielu z Was, takiego vlado jako moderatora potrzebowaliście :-)

W.

Było tu juz paru tu takich, co też tak myślało :)

W.

Nigdzie nie napisałem, że jest nie niegodny ale skoro papageno tak za nim tęskni to niech go zaprosi.

Edytowane przez sly30

Nikogo nie bronię i nie oceniam, luźno tylko piszę, by jednak spokojniej podchodzić do tego forum i jego użytkowników.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Było tu juz paru tu takich, co też tak myślało :)

I wierzę w to, że będą jeszcze następni. A jest nas tu sporo nieubabranych w koligacje branżowe, którym zależy na tym forum i na Forumowiczach go tworzących.

W.

lub nie wpuscic do swojego watku, wiec w czym problem?

Problem w tym, że nie można go nie wpuścić, bo bezczelnie włazi ponownie z kolejnych kont!

Ty za to Slaj w cale nie wchodzisz wszędzie, w zasadzie to Cię w ogóle nie ma :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Facet ma jakieś 6000,może trochę więcej wpisów.

Tyle to miał z konta bum1234. Z wszystkich kont będzie tego ze 20000 i nic nt audio.

mnie bardziej przeszkadza banda handlarzy wiecznie wołająca...więcej, więcej, więcej...jak w pewnym filmie dla dzieci wiecznie głodne mewy...daj, daj, daj...

A gdzie kolega widzi tych oficjalnych handlarzy wołających więcej i więcej...?

Kolega widzę nie jest zorientowany. Jeśli kolega tak nie lubi handlarzy, to właście tu wśród grupy oponentów wobec audio jest ich najwięcej ale ukrytych. To ludzie, którzy postanowili zarobić na audio ale im nie wyszło. Jedni sklecają kolumny, inni wzmacniacze, jeszcze innym marzy się serwisowanie sprzętów, kolejni robią tuningi i mody, jeszcze inni komputery do audio, są też obwoźne komisy audio i tajni sprzedawcy naprawionych używek z niemieckich wystawek. I ci którym jakoś to wychodzi i coś tam na tym zarabiają to są spokojni i nie generują afer na forum. Najgorzej z tymi, którym nie wyszło, nadal nie wychodzi i nie mogą zdzierżyć, że na audio można wydać sporo kasy. Najbardziej nienawidzą high endu bo widzą, że tam ludzie potrafią sporo wydać na sprzęty i cała ta kasa z której nie mogą nic dla siebie wyrwać. Tu na forum udają racjonalnych sceptyków, ale w sumie chodzi o kasę, o tą która codziennie przechodzi im koło nosa.

Edytowane przez sly30

Problem w tym, że nie można go nie wpuścić, bo bezczelnie włazi ponownie z kolejnych kont!

Myślę, ze ten problem da się rozwiązać, chociażby przez jasną deklarację z jego strony i zadbanie o zatkanie luki w oprogramowaniu forum.

Dlatego tez uważam, ze nie nalezy w żadnym przypadku likwidować możliwości banowania we własnych wątkach.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Weź już przestań nudzić, jesteś monotonny i nudny jak flaki z olejem.

Czepiłeś się tego Buma jak rzep psiego ogona a w gruncie rzeczy to właśnie on jest ostoją Twojego istnienia na tym forum bo w tematach dotyczących audio to niestety Ty nie masz nic do powiedzenia.

Jedyne na co Cię stać to powtarzanie cudzych opinii (przy czym nie stać Cię na to by napisać czyje to są w istocie słowa, zawsze jest to enigmatyczny znajomy, zaprzyjaźniony specjalista czy dowolna inna anonimowa postać), żałosne :-((

Uderz w stól....i właśnie odezwał się tym razem sklecacz wzmacniaczy! Kiedyś chciał bym wziął na odsłuchy jego wynalazki, chciał do mnie zawitać z prezentacją, był wówczas bardzo miły, a że nie byłem zainteresowany to cóż, teraz należy do moich przeciwników... :-) I znów tyle kasy przeszło mu koło nosa... :-)

Edytowane przez sly30

Najbardziej nienawidzą high endu bo widzą, że tam ludzie potrafią sporo wydać na sprzęty i cała ta kasa z której nie mogą nic dla siebie wyrwać. Tu na forum udają racjonalnych sceptyków, ale w sumie chodzi o kasę, o tą która codziennie przechodzi im koło nosa.

ty chyba rzeczywiscie masz jakas manie.

To słabo jesteś zorientowany w składzie tego forum. Po latach dochodzą różne informacje, kto na czym w audio próbuje zarabiać i jak udaje na forum obiektywnego audiofila. Kiedyś inny koleś z forum, też usilnie chciał zrobić mi prezentację polskiego sprzętu. Kilka razy próbował i też był bardzo miły. Z czasem odpuścił i już taki miły nie był... :-)

I znów tyle kasy przeszło mu koło nosa... :-)

a że nie byłem zainteresowany to cóż, teraz należy do moich przeciwników... :-) I znów tyle kasy przeszło mu koło nosa... :-)

ty tak na serio? strach sie bac. qrde nie znamy sie, ale po tych wpisac, to nawet strach zapytac cie o godzine, bo pomyslisz, ze chce ci cos wcisnac.

A co vittorio, nie było tak? Nie chciałeś zawitać do mnie ze swoimi sprzętami? Nie było wielu rozmów na PW na ten temat?

ty tak na serio? strach sie bac. qrde nie znamy sie, ale po tych wpisac, to nawet strach zapytac cie o godzine, bo pomyslisz, ze chce ci cos wcisnac.

Nigdy nie próbowałeś mi nic wciskać, wiec nie wiem skąd te obawy. Ale ty to ty, a na forum jest wielu różnych ludzi.

• Moderatorzy

Ty za to Slaj w cale nie wchodzisz wszędzie, w zasadzie to Cię w ogóle nie ma :)

:-)

-----------------

Kompromisu nie osiąga sie dopieprzając drugiej stronie.

Wyluzujta nieco w tych osobistych zaciekłościach ;)

Wiadomo, ze przez pare lat bytnosci każda potwora zanlazła sobie co najmniej jednego antypotwora.

Nie wszyscy muszą się lubić ale istniec jakoś muszą ;)

Edytowane przez jar1
  • Moderatorzy

Nie zamierzam tu publikować prywatnych rozmów ale jeśli ktoś uważa, że mam obsesję to mogę udowodnić jaka jest bolesna i niewygodna prawda

To udostępnisz prywatna korespondencje czy nie w końcu? Bo piszesz ze nie udostępnisz, ale jak ktoś bedzie chciał dowodu to udostępnisz? Nie chcem ale muszem?

-----------------

To nie jest problem forum. i nie ma nic wspólnego z bumem.

Lepiej publicznie nie przekraczacz granicy, bo wtedy nie da się już jej ominąć.

Edytowane przez jar1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.