Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ale żniwa :).

Ja mam tylko wcześniej postawione pytanie. Na podstawie czego jegomoście z nowego forum mogli zbanować z góry określone osoby (najpewniej po IP), skoro tamto forum jest nowe i nie może posiadać danych osób nie będących członkami takowego nowego forum? Czyżby ktoś wszedł w posiadanie (jak mniemam nielegalne) danych z AS? Jest to istotna kwestia dla administracji z punktu widzenia chociażby GIODO itp.

Gość

(Konto usunięte)

Wykorzystywanie tego miejsca do budowania prywatnej,innej platformy to szczyt obłudy!

Nigdzie nie widzę zachety do opuszczania AS , jak również żadne nowe forum sie tu nie reklamuje, wiec o co chodzi właściwie?

o to ,że ktos mniej pisze lub wcale? Lub ,ze woli pisać gdzie indziej?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ale żniwa :).

Ja mam tylko wcześniej postawione pytanie. Na podstawie czego jegomoście z nowego forum mogli zbanować z góry określone osoby (najpewniej po IP), skoro tamto forum jest nowe i nie może posiadać danych osób nie będących członkami takowego nowego forum? Czyżby ktoś wszedł w posiadanie (jak mniemam nielegalne) danych z AS? Jest to istotna kwestia dla administracji z punktu widzenia chociażby GIODO itp.

Oj,jeśli tak się stało,to będzie sprawa. GIODO w takich sytuacjach jest kompletnie pozbawione humoru. Wystąpię w tej sprawiez oficjalnym pismem do Prezesa Skrzypczaka.

Ups... :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

To jest domyślny i świadomie wpisany tekst z myślą o wywołaniu reakcji jaką teraz wykazujesz. Oczekiwany przez założycieli tamtego forum. Nie ma to nic wspólnego z Twoim IP. Taki mały figiel na dzień dobry, abyś myślał, że zostałeś "personalnie doceniony" :)

Edytowane przez ROXI

Nie koniecznie, to może być np. skrypt, by pozyskiwać adresy IP i je banować na dzień dobry. Znając IP z AS łatwo jest ustalić kto jest kto...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie koniecznie, to może być np. skrypt, by pozyskiwać adresy IP i je banować na dzień dobry. Znając IP z AS łatwo jest ustalić kto jest kto...

Oczywiście, ale mam kilka zdalnych serwerów z których nigdy nie wchodziłem nigdzie i jest identyczny komunikat.

Ja tylko podaję możliwość, nie mówię, że tak jest, zresztą, sam twierdze, że to dla niepoznaki :)

a niby komu z AS chciałoby sie kopiowac wasze IP , rozumiem ze wspólny wróg to dobry napęd ale przeginacie

kolejne forum - naturalny przebieg ewolucji tego forum jak widac przez lata

powodzenia dla nich aby wreszcie mieli to co chca , jaki jeszcze macie problem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ja pierdziu.

Przy Was Wołoszański to pikuś...

Macie

rozmach,

Macie

rewicz. :)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

a niby komu z AS chciałoby sie kopiowac wasze IP , rozumiem ze wspólny wróg to dobry napęd ale przeginacie

Poza tym,że najpierw zantagonizowali userów,dzieląc ich na salonowców i resztę,robiąc to oczywiście po cichutku i w wybiórczy sposób,to absolutnie nic

Tylko na Boga niech się już tu nie pałętają,bo przypominam,dla nich jesteśmy trollami,userami drugiego sortu,czego więc chcą tutaj jeszcze?

Jaki wróg? Ja akurat pracuje na innym komputerze zdalnie i mam tam otwartą przeglądarkę... to napisałem. Najmniej to mnie interesuje. Treść powitania wygląda trochę jak "syndrom sztokholmski" kogoś sponiewieranego i stęsknionego za ulubionym traktowaniem. Widocznie ichniejszy admin potrzebuje jakiegoś klapsa :)

Edytowane przez ROXI

Panowie, przecież ten rzekomy ban administracyjny nie jest skutkiem blokady, tylko niezalogowania. Pan prezes ma duże "poczucie" humoru i pewnie dlatego tak to wygląda ;)

Zamiast napisać błedny "login lub hasło" jest komunikat o banie ;)

A tak na marginesie, to ktoś tu jakieś porządki robił? A dlaczego?

A niech idą w diabły, bez prawa powrotu. Odchodząc niech i paltona ze sobą zabiorą. Na zawsze.

Bo to, co ten mściwy typ wypisuje w sąsiednim wątku (o niejakiej mudzie) - to woła o pomstę do nieba.

I taki był kiedyś moderatorem... Niewiarygodne.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

A tak na marginesie, to ktoś tu jakieś porządki robił? A dlaczego?

Noc Św. Bartłomieja - połowa tekstów wycięta w pień! Mnie się podobały te teksty - nie było tam nic niewłaściwego ani ubliżającego komukolwiek - tam był śmiech, parodia, religia i życie. Made in Poland!

Parker's Mood

Wystąpię w tej sprawiez oficjalnym pismem do Prezesa Skrzypczaka.

Właściciel raczej tutaj nie zawinił.

Oczywiście, ale mam kilka zdalnych serwerów z których nigdy nie wchodziłem nigdzie i jest identyczny komunikat.

Żadna reakcja, po prostu warto zastanowić się nad tą sprawą. Jeśli rzeczywiście tak można każdego prewencyjnie, to nie mam więcej pytań i dziękuję za wyjaśnienie Tobie i Neomammutowi-Niezłemu-Trollowi.

Święte słowa :).

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

SVARCIE,nie mam pretensji do SITE. Pismo ma mieć charakter wyjaśniający i być ewentualnie corpus delicti.

Jedyne pretensje do SITE,które mam,to o błąd w procesie obsadzania stanowisk a konkretnie powołania paltona na jakąkolwiek funkcję na tym portalu a potem na przymykanie oka na jego działalność. Tu wyszła całkowita amatorszczyzna.

Bo to, co ten mściwy typ wypisuje w sąsiednim wątku (o niejakiej mudzie) - to woła o pomstę do nieba.

Dzień dobry,

zapodasz linka ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

A dyć - witojcie, gazdo!

Nie zapodam, bo pod osłoną nocy (zmiana jakowaś, czy cuś) - skrzętnie wszystko usunięto.

Sam jestem ciekaw, który to taki gorliwy...

Pozdro.

Jacek.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Czyli rolami się zamienili - może to jakaś terapia?

SVARCIE,nie mam pretensji do SITE. Pismo ma mieć charakter wyjaśniający i być ewentualnie corpus delicti.

Oczywiście, że nie ma co winić właściciela, a tylko ewentualnie nieodpowiedzialną osobę, która dane poufne mogła "wynieść". Do decyzji SITE należy, co z tym zrobi.

Jedyne pretensje do SITE,które mam,to o błąd w procesie obsadzania stanowisk a konkretnie powołania paltona na jakąkolwiek funkcję na tym portalu a potem na przymykanie oka na jego działalność. Tu wyszła całkowita amatorszczyzna.

Zmiany na lepsze się dokonały, dla mnie ten temat jest zamknięty i należy ukrócić rozpamiętywanie. Lepszy Polak po szkodzie, niż patrzący biernie na wyrządzane szkody :). W sumie zaczęliśmy nowy rozdział. Dawno nie widziałem takiego spokoju. Ile to może zdziałać usunięcie jednej osoby, która niszczyła forum i prowadziła do ciągłych animozji, wbrew swoim wprowadzającym w błąd kłamliwym zapewnieniom. Toksyczni ludzie są wszędzie, a najgorsze jest jak próbują się wtopić w tłum normalnych osób.

Udanych wakacji Wam wszystkim w ciągu dalszym :).

Slaj, tejket isi :)

:-)

Terapia grupowa połączona z zajumaniem IP ???

Tak, zajumali adresy, pesele, numery kont i wiedzą co jemy na śniadanie - panowie, bez przesady :)

jtvt4c, wiemy do czego to zmierza, zatem z góry: nie, nikt nie chce Twojej maści :).

Brawo !!! Wygrał Pan talon na balon za ... IQ :)

Niestety z punktu widzenia Moderacji maść jest passe :(

Tak, zajumali adresy, pesele, numery kont i wiedzą co jemy na śniadanie - panowie, bez przesady :)

A wiadomo ... ???

:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.